Jump to content

Po akej dobe chodenia začať so sexom?

Recommended Posts

Posted

hm, nemyslím, že som povedala, či som skúsená alebo neskúsená :lol:

Posted

hele nestvite ma a ty aikaterine povedz ci su uz skusena alebo nie. Nech viem ci to ma vyznam to balenie :) A ty nokia nepot blbe reci o mne :lol: Mam uz celkom dost skusenosti s urticou vecou aspon teda dufam :)

Posted

Toto je sex zoznamka či čo???? Len aby som vedel že kde sa mam hlásiť. Ale nie ja som inak velice slušný človek.

Posted

Jedno velke hmmm

Aikaterine takze ako je to s tebou ???

No a teraz k teme...

OK ok ludia ja suhlasim aj, ze vztah sa moze zacat sexom, avsak skor, sa ja drzim toho, ze by som sa najprv spoznaval aspon mesiac mozno dva. Alebo sa Vas opytam ako by ste pozerali na vasho byvaleho, ked viete, ze ste si s nim zacali iba preto lebo je super v posteli??? Mali by ste odvahu sa mu pozriet do oci ??? Ak viete, ze ste ho nelubili a bola tam iba fyzicka pritazlivost...

Ako sa to stalo mne s Luciou, je pravda zo zaciatku tam bola laska, ktora vsak preustila do fyzickej pritazlivosti, cize povedzme zo zaciatku tam bolo 90% lasky a 10% fyzickej pritazlivosti avsak po hmm ako to nazvat, po jednej noci co sme spolu chodili nieco okolo mesiaca sa to zrazu u mna zmenilo na 85% fyzicka pritazlivost a uz iba 15%laska... A uz som nemal co dobijat, ked to mam tak povedat, sa to caro zo vztahu vytratilo... :lol:

Ja som preto skor najprv za spoznanie cloveka po tej hmm intelektualnej stranke ci si budeme rozumiet spolu aj v zivote. Ale ok v dnesnej dobe je dolezita aj ta sexualna stranka, ktoru doteraz neviem pochopit preco je taka dolezita kua... Obcas fakt nechapem ludi co sa rozchadzaju len preto lebo si nesadli v posteli, to nepoznaju sexualne poradne alebo skusanie niecoho noveho v sexe?? Vsak vsade citam, ze ked uz zacinate mat rutinu v sexualnom zivote, zacnite experimentovat, pouzite fantaziu a podobne...

Posted

hele nestvite ma a ty aikaterine povedz ci su uz skusena alebo nie. Nech viem ci to ma vyznam to balenie :lol: A ty nokia nepot blbe reci o mne :) Mam uz celkom dost skusenosti s urticou vecou aspon teda dufam ;)

jouzin, tvoje príspevky vždy stoja za prečítanie ;) ale tento som čítala párkrát a som z neho paf ...

zasa sme pri pannách, alebo sme panny už nechali mimo hru ? ;)

takže: pokiaľ sa dievča vymačkne, že je neskúsené, stojí za to, aby sa ním jouzin, skúsený borec, zaoberal ... keď je skúsené, nestojí skúsenému za balenie ... oné ... chápem dobre ? ;)

chytré :) jouzin jouzin ... takže si nájdem ako chlap dievča, ktoré urobí zo mňa skúseného chlapa, a potom si nájdem neskúsené dievča, ktoré budem ohurovať svojimi skúsenosťami ... chytré ;)

toto nie je zoznamka, aika nebude odpovedať, naopak na inú odpoveď som zvedavá ja ;)

Posted

OK ok gmae ja si len robim prcu... :lol: A ok mam malo skusenosti v tejto oblasti.... A viete, ze som rad ak mi poradite v par veciach a som Vam aj patricne vdacny...

A ok uz by som mal prestat si utahovat s Aikaterine....

Aikaterine sorry uz s tym prestanem...

To vies len tak som si robil prcu ale uz budem dobry, vsak konecne zacinam pouzivat racio :) tak by som mal byt slusnej chlap :)

Posted

tak to racio ma skutočne teší :lol:

s Aikaterine to začínala byť zaujímavá debata ... možno by sme nakoniec založili aj anketu ... :)

Posted

a ja si nemozem dalej robit prcu? ked ono to je taka zabava :lol: :)

Posted

prča povolená, s mierou, mojou, nie vašou ! :lol:

aikaterine bude aj tak mlčať, tak neviem neviem , ako to ratio tu dopadne :)

Posted

keď sú už starší a už vedia čo chcú a priťahujú sa, tak si môžu začať so sexom aj prvý deň, no a čo.

Tak, tak, a najlepšie ostať len pri ňom. :lol:
Posted

Ryan

No, nechcem rypat, ale... To si pri sexe polamal tu nohu, vdaka ktorej si sa nedostal na FRAGARIU? :lol:

Posted

Nie, pri futbale, prečo?! Iba razim inu teoriu ako vy ostatni. :lol:

Posted

Prenič... Len kvôli tej teorii som sa pytal... :lol:

Posted

aikaterine povedz ci su uz skusena alebo nie. Nech viem ci to ma vyznam to balenie ;)

hm... Jouzin, môžeš si tipnúť, ale odpoveď odo mňa nečakaj :lol:

...a som narodená v septembri, takže panna až do smrti :) v jednom zmysle určite

s Aikaterine to začínala byť zaujímavá debata ... možno by sme nakoniec založili aj anketu ... ;)

preboha... akú anketu?? ;)

a ja si nemozem dalej robit prcu? ked ono to je taka zabava ;) :)

Nokia, Nokia... čo sa staráš do všetkého ;)

Posted

konecne sa niekam ozvem a ze hned do vsetkeho....neboj, nebudem jouzinovi konkurovat, uzi si jeho baliace taktiky :lol: :)

Posted

ani nemáš šancu, preferujem sony ericssony :lol:

Posted

Jouzin ideeees, tu mas jasny naznak toho ze caka na teba :lol:

Posted

Ja som preto skor najprv za spoznanie cloveka po tej hmm intelektualnej stranke ci si budeme rozumiet spolu aj v zivote

Aj ja som si to myslela keď som bola mladšia a naivná, ale podľa mňa to je skôr utópia s chlapom si rozumieť

/->dlhoročné skúsenosti/.

Posted

Aj ja som si to myslela keď som bola mladšia a naivná, ale podľa mňa to je skôr utópia s chlapom si rozumieť

Prečo by to mala byť utópia????? Možno je to v tebe??? Ak by si to myslela vážne bolo by to niečo inom. Ak hladá dakto len dačo fyzické tak je to pre mňa pokrytectvo. Nie sú všetci chlapi rovnaký. Možno nehladáš správne.

Posted

Jouzin ideeees, tu mas jasny naznak toho ze caka na teba :lol:

ja nečakám/ nehľadám nikoho, všetko, čo chcem, už mám :)

prečo taký pesimizmus? to, že ty nemáš dobré skúsenosti /evidentne/ ešte neznamená, že rozumieť si s niekým je utópia...
Posted

Ak hladá dakto len dačo fyzické tak je to pre mňa pokrytectvo. Nie sú všetci chlapi rovnaký. Možno nehladáš správne.

Nie je to pokrytectvo, proste len hlada nieco fyzicke. Pokial to nezacne schovavat za nieco hlbsie...vtedy sa to meni na pokrytectvo.
Posted

dlhorocne skusenosti? ak by si mala 50-60 ani slovo nepoviem :lol: ale to ze si doteraz mala smolu na chlapov (mozno to je vazne v tebe) tak samozrejme ze mas taky pohlad, ale nemozes generalizovat

Posted

Ak hladá dakto len dačo fyzické tak je to pre mňa pokrytectvo. Nie sú všetci chlapi rovnaký. Možno nehladáš správne.

To by som veľmi rad vedel, prečo som pokrytec. Prosim vysvetliť.
Posted

No začať zo sexom by sa malo vtedy,ak je na to dotyčný pripravený nielen fyzicky ale aj psychicky.Je to predsa zásah do duše.A hlavne by tam mala byť láska.... . Pretože sex nie je len fyzický ale aj psychický............... ale asi pre podaktorých nie. Ale ono zaleží od veľa okolností v akej rodine dotyčný vyrastal, v akej partii sa pohyboval a tak.....

Posted

To je všetko v poriadku, len mi unika podstata toho, prečo je to pokrytecke. To čo si povedal, nehovori nič o tom, že by to take malo byť.

No začať zo sexom by sa malo vtedy,ak je na to dotyčný pripravený nielen fyzicky ale aj psychicky.

Inak, ja som pripraveny vždy :lol: , a dotyčne damy zrejme tiež, keďže sa v tom rovnako angažuju.