Jump to content

Po akej dobe chodenia začať so sexom?

Recommended Posts

Posted

Tak to potom ani nevieš aký som štastný, som šťastný aj za teba. Ja viem že moje názory sú velice odlišné od ostatných. No asi som z inej planéty čo už. Inak ten pol rok bol iba obrazný. Nech si každý robí čo ho napadne. Apropo to zaleží na partneroch. A ako dakdo povedal - pre man zamňa si mohla začať hned na prvom rande.

Posted

po akej dobe?

ja neviem, to je individuálne.. neviem si predstaviť, že by bola nejaká presne určená hranica kedy už môžeš a kedy ešte nie

všetko čo tu bolo povedané, je svojím spôsobom pravda...

a svojím spôsobom je rozumné začať sexom, a až potom sa presunúť k ďalším stránkam vzťahu. :)

asi by bolo menej bolestnejšie po sexe zistiť, že si povahovo dvaja nesedia, ako po dlhoročnom vyrovnanom vzťahu si "nesadnúť v posteli"

...a veď je veľa pekných vecí, čo nie sú priamo "sex" :lol:

edit: ešte som chcela povedať, že ja osobne sa v tomto prikláňam k názoru aký má lopata :)

Posted

Tak zato aikaterine... Dufam, ze este si panna, kedze ta chcem balit :lol:

No teraz k veci: U mna to je ako uz asi viete skor tiez po nejakom case napr aspon 3 mesiace mozno aj viac. Aj ked na druhej strane je pravda, ze chlapy by sli na sex hned, v mojom pripade je fakt lepsie najprv sa trosku spoznat s druhou polovickou. Trosku zisitit ake ma nazory, co chce od zivota a podobne veci a hlavne zistit ci si sadneme nie len v sexe ale hlavne po tej rozumovej stranke. Ako ja si myslim, ze je fakt lepsie sa najprv dat dokopy s clovekom po tej intelektualnej stranke a az potom zistovat ci Vam to klape v posteli. Vsak viete moje motto teda heslo v laske: ja som velky romantik a vzdy som si chcel najst zensku, s ktorou ostanem, hned na prvy pokus maximalne na druhy... Ale je to fakt individualne a zalezi to od vela da sa povedat malickosti a mozno aj od toho co hladate v tom vztahu, ak hladate iba sex tak zacnete so sexom skoro ale ak hladate lasku, krasny vztah, porozumenie, spravneho buduceho manzela/manzelku tak si myslim, ze do sexu sa nebudete vrhat hned pri prvej moznej prilezitosti... Aspon tot moje myslienkove pochody....

Hmm btw offtopic to sa mi zda alebo konecne pouzivam rozum... :) super tak to vyzera, ze konecne dospievam hmm super :)

Posted

lol, jouzin... no tipni si :lol:

inak áno, pekne si to povedal..

pravda, najprv sa dám s niekým dokopy po rozumovej stránke, potom začnem riešiť iné...

ale zas koľko pekných vzťahov sa začalo práve sexom :)

Posted

Ale odpoviem aj na otázku, bežne nie ale bol by som rád keby áno.

Nechapem preco ano? Co je na tom take uzasne, vydrzat pol roka, ked ta niekto aj fyzicky pritahuje? To neznamena ze vztah musi byt hned postaveny na sexe. Sex je normalna sucast vztahu, a ked sa dvaja ludia pritahuju a rozumeju si, tak nechapem naco si stavovat nejake deadliny, ked to nema vyznam.

ja som velky romantik a vzdy som si chcel najst zensku, s ktorou ostanem, hned na prvy pokus maximalne na druhy...

Prepac mi moju otvorenost, ale to mi prijde strasne naivne...a velmi malo pravdepodobne.

To nie je len o tom, co clovek hlada vo vztahu, ale ako nanho priamo vplyva ten druhy clovek. Ked tam je vasen..tak tam proste je a mozes cely svoj polrocny planning zahodit, kedze ho predbehnes tak +/- o pol roka :lol:

Posted

hm, toto platí za predpokladu, že je reč o "staršej" generácii

Dark, kedy je podľa teba teda čas začať so sexom vôbec?

Posted

Uff, tak to je hodne tazka otazka :lol: Ked niekedy vidim tu dnesnu mladez, tak mam pocit ze v 30 najskor :)

Ale na toto ti fakt neviem dat odpovedat :)

Posted

veď to... :lol:

keď je pár 15 a 18, čo je ešte tolerovateľný vekový rozdiel /aspoň myslím/ tak mne osobne sa zdá byť 15 ešte málo na sex... možno som moc konzervatívna, ale 15 sa mi vidí proste..fakt málo :)

a keby ten 18 ročný chalan povedal, že ešte spolu nemali sex, tak sa rozvíri debata "ako to vydržíš" a "načo čakať, keď sa máte radi"...

tak by som povedala, že ak sa aj priťahujú a majú sa radi, mohli by počkať ;)

na druhú stranu - ak je pár 20 a 23, tak tí si ozaj nemusia dávať "deadliny" :)

Posted

mno, tak to suhlasim. 15 rokov a 18 tam to je predsa len ine ako 20 a 23.

Posted

Chodenie a vztah sa moze zacat aj sexom.... :lol:

Posted

ak hladate iba sex tak zacnete so sexom skoro ale ak hladate lasku, krasny vztah, porozumenie, spravneho buduceho manzela/manzelku tak si myslim, ze do sexu sa nebudete vrhat hned pri prvej moznej prilezitosti...

no s tymto ja vobec nesuhlasim :-) obaja sme mali predtym dake vztahy, so vsetkym co "k tomu patri".... poznali sme sa uz daku tu dobu, okrajovo, ale intenzivnejsie sme sa spoznavali par dni pred zacatim chodenia, velmi sme si nazorovo aj charakterovo sedeli...a kedze sme sa obaja pritahovali, nebolo nad cim rozmyslat ci to spolu skusit, alebo nie....

a takisto nebolo nad cim rozmyslat ani pri sexe.... vedeli sme, ze ani jeden z nas cely ten vztah neverie ako len daky ulet, zaroven sme sa sialene pritahovali... tak mi prislo velmi neprirodzene vodit sa este niekolko mesiacov nesmelo za rucicky, okunat sa, mali sme 19 a 24 ... :-)...

mozno je to ine pri ludoch, co este nemaju sexualne skusenosti... aj ked ja som toto takto neriesila ani pri mojom poprve...lubila som? ano...pritahoval ma? ano...bola som zvedava? ano :-)

a dovolim si povedat, ze som svoj "krasny vztah, lasku, porozumenie" nasla :lol: ci aj "spravneho buduceho manzela", viem az povedat, ked budem mat na prste obrucku :)

Posted

tak ako pralinka... je totálna volovina niečo nasilu odďaľovať, ak je z obidvoch strán evidentné, že celá situácia je na spadnutie, chémia pracuje ako má, a umelo sa to udržuje kvôli nejakým predsudkom - nie, nie je to celkom ok hneď po pár dňoch vliezť do postele, bude si myslieť, že som ľahká holka, bude to brať len čisto sexuálne a podobne, bla bla bla a podobné somariny, ktoré sú v niektorých prípadoch už vážne len ozvenou minulého zdržanlivého vnímania... ja som v terajšom vzťahu mala ambíciu z podobných dôvodov "počkať ako sa to vyvinie", aj som počkala (menej ako mesiac), ale trápenie to bolo veľké a obávam sa, že aj nezmyselné... tým, ovšem, nechcem povedať milujte sa, množte sa, čo najlepšie na počkanie hneď a všetci :lol: len človek v určitom veku keď ho až tak neovládajú hormóny je schopný primerane vycítiť, kedy je tá správna chvíľa "na seba skočiť" a keď to je obojstranné, tak prečo nie :)

Posted

ja by som to asi tak povedal, komu sa chce cakat nech si caka a potom si bude hlavu buchat ze "ja debil a mohol som si vrznut" :lol: a zisti ze sa s nim baba rozide lebo ju este neposulozil...sorry ze som blby ale aj to sa moze stat :)

Posted

No ono cez ten sex na zaciatku sa da zistit, ci nakoniec ta pritazlivost nie je len chemia. Ale to samozrejme musi byt nejaka pritazivost. Vztahy sa mozu zacat rozne, tak preco nie aj sexom. :lol:

Tiez som mal vztah, ktory sa zacal sexom... :)

Posted

slečnu Tutkovú na vás, deti moje ... a toho jej parťáka Nikolova či ako sa volá :lol: tí by vám to vytmavili :)

ale nie ... akékoľvek priateľstvo či vzťah môže začať akokoľvek ... keď sa dvaja neostýchajú ísť spolu piť a pretekať sa trebárs v pití piva, rozprávať a pred cudzím človekom odkryť svoje zmýšľanie, nudiť sa v kine na filme, ktorý ani jedného poriadne nebaví ... tak po príjemne strávenom večere prečo nie ... cítime sa spolu dobre, je voľný byt, sme dospelí, tak kde je problém ...

začať sa dá na spoločných pracovných obedoch ... ale rovnako dobre aj v posteli

(Jouzin @ 13. 10. 2008 18:21:36)

ak hladate iba sex tak zacnete so sexom skoro ale ak hladate lasku, krasny vztah, porozumenie, spravneho buduceho manzela/manzelku tak si myslim, ze do sexu sa nebudete vrhat hned pri prvej moznej prilezitosti...

toto je trochu omyl ... nemusí krásny vzťah nikdy vyústiť do sexu, alebo naopak, môže ním začať

zvyčajne partneri hľadajú niekoho na lásku, krásny vzťah, porozumenie, ale to nemá nič spoločné s tým, kedy začať so sexom ... svet sa trochu zmenil, ukazovanie členkov spod sukní už nie je stimul, prechádzky po aleji v spoločnosti gardedámy sú pasé, ... asi nie je tento svet lepší, ale povrazmi zviazané mravy, etikety, dobré vychovanie sa premenilo na inteligenciu nás samých .... sami sme zodpovední za to, čo robíme ...

nemusíme sa slovami jouzina do toho vrhať ... ale ani si robiť násilie a keď sú obaja dospelí zrelí ľudia túžiaci po sebe, kde je problém začať vzťah sexom ...

môže to nevyjsť presne rovnako ako hociktorý iný vzťah ... alebo vyjsť ...

len predsudky treba nechať za dverami spálne ... lásku možmo nájsť na najnečakanejších miestach

Posted

What`s the matter? Something about sex, you dumb ! ·O, yes I like sex, but Christmassssssss too.

neopravujte môj názor na sex, ale My 40 years old English Ď.

Posted

Tak zato aikaterine... Dufam, ze este si panna, kedze ta chcem balit :lol:

:) ;) ;) ;) ;)

to je moc aj na mňa :) ;)

Posted

nechcem byt hnusny ale asi Jouzin nechce byt jedine drevo v posteli :lol:

Posted

slečnu Tutkovú na vás, deti moje

no na mňa ozaj nie, ja mám celkom morálne reči ešte :lol:

Posted

Nokia prestaň skôr, ako to začnem brať osobne :lol:

Posted

sorry, to bola skor narazka na Jouzina, ze sa boji aby mu baba neutiekla kvoli tomu ze je neskuseny :lol:

Posted

ja viem, len ťa varujem, aby sa to nezvrhlo aj na mňa :lol:

Posted

ked sa nebudes prezentovat ako neskusene drevo tak budem drzat hubu a krok :lol:

Posted

my sme s kocandou vhupli do postielky po 11 dnoch vztahu a nelutujem .. bal som sa, ze budem drevo, chvilu som aj bol (co si budeme nakecavat), ale to sa zmenilo a teraz si uz v posteli vyborne rozumieme :lol:

Posted

keď sú už starší a už vedia čo chcú a priťahujú sa, tak si môžu začať so sexom aj prvý deň, no a čo.