Skočiť na obsah

Rusko - ukrajinský konflikt


clovek2
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper,

Toto je téma o aktuálnom rusko-ukrajinskom konflikte

Ruská invázia na Ukrajinu (02/2022)

Mapa Ukrajiny https://en.wikipedia.org/wiki/File:2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg

Odporúčané príspevky

Inak ta nadhera, moze byt dobra matka, tam im zeny dovolia znasilnovat ukrajinky(len nech im tom nerozpravaju), matky svoje deti 20 rocne aby umierali. Syn im zavola zo zajatia , tym moj syn nie si. Moj syn umrel. Ci syn s matkou si vykladaju ako mucit nepriatela, napriklad ukrajinca 21 kvetov - ruzi. V rusku su j.lejsie zeny ako chlapy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 23. 5. 2022 at 20:47, Sniper napísal:

Boľševický fašista @informator čo hovoríš na toto? Akosi sa nám to celé otočilo, že ty tupoň? :zubiska:

 

co sa otocilo, ty tupon?......SMEtiari idu vo svojom rezime a ty s nimi.... :)

Dňa 23. 5. 2022 at 21:39, dead napísal:

Ked si pozrieme definciu fasizmu:

-forma radikalneho nacionalizmu vyznacujuca sa obsesivnymi predstavami o rozklade spolocnosti, dekadencie a narodnom potupeni, postavena na silnom vodcovskom principe, nadradujuca zaujmy celku nad zaujmy jednotlivca

tak si uvedomime, ze Rusi sa v tom uz davno nasli.

to co si chcel tymto popisom stavu spolocnosti na UA tu dokazat?.....vsetci pricetny to vedia, ze UA je najskorumpovanejsia krajina v europe, z ktorej si tu nejaky bojovnici za slobodu a demokraciu beru vzor....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 41 minútami, informator napísal:

co sa otocilo

Že obhajuješ inváziu nacistov, ty boľševický fašista :smile1:

V ďalšom príspevku si rovno napíš na koľko dní chceš ban :agree:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

informator,   tak ciste prakticky, rusko je skorumpovanejsie ako ukrajina,   rusko je 136,  ukraina 122.  ( poradie v korupcii,    Ale netusim co to ma spolocne s tym ze fasisticke rusko napadlo ukrajinu. 
A kto rozprava o upadku spolocnosti ?  Jasne ze aj ty, ved si fasista ale inak je to tema v rusku o zahnivajucom zapade, kde sa robia duhove pochody. Ukrajina hovori o tom ze ju vsetci urazaju ?  Alebo je to stala ruska tema o tom ako ich zapad podcenuje a nepreukazuje im uctu ?
A silny vodca na Ukrajine ?  Tam sa predsa prezidenti menia, bezne ich kritizuju a preto Putin ako dozivotny vladca povazuje Zelenskeho za slabeho.  Nema absolutnu moc ako Putin.

Takze ako fasista klames,  v ruskych sluzbach.  Dufam ze ta karma dobehne a budes hnit.
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 43 minútami, Sniper napísal:

Že obhajuješ inváziu nacistov, ty boľševický fašista :smile1:

V ďalšom príspevku si rovno napíš na koľko dní chceš ban :agree:

vidim, ze mas skolenie v nacistickej  UA.....citam teba a vidim Zelenskeho z bielym nosom....a davaj si ban kolko chces, pretoze aj tak tym iba potvrdzujes svoju mentalnu nedokonalost....

pred 32 minútami, tyso napísal:

iTakze ako fasista klames,  v ruskych sluzbach.  Dufam ze ta karma dobehne a budes hnit.

a toto o mne tvrdi Mengeleho pohrobok v sluzbach naj agresora, za poslednych cca 5 dekad, USA....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A ty svoju mentálnu nedokonalosť čím potvrdzuješ? Šírením klamstiev a ruskej propagandy? Čím ešte? A to si odkiaľ nabral, že Ukrajina je nacistická? Ty vieš vôbec čo to slovo znamená? Tak daj nejaký argument alebo dôkaz, že Ukrajina je nacistická. Tak čakám.

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 44 minútami, Sniper napísal:

Kto sa údajne "vyhráža" je nacista? Nie je nacista náhodou ten, čo sa dopúšťa genocídy na inom národe ako Rusi? He?

ty sa nevyhrazas udajne, ale vazne aj z dosledkom, za to, ked niekto nezdiela to, co ty.....si verna kopia nacistickej banderovskej hordy zrodenej na UA....genocida s tragickym koncom, je to, co stvarala armada UA v Donbase a Luhansku s ruskou mensinou....k tomu si sa este nedopracoval, ale, ako vravi klasik, davam ti caseste par mesiacov a zacnes s udavanim za nazor a zasa bude otazkou casu, kedy zacnes s totalnou spolocenskou genocidou v globale.....dufam, ze sa nedozijem toho, ako zacnete ludi zatvarat a vesat, ci strielat, ako demokraticke vzory v armade UA..... : (

pred 52 minútami, electric blue napísal:

to robi presne Rusko ze sa vyhraza krizom - krazom :cotisisi:

ma dobreho ucitela spoza velkej mlaky....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 14 minútami, informator napísal:

co stvarala armada UA v Donbase a Luhansku s ruskou mensinou

Máš k tomu aj nejaké dôkazy alebo len šíriš propagandu Kremľa tak ako väčšina ostatných trollov?

 

Citát

si verna kopia nacistickej banderovskej hordy zrodenej na UA

A čo má Bandera spoločné s aktuálnou situáciou?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je kolaborant aj ten, co podporuje resp. podporoval akcie USA pri zabranovani sirenia komunistickej ideologie a teroristickych manierov?....citili sa ohrozene a ja som to podporoval, tak som teda podla logiky tunajsej diskuterskej elity,  kolaborantom aj v tom pripade?.....RF teraz spustila akciu na likvidaciu nacistov, pretoze sa citila ohrozena, ja som to respektoval a aj respektujem, ako v pripade zasahov USA a tiez som kolaborantom....tu nieco nie je asi v poriadku.....to si mam vybrat kto moze zabijat a kto musi byt ticho?.....

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Bojler, obrus aj paplón: ŠPECIÁLNA VOJENSKÁ OPERÁCIA IDE PODĽA PLÁNU

Kontext: Ukrajinská utečenkyňa Alina Koreniuk spoznala na jednej z medializovaných fotografií ruských vojakov odnášajúcich si nakradnutým tovar konkrétne veci z jej bytu.
Okrem iného aj bojler, obrus a ďalšie veci.

282015501_1215030802658118_3213879604774

  • Haha 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

infoemator, klames a vies to. Podporujes rusky  fasizmus,  zabijanie a znasilnovanie. Podporujes Rusko, ktore sa vyhraza aj Slovensku.
Si kolaborant a ked sa rusi pokusia o prevrat na Slovensku, tak ta treba zavriet. Slovenskeho fasistu co ma "nazor"  ze na treba rusky fasizmus.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie som liberálny anarchista a ani liberfasista, takze klamstvo nie je moja pracovna metoda ako sa to prejavuje u podobnej mentalnej  spodiny ako si ty a tebe blizka banderovska tlupa....kludne sa medzi sebou vrazdite a likvidujte.....mam s toho radost, ze sa svet zbavi ludi, co si uzurpuju pravo kto a kedy moze vo svete vrazdit a kto musi iba prikyvovat ich vrazdiacim chutkam....takze vrazdi dalej, znasilnuj dalej, kradni dalej, ale nezatahuj do toho rozumnu cast populacie.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kedze nie som. ako som hore vyssie napisal, liberalny anarchista a ani liberfasista, tak onanovanie na verejnosti tiez nezapada do mojej existencie.....onanovanie s radostou a respektom prenecham tebe a tvojej krvnej skupine.....inak mas vyjadrovanie ako posledny bachar z nejakeho pracovneho tabora v byvalej nemeckej risi....svoju mentalnu uroven nezapries, predsa si dobrym ziakom svojich ucitelov.... : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A na akej úrovni sa tu chce ruská onuca baviť ? Všetci príčetný v EU vidia primitivizmus ruského myslenia, kde diplomatické riešenia nemajú miesto.  Nakupovať so zbraňou, kde nastáva pravidlo vystrieľať personál a zobrať si čo chcem. Len zlomok zverstiev ruskej chrapače.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Problem je ze rusko v poslednom case tolko klamalo ze je problem robit diplomaciu,  ta vyzaduje aspon zakladnu doveru. Diplomat nemusi hovorit celu pravdu ale ak klame  tak je problem.
Nie je to uplne vylucene ale je to ovela tazsie.  Ale Rusko zatial nechce jednat, aspon nie oficialne.  Stale dufa ze zapad sa na Ukrajinu vykasle.  
Ale dufam ze zradcov ako informator nie je dost a ze to vydrzime.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov