Jump to content
Sniper
Message added by Sniper,

Toto je téma o aktuálnom rusko-ukrajinskom konflikte

Ruská invázia na Ukrajinu (02/2022)

Mapa Ukrajiny https://en.wikipedia.org/wiki/File:2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg

Recommended Posts

Posted
pred 42 minútami, alamo pridal:

Snažím sa zapadnúť, medzi ostatných normálnych ľudí, zo všetkých síl.

Na montážnej linke je hodne frustrovaných ľudí. Nemusíš konkretizovať, koho mieniš zad.bať. Rus to ale určite nebude.

Posted

@Buky

A ty si čo?

Ako tieto tvoje pseudohumanistické výlevy Ukrajincom pomôžu?

Stále nepožaduješ nápravu chýb ktoré viedli ku katastrofám ako bol Bachmut, a najnovšie Avdijivka. Tam zbytočne, nezmyselne Umreli tisíce Ukrajincov.

Stále nepožaduješ, aby neschoný velitelia, ktorý svojimi osobnými rozhodnutiami tieto hovädiny spôsobili, išli od váhu.

Bez toho aby neschoný velitelia skončili, spôsobia ďalšie zbytočné masakre.

A vo výsledku teda Ukrajincom praješ, akurát "obklad z hliny" a porážku v tejto vojne. 

Posted

Pomätené hlavy ani nevedia rozoznať, kto je agresor. Ani nevedia na ktorú stranu sa postaviť, aby sa agresia nerozšírila, ako pliaga. 

Posted

@buky

Takže požadovať odstránenie chýb, ktoré spôsobujú Ukrajincom katastrofy, vedú ich od porážky k porážke. A požadovať niečo čo by aj reálne zlepšilo šance Ukrajincov na víťazstvo, je prejavom pomätenosti a "stavanie sa na nesprávnu stranu"?

Posted
pred 8 minútami, alamo pridal:

, ktoré spôsobujú Ukrajincom katastrofy, 

Kto ich spôsobuje ? 

Posted

@buky

Najprv by si musel uznať - súhlasiť, že niečo také sa skutočne deje, že Ukrajinské velenie a vedenie, prejavuje nejaké náznaky neschopnosti a nekompetencie.

Posted

Kto na koho útočí ? Veď si konečne uprac v tej kotrbe.

Posted

@buky

Je mi ľúto. Mne sa to javí tak, že to ty si totálne mimo.

Posted
pred 22 hodinami, alamo pridal:

Nuž, ja mám vlastné predstavy o tom, koho treba "zadrbať".

Koho?

Posted
pred 6 hodinami, alamo pridal:

Stále nepožaduješ nápravu chýb ktoré viedli ku katastrofám ako bol Bachmut, a najnovšie Avdijivka. Tam zbytočne, nezmyselne Umreli tisíce Ukrajincov.

Stále nepožaduješ, aby neschoný velitelia, ktorý svojimi osobnými rozhodnutiami tieto hovädiny spôsobili, išli od váhu.

Pre mna je dolezite ,ze tam nasobne viac zomrelo russov. A ze ti Ukrajinci niesu hnani na nas.  Polovicu techniky co mali russi za dva roky znicili. Znicili im Ukrajinci. Teda mna uz russi neohrozia. 

Teda moje sebecke hladisko je uspokojene. Samozrejme nie som len sebec, tak Ukrajine som poslal 7 500 euro. 

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ukrajina-pomoc-darek-pro-putina-valka-cesi_2402171111_ako

Cesi  240 milionov euro,len v zbierkach. Teda na obcana oni poslali 24 euro. Ja za nas 4roch som poslal 1 875. Ked sa to rozriedi. Je to asi desatinu poslali Slovaci ako Cesi. Lebo mame ovela viac alamov a ovela viac sebcov. Teda my s cechmi sa nemozme porovnavat. Teda ak Cesi v priemer poslali 24 euro tak Slovaci len moj odhad 2,4 eura. Ja mam diskutovat z nejakym alamom? Ci ztymi co podporuju russko?

Alamo,ked ta trapia ti Ukrajinci, poslal si im aspon cent? Pre mna ma susedove ihlicie z borovice, ci moj mach vacsiu hodnotu ako alamo.

je.ly putin,preco napadol Ukrajinu?  lebo ju potrebuje. Tych ludi. Ked sa mu postavili, uz nikdy ich mat nebude. To je alamo najvacsia porazka russka.

Uz alamo chapes preco kotkodas to co kotkodas?  Preco ti ma zalezat na fasistickych Ukrajincoch?

Posted

Ak si niekto toto praje, tak je u mňa čistý šialenec a nepatrí medzi normálnych ľudí:

Posted

alamo, toto je výsledok russkej agresie. 50% zmagorených, frustrovaných Slovákov to odmieta pripustiť.

Posted
pred 1 hodinou, slimak pridal:

Alamo,ked ta trapia ti Ukrajinci, poslal si im aspon cent?

Osobne neposlal a nepošlem. Lebo už som toho poslal, viac ako dosť. 

Tie stíhačky MiG 29 a raketový systém S 300 atď, boli tiež tak trochu moje, platil som to s mojich daní.

@buky

Toto je výsledok toho že zmagorené, jalové a nekompetentné "západné kultúrne elity" sľubovali Ukrajincom členstvo v a NATO..

Posted
pred 1 minútou, alamo pridal:

Osobne neposlal a nepošlem. Lebo už som toho poslal, viac ako dosť.

Tie stíhačky MiG 29 a raketový systém S 300 atď, boli tiež tak trochu moje, platil som to s mojich daní.

Čo ťa nesmierne ser.e, že.

Slovensko, tiež ako bývalý člen ZSSR a varšavskej zmluvy, musí byť napadnutý russkom, lebo sme v NATO a EU. No magor ostane magorom.

Posted
pred 1 hodinou, buky pridal:

Slovensko, tiež ako bývalý člen ZSSR a varšavskej zmluvy, musí byť napadnutý russkom, lebo sme v NATO a EU. 

V "reálno socializme" som veľa počul ako nás chcú prepadnúť a zožrať "kapitalistický západný imperialisti". 

Tiež si chodil na základku v socializme? Tam ťa naučili, blemcať takéto politické drísty?

Posted
pred 6 minútami, alamo pridal:

V "reálno socializme" som veľa počul ako nás chcú prepadnúť a zožrať "kapitalistický západný imperialisti". 

Ako pozerám, ešte stále to žerieš.

Posted

Citát

Tarnavskyj v nedeľu tiež uviedol, že avdijivská "obranná operácia" spôsobila Rusom straty vyše 47-tisíc vojakov, 364 tankov, 748 obrnených vozidiel, 248 delostreleckých systémov a piatich lietadiel.

https://svet.sme.sk/c/23284142/ofenziva-pri-avdijivke-pokracuje-ukrajincom-nedame-cas-sa-opevnit-tvrdi-kremel.html

Ale ináč gratulujem, takéto straty rusi nemali ani za 10 rokov v Afganistane, čo ich stála niekoľko mesačná "denacifikácia"  mestečka neďaleko Donecka.

pred 7 hodinami, alamo pridal:

@Sniper

Nejak, nezdravo ťa to berie.

Ty máš nejaký mentálny problém odpovedať na moju jednoduchú otázku?

Posted
pred 3 hodinami, alamo pridal:

Toto je výsledok toho že zmagorené, jalové a nekompetentné "západné kultúrne elity" sľubovali Ukrajincom členstvo v a NATO..

A čo je na tom zmagorené, jalové, že sa UK slobodne takto rozhodla ? A vstup má určité podmienky a UK ich podľa mňa nemá ešte splnené, ale má snahu tak urobiť. Rovnako ako u nás za vlády mečiarizmu. A mám dojem, že sa tam vraciame.

No zakokrhaj,  ja viem rozhodujú aj tak veľmoci. Pre teba jedine ruská.

Posted
pred 30 minútami, buky pridal:

UK slobodne takto rozhodla

A to referendum, kedy stihli spraviť?