Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

nooo tak zaner to bol komedio/romanticky film sami zda... lebo sa tam jednalo o nich dvoch ... proste viem len ze ku koncu sa k sebe vratili. sice skoro v kazdom filme tak je... ale neviem toho moc a to ma sere :( ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

mm nwm ale sami zdaaa ze toto to nebol ten film :) to bolo skor novsi film sami zda :) ... ale sak couz no :) ... bude musiet asi stacit len To ze Linda a David hrali v tom filme :) lebo ja sa volam David a frajerka sa vola Linda :) :D preto take mile to bolo ked som to videl :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

mamina dnes spomínal nejaký romantický-zaľúbený film,

kt. videla v kine začiatkom 60tych rokov

jediné,

čo si z neho pamätá je koniec,

v ktorom pár kráča do mora a pravdepodobne v ňom aj zahynie

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

začala som čítať detektívku od Lee Harrisovej, je to séria, tento diel má názov Vražda na Velký pátek.

ako som ju začala čítať, vybavilo sa mi, že som videla film ... bolo to sfilmované, ale za svet si neviem spomenúť, či to bol osve film, seriál, či to len priradili k niektorej seriálovej detektívke, ... ale ten príbeh rezonuje :

 

mladá žena sa po smrti svojej tety rozlúči s kláštorom, vrcia sa aj kvôli svojmu mentálne zaostalému bratrancovi do civilu ... podstatné je, že v ústave, kde jej bratranec žije, natrafí na starého pána, ktorý strávil 40 rokov v náprvaných ústavoch, podozrievaný aj so svojím bratom z vraždy ich matky.

bratia boli dvojičky, boli zaostalí, ale mali svoj spôsob geniálneho dorozumievania sa a úžasnej pamäte. v prípade, ktorý pre isté konkrétne príčiny začne mladá žena vyšetrovať, nakoniec vysvitne, že najväčšou chybou bolo chlapcov / mladých mužov / po ich domnelom zločine pred 40 rokmi rozdeliť ... podarí si ch spojiť, a pre nich je to niečo, čo znovu utrasie na miesto ich svet, ktorý sa vyšinul ich rozdelením.

spolu majú informácie, ktoré po toľkých rokoch privedú k pravde.

 

som na začiatku knihy, ale ten príbeh bol hodne silný, a pamätám si z neho veľa. ale spomenúť si, čo to bol za film a ktorá séria, ... neviem.

ktorý to bol film, nespomínate si náhodou ? vďaka srdečná :klobuk:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ľudkovia poradte :D ... hľadám film ktorého neviem názov, dej sa odohráva v starom dome a vonku je záhrada, chlapec vždycky v noci ide do záhrady a prenesie sa v čase kde je malé dievčatko z ktorým sa spriatelí, ide tam každú noc a dievča je každú noc o rok staršie a čím je staršia tým ho menej a menej vidí, až raz už ide na vysokú a nájde si priateľa a "starý" kamarát sa stratí úplne ... potom zistí že to dievča bola jeho babička ... :) videl som to strašne dávno tak obsah možno je troška skresľujúci ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

skúsim šťastie tuná :D i keď o filme ktorý by som chcel vidieť mám už len strohé útržky ale tak vyskúšam ... skoro celý dej sa odohráva v spoločenskej miestnosti a ľudia tam vedú dosť filozofické debaty o živote, šťastí, láske, ... možno si pamätám jednu hlášku a to / šťastie je svetlo v kuchyni :D / ale to som si nie 100% sú to už roky ... hocijaké nápady mi dajte vedieť ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

minule to išlo kdesi v telke, kdesi na HBO, alebo cinemaxe. nespomeniem si na názov, ani keby čo bolo.

 

Asi 19 storočie. On chudobný rus, ktorý sa vybral za robotou do ameriky na lodi. Loď stroskotala kdesi pri pobreží írska. Všetci zahynuli, iba jeho vyplavilo more a prežil.

V najbližšej dedine žila mladá, krásna, ale divná dievčina, ktorá pracovala ako slúžka. Mladí sa zaľúbia vezmú, dobrí ľudia im darujú maličký skromný domček blízko mora na takom útese. Svadba a narodí sa im syn. Ešte taká zvláštnosť, dievčina chodí po brehu mora a zbiera čo more vyplaví a ukladá si to do jaskyne na brehu mora.

Tí dvaja sa tam stretávaju.

 

skúste ak vám to niečo hovorí

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

Presne to je to. Až teraz som sa tu na to pozrela. Nie že by to bol nejaký nezabudnuteľný film, ale nevidela som koniec a vtedy som chcela vedieť ako to skončilo.

Teraz je to už jedno, no aj tak ďakujem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

... o filme ktorý by som chcel vidieť mám už len strohé útržky ale tak vyskúšam ... skoro celý dej sa odohráva v spoločenskej miestnosti a ľudia tam vedú dosť filozofické debaty o živote, šťastí, láske, ... možno si pamätám jednu hlášku a to / šťastie je svetlo v kuchyni :D / ale to som si nie 100% sú to už roky ... hocijaké nápady mi dajte vedieť ...

 

Lopata555 - A je to slovenslý alebo český film?
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

Ahojte.Potrebujem poradiť,čítal som si niektoré príspevky a zistil som že "tu by to šlo".Takže popíšem problém,ktorý ma trápi.V 80-tych rokoch,lepšie koncom 80-tych som pozerával u babky na prázdninách večer telku šli také serialy ako Profesionáli,Linda,Randal a Hopkirk a podobne.A teraz prichádzame k tomu problému,za božemôj si neviem spomenúť na seriál, a bol to seriál,ktorý začínal zakaždým asi takto:do parku k zámočku prichádza po ceste Rolls Royce v ňom sedí starý asi 95 ročný pánko skoro bez vlasov(podobal by sa na toho nešťastníka z pevnosti boyard čo rozdával indície)s paličkou vystupil z auta a zamieril v zámku do nejakej tajnej miestnosti,kde si dal dole masku,a bol z neho 40 tnik(herec by mi pripomínal Belmonda,ale nebol to on),a šiel robiť "Jánošíka" čiže bohatým brať a sebe dávať-pamätám si utržkovito na jednu časť kde na motorke prepadol nejaký supermarket a odišiel z tržbou v igelitke,mal na sebe gumovú masku.V ďalšej časti zase veznil na nejakom opustenom ostrove dákeho hlavúňa z mafie,a zobral za neho peniaze.fakt si na to spomínam len v útržkoch,a je možné že sa mi pletie viac filmov dokopy,no myslím si že to mohol byť buď francúzky serial alebo anglický alebo ešte aj talianský.Neviem sa k tomu nijako dopátrať ešte mi chodí po rozume názov že:Tajomný pán Daladier,ale keď som to skúšal nájsť podľa tohto názvu neuspel som.Myslím že som dal dosť indicii,fakt by som na to rád došiel ,lebo sa s tým zožieram už dlho .Díky za pomoc.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Zakladám tému ako poradňu pre hľadanie filmov. Kto poradí na základe akých-takých indícií ???
Do tejto témy nepatria odkazy na nelegálne šírenie v rozpore s platnou legislatívou !


Hľadám seriál (?) ktorý údajne išiel v 70-tych rokoch a pojednáva o Goyovi, o Napoleonskej okupácii Španielska. Malo by sa to volať Hrôzy vojny podľa Goyovho cyklu obrazov, ale nevygooglil som nič. :(
nie, ani na CSFD nie ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@Ryan - himbajz a toto je asi jedina vec, ktora ma na tomto fore riadne s.e.r.i.e ! vyhladavanie absolutne nefunguje !

 

@Helle - Goya to zrejme nebude, ked to kamarat videl v 70-tych rokoch a v slovencine ... ale diky za snahu

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov