Sniper Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Táto téma možno bude podobného zamerania ako téma Uhádnite postavu a film, ale tu sa bude vážne pýtať. Ak poznáte dej filmu, ale neviete ako sa volá, tu sa to snáď dozviete. Chcel by som si pozrieť jeden film, ale neviem ako sa volá. Išlo o to, že v budúcnosti ľudia objavili cestovanie časom a podnikali rôzne exkurzie do minulosti. Bola tam len jedna podmienka, že v minulosti nemôžu nič zmeniť, lebo by to ovplyvnilo budúcnosť. Stalo sa však, že počas nejakej výpravy niekto prišlapol motýla alebo čo a keď sa vrátili do svojej doby tak svet bol úplne zmenený, ľudia boli úplne iní, mestá iné, proste všetko. O tomto filme som parkrát počul, ale neviem ako sa volá. Kto vie odpovie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 asi to bude A sound of thunder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Suhlasim, popis sedi na A sound of thunder (Lovci dinosauru). Bradburyho poviedka je ok, ale ten film je strašna kravina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 hľadala som to na fóre, kdesi sme tu o tej poviedke v súvislosti so sci fi písali, a spomenuli sme pri tom aj film, ten názov som nevedela ani ja. / zatiaľ som to nenašla - vďaka / Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 hľadám tento pre spolužiačku thrillerna obale od filmu by mali byť niejaké zvieratá vyrezané z kríkovv deji sa jedná o niečo také že rodinak príde do niejakého nového domu (hotela?) a postupne sa začnú objavovať na záhrade zvieratá vystrihané do okrasných kríkovnavzájom sa obvyňujú, až na konci ani nevedia kto je v rodine blázon a kto normálnymalo by sa jednať o dvojdielny film ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klingonka Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Aj ja hľadám názov jedného filmu. Bolo to ako keby thriller s prvkami sci-fi. Bolo to už dávno, mala som asi 12 rokov či koľko. Jedni sa nasťahovali do domu. V strede /asi kuchyne/ mali taký kruh a keď doňho niečo vložili tak sa to pohlo na druhú stranu. Mysleli si, že sú to duchovia. Na vesmírnej lodi potom prišli mimozemšťania a tí sa premenili na veľké pavúky. Tie vraždili. Jeden z toho domu zabil - postrelil pavúka a našiel v nich diamanty /mám taký dojem že aj vo vajcach ktoré tie pavúky znášali/. Asi to boli väzni, ktorí utiekli z nejakej vesmírnej bane, lebo potom na konci filmu tí mimozemšťania po nich prišli /nejako ich zavolali ale už si napamätám ako/. Nebolo to ani dabované. Neviete niekto náhodou ako sa to volalo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Filmbox, Hallmark neviem či tento mesiac alebo ešte minulý rok. Zabudol som zistiť si názov. K filmu toľko. Pekné prostredie, parita chalanov a jedno dievča sa člnkujú na lodke. Jeden chalan (tlstejší) zbil jedného z bratov ktorí sú na loďke a tí sa mu chcú pomstiť. Nakoniec si to rozmyslia až na jedného. Po hádke končí tučko vo vode, utopil sa. Včetko je natočené na kamere ktorá mu padla do vody. Nakoniec sa hádajú čo budú robiť, či sa priznajú alebo budú hrať akože sa nič nestalo. V závere ten jeden chalan uteká, ostatný sa idú priznať matke mŕtveho. Nevie niekto?pozrel by som si začiatok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Nehľadal si na ich strankach? Maju tam (aj Filmbox aj Hallmark) popisy ku všetkym filmom, ktore vysielaju, stači si prejsť program v minulom mesiaci, či decembri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Neviem ako sa to volá, ale ja mám taký drobný problém s pamäťou. :lol: Často si neviem spomenúť na dej, stanicu alebo čas filmu ktorý som pozeral včera. Toto som len skúsil či niekto nevie, ale ak budem mať čas, prelúskam sa programami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 To nič, to sme viaceri. :lol: Myslim si však, že podľa obsahu to nebude problem najsť. Teda ak to nešlo na inej stanici. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Takže ak mi aj niekto poviem názov hľadaného filmu, nebudem to môcť potvrdiť, pretože som ho nikdy nevidel :lol:Moja mamina hovorila že bola kedysi za komančov v kine na horore(možno drsnejší thriler) v ktorom bola scéna, ako sú ľudia na lodi a vyťahujú nejaký kýbel na lane a v tom kýbli sa objaví ľuďská hlava.....to je všetko. Nehovorí to niekomu niečo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moltom Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Hmmm, z tych spominanych filmov zial nic nepoznam... Ale rad by som sa opytal na jedno ruske sci-fi. Vide som ho hrozne davno a pametam si scenu s velkou kovovou vecou (podobna skrini - na vrchu sa zuzovala), ktora mala na vrchu pomaly sa krutiacu vrtulu a letela nizko nad pustou. Chlapik co z nej vystupil mal taky maly zvoncek, ktorym neusale cinkal...co to kua bolo????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 Tá hlava v kýbli mi niečo hovorí ale moc mi nezapaľuje a skriňa nad púšťou mi nehovorí už vôbec nič. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Hmmm, z tych spominanych filmov zial nic nepoznam... Ale rad by som sa opytal na jedno ruske sci-fi. Vide som ho hrozne davno a pametam si scenu s velkou kovovou vecou (podobna skrini - na vrchu sa zuzovala), ktora mala na vrchu pomaly sa krutiacu vrtulu a letela nizko nad pustou. Chlapik co z nej vystupil mal taky maly zvoncek, ktorym neusale cinkal...co to kua bolo????? film sa vola Kindzadza. http://en.wikipedia.org/wiki/Kin-dza-dza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moltom Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Dik!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 kórejský filmchlapík vraždí ženy a potom do nich pchá rôzne vecičkydvojka policajtov to vyšetruje svojskými metódamivšetkých vypočúvaných bijú hlava nehlava - za každú cenu chcú, aby sa niekto priznal a oni to mohli uzavreiťjeden z nich používa kopačku s rozbehom rovno do hrudeobuté má samozrejme kanadyfilm sa končí pri(v) železničnom tuneli doteraz neviem či sa jednalo o drámu, komédiu, . . .bola to taká zvláštna zaujímavá všehochuť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Spomienky na vraha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 ty si frajersom sa na Teba spoliehalďyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 No problem. Z Azie čokoľvek a kedykoľvek. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vred Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Vie mi niekto prosim povedat film co tu je? Pokial myslim spravne tak tam su zastrihnute nejake dokumenty, a jeden film (okrem poslednych sekund), ktory by som chcel vediet co to je zac :lol: Ani v diskusii nikto nevedel, prelistoval som to tam a ziadny prispevok ohladom toho co to je za film Ak bude vediet niekto tak velke diky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Nie som si na stopro isty, ale malo by to byť toto: http://www.csfd.cz/film/264-always-outnumbered/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vred Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Giggs ako si na to prisiel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Lebo ten film z tvojho linku som videl, veľmi si ho už nepamätam ale mari sa mi, že je to tento. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovzin Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Ahojte ludkovia. Pocujte ked som siel do Prahy tak v Student Agency buse davali jeden fakt pekny film ale neviem presne ako sa volal. Proste islo tam o to, ze jeden chlapik sa mu narodila krasna dcerka. Ale matka mu hned este zdrhla ako sa vracali z spitalu. Kazdopadne on sa o nu staral sam az do 7 rokov, kedze nastal tu problem. On mal sam nejaku poruchu vyvoja, ze on sam sa spraval ako 7 rocne decko aj ked bol uz dospely. A tak mu sud chcel zobrat tu jeho malu 7 rocnu dceru lebo, ze on ju uz viac nemoze naucit. Ale tak on mal nejaku pravnu spolocnicku, ktora sa mu snazila pomoct... A neveim ako to dopadlo. Malo sa to asi volat Ja som James alebo tak nejako. Velmi rad by som si ten film chcel este raz pozriet doma v klude. Fakt sa mi velmi pacil... Viete jeho nazov v sk aj eng zneni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Jovzin I am Sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts