Skočiť na obsah

OH Tokio 2021


game

Odporúčané príspevky

podivný termín si vyžiadala corona - obrovské prípravy OH 2020 sa nakoniec uskutočnia r. 2021 - obrovské investície, obrovské nadšenie dobrovoľníkov nakoniec prinesie nejaké ovocie.... otváracia ceremónia je obmedzená, všetko je prispôsobené corone, české plážové volejbalistky už sú nakazené vírusom.... uvidíme... športovci sa tiež pripravovali, držme im palce...

OH v Tokiu sa uskutočnia od 23. júla do 8. augusta 2021

 

OH Tokio 2021.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes sme pozerali olympiadu - atletiku. Dobra sutaz diskarov, ti svedi sa vedia inak radovat. Ak tem vitaz ma ozaj 160 kil rozpatie ruk 220 cm.  Baletka - oni ho tak prezyvaju, so 160 kilami nemal jeden preslap, iny borec mal dve z troch, ale na nom bolo vidno ze svoje telo nema pod kontrolov. 

Potom Poliaci vyhrali zmiesanu stafetu 2 muzi 2 zeny. Ten posledni poliak ma mozno najslabsi cas na 400m ,ale to vyhral,jemu to nedala s nejakym naskokom kolegyna, ci s hadicapom. Len poliak zacal utekat. Proti lepsim a vyhral.

Finale 100 m zien 10,61 to je asi druhy najlepsi cas zien. Volko to zabehol za 10.40. Jecky raz zabehla za 10,49.

Este mame v hre Zapletalovu, ma ist v druhej drahe , co jej ako vassej pretekarke nevyhovuje,asi nikomu ten ostrejsi obluk. Do finale sa asi nedostane ,ci isto ale verim,ze urobi slovensky rekord.

Pocul som nedavno ze su preteky biatlonistov. 

https://revuca.dnes24.sk/revucki-biatlonisti-zahviezdili-na-majstrovstvach-sr-kto-sa-postavil-na-stupienky-foto-372265

Toto je z pred roka.  Ale nejake preteky tu boli aj asi dva,tri tyzdne dozadu. Ak slovensko sa musi spoliehat na Revucu to je pruser. Pritom v Revucej je v tomto sporte vela sikovnych mladych(tych vitazov podla mena poznam(ich rodicov nepoznam -ale asi aj zene kolygina,ci niektori su mi aj rodina. Teda Revuca Biatlon to robi dobre.

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov