Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

Citát

Sociálna poisťovňa evidovala ku koncu minulého mesiaca 1 milión 397-tisíc dôchodcov na Slovensku. V porovnaní s júnom minulého roka ide o pokles o 8,3 tisíca penzistov. Od konca júna 2011, teda počas desiatich rokov, sa však počet dôchodcov na Slovensku zvýšil o 107-tisíc.

ten pokles za rok sa dá pripísať corone, zisťujem, že sa poriadne uprázdnili čakárne a lôžka, druhá vlna corony pobrala hodne 60-70 ročných dôchodcov.

https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/594724-dochodcov-oproti-minulemu-roku-ubudlo-kolko-ludi-pobera-penziu/

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ó áno, touto fázou sme prešli, tou, o ktorej hovorí ten článok... celé mesiace to tak vyzeralo.
a medzi ľudí na liečení ktosi zaviedol covid, tak sa osadenstvo preriedilo, pacienti stratili známych, a hromady, dodnes občas spomenú, ale len tak: kde bolo tam bolo... vol jeden dôchodca... a už nie je. zomrel na covid. že ho pravdepodobne zobralo srdce, na to kašle pes.
a páni doktori dostávajú od svojich majiteľov kdejaký befel, že je málo lôžok zaplnených.... pani dôchodky§a, voľakedajšia zubárka, pre mesiacom umrela a ako to ja vidím, vinu niesli naši lekári... pani bola predtým na endoskopii a sťažovala sa celý deň, že jej nie je dobre... okrem merania tlaku nikto nič.... po procedúre ju poslali tak ako bola domov... doma odpadla, na druhý deň neprišla na procedúru, tak sa jeden z lekárov prebudil... prezvonil ju a neskôr zavolal políciu.... pani doktor zubárka na dôchodku doma na zemi hneď z dverami.... domov ešte prišla.
a ticho je, každý lekár sa tvári, že sa nič nestalo, umrelo im tam na covid priveľa dôchodcov, takže jeden naviac na čosi iné sa ani nepočíta.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

covid najbeznejsim dovodom umrtia a zabil viac ludi ako rakovina.

aj kvoli tomu , kvoli kovidu sa napr, boj s rakovinou presunul na vedlajsiu kolaj .

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 bazalna logika.  Ak by sa boj s rakovinou odsunul tak by jej malo byt viac a nie menej ako covidu.   Ale ak sa ideme bavit ze covid zahltil nemocnice a tak zomreli dalsi, co by mohli zit to je fakt.  Za umrtia nad beznou mierou moze na 70 percent covid, zvysok je dosledok zahltenia nemocnic a lekarov.   Aj to je dosledok "slobody" sirenia choroby.  Ale covid bol daleko najvyssi zabijak.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na onkologicke onemocnenia sa nezomiera do mesiaca https://www.aktuality.sk/clanok/906820/onkolog-o-dopadoch-pandemie-niektori-pacienti-prichadzaju-s-pokrocilejsimi-alebo-neliecitelnymi-stadiami-rozhovor/

ked ti to este nedocvaklo, zmienila som sa game o zbytocnych umrtiach . vid obsah je stale na zamyslenie

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

lenze stale ti unika pointa, zdravotnictvo sa nedokaze sucasne starat o par tisic ludi co zomieraju na covid a sucasne zachovat dostupnost pre ostatne choroby. To nie je zly umysel ci chyba, to su limity ludi a techniky. Clanok je bohuzial o tom ze toto nechape, urcite sa to dalo manazovat lepsie ale nie je to tak ze sa dal covid ignorovat, skutocne zabijal najviac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ty mas uchylku na lekarov? chapes ze opat nejde medicinsku otazku?  A len tak bokom, ak nevies argumentovat, tak je smiesne ako okamzite prechadzas k urazkam ad hominem. prilis casto a prilis skoro, to je take ehm “nedospele”

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov