Skočiť na obsah

Bezpečnosť: bicyklisti (kolobežkári, motorkári) vs. autíčkari


smiley

Odporúčané príspevky

Práve som sa vrátil s motorkou, spravil som cca 60 km a cesty boli takmer prázdne. Treba si vybrať vhodný čas a trasu. Teraz, po tej horúčave, sú asi všetci doma, alebo si užívajú nápoje na terase. Je fantastické cítiť, ako sa mení vzduch, teplota, vône, keď vedie cesta z lesa na polia... Auto je teraz o ničom. Iba tých múch, čo sa na mňa nalepilo, trochu kazilo pohodu. 

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 3 hodinami, smiley napísal:

 kazdy ucastnik moze pouzivat komunikaciu bez ohladu na ucel. A teda chcel by som vidiet, ako by sa tvarili, keby policajti zastavovali auta ( a hlavne kabriolety a motorky) a kontrolovali, ci dotycny ide z/do prace alebo nakupu, teda ci si nevyrazil nahodou len tak sportovo alebo rekreacne, lebo v tom pripade nema na ceste co hladat. :zubiska:

 

Pamätám sa za socializmu, keď ma zastavili príslušníci VB a pýtali sa ma na účel cesty. No čo by som im na to mal odpovedať... Dokonca som musel otvoriť aj kufor, čo prevážam a či mám na to doklad. Mnohí na tie časy zabudli, alebo ich nezažili.

A teraz títo "Titáni ducha", ako "Muž z plexisklovou maskou", nám tu dnes kážu o porušovaní občianskej slobody a o ľudských právach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ak je naozaj nebezpecna, a existuje k nej nejaka alternativna cesta, mala by byt osadena znackou zakazu vjazdu bicyklom, nech je jasne, ze tam nie je bezpecno.
Na jednej ceste u nás to spravili naopak. Osadili dopravnú značku pre autá že pozor cyklisti. Že autá majú dávať pozor na cyklistov nieže cyklisti aby si dávali pozor na seba a šli radšej okolo...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov