Skočiť na obsah

Očkovanie - Covid19


electric blue

Odporúčané príspevky

Inac samotny Omikron je iba mierne slabsi nez Delta. Vyznamne slabsi je len pri zaockovanych a premorenych pacientoch. Ak by udrel na nezaockovanu a nepremorenu populaciu, nedopadlo by to dobre.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

trikrát zaočkovaní (aj ja) a covid: nechce to skončiť. aj keď slabšie príznaky, aj lekári počítajú s desiatimi dňami, desať dní je karanténa.... a príznaky sa ťahajú a správajú ako na húpačke.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak nejak. nejde o to, nenakaziť sa, ale neumrieť na to. z tohto dôvodu som sa dal zaočkovať a teraz kašlem na nejaké testy, hoci som nachcípaný. doma aj celá širšia rodina sme zaočkovaní a tým čo nie sú hovorím to, čo zvykli vravieť predtým mne oni - starajte sa sami o seba.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak nejak, chlapci moji... teplota sa objavuje stále.
my sme zaočkovaní všetci doma, syn už tu nebýva, len občas príde na návštevu, resumé: covid máme všetci, nikto nie silný, ale sme pozitívny, všetci po troch očkovaniach.

  • Sorry! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 10 hodinami, informator napísal:

..a ja som si daval velky pozor aby som nahodou niekoho nenakazil a dodrziaval som vsetky mozne preventivne opatrenia...

Takymto klamstvam nemozes predsa ani ty sam verit. Jedno z tych preventivnych opatreni je ockovanie. A aj proti dalsim si tu ostro vystupoval. Nedostavas krce do prstov pri pisani "dodrziaval som vsetky mozne preventivne opatrenia" ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nahodou som sa objavil startsiu relaciu Pod Lapmpou, kde Tomas Szalay hovori, ako sa mu podarilo rozbehnut ockovanie napriek pravidlam statu: aby vyhoveli litere zakona, museli mat nepouzivanu ordinaciu. Museli opravovat chybne udaje NCZI, ktory by bol asi najviac prospesny, keby vobec neexistoval.

https://www.tyzden.sk/podlampou/80039/pod-lampou-o-udalosti-roku-2021-o-zdravotnikoch-a-ockovani-s-tomasom-szalayom/?ref=kat

Ja som sa tu kedysi pokusal pocitat zahadne reprodukcne cislo do grafou a tiez som narazil na to, ze udaje vstupne NCZI nie su spolahlive, takze ten vypocet nestoji za tu namahu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

To neni lúza ale ľudia čo majú iný názor. Aj kamoša z infovojny zablokovali na dvoch sociálnych sieťach za to že sa vyjadril o vakcínach. Žiadna sloboda slova. Nemôže mať človek svoj názor ani na vakcíny ani rusko-ukrajinakú vojnu... Tak načo tá demokracia je keď nemôžeme mať iný názor?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano :clap2: toto je presne rétorika luzy, je úplne jedno čo za hovadiny budú vypisovať, aj keď vedia, že sú to hovadiny, je to "len ich názor". Dobre že toho tvojho tzv. kamoša zablokovali a ty aký si škaredý, taký si sprostý.

A demokracia nie je o tom, že si môžem hovoriť čo chcem, hlavne nie vtedy, keď rozširujem nezmysly ako v prípade očkovania. Keď začneš vypisovať, že očkovanie robí z ľudí mutantov, ktorým sa začne variť z toho krv, lebo si to čítal na infovojne, je to len tvoj tvoj názor? Nie, je to šírenie poplašnej správy podľa Trestného zákona.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas, tvoj kamos siril klamstva. A klamstvo nie je nazor.  S tym by ani pri sude neuspel.   To si len informatorovia myslia ze demokracia im zarucit  pravo klamat, obtazovat ostatnych.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Odkial to druhá strana vie že je to klamstvo? Až také scifi by nemali tvrdiť, ale to že nedá sa zaočkovať lebo vakcínu neuznáva na to má každý právo nie? A môže to aj napísať že napr. ja sa nejdem očkovať lebo to neuznávam. Nemôžu nútiť vakcíny nasilu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas,  tak jednoduchy priklad.
Ak budes pisat ze vakcinacia hromadne zabija, tak siris klamstvo.
Ak budes pisat ze sa nenechas zaockovat, to je tvoj nazor.
A k nuteniu nasilu  priklad :
Mozes pisat ze nebudes jazdit vpravo, to je nazor,
Ak budes jazdit vlavo, to uz je priestupok a zaplatis pokutu.   Mozes teda predsviedcat vsetkych je lepsie jazdit vlavo ale stat ta moze nutit jazdit vpravo. 
To je zase pravo statu,  mat pravidla, ktore su obecne prospesne a aj ich vynutit.
 

41 minutes ago, Tomáš said:

Odkial to druhá strana vie že je to klamstvo

A tak podstata,   ak hovoris nieco co je v rozpore s vseobecnym odbornym presvedcenim,  tak dokazne bremeno je na tebe.  Tvrdis umyselne nieco co je  spôsobile   vážne znepokojit  aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta. Za to hrozi  odňatie slobody až na dva roky.
Myslim ze zablokovanie uctu je skutocne velmi mierne opatrenie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Odpoveď je v inej téme keďže to už je off-topic. Ako to bude s ďalšími dávkami lebo u Johnsonu to boli vždy tak že jedna dávka je za dve. Tak už u tých ostatných ide neviemkolkáty booster čo mne vychádza ako tretia u Johnsonu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...
21 minutes ago, clovek2 said:

tak čo Axel + tyso, už máte aspoň siedmu posilovaciu dávku vakcíny pichnutú?1539021435_obrzok.thumb.png.08dda3e9d2ddb4b4729bfcf9e90ae532.png

lebo však vakcína je sloboda! :hufi:

Clovek, mal by si dat pichnut prave 1 davku vakciny, lebo ti su vgrafoch mnohonasobne mensi nez hocikto iny - teda podla tvojej logiky musia byt nedostihnutelne najsambezpecnejsi. Alebo ze by v tvojej uvahe bola nejaka chyba?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 8 hodinami, Sniper napísal:

Taká jednoduchá logická otázka: keby boli všetci zaočkovaní, aký podiel by zaujímali v nemocniciach?

nasleduje odpoveď ktorú som mal okamžite po tvojej otázke, len som čakal či sa dokážeš strápniť ešte viac ako samotnou otázkou. ale nevadí, kvalitne ťa zastúpili tyso a smiley :clap:

odpoveď je: v nemocniciach by, podľa politikov, nebol nikto! lebo však tak to predávali občanom - "vakcína je sloboda" /preto som to spojenie aj použil/ či v ČR "udělejme /očkovaním/ tečku za koronou!" očkovanie malo byť podľa všetkých vládnych politikov, zdravotných expertov /vybraných/, a iných obchodníkov z dažďom definitívne riešenie epidémie! a podľa tých grafov evidentne nie je. nechali ste sa oklamať, a ešte sa aj hanbíte si to priznať :hufi:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

... a dodám, ze ja blb som im verila. A Pfizer (roky som brala ich skvelé lieky, mohla som o nich povedat len veci dobré) ani netestoval co mal, a co testoval, mal uz pred vypuknutim covidu... pada z toho na mna smutok.

A viete, preco som sa tu drzala zubami nechtami toho ockovania? 

Pretoze sa od roku 1999 (vtedy z nutnosti a odvtedy dobrovolne z nutnosti) nechavam ockovat velmi zdarne proti chripke.

V detstve ma ockovali nastastie na vsetko, v rodine sa osvedcili ockovania pri cestach do exotiky, jednoducho som verila ockovaniu.

Verim stale. Ovsem...

Ja chapem, ked sa niekto zaockocat proti chripke neda... ma silnu imunitu, nepotrebuje to...

Pred rokom nahanali na Pfizer lekari... dnes spomen Pfizer a uskrnu sa aj sestry.  

V r. 2020 covid v ziadnom pripade nebola len chripôčka... na to umrelo okolo mna privela ludi. Svet cakal na vakcinu. Aj preto som im verila.

Edit.

Pozrela som si prispevky zo zaciatku temy zalozenej  2020...

Mnohi sme na tom boli podobne. Ludia umierali, lekari sami boli pomotani a nemali informacie a svet cakal na vakciny.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 31 minútami, tyso napísal:

clovek, kedze si pamatas len slogany, tak to tak vyzera. Mal som o tebe vyssiu mienku

aj o českom ministrovi zdravotníctva si mal vyššiu mienku?

Citát

Kdo už je očkován, neonemocní a nikoho dalšího nenakazí, řekl Blatný

18. března 2021  14:15,  aktualizováno  16:42

Ministr zdravotnictví Jan Blatný vytáhl nejtěžší možný kalibr na podporu očkování proti covid-19. „Kdo má ukončenou vakcinaci, neonemocní a nikoho dalšího nenakazí,“ řekl Blatný.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/senat-ockovani-blatny-sputnik-v.A210318_140725_domaci_kop

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov