Skočiť na obsah

Očkovanie - Covid19


electric blue

Odporúčané príspevky

No ja si myslim, ze naozaj nie je jedno, ci decko zmrzacis na cely zivot. A je dobre, ked sa tomuto riziku vyhne ockovanim.

Postihuje to aj deti aj starcov - tak hovoria fakty. Starci ti viac umieraju, ale ani deti neostavaju bez nasledkov. Nerozumiem, preco a ako sa chces na niekoho "vysierat". Problemy nemusia znamenat, ze niekto musi byt nepretrzite hospitalizovany, alebo nemoze ostat produktivny.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://www.reuters.com/world/europe/sweden-decides-against-recommending-covid-vaccines-kids-aged-5-12-2022-01-27/

Citát

 

BRATISLAVA. Plošné očkovanie neplnoletých tretími dávkami zavedie Slovensko na vlastnú päsť, hoci ho zatiaľ neschválila Európska lieková agentúra.

Ministerstvo zdravotníctva o tom rozhodne v najbližších dňoch.


Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22828024/ockovanie-covid-deti-tretia-davka-vakciny.html

 

Nase ministerstvo vie ist aj na vlastnu past, ked vedia ze to v EMU neprejde. Urobili to pri monoklanalnych protilatkach(holandsky vyrobca stiahol ziadost), ktore mali nakupene a zrejme to urobia aj pri boostroch pre deti. V diskusii niekto pisal ,ze pfiser ziadost ztiahol.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no suhlasim, toto je divne. Bud su data alebo nie.  Ale ak som pochopil clanok, tak nejde o plosne ockovanie ale moze kazdy na ziadost rodicov.  A v tomto pripade by som asi aj suhlasil s tvojou bratislavskou paranojou, kedze to vyzaduju rakusania na lyzovackach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale ved nech to spravia ako svedi, neviem ci si videl link nad citaciou, neodporucaju, ale rizikovi mozu sa ockovat. 

Mne vadi, ze sa musia ockovat, lebo im zakazu trening, kruzky, lyzovanie, korculovanie. Detom. 

Ale myslim, ze pandemia konci, skola chce ist na lyziarsky vycvik 13.02 - mozno vtedy zavru skoly, ale si aspon polyzuju. Ved aspon budu mimo starych rodicov - v bubline. Konci pandemia - ze ich to napadlo realizovat, nik nevie co bude 13.02. Otestuju ich pred cestou a potom sa uz na to asi vykaslu.

Na upresnenie ja nemam clanok otvoreny,ten SME, ale vraj Pfizer to ztiahol v Amerike ,v Europe to ani nedal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 27. 1. 2022 at 18:35, slimak napísal:

Ale myslim, ze pandemia konci

Problém je, že nekončí, tie mutácie ju budú predlžovať, s pôvodným variantom by skončila v lete 2020, nebyť Delty, skončila by v lete 2021, s Omicronom končiť nebude ani na jar 2022. Uvidíme čo bude v lete, ak by neprišiel už žiadny významný variant, tak by na jeseň 2022 už mohol byť pokoj, ale toto isté sme si hovorili na jar 2020 aj 2021. Jediným plusom je, že všeobecne vírus oslabuje, aj keď sa šíri výrazne rýchlejšie. Je možné, že budú aj ďalšie mutácie, ktoré postupne budú pôsobiť podobne ako chrípka. Takže nebezpečná bude hlavne pre starších a ľudí s oslabenou imunitou. Ten vírus už tu bude kolovať stále, Homo Sapiens sa postupne prispôsobí, aj keď to bude s pár obeťami každý rok, je možné, že očkovanie sa bude odporúčať ešte veľa rokov.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

len trochu nechápem, prečo treba na kamiónoch protestovať proti očkovaniu -  myslím, že tu doslova platí to povestné: cirkus na kolečkách.
v západnej európe protesty  poľavujú, asi im došiel dych, mnohosto kilometrová kolóna kamiónov a kdečoho bola naposledy pred 40 rokmi vo filme Konvoj s Krisom Kristoffersonom.
tak si dali v Kanade repete.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

sniper, mozne je vsetko, kedze nevieme.  Moze to skoncit omikronom,  co bude znamenat ze to ostane na nizkej urovni a pravidelne sa to bude vracat zo zahranicia.  Moze to skoncit uplne,   moze prist mutacia ktora to zacne odznova.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale mozeme spravit najlepsi odhad na zakladne dnesnych znalosti.  Zatial sa nic infekcnejsie ako omikron neobjavilo,  tak mozeme cakat ze to u nas bude prebiehat podobne ako v krajinach, kde omikron prisiel skor.  Teda prudky rast a nasledne sa to ustali na nizsich hodnotach ( stale dost vyskokych) cca 1/10 spicky omikronu.  A takto to potrva aspon mesiac, dva.  V aprili zrejme pride pokles na nizke hodnoty a takto prezijeme leto.  Na jesen bude k dispozicii upravena vakcina na omikron a tak bude 4 davka co bude branit aj nakazeniu.  Na zapade nou skonci cely covid a zrusia vsetky opatrenia, na Slovensku mozno tiez ale covid bude stale  vyznamnym faktorom hospitalizacii.  A tak sa s nim budeme trapit este dalsi rok.

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 23 hodinami, game napísal:

len trochu nechápem, prečo treba na kamiónoch protestovať proti očkovaniu -  myslím, že tu doslova platí to povestné: cirkus na kolečkách.

Stale mi to vrta v hlave. Precital som si:

Citát

Podle účastníků nová pravidla ohrožují podnikání, ale i lidské živobytí. „Každý má svou vlastní volbu a svůj vlastní názor,“ uvedl pro web Windsor News majitel a provozovatel Chris Colenutt Trucking v Essexu Chris Colenutt. „Pokud zastavíme ekonomiku, nastane velký problém, že?"

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/konvoj-kanada-ridici-kamionu-ockovani.A220126_080843_zahranicni_cun

V prvom rade nedodrziavanie pravidiel ohrozuje ludske zivoty. Mozno by mali tie kamiony pustit s tym, ze budu uhradzat naklady za hospitalizazie a odskodnovat pozostalych pri umrtiach na covid, aby sa do tej ekonomiky lepsie vcitili.

Vela povolani mozu robit iba ludia splnajuci urcite zdravotne kriteria. Nevidim dovod, preco by to kamionovom tranzite cez hranice nemohlo byt ockovanie proti covidu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 30. 1. 2022 at 13:53, Sniper napísal:

Problém je, že nekončí, tie mutácie ju budú predlžovať,

Ja neviem, ako je mozne, ze dcera ani raz v tomto roku nebola v karantene? Jej trieda? Syn bol dvakrat(inak kto to vymyslel je podla mna xuy) - ale zkruzku(benbiton) ,ci raz aj trieda a vtedy ich aj PCR testovali pozitivny boli dvaja(teda jedina moznost nakazenia spoluziaka spoluziacku - ze sa to siri v skole, v triede).  Nesiri sa to. Ten spoluziak a spoluziacka mozno ani nevedia ,ze su spolu v triede. Mozno vedia ich rodicia. My sme chori este neboli my 4. V mojej vetve rodiny viem o dvoch, u zeninej o troch. Ja nepoznam cloveka co na to umrel. Poznam susedu, ale ju som tri roky nevidel. Ja som strasne rad ,ze to okolo mna je ako je. 

Ze korona konci, mna co sa tyka - keby nekoncila,si viete predstavit troch ucitelov,co pojdu s 35 detmi na lyziarsky vycvik? V case ked ma byt najvacsi peak? 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vo Francuzsku sa podarilo 13 rocnemu chlapcovi po zaockovani proti covidu oslepnut....zodpovednost odnieta stat a aj farmafirma....ja by som obvinil rodica, ked uz sa k zodpovednosti nikto nehlasi....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nemam k comu si zatlieskat, ale radsej posluchnem, aby sa tu za moj nazor zasa nezachcelo nejakemu aktivnemu obdivovatelovi mengeleho dat mi zakaz uverejnovania pripsevkov....

:clap:

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale len si zatlieskaj, z jedného vedľajšieho účinku, a ktovie či za to môže očkovanie, tu robíš národnú katastrofu, ale koľko dávok zachránilo pred úmrtiami, je nepodstatné, že? Už si sa zaregistroval na očkovanie proteínovou dávkou?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aha, Japonská farmaceutická firma potvrdzuje účinnosť Ivermectinu.,

 

Citát

Tokio 31. januára (Reuters) - Japonská obchodná a farmaceutická spoločnosť Kowa Co Ltd (7807.T) v pondelok uviedla, že liek proti parazitom ivermektín preukázal "antivírusový účinok" proti Omicron a iným variantom koronavírusu v spoločnom neklinickom výskume. Spoločnosť, ktorá spolupracuje s tokijskou univerzitou Kitasato na testovaní lieku ako potenciálnej liečby COVID-19, neposkytla ďalšie podrobnosti. Pôvodný príbeh agentúry Reuters nesprávne uviedol, že ivermektín bol „účinný“ proti Omicron vo fáze III klinických skúšok, ktoré sa vykonávajú na ľuďoch. Klinické štúdie prebiehajú, ale propagácia ivermektínu ako liečby COVID-19 vyvolala kontroverziu. Prominentný očkovaný skeptik Joe Rogan, ktorého podcast na Spotify vyvolal protesty spevákov Joni Mitchell a Neil Young, už dlho vyvoláva polemiku svojimi názormi na pandémiu, vládne mandáty a vakcíny proti COVID-19. Rogan spochybnil potrebu vakcín a povedal, že použil ivermektín. Liek nie je schválený na liečbu COVID-19 v Japonsku a americký Úrad pre kontrolu potravín a liečiv, Svetová zdravotnícka organizácia, regulátor liekov a spoločnosť Merck (MRK.N), ktorá liek vyrába, varovali pred jeho použitím, pretože nedostatok vedeckých dôkazov o tom, že má terapeutický účinok. čítaj viac V usmernení na svojej webovej stránke zo septembra 2021 FDA zaznamenal rastúci záujem o liek na prevenciu alebo liečbu COVID-19 u ľudí, ale uviedol, že dostal viacero správ o pacientoch, ktorí po samoliečbe potrebovali lekársku pomoc vrátane hospitalizácie. . Použitie ivermektínu na liečbu COVID-19 sa v súčasnosti skúma v britskom teste vedenom Oxfordskou univerzitou. Vedci v pondelok uviedli, že stále prebieha a nechcú sa k tomu ďalej vyjadrovať, kým nebudú mať k dispozícii výsledky. čítaj viac Mnohé potenciálne liečby COVID-19, ktoré boli sľubné v skúmavkách, vrátane antimalarického hydroxychlorochínu propagovaného bývalým americkým prezidentom Donaldom Trumpom, nakoniec nepreukázali prínos pre pacientov s COVID-19, keď boli študovaní v klinických štúdiách. https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/japans-kowa-says-ivermectin-effective-against-omicron-phase-iii-trial-2022-01-31/

 

Citát

 

 

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

37 minutes ago, electric blue said:

v spoločnom neklinickom výskume. Spoločnosť, ktorá spolupracuje s tokijskou univerzitou Kitasato na testovaní lieku ako potenciálnej liečby COVID-19, neposkytla ďalšie podrobnosti.

Aha,  a co tym chces povedat.  Bez klinickeho vyskumu na rozdiel od desiatok studii co na realnych pacientoch ucinok nenasli.  A par co ich naslo a jednu co bola sfalsovana.   Bez zverejnenia ani netusime ci  nahodou nejde o test ako sa siria hoaxy a meraju kto to zverejni.

A k francuzku, zatial vidim len pravnika co snazi vytrieskat prachy.  Nie dokaz ze to je dosledok ockovania.   Za prve podane su uz miliardy davok, vieme ze su rozne vedlajsie ucinky vratane smrti ale trvale oslepnutie sa tam nevyskytuje.    Suvislost s ockovanim je teda pochybna.  A navyse to tvrdi aj informator a ten vzdy klame.

Pre mna je to jasny signal ze je to podvod,  inak by to nebranil.  Toho kazde zlo neuveritelne pritahuje.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred hodinou, Sniper napísal:

informator ti hneď potvrdí, že firme ide len o zisk z predaja liečiva voči parazitom.

ukaz firmu, ktorej nejde o zisk!!......mas nejake dokazy, ze farmafirmy su nejakou humanitnou organizaciou a svoje produkty ponukaju za fotku z monou lizou?.....

a co sa tyka tej slepoty toho chlapca vinou ockovacej latky, tak ty tu vlastne robis obhajcu statnym rozhodnutiam o povinnosti obcana sa ockovat, hoci sa sem tam, ako pises, vyskytne tragicka udalost, ako nasledok toho prikazu, teda povinnosti vakcinacie....zaujmave, ze trest smrti sa humanne zakazal vykonavat ale na druhej strane stat nuti obcanov podstupit  vakcinaciu, ktorej nasledkom moze byt aj smrt vakcinovaneho....nemal by v tomto pripade byt sudeny a aj odsudeny clovek, co tento prikaz vydal?.....netreba hned na smrt, ale staci aj dvadsat rokov....preto som ja za dobrovolnost vakcinacie a nie povinnost, pretoze statny organ reprezentovany osobou vykonnou sa nesmie spravat k svojim obcanom v takychto pripadoch nasilnicky a este to ospravedlnovat nejakym predpisom o ochrane zdravia......

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

informator, zase si dostal prikazy ?   Prikazana vakcinacia zachranuje ludske zivoty aj ich zdravie.   Podporuju ju lekari,  papez, humanisti. Proti su  politici co tazia zo smrti ludi.  A informatori, tebe prd ide o dobrovolnost, ty chces len skodit.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 1 hodinou, tyso napísal:

Aha,  a co tym chces povedat.  Bez klinickeho vyskumu na rozdiel od desiatok studii co na realnych pacientoch ucinok nenasli.  A par co ich naslo a jednu co bola sfalsovana.   Bez zverejnenia ani netusime ci  nahodou nejde o test ako sa siria hoaxy a meraju kto to zverejni.

A k francuzku, zatial vidim len pravnika co snazi vytrieskat prachy.  Nie dokaz ze to je dosledok ockovania.   Za prve podane su uz miliardy davok, vieme ze su rozne vedlajsie ucinky vratane smrti ale trvale oslepnutie sa tam nevyskytuje.    Suvislost s ockovanim je teda pochybna.  A navyse to tvrdi aj informator a ten vzdy klame.

Pre mna je to jasny signal ze je to podvod,  inak by to nebranil.  Toho kazde zlo neuveritelne pritahuje.

uvidime ako sa to vyvinie . s cim pridu Japonci .

za dva a pol neviem preco pises v mnoznom cisle - netusime . :biggrin: pisete viaceri pod jednym nickom ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov