Skočiť na obsah

Očkovanie - Covid19


electric blue

Odporúčané príspevky

Najhoršie je, že podobných prípadov ako je informator, máme na Slovensku tisíce, ale všetci majú jednu vec spoločnú: notoricky sa sťažujú, čo všetko máme oproti Západu na Slovensku zle, ale robia všetko opačne, čo robí Západ dobre. Najnovšie sa tieto telatá divia a sťažujú, prečo na Západe obchody a prevádzky sa otvárajú, len u nás blbá vláda všetko zatvára. Nuž preto, lebo na Západe majú zaočkovanosť populácie 90% a u nás tá blbšia nadpolovica to stále nepochopila (aktuálne máme zaočkovanosť na úrovni 49,61%). A kvôli tejto blbšej nadpolovici sa musia obmedzovať aj tí zaočkovaní a blbšia nadpolovica sa ešte aj smeje, že načo sa teda dávali zaočkovať. Nuž ale čo očakávať od skrachovancov, ktorých vzdelanostné maximum je 3 ročná učňovka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Co tu bluznite o povinnom ockovani, si spomeniem, robopol tu je jediny triezvy? Len ako zaockujete okres Revuca 50+ cez 5 000 starcov? Nie to cele Slovensko,ci cely svet. A naco to bude dobre? A ako casto pridete Ratkovskeho Bystreho? kazde dva mesiace? Ked ste tam neprisli za rok ani raz?  A ved pomru do 10 rokov, myslite si ze ja sa dam zaockovat za menej ako 5000 euro?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

slimak,  ano problem je to v Revucej,   len je smutne ze to nie je technicky problem.  Je to problem v hlavach, vieme co treba urobit, vieme to spravit a neda sa to.  To je dost frustrujuce.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie nieje to tecnicky problem. Nechal to stat na Luntera - VUC - myslite ze on riesi Revucu? On zhanal starcov v Nitre(preco by to nerobil ak kvoli kseftu?) a v Bystrici, Revucu mal v pazi. VUC ockovalo v BB, ZV a LC. Na dalsich 10 okresov sa vysralo. Aj ked minuli tyzden ockovalo sa aj v tornali, jelsave, a v V dlhej luke. Nik tam neprisiel. Alebo to nevidim v cislach zaockovanych. 

https://hornyzemplin.korzar.sme.sk/c/22809736/tragedia-v-osadnom-ukazala-ze-snina-musi-mat-akutne-lozka-tvrdi-sef-nemocnice.html?ref=trz

Nech porusia nemocnice, kto sa o tych co to budu potrebovat postara. Nik a nik. 

https://www.aktuality.sk/clanok/gbkkkl3/lengvarsky-aj-stat-by-mohol-byt-vlastnikom-nemocnice-na-boroch/

Toto je co za xseft?  Ved ta nemocnica je mozno o polovicu  vacsia ako roznavska,ci v brezne - to bude stacit pre pol,ci cele slovensko? Vy nechapete bratislavcania - ze vy sa nedostanete do tej nemocnice. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

netusim co vlastne chces povedat,   VUC BB  malo mobilne timy, ktore chodili ockovat tam kde bol zaujem.  Problem teda nie je v zupe ale v zaujme sa  ockovat.  To nie je vina bratislavy ze sa starci v revucej nechcu ockovat.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aky mentalny problem? Do tych dedin ich nikto neprisiel zaockovat. Ako to debil premier spravi ako povinne? Ci ako to vyriesi,ze im napari pokutu 300 euro? Inak to ten ekonom NBS Suster navrhol, ako rampa. Co s tym vyriesi, len ze ukazal ze je . 

Alebo ten semafor - len na priklade nasho okresu. Zaockovanost je okolo 45% v okoli Revucej a Tornali, nase okolie je asi 16 - 20 000 , tornali 10 000(tornala ma aj kludne 15 000,ale 5000 je v okresoch Roznava a hlavne Rimavska Sobota) ,o 10 000 sa nik nezaujima. To keby ste mali v Bratislave, si hned ztrnite aspon jedneho zolika. U nas deti do 15 rokov je zaockovanych 97, ja som chcel dat dvakrat  syna, ale na to kaslem. Teda tu starci su zaockovani, tu na to 50tnici seru. Ti su vacsinou kotlebovci.

A na zaklade nejakeho sprosteho automatu budu zavrete restauracie v tornali a Revucej.  Kvoli nutym autobusom v bratislave mame zavrete skoly. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takze ockovanie na Slovensku skoncilo. Chapete,preco musel v utorok,ci v stredu vystupit Matovic so sialenymi grafmi.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/omikron-ctyri-davky-rocne-koronavirus-delta-velka-britanie.A211225_135148_zahranicni_remy

Som zvedavy, ci sa najde este nejaky Heger, ci Remisova, co len este raz bude tvrdit, ze je za povinne ockovanie.

https://www.facebook.com/databezpatosu/photos/pcb.400994928481640/400993508481782/

Ci budu aj nadalej platit zolici.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vakcina je sloboda......no v tom naj vakcinovanom state to ide od desiarich k piatim.....

Citát

 Izrael v stredu zaznamenal ďalších 16 115 nových prípadov nákazy koronavírusom. Rekordný počet novo infikovaných krajín eviduje už druhý deň v rade. S odkazom na izraelské ministerstvo zdravotníctva o tom informoval spravodajský web The Times of Israel. Ten zároveň pripomína, že aktuálna koronavírusová vlna je poháňaná vysoko nákazlivým variantom omikron.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/612505-online-taliansko-schvalilo-povinne-ockovanie-ludi-od-50-rokov/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_bleskove_spravy

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty čo si konkrétne nepochopil na tom, že hlavným účelom vakcíny je obrániť organizmus nad nežiadúcimi účinkami vírusu? Vírus pri šírení si nerobí sondáž, či organizmus má protilátky alebo nie, takže šíriť sa môže ako chce.

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

2 hours ago, informator said:

no v tom naj vakcinovanom state to ide od desiarich k piatim.....

no zase ti nepovedali ze pri omikrone su dolezitejsie hospitalizacie a umrtia.   Tak zo srandy, kolko ma mrtvych izrael ?  Ale izrael ma tiez prilis vela informatorov, zdaleka nie naj vakcinovajesi, dostali sa na 70 percent.   Takze zase si mimo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

presne tak.....preto je zasa dolezita dalsie davka.....uz ani nie kvartalne, ale castejsie......hned po tretej startuj na stvrtu....ved to uz je totalne vedecke fiasko....ty nemas ziadne zabrany toto obhajovat?....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ty si informator už aký retard, keď lieky, vakciny, čo pomahaju nazývaš fiasko. Sorry, že nemáme mimozemsku medicinu, aby stačila jedna dávka do smrti, či jedny antibiotika na všetky choroby a do smrti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

toho vidis len ked sa pozeras ty :),    

A co povazujes za fiasko ?  To ze dalsie davky vakciny ktora bola vytvorena na povodny virus zaberaju ?  To je fiasko tvojich expertov, co hovorili ze vakcina nebude ucinkovat na mutacie.  Mylili sa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

toto je taky pseudoproblem,    trapi to hlavne tych co nemaju ani jednu davku.     To je take ako ked na zapal pluc treba antibiotika brat kazde 4 hodiny,   miesto jednej tabletky.  Ak bude lepsia vakcina, tak fajn,  ale dnes toto je najlepsia moznost ako sa chranit. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mna to netrapi ,ale v praci zopar kolegov (zaockovanych) odmietlo triu davku z dovodu, ze sa citia podvedeny....na univerzalnu vakcinu  si este asi pockame.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aha, tak už začína byť jasnejšie prečo ten brutálny tlak na očkovanie všetkých, aj tých ktorí to evidentne nepotrebujú

Citát

Na konšpiračnej scéne sa šíri fáma, že Heiko von der Leyen, manžel pred­sedníčky Európskej komisie, robí priamo alebo nepriamo pre far­makorporát Pfizer. Marí sa to ako hodnoverné vysvetlenie pre ináč nepochopiteľnú skutočnosť, že európske inštitúcie a obzvlášť pred­sedníčka Komisie Ursula von der Leyenová tak nápadne uprednostňujú mRNA vakcínu od Pfizeru. Vieme, že vyštudovaná lekárka von der Leyenová osobne pred rokom na jar vyrokovala so šéfom Pfizeru Albertom Bourlom zmlu­vu, podľa ktorej kúpi v rokoch 2021 – 2023 1,8 miliárd dávok lát­ky Comirnaty – šéfka Komisie teda v období, keď bežní smrteľníci eš­te netušili o nutnosti boostovania treťou a ďalšími dávkami, za­is­tila každému obyvateľovi po štyroch vpichoch touto jednou vy­vo­le­nou vakcínou.

Keďže obrovský objem a predražená cena produktu, ktorého samotný vývoj už bol štedro financovaný Európskou úniou, vy­vo­lá­val otáz­ni­ky, vzni­kol tlak na zverejnenie sms korešpondencie med­zi von der Le­y­e­no­vou a Bourlom. Predsedníčka na tieto výzvy a otázky nijako ne­reagova­la. Jej podriadená, generálna tajomníčka Ko­misie, sa eš­te v júni minulého roku vyjadrila, že „sa ne­po­da­ri­lo nájsť žiadne dokumenty, ktoré by spa­da­li do rozsahu žia­dos­ti“. Začiatkom novembra Komisia svoje vyhlásenie doplnila, že „v ar­chi­vač­nom systéme Komisie nikdy neboli uložené žiadne sms alebo mes­sen­ger správy. Neexistuje ani žiadny technický systém, ktorý by to uľa­hčil“.

https://dennikstandard.sk/154333/von-der-dekonspiracia/

a po tretej dávke príde štvrtá, po nich piata a šiesta /ako sa pred časom vyjadril ten náš expert s tou bravčovou hlavou/ medzitým sa skráti interval na dva - tri mesiace medzi jednotlivými dávkami, a na finále štáty / EU vyhlásia že na to nemajú dosť financií, tak si to bude každý platiť sám, že ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov