Skočiť na obsah

USA prezidentské voľby 2020


game

Odporúčané príspevky

pred 1 hodinou, robopol napísal:

infoidiot

nuž presne tak, dlha sračka tvojich žvastov a žiadna odpoveď informator na moju otazku.

badam, ze tvoja schizofrenie s tebou uz poriadne trasie....mas maniere Trumpa (ktoremu ich vycitas) a zakernost globalistu a slnieckara.....skratka snazivy progresivec... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takže Trump sa vyhlasil za vitaza volieb, hovoril o falšovaní výsledkov, súdi sa, vypisuje o tom na socialnych sietiach, napíše správu, že tak to dopadne, ked vlasteenci prídu ..bla bla.

Vlastne útok na kapitol je iba  náhoda, to, že mal pence oficialne potvrdiť nového prezidenta práve v tento den s tym vobec nesuvi, trump nepodnecoval ludi k "spravodlivosti", Trump vobec neotalal a privolal gardu hned, ked sa začalo obliehanie.. Nie nie, tak to isto nebolo zeleným perom infoblba.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

uprimne ma prekvapuje ak je informator dobre napojeny na "konspiracne" zdroje. Klamstvo o tom cely utok bol dielom laviciarov, ktory sa len maskovali za trumpistov  zacal sirit v rovnakom case ako Trump. 

A samozrejme, je to klasmtvo. Informator je spolahlivy, klame vzdy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja mam sice tiez nieci na praci,  ale teda 14:15 prerazili zabrany a vlielzli do kapitolu, 15:10 startosta Washingtonu poslal policiu,  17:45 vyhlasili ze je kapitol bezpecny a 18:00 trump dal suhlas na povolanie narodnej gardy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ha ha ha......pobavili ste ma....niet nic zabavnejsie, ako ked sa schizofrenik rozlozi do trojjedineho ....co mi to len pripomina?... :)

a tie casove data su, ako dokazy o tom Trumpovom "prevrate",  najzabavnejsie.....aj ked ja som nikde nic, co sa tyka casoveho sledu, nespochybnoval....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Podľa mňa je to jasné, čo sa stane..

Pretože @tyso vždy podporuje "riešenia", ktoré veci ešte viac zhoršia..

(napríklad podporoval Pána premiéra v plošnom testovaní..)

Bude s toho katastrofa..

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no kedze podporujem aby sa na neho vykaslali, tak zrejme ho treba impicovat:). Teda jedine ze by si nevedel citat. A aj s plosnym testovanim, ako definujes zhorsenie?   fakt sa tazko hlada taka definica ktora by potvrdila tvoju realitu.  je mozne ze plosne testovanie bolo zbytocne ale situacia sa po nom zlepsila.  Myslim ze  mas naozaj problem s akceptaciou  faktov ktore odporuju tvojim nazorom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Alamo,   skus citat "sine ira et studio",   to ze stale prechadzas do osobnych utokov je naozaj unavne.  Ak  nechapes zmysel viet ako "ja si myslim ze najvacsi trest by bolo ho ignorovat",  alebo  "Otazka je ci to ma sancu,  urcite sa to neda stihnut do inauguracie. Ale budu aj potom demokrati taki nazhaveni ho potrestat ?  Alebo radsej uzavru primerie s republikami ?     Ja by som privital to druhe, ale uvidime", 

tak ma daj do ignorelistu,  nebudem ti vysvetlovat vety ako v materskej skole.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@tyso

A prečo ho teda neignoruješ? 

Môžeš začať hneď..

Napríklad založ tému "Biden prezident" a píš do nej.. Síce neviem čo..

A ani "osobne útočiť" tam na teba nebudem chodiť.. Nemám potrebu vyjadrovať sa ku každému h...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@electric blue

Drobný detail.. Tú ženu udrela do tváre čierna policajtka..

V podstate "len tak", za iné názory..

Tu je s toho video..

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Americka-pubertacka-udala-pribuzne-ze-demonstrovali-za-Trumpa-Mama-je-bez-prace-dcera-sklizi-aplaus-Prazskemu-starostovi-z-ODS-dosla-slova-650390

Citát

Dcera svoji matku viděla na záběrech, kde ji afroamerická policistka udeří do obličeje. Místo obav o matčino zdraví však neváhala a udala ji včetně tety a strýce na sociální síti Twitter, aby policii ulehčila práci s identifikací účastníků protestu.

..

"Z reakcí na jejím twitteru vyplývá, že je v pořádku udávat členy rodiny, pokud jsou konzervativní. Náhle je také v pořádku policejní násilí (tweet ‚Mami, asi jsi chtěla říct, že tě silná černá žena uhodila kvůli obtěžování‘ říká mnohé a vrací nás do minulého roku, kdy hořely americké ulice a policie buď jen přihlížela, nebo dokonce poníženě klečela). Na pomoc policistce, kterou poslali mimo službu, už se také rozjela sbírka – jak by ne, je přece Afroameričanka a navíc napadla podporovatelku Trumpa,“ 

Tento pokrok v réžii 100% dobroserov, nevyhnutne povedie jedine tak do prdele..

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov