slimak Posted September 2 Author Share Posted September 2 Dnes vyhrali 6:1. Bolo to v Tisovci som mu povedal ze sa na neho nepojdem pozriet, vytkol co sa mi na nom nepaci. Dnes prisiel spokojny. Som sa ho soytal ci si mysli ,ze ma na zaklad uz bol nerozhodny, ci povedal asi aj hej. To je dvolezite aby si to uvedomil. Ze chce a moze byt aj vzaklade,ci ze preto aj nieco urobi. Ja mu stale budem vytykat chyby. Lebo jemu to nema kto. Nepozeraj sa do travi,ale na hru. On sa pozeral do travi,lebo nechcel hrat. Hral este v pripravaku dostal 10 prihraviek,on ich okamzite poslal prec ako pri bagu, presne,len nanic. Lebo ten spoluhrac bol obsadeni. Dnes podla synovych slov to 4 aj vyviezol a raz mu zobrali loptu,lebo nik sa mu neukazal. Teda malo vyznam co som mu povedal. Trener mu to nepovie. Ja som dnes na zapase nebol(aj ked Tisovec je 20 minut,bol otec ale na jeho hodnotenie sa neda spolahnut ma 86 rokov). Ale za to co som mu povedal si stojim. A dnes mi to aj potvrdil. Mozno uz nepozeral do travi, potiahol aj loptu a potom nahral, a ze si veri zeby aj do zakladu patri. Ja som nechapal on na treningy chodi a rad,ale nechce hrat zapasy. Su take deti sportovat chcu ale nechcu vitazit. Sutazit,ale na syna mi to nejde. Lebo v atletickych sutaziach sa umietni medzi najlepsimi troma. Aj mi povedal, ze jemu sa nepaci ze si jeho spoluhraci medzi sebou nadavaju(nie jemu, jeho aj maju radi na tribune(jeho prezyvaju kobra a deti z trubiny kobra dobre,hraj), rodicia, ine deti mozno aj v druzstve). Ako ze hraju zle. A jemu sa paci hrat futbal s kamaratmi. Tak nech hra dobre a nikto si nadavat nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted September 20 Author Share Posted September 20 V sobotu hrali nasi proti Tornali. Nechapem preco tie deti hraju tak tvrdo proti sebe. Hlavne Tornala. Potom je im je to luto, tie deti asi niesu zle, lebo zas som videl nieco aj normalne. Revucan dostal krc, lezal na zemi a stoper Tornali s nim robil gymnastiku natahoval nohu a stlacal spicku. Pritom ostatni hrali. V sobotu aj v pondelok nasi hrali a vyhrali. Hraju v celku dobre, syn sa vytraca, v pondelok cely zapas presedel. Vpondelok som na zapase ani nebol, bol som velmi sklamany s vykonu syna v sobotu, uz sa nanho ani pozriet nepojdem, na jesen. Boji sa. On sa boji a namiesto aby utekal aj sloptou on stoji. Velmi zle sa mi na neho pozera. Ze syn nehrava, ma uz ani netrapi, su lepsi,ale on sa ani nesnazi. Neviem ako na treningu,ale na zapase, ci mimo, chod si zabehat som mu asi pred mesiacom povedal posledny krat. Nikdy mu to uz nepoviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts