Skočiť na obsah

Futbal - deti


slimak

Odporúčané príspevky

V sobotu zacinaju hrat - syn. 

Trenovali minuly tyzden a tentno do dnes. V sobotu je zapas z Dudincami. Na treningy chodilo do 10 chlapcov tohto tyzdna aj 13.  Teda malo. Moj syn bol na kazdom treningu. 

 

Som sklamany ze chodi tak malo deti. Nevivem si predstavit aby moj 33 kilovy (dcera ma o dva roky menej a ma 35 kil)syn nehral.  Bol na kazdom treningu a prave beka isto lepsieho nemaju moze hrat este prave kridlo. My nemame zalohu teda - ked tam to rupne noze to skusat aj vstredezalohy len tam sa to bude musiet ucit. 

 

Utocnik - nehra futbal aspon u nas. Neviem co sa deje nech si rok odychne ale dalsi musi hrat. Najsikovnejsi utocnik sa na to nemoze ykaslat. Nemoze byt tak naladovy - podla mna je najlepsi a hralby. Neviem si predstavit,ze nie.  Mozno v utoku su protekcne deti - je ich 13 v zapase musia hrat 11.  

 

Ze vraj syn mi povedal brankar  ma 184 cm.  Este nema ani trinast rokov. Ja mam 179 a syn asi 150. Tak sa tuto sezonu bude trapit. Naucit s tym telom padat hadzat - bol sikovny -ale nema ani trinast a 184 cm  Narastol rychlo - rok aj dva sa bude musiet  naucit pracovat so svojim telom.

 

Synovi som povedal,e sa nemoze bat subojov- ak tam bude rychlejsi bude padat super .

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/510144/

V tomto zapise je spravne ,ze to skoncilo 0.0. A zltu dostal nas hrac za odkopnutie.

 

Na lavicke bol len moj syn nik iny tam nebol. Prvy polcas 20 minut hladal loptu za ihriskom u zahradkarov(teda asi tak je dvolezity pre trenera). teda trener ho nepotreboval. 

Dudince mali kopat penaltu - povedali nasi hraci.  Ale  bol to remizovy zapas. 

 

Mna co sklamalo - ja si myslim ze mame sikovnych hracov,trener to tak poprehadzoval, a ziadny pripravny zapas nehrali , beka dal do stredu a stredoveho hraca na beka. Teda mal len 12 hracov - podla mna uhadol jedneho brankara , dvoch stoperov a dvoch utocnikov.  Vsetko ostatne bolo zle. tak to aj vypadalo.

 

Moj synnastupil na posledne dva minuty. Bol na vsetkych 9 treningoch.  Dalsie kolo hraju v Tisovci. Teda sa tam pojdem pozriet.

 

2007 bolo ich asi 5 a 2008 dve(bolo tam este 2,3 inyhraciv tom rocniku,ale neboli tak podstatny) - tie co vyhravali turnaje co vedeli hrat futbal. Dvaja uz nehraju futbal. a dvaja uz nehraju za Revucu - za RS a Podbrezovu. 

Dalsi ak nebude hladat loptu v zihlave v tisovci bude aj moj syn.  Neskutocne.  To aj ti futbalisti pred dvoma rokmi tu ligu vyhrali a dnes si nevedia ani nahrat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Deti sa nefaulovali, bol to slusny zapas - Dudince su to lepsie muzstvo - mozno to vyhraju. Minuly rok boli druhe. nas trener sa bude viac venovat pokrikom z tribuny ako hracom na ihrisku. 

Pre mna najvacsie sklamanie - malo deti, a tie deti aj su dobre ale absolutne nevedia co a ako hrat.  Teda trener je tam uplne zbytocny. Ci nadbytocny. Zaloznik nevie hodit aut - lebo ho nikdy nehadzal. Dvakrat mu to sudca zapiskal porusenie.  

 

Pri mladsich ziakov, rozhodca im povedal co robia zle pri v hadzovani aut. Ja si pamatam nas trener v behol na ihrisko - super hodil zle,mali sme vhadzovat my - onn ze nie este raz, ze inak sa to nenauci,hadzoval super(teda rozhodca sa snim nechcel hadat).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@slimak, moj syn zije futbalom. [ a je fakt dobry ] je to jeho vášen. mozno to niekedy az prehána . teraz trčíme kvoli jeho futbalu vo wiedni , lebo vykrikuje ze majú fußballmatch a tréning :biggrin: všetko sa točí okolo futbalu. a uz sa sklonuje futbalová akadémia v anglicku 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nasi obrancovia a to maju robit beci nevedeli pristupit k utocnikom, prvy polcas 3,4 z Dudiniec si robili 6 nasich. nemame ani zalohu. 

Ja si nepamatam ci mojho syna naucil hrat mal pred tym aspon 3 dobrych trenerov.  Tento co je dnes podla mna je nechopny a ja nechapem - ze pristarsich ziakov ho nechavaju - nic ich nenauci.  Preto je taky odpad dobrych hracov. Unas ak ti zmizne 5 hracov,co su puzitelni, inak aj tych naucili hrat futbal ini treneri.

Mna sklamala hra aj to ze nemaju deti. Ze dal mojho syna na konci bolo podla mna ze cakal, ze ktory hrac na place sa zrani ci nebude vladat.  Teda keby tam mali aspon nahradneho brankara by si zahral o 10 minut viac. Ale mna toto nebavi.  OK, v Tisovci ak nebude v zaklade chalan - mozem ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/s/2340/

 

Vtedy syn aspon v polovici zapasov nastupoval v zaklade(dnes hladal loptu v zahradkarsej  osade). Je to to iste len o dva roky neskor. Ti isti hraci aj proti hraci. Alebo dnes ich je menej - dnes som sa pozeral,ze za troch nezaplatili clenske. Utocnik - pritom je to najlepsi utocnik za rocniky 2006,2007,2008,2005  - teda lepsieho nikdy mat nebudu.Nikdy mat lepsieho nebudu praveho beka - syna, Zaloznika co im odisiel do Podbrezovej. Je im to jedno.

 

Mozu mat ale o dva- styri roky mladsich - nechapem ,ze ten klub vie vychovat dobrych fotbalistov a ked maju 13-14 rokov na nich kaslu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/514764/

 

Kto nad nami vyhra musi vediet hrat futbal. Tito mladi od nas su najlepsi aky v Revucej boli.  Som rad ,ze aj Krupina nad vyhrala. Ze ich uz mat za odppadlikov. Gratulujem Krupine. Ozaj som rad,ye bude dalsi dobry supper - nech sa im dari.

Stari a syn vyhrali tam 4:0. Nechapem preco syn nehral v zaklade. Nechapem ako najlepsieho hraca - neda ani do zakladu.

 

Teda ze futbal,hokej nehraju najsikovnisi ,ze to je hox, nie je to pravda. Utocnik bol u nas zjavnym prikladom. Nikdy v Revucej nebudu mat lepsieho utocnika a nehraval.

Syn v sobotu urobil na 100percent vsetko. ALe hrat budu taky co si nevedia ani spracovat - podkynaju sa o loptu.

Syn nahral ciganovi na gol - cigan mu to 3 minuty vratil. Cigan sa vola Ales. Sikovny hrac. 

Parodia na futbal Tisovec mal ties sikovneho a velkeho cigana . Ten jediny vedel hrat futbal. Dostal loptu  a nasi 5 ti ho nahanali. Pekny moment bol ze ten Murancan(ten cigan je z Murana) kopol hned na branu kopol to velmi dobre,ale nas brankar to chytil. Kopol to pod brvno,nas brankar to vytesnil.

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/k/mfk-banik-velky-krtis/tim/40037/

 

Ak sa pozriem na tabulku po troch kolach nejak tak to aj ostane. Bud vyhrame my, ci Dudince. Myslim,ze my. Vcelku prekvapivo na vrchu su Krtis a Hnusta. 

Jadrzim palce klubom z okoliaa ma tesi ,ze sa hnusta zodvihla, drzim palce aj Tornali(su nas okres,dlhodobo hraju a venuju sa detom hraju - budu piaty).

Nk nema nato aby postupil do prvej ligy. Nik nema deti.  mozno 6 klubov ,ze ma niekoho na striedacke. Ostatne dohrvaju v pocte mensom. Deti sa nekopu (co je pre mna pozitivne zistenie),ale ak knam pride,resp. proti nam je menej deti ,co nemaju natrenovane - sa zrania. Videl som dvakrat.

 

Priepastny rozdiel medzi prvo a druho ligou - je v tom ze niesu  deti - na striedacke(chyba konkurencia - aj unas). Deti co vedia hrat futbal. My nejake mame preto si myslim,ze budeme prvy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Dnes vyhrali 12:1 nad B.Stiavnicou. 

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/510170/

Keby si muzstva pred zapasom vymenili brankarou skoncilo by to mozno 4:2., ci 4:4. Prve 4 goly brankarove, a nas brankar by chytil ,ci isto nebol gol pri dalsich 4. Trestne kopy z viac ako 30 metrov - jeden nemohol chytit lebo to kopol pod brvno a tam nemoze dosiahnnut.

 

V druhom polcase odpadli, neviem ci realne mali niekoho na lavicke(nestriedali nikoho),ale uz toho mali dost. Vela mladsich hracov. Ale futbal sa snazili hrat. Teda to vedeli. Syn sposobil penaltu, mne povedal,ze toho koho mal faulovat najprv stupil jemu na nohu, potom sebe a spadol.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Som nechapal preco moj syn nemoze hrat. Prislo Tornala a som pochopil. Vsetci vadsi od syna. Vsetci rychlejsi.  Tornala hrala dobre. podla mna okrem Dududiniec(ti budu jejedini nas konkurent na prvenstvo - asi si to vyhrame). Na syna som bol nahnevany. Ale on je pravy bek. Hrala na lavom. inak trener tam vymenil troch hracov. Vsetkych na lavej strane.

 

Pravu stranu ma velmi kvalitnu.  Zacali hrat velmi dobre. Trener uz len musi najst hracov na lavo. Stred ctom poslednom zapase hral dobre. Utocnikov ma ma aj na lavu stranu ,len nech sa to naucia hrat tak ako na pravo - tak ci tak superom budu davat nadielky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes vyhrali nad Kovacovou 3:2. Ja som siel len na II polcas. Prvy prsalo.Hrali slabo a Kovacova dobre.  Prvy polcas bol 2:2. Vdruhom dali nasi mozno z maleho ofajdu gol.  Cely druhy polcas bol asi remizovy. 

 

Nasim chybal utocnik - kvoli tomu aby nenachladol.  Co je OK. Ale trener porozhadzoval 5 hracov v zaklade hocikde a striedajucich detto.  Tie deti nevedia hrat futbal,alebo ktory hrac to vie ze zahras dobre na lavo, napravo, v zalohe na beku. Tak pravy zaloznik siel na utok(na lavu stranu) a hral tam dobre. Pravy bek na pravu zalohu, druhy polcas lavy bek. Lavy bek ci zaloznik od zacatku hral na pravom bekovi. 7 hraci hraju to iste a nastupuju od zaciatku v podstate to je v poriadku - lepsich aj tak nemas na tie posty. Ale tych ostatnych pohadzuje semtam. No a tak to vypada. Pritom proti tornali hrala prava strana velmi dobre. Preto som pochopil ze moj syn do zakladu na pravo nepatri. Dnes hral laveho zaloznika. Asi prvy krat v zivote na 7 minut.

Ja by som aj dal praveho zaloznika na toho laveho utocnika a mojho syna ci za praveho beka ci pravu zalohu. Myslim ze by to vyzeralo ovela lepsie. Proste urobil z krajov aj na jednej aj na druhej strane gulas.Inak strieda len tych 4 hracov. Hrala zle aj obrana aj zaloha.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vcera hrali v Hnusti. Vraj hrozne ihrisko - prsi tu od minuleho stvrtka. Vyhralli tri nula, este maju 4 zapasy. Najblizsie v Poltari .Tam nebol pozitivny nik dvaapol mesiac - mozno su uz vsetci imunni. Knam ma prist Velky Krtis - teraz neodohrali zapas lebo Filakovo malo u sefov futbalu pozitivnych ,nie deti.  Detva a Zarnovica s nakazou nemaju problemy.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/k/mfk-revuca/tim/39595/

Ak to tak to skonci budeme majstri. Na jar pochybujem ,ze sa bude hrat. Inak mali by sme ist do prvej ligy. Lucenec to tak vyhral minuli rok vyhral jesen jar sa uz nehrala. Ale Lucenec ma deti a zatial si vedu velmi dobre, ja som to aj ocakaval. Inak Rimavska Sobota - tam aspon tabulkovo to pada.

 

posledne kola.png

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Zomrel Diego Maradona. Cest jeho pamiatke. 

Ja si ho ako futbalistu ani velmi nepamatam,prikl.ani van Bastena. Ale videl som nejake videa(aj rozhovori s nasimi hracmi co proti nemu hrali Kozak,Barmos), mi neprisiel nejak nadpriemerny , mozno na tuto dobu bol.

 

Videl som toto video - mozno sa da povyberat rozne zapasy,rozne situacie. Tento hrac si z protihracov nerobil ani kuzelky, oni pred nim padali.

Tento hrac bol o galaxiu oproti  superovi.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vcera bol u mna kamarat,s ktorym som hraval futbal,ci proti nemu. Tak sme si pozreli aj Maradonu.

 

Ja ako decko som si pamatal MS v Taliansku 1990,ako hral 1980 som nevedel,nevidel. Ale bol to pan. Prve finale EPM som videl ked vyhrala Sofia,ci CZ,aj to par zaberov, cele som videl ked vyhral olympic marseil. Pamatam si kop Kumana(FC Barcelona) myslim v Londyne vyhrali nad Sampodriou Janov. Ten kop bol v G-B-S v znelke.

Ten futbal bol v kazdej dobe iny. Za doby Besta,ci Maradonu nepouzivali ruky. Vidite tam nejaky faul rukami(ci len naznak asi dvakrat sa pokusal maradonu niekto potiahnut zadres,raz za trenirky)? Sme si pustili aj Masopusta - ten to robil podobny dribling este skor pred 60 rokmi. Inak sa branilo.

Neymar by vtedy futbal ani nehral. Dnes vedia obrancovia ovela lepsie branit, jeden ztych slovakov reprezentantov(Barmos,  Kozak, ci Jurkemik),povedal,ze pri nom si musel byt v case prihravky, kym to nespracuje. Ved tak braniaci hrac ma robit, nedovolit spracovat loptu. ze ak pri nom hrac bol tak ju vracal. A bral si nahravky len ked bol rozbehnuty.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

Je vzorom pre milióny žien a dievčat. Zapísala sa do histórie Ligy majstrov

Čítajte viac: https://sport.sme.sk/c/22547504/liga-majstrov-2020-rozhodkyna-stephanie-frappartova.html

Asi dalsi sprosty nadpis,ale..

Bol som na turnaji  v Saci,tam to piskali dve 16-17 rocne dievcata(sa striedali),urobili chybu ci si nieco nevsimli, piskali cely den. Ale ziaden rodic na ne nebol vulgarny(rozhodkine si vsimali,boli pekne, videli aj chyby,ale nechali si to pre seba,ci nanajvis okolo,9 sedadiel, resp. rozhodnutia rozhodcov ich tak nehecovali).

To bol turnaj kde sme boli5,6 vsetko prehrali,len vyhrali asi s prvymi dvomi. Bolo to v Kosiciach,kde to bolo tak pomotane,ze nik nevedel kto bude vitaz,teda aj zive a burlive.

To bol turnaj,kde sme vyhrali asi az 4 zapas proti FC Kosice(najlepsiemu timu,vturnaji skoncili asi treti) a jedna z nasich mam,po skonceni zapasu, NOOO KOOOneCNEEE. Ludia v hladisku najblizsie boli od galaktiku si otocili hlavi sa sa smiali.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Citát

 

https://www.hokejportal.net/?q=clanok/104132/cajkovica-vylucili-z-pripravy-na-majstrovstva-sveta

"Celý realizačný tím sa jednohlasne uzniesol, že správanie Maxima Čajkoviča nekorešponduje s hodnotami, ktoré sú od predsezónneho obdobia nastavené trénermi a hráčmi vrátane neho. V piatkovom prípravnom zápase reprezentantov medzi sebou sa viackrát prezentoval neférovým a nešportovým správaním, ktoré vyvrcholilo tvrdými zákrokmi na spoluhráčov hrajúcich proti nemu výrazne za hranicou únosnosti. Realizačný tím sa zhodol, že takéto správanie hráčov nebude tolerovať. Maxima Čajkoviča preto vylúčil z prípravy na majstrovstvá sveta," uviedol v stanovisku realizačný tím juniorskej reprezentácie. V spomínanom prípravnom dueli dal Čajkovič dva góly "bieleho" tímu, ktorý prehral s "modrými" 3:5.
"Mrzí ma, čo sa stalo. Uvedomujem si, že moje správanie nebolo vhodné a nesiem zaň následky. Rozhodnutie realizačného tímu rešpektujem," povedal v reakcii Čajkovič. Ten je kmeňový hráč tímu Val-d'Or Foreurs z kanadskej juniorskej QMJHL, ktorý pred štartom zámorskej sezóny hosťuje v tíme medzinárodnej IHL iClinic Bratislava Capitals.

 

Syn, co dal hlavicku dva krat v zivote prisiel za mnou,ze tie hlavicky robia dementnejsich tych hracov. Ja som mu povedal,ze o tom viem a preto som ta do hlaviciek netlacil.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Vraj prehravame s Maltou 2:0.  Vcera deti si zahrali aj futbal(dvaja proti dvom). A potom jeden na jedneho. Utocnikovi som sa snazil vysvetlit,ale pochopil to aj sam,ze na male ihrisko a male brany 1:1 nikdy nemoze vyhrat. Lebo nevie branit a toto futbal nieje.  Utocnik najsamplejsi nevyhra nad aspon priemernym obrancom. Ani najlepsi utocnik na svete proti priemernemu obrancovi s nasej ligy. Neda sa. Idem si pozriet tych nasich tragedov. a o 5 rokov to bude este horsie. Ved dnes prehravaju s maltou 2:0?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

 

„Samozrejme, po zmene strán to proti Malte bolo už lepšie, ale vo zvyšku, rovnako aj na Cypre, ľudia vôbec nevideli bojovnosť. Či už sa na to pozerá odborník alebo úplný laik. Proti Rusku to bolo o niečom inom. Zrazu sme boli pri hráčoch súpera blízko, pôsobili sme kompaktne, išli do súbojov, a keď sa pozrieme na výkon proti Cypru či Malte, tak každý musel mať pocit, že si vôbec neveríme,” vysvetľuje ďalej Šesták.

https://sport.aktuality.sk/c/491026/ms-2022-kvalifikacia-katar-slovensko-rusko-robert-mak-stanislav-sestak/?utm_source=aktuality.sk&utm_medium=zona-hp&utm_content=box-top-hp-najcitanejsie_new&utm_campaign=cross&_ga=2.172837477.778500053.1616320721-1325638845.1615970009

 

Ja som videl len druhy polcas. Nasi braniaci hraci, ved v kuse sa branili aspon prvych 30minut druheho polcasu aj potom,ale tych 30 minut. Ved oni nemohli vybojovat loptu a preto si snami robili bago,ze blizko(rozbehol sa po nom po  sekunde a na vzdialenost 20metrov,blizko znamena ze som na nom nalepeny a nikdy nedostane loptu a nikdy hrac co je na nom niekto nalepeny nenahra). My sme v tom priestore ani neboli. 

Cely cas som na nasich nadaval, co su to za lemry lenive. Mozno to na ich vykonnost(lenivi a neschopni behat,zabojovat bolo to najviac co vedia) a teda dobra taktika, ale isto isto neboli pri superovi blizko. Ved kolko sme mali faulov za cely zapas?

 Sedem.

https://www.livescore.in/sk/zapas/t4kwWbnM/#statistiky-zapasu;0

Druzstvo co sa cely cas brani a je bojovne a je blizko bude mat 7 faulov? Rusi mali 14.

https://sportnet.sme.sk/spravy/slovensko-rusko-kvalifikacia-ms2022-skriniar-mak-ohlasy/

Ti rusi,... obranu som nevidel. Tie nase goly, su lahke a pekne,ale proti tak tragickym obrancom. Aby Mak urobil 3 a proti 5 Vystrelil, ci Skriniar ako hlavickoval v prazdnom priestore kde boli 5ti rusi,tam mu dvoch odlakal Kucka. Nieco nenormalne. Toto co urobili rusi v obrane spravi moj syn bude  mu nakladane do konca zivota odo mna. Lebo toto normalne nieje.

Proste ti rusi absolutne nevedia ako branit. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Vcera syn pozeral na Slaviu. A ju povzbudzoval. Slavia- slavia, praha-Praha. Obmienal to arsenal fuj,zerte hnuj.  Neviem kde to nabral. Ale je fakt dlhodobo Slavia hra dobre. Vcerajsi vysledok je zasluzeny. A prajem im aby cez Arsenal presli. Maju nato.

Mne je sympaticke na Slavii,ze behaju, ved futbal sa inak hrat neda. A ze tam hra relativne vela cechov, aj slovak. Pritom uz vela ich aj predali.

Co na tom futbale vymyslis? Len behat(organizovane), co najskor superovi odober loptu a utoc. 

Este bol jeden zapas,na futbal nete isiel zapas Slovensko Azerbajdzan. Na sme bol napis ,ze nasi vyhravaju nad favoritom, som na to klikol, zavolal syna,ze sa pozeraj ako sa hra futbal. Po 6 minutach som mu povedal,ze si chcel ist hore, on nie. Nedalo sa na to pozerat. Dopadlo to presne rovnako 1:1. Na tom zapase ma zaujalo, ako to dlho trva. To som videl prvych 6 minut(tu som synovi pripomenul,ze chcel ist hore,ze nie, dobre idem si zapalit)... 18 minut ako vacnost. Mi bolo jedno ci vyhrame ci prehrame, v poslednej minute sme dostali gol.  Ale mne ten Azerbajdzan prisiel taky nebehavy.  A pozerat sa na nich 18 minut. Bola to kvalifikacia. Poslednom zapase nasim staci remiza v Moldavsku. Snad sa uvedomia nasi hraci a nasypu superovi aspon tri goly v polcase. Nech ma trener klud.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V sobotu sme hrali futsal s azerbajdzanom a na sme ze vedieme nad favoritom. Klikol som na to a bol tam stream. Futbal v telocvicni 1+4. A ze favorit,teda asi to musia vediet, a chalan bol na dvore, ze pozriet ako si to mal hrat. On vsetky tie medajle ma z telocvicne(15-20), ci viac ako 90%. Niekolko turnajov aj vyhrali. Raz vyhrali normalnom futbale aj II.ligu(36 zapasov doma vonku). Co hraval spolovicu pravidelne v zaklade. Aj za to ma medailu. Potom uz bola pandemia.

Tak som ho zavolal pozerame na to, mna to po 5tich minutach prestalo bavit. Ze chcel si ist hore tak chod. Par tlstych 35 rocnych azerbajdzancov(polovica brazilcov) postavala na ihrisku a nasi tiez. A ze nie si ma zavolal ja si to pozriem, dobre idem si pofajcit,ci sa poprechadzat do zahrady. Vratil som sa stale sme vyhravali 1:0,ale uz bolo pred koncom, 30 sekund pred zaverecnou nam dali na 1:1. Nasi im potom mohli dat aspon jeden gol. 

A dnes hrali posledny zapas v Moldavsku. Nasi vyhrali 4:0 tiez som videl asi 5 minut. Postupil na sampionat co sa ma hrat v Holandsku vo februari na rok. Zakrical som na syna, ze to ide a mozes si to pozriet hore u seba. Viac krat sa ma pytal kedy budeme hrat s moldavcami. Ja Vam hne aj teraz ukazem ,kde ta sportova hala je. Tu ,a nekla mem, ja to moldavsko mam nakukane. https://www.google.com/maps/@47.1271888,28.892431,3a,75y,78.5h,90t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipP46Xadgqcl22TrC8pQsWyQdWz9XmwLeDcJJXKM!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipP46Xadgqcl22TrC8pQsWyQdWz9XmwLeDcJJXKM%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya327.35184-ro0-fo100!7i8704!8i4352 Nechapem, preco medzi Kisinovom a Jasi nieje normalna cesta. Jedno mesto ma 600 000, druhe 300 000ci 400 000 nic normalne v okoli nieje a oni medzi sebou nemaju ani cestu.

 

Neviem ci to tu sa zobrazi. My mame nejakeho sikovneho futsalistu, druhy najlepsi v spanielskej lige. Ine ligy na livescore niesu. Teda rusi maju svoju ligu, mne prislo sibnute ze azerbajdzan prisiel do novych zamkou ci levic, odhadol som to podla zlto zelenej palubovky. Rusi kvoli tomu to sportu lietaju po tej ich velkej krajine.

https://www.livescore.in/sk/tabulka/vaRbltwD/8pfI9PLD/#top_scorers

Kisinov.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V tom futsale je zaujimava dohra. Je bitka medzi cecmi a poliakmi hraju teraz 1.1 A potom zapas BaH so Srbmi.  Na srbov je 1,7 kurz. Ti bosniaci vsetkych tam mlatia maju 5 vyhier. To by som povedal ze je favorit proti Slovakom, Slovaci nehrali zle a mozu prekvapit. V tomto sporte su asi najlepsi Rusi, Spanieli, Portugalcania to naposledy vyhrali. Nasi neboli zli a to som ich videl v dvoch zapasoch na 10 minut. Su sikovni,ale aby ito boli majstri sveta, nech ten sport rozpustia. Ale do semifinale sa mozu dostat.

futsal.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov