Skočiť na obsah

SARS-CoV-2 - COVID-19 - koronavírus


slimak
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper,

V tejto téme sa venujte diskusii o pandémii. Táraniny o tom, ako máte kvôli Covidu sopel, píšte do témy Ta tak sme my - Corona moja.

Odporúčané príspevky

Matovic viedol aj druhu vlnu. on spravil lockdawn 15.10.2020. Ze bolo 1500 ludi v nemocniciach kde? Vtedy covid pacientov brala len bb v bbkraji. O mesiac neskorsie zacali aj ine nemocnice. Teda aj dnesny matovicov graf je pekny odrb. Tak ako to bolo BB kraji, to bolo vsade inde. Nitre, Trnave Bratislave,v Kosiciach.  nitra nemocnica mala 39 pacientov, vkraji vtedy bolo o5 viac. Teda Ak ich bolo 1500 tak kde? Ked bol narast na dnesnom klamlivom grafe od 17.11.2020 bolo to kvoli tomu ze vtedy na Slovensku zacali byt covidove dalsie nemocnice. V BB kraji najprv len lucenec, v Nitre asi nove zamky. V KE kraji ako to bolo? Mali 37 pacientov, dnes 662. Geniusom sa to stava,ze sa niekedy pomylia. Matovic nieje genius - Slovensku spravi ovela vaacsie skody ako corona.

Ten prvy graf je BB kraj, Ten druhy KE kraj. Si pozrite vsetky kraje. v Tych 6 krajoch bolo priemer 40 ludi hospitalizovanych v trencine 52a v bratislave 32. teda od 200-300 v siestich krajoch. Spolu 300. V dvoch krajoch 1200,aj to asi 6tich nemocniciach. Matovic je nebotycny klamar. Ako pekne dilinom jeho stada povedal ako to zachranil. Dochodca co voli smer je pre mna normalnejsi volic ako volic Olano. Ci Smer rodina.

 

bb nemocnica.png

KE nemocnice.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Teraz ma tak napadlo, kto a preco keby som ja zomrel 43 rocny - daval do novin ze som zomrel,alebo do rozhlasu. Rodina a kamarati aj klienti to budu vediet. Alebo rychlo sa to dozvedia.Na pohreb aj tak nemozu ist. To davas sirokej verejnosti. 

Keby umrel moj otec dali by sme to naznamost(kvoli ludom co ho poznali). Neviem ci sa za to plati. Keby ja  zaplati to moja dcera?

Keby to bolo dolezite,tak rodina(zena) ma na to peniaze. Ale na to asi nebude minat. Teda tych mladych moze umierat daleko viac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

terajsia zostava na urade vlady SK, je produkt medialnej kampane....zaujmave, ze teraz uz sa nenajde ani jeden medialny agitator, co im k tomu dopomohol....a tak isto sa nenajde uz ani jeden vedec, co im doteraz zobal z ruky, aby obhajoval ich "humanne" rozhodnutia v teme covid.....pred par mesiacmi ich este bolo dost...su to skratka hrdinovia na sposob "kadial vietor, tadial plast"....ked som tu pred casom ironicky popisoval vytvaranie grafov s cisiel, ktore boli vycucane s prstov, tak ma tu plejada "vedeckych" elit posielala do roznych doskolovacich zariadeni...teraz sa potvrdilo, ze vsetky oficialne cisla boli klamstva a podvody....som zo sebou spokojny a ziadna Mengeleho "vedecka" skupina ma neposle do  nejakej, nimi pouzivanej ustanovizne , s ktorej asi vysli nasi oficialny tzv. "vedatori", ktori, pokial su nacucnuty na statny rozpocet, odsuhlasia kazdu volovinu a este ju ak vedecky podlozia....pre kazdeho Mengeleho "vedca", je dolezity vysledok a nie cesta k tomu vysledku.....ze cenu za vysledok zaplatia obete, je "iba" statisticky udaj....:((((

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 8 hodinami, informator napísal:

terajsia zostava na urade vlady SK, je produkt medialnej kampane....zaujmave, ze teraz uz sa nenajde ani jeden medialny agitator, co im k tomu dopomohol....

Je to skôr naopak. Takmer všetky médiá kritizujú Matoviča a túto vládu už v titulných spravách.  

  1. Nový Čas: "Matovič si kopol do vedcov" 
  2. Aktuality: "Matovič je sám sebe nepriateľom"
  3. Pravda: "Matovič predviedol alibizmus, zvoláva vedcov, hoci ich rady ignoroval"
  4. SME: "Ako Matovič a jemu podobní zabíjajú demokraciu"
  5. STARTIT: "Matovič si za slová pre Kuciaka vyslúžil drsnú kritiku: Toto dokáže len duševný chudák bez sebareflexie"
  6. EUROREŠPEKT: "Matovič v rozhovore pre Le Monde nadával na Slovensko ako kompletný úbožiak"
  7. HLAVNĚ SPRÁVY: "Matovič uviedol, že cíti zodpovednosť za smrť Kuciaka a Kušnírovej..."

V médiách sa stále, (aj keď je iba rok po voľbách), opakujú platené prieskumy "verejnej mienky", v ktorých sa poukazuje na rapídny pokles Matovičových preferencií a rast hlasov súčasnej opozície. 

Nechcem tu polemizovať o Matovičových politických a osobných schopnostiach. V každom prípade sme ale svedkami masívnej mediálnej kampane, ktorej cieľom je zmena povolebného rozdelenia mandátov, alebo zmena celej vlády. Tieto médiá, sú v súkromných rukách. Podľa vlastníkov a tých, kto tieto médiá financujú, si ľahko môžeme urobiť obraz, o akú novú politickú garnitúru majú záujem. Ak povedia A, mali by povedať aj B, a nie len kritizovať. No samozrejme, že to nepovedia. Veď u nás je demokracia a voliči majú právo vybrať si. Oni voličov iba masírujú propagandou a očakávajú, že takáto propaganda bude mať vo voľbách želaný účinok. A dúfajú, že na voľby nebudú musieť dlho čakať.

Vídate k tomuto cieľu prispieva aj koalícia sama, svojimi vzájomnými útokmi a ohováraním. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

 

„Pýtam si počty infikovaných v našom okrese a ako to je s tým vylepšovaním. Prvý februárový týždeň 439 infikovaných, druhý týždeň 349 infikovaných, tretí 219 infikovaných. Rozdiel za dva týždne 49,9%. Teda 50 %. O celú polovicu sa znížil počet infikovaných občanov a okres je stále čierny? To je sila," napísal v rozhorčenom statuse na sociálnej sieti primátor Partizánskeho Jozef Božik (nezávislý).

https://www.aktuality.sk/clanok/867970/primator-partizanskeho-sa-stazuje-na-ciernu-farbu-okresu-hygienici-a-ministerstvo-maju-rozne-cisla/

Ministerstvo a hygienici majú rozdielne čísla

Z ministerstva zdravotníctva vysvetľujú, že Covid automat určuje rizikovosť okresu na základe štyroch paramatrov. Sú nimi 14-dňová vážená incidencia, trend vývoja počtu prípadov, počet hospitalizovaných z konkrétneho okresu a lokálne zhodnotenie regionálneho epidemiológa.

Do incidencie sa pritom podľa Mateja Mišíka, šéfa Inštitútu zdravotných analýz, počítajú aj ľudia, ktorí boli iba antigénovo pozitivne testovaní, keďže sú aj okresy, kde sa dlhodobo robí nedostatok PCR testov.

Okres Partizánske má zatiaľ ostať v čiernej. Na rozdiel od hygienikov však Mišík operuje úplne inými číslami.

„Za 14 dní je incidencia 2222 vysoko nad hranicou 1600 pre 6. stupeň," píše. 

V nemocniciach v okolí hospitalizovali v ostatnom týždni 76 pacientov z okresu.

Z týždňa na týždeň mal tiež podľa štatistík, s ktorými pracuje ministerstvo, stúpnuť počet prípadov o takmer 30 percent, proti čomu sa však ohradzuje regionálna hygienička.

Obaja pritom tvrdia, že vychádzajú z epidemiologického informačného systému EPIS.

„Aktuálne sa snažíme prísť na to, prečo nám to nesedí," povedala pre Aktuality.sk Tornócziová.

 

Ja mam za partizanske taketo cisla.

image.png.d8d55848bf82d468ff11c17ce25c403d.png

Ja samozrejme nemam vazenu 14 dnovu incidenciu, ale moje cisla celkom sedia s covid automatom u partizanskeho,ale aj u inych okresoch,niektore som porovnaval. Oni maju 14/100...2077 a vazenu 14/100....2360. Teda v clanku spominanch 2222, je trosku vyssie cislo ale ta vazena cca 2000 by mohla byt(neviem okolko viac starych ludi sa chodi testovat). Ved oni nemusia,zavriet doma. jedine cudne cislo v tej mojej tabulke je ucast v 1 tyzdni, ale ked je tam udaj za 1.2.2021 10 000(to je pondelok) ja ho menit nebudem. Teda realne v prvom tyzdni mohlo na AGtestoch byt 20 000 partizanov.

https://approvalbook.sk/COVID-19/Charts/dashboard

Doplnili tam 7 dnovy zmenu PCR testoch. Lucenec ma len 19% narast, pri AG testoch mali ovela vyssie cisla,teda predpokladam,ze najblizsie porastu.

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kritici poukazujú na zlyhanie tejto vlády v boji s pandémiou Covid. No namiesto propagandy si stačí pozrieť dáta: https://ourworldindata.org/coronavirus-data.  V počte infikovaných na 100 000 obyvateľov, v porovnaní s ostatnými krajinami, na tom Slovensko nie je tak zle, ako by to vyplývalo z mediálnej kampane. Skutočne alarmujúci fakt je počet úmrtí na 100 000 obyvateľov. V súčasnosti je na prvom mieste na svete Slovensko, Česko je druhé.

Ako sa to dá tento fakt vysvetliť? Buď tu máme mutáciu z vyššou mierou úmrtnosti, alebo je to vizitka stavu nášho zdravotníctva. Ja si skôr myslím, že príčinou je stav zdravotníctva. Ak by to tak bolo, tak médiá by mali kritizovať hlavne predchádzajúce vlády, ktoré sú za to zodpovedné. 

Reálne je však cieľom kritiky zmena politického usporiadania. Buď úradnícka vláda, alebo predčasné voľby. Oligarchom, ktorí vlastnia médiá súčasná vláda samozrejme nevyhovuje. No napríklad Aktuality sú sponzorované finančnými prostriedkami, ktoré preferujú politiku, ktorú na Slovensku reprezentuje politické hnutie Progresívne Slovensko. Ak by sa uskutočnili nové voľby, ich ambície by sa ale znovu neuskutočnili. Naopak, k moci by nastúpil reinkarnovaný SMER v prestrojení za HLAS.

Žiadny minister, predseda vlády, premiér nie je nenahraditeľný. A v záujme udržania vlády by sa mal zamyslieť, či pre túto vládu je prioritou, aby zostal v kresle, alebo aby sa naplnili volebné programy ich vlády.

Sú však okolnosti, akou je aj táto pandémia, ktorých riešenie nie je celkom v rukách politikov a často ani odborníkov. V Česku napríklad vymenili ministra zdravotníctva a nijako sa to na priebehu pandémie nepodpísalo. Neviem, aké tromfy majú v rukách kritici. Ak ich majú, prečo to nepovedia. Karanténne opatrenia nezabrali v takej miere, ako sa očakávalo. Ale nedisciplinovanému správaniu občanov vyzývala opozícia, ktorá podporovala protestné zhromaždenia. A to, že treba masívne očkovať vieme všetci .     

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 12 minútami, Tono napísal:

Kritici poukazujú na zlyhanie tejto vlády v boji s pandémiou Covid. No namiesto propagandy si stačí pozrieť dáta: https://ourworldindata.org/coronavirus-data.  V počte infikovaných na 100 000 obyvateľov, v porovnaní s ostatnými krajinami, na tom Slovensko nie je tak zle, ako by to vyplývalo z mediálnej kampane. Skutočne alarmujúci fakt je počet úmrtí na 100 000 obyvateľov. V súčasnosti je na prvom mieste na svete Česko a Slovensko je druhé.

 

 

 

Musime mat viac nakazenych ako ukazuju tie PCR a AG testy. Neviem kolko krat.

Pouzitie Ag testov na Orave bola spravna vec. Tam uz kubinsky regionalny urad nemal sancu trasovat. K tym cislam co mali uz na zaciatku oktobra sa nemali vobec dostat. Uz davno tam mali byt pozatvarane skoly. Im nepomohlo samotne testovanie,ale to ze boli zavrety(lockdavn tam mali od 15 mesiac,da sa to spravit na 5% uzemia,ale je to tazke spravit z celou krajinou,o tom dnes dumaju) a kontrolovany armadou. 

Inde na Slovensku ale bola ina situacia. Tam sa mali snazit vychytat kazdeho pozitivneho aby ostal v karantene. Aby to nedoslo do takej miery ako je dnes. Aby sa to tykalo co najmensieho poctu ludi. 

Kamaratova sestra je pozitivna 2 tyzdne karanteny, byva s nou kamarat,odisiel od rodicov(lebo chodia do prace) on ma karantenu 3 tyzdne. Raz to strpis. Pri tom sa od nej nemusi nakazit. Lebo po troch tyzdnoch bude v kontakte s dalsim nakazenym a asi uz nebude dobrovolne v karantene. Ci viac nakazenych tym vacsia sanca byt kontaktom,ktory musi ist do karanteny a tam kde to bolo od polky novembra by musel sediet doma. Teda tam ludia uz ani nepovedia s kym boli v kontakte. Ved to sa deje v cechach cely cas,preto tam toho maju najviac.

Ani nie ze by mali malo hygienikov, ale im nepovedia svoje kontakty. 

Pritom my mame plno AG testov,len sa nezmyselne vyuzivaju. Mozno tie kontakty by sa dali aj 2-3 krat do tyzdna  vysetrit aby mohli ist do prace. Keby mal 2-3 negativne testy. 

My testujeme raz za tyzden,kvoli tomu ,ze clovek chce sa ist pokorculovat na jazero.

Matovic moze za nezmyselne pouzitie AG testov, za rozdavanie nezmyselnych modrych papierov. Viete si predstavit aka situacia by tu bola,keby sa prve tri decembrove tyzdne testovalo? Vdaka bohu ten Sulik nenakupil tie Ag testy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Od stredy 24. februára sa stopne praktická výučba v autoškolách, povolená bude iba dištančná výučba teórie, oznámil minister dopravy Andrej Doležal. Rezort reaguje na odporúčanie hygienikov a zhoršujúcu sa epidemickú situáciu.

 

A ja som nenakupil semena redkovky,salatu a priesad. 

Uff. zenu zajtra poslem na semena.

Rokovanie premiéra s odborníkmi na dnes skončilo, bude pokračovať zajtra od 13:00. Žiadne oficiálne závery dnes nebudú prezentovať, povedal vedec Pavol Čekan.

Ja sa tesim na Krajciho, co bude rozpravat aj o Sputniku. Mal by prezradit,ze partizanske je nadalej cierne. A dalsie novinky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 3 hodinami, Tono napísal:

Je to skôr naopak. Takmer všetky médiá kritizujú Matoviča a túto vládu už v titulných spravách.  

  1. Nový Čas: "Matovič si kopol do vedcov" 
  2. Aktuality: "Matovič je sám sebe nepriateľom"
  3. Pravda: "Matovič predviedol alibizmus, zvoláva vedcov, hoci ich rady ignoroval"
  4. SME: "Ako Matovič a jemu podobní zabíjajú demokraciu"
  5. STARTIT: "Matovič si za slová pre Kuciaka vyslúžil drsnú kritiku: Toto dokáže len duševný chudák bez sebareflexie"
  6. EUROREŠPEKT: "Matovič v rozhovore pre Le Monde nadával na Slovensko ako kompletný úbožiak"
  7. HLAVNĚ SPRÁVY: "Matovič uviedol, že cíti zodpovednosť za smrť Kuciaka a Kušnírovej..."

V médiách sa stále, (aj keď je iba rok po voľbách), opakujú platené prieskumy "verejnej mienky", v ktorých sa poukazuje na rapídny pokles Matovičových preferencií a rast hlasov súčasnej opozície. 

Nechcem tu polemizovať o Matovičových politických a osobných schopnostiach. V každom prípade sme ale svedkami masívnej mediálnej kampane, ktorej cieľom je zmena povolebného rozdelenia mandátov, alebo zmena celej vlády. Tieto médiá, sú v súkromných rukách. Podľa vlastníkov a tých, kto tieto médiá financujú, si ľahko môžeme urobiť obraz, o akú novú politickú garnitúru majú záujem. Ak povedia A, mali by povedať aj B, a nie len kritizovať. No samozrejme, že to nepovedia. Veď u nás je demokracia a voliči majú právo vybrať si. Oni voličov iba masírujú propagandou a očakávajú, že takáto propaganda bude mať vo voľbách želaný účinok. A dúfajú, že na voľby nebudú musieť dlho čakať.

Vídate k tomuto cieľu prispieva aj koalícia sama, svojimi vzájomnými útokmi a ohováraním. 

 

nekritizuju Matovica a ani ostatok tejto zostavy, ale kritizuju seba.....je to sice take nepochopitelne, ale az na Hlavne spravy, Eurorespekt a tak trochu aj Pravdu, vsetci ostatny maju maslo na hlave....no teraz nie su na vine ich vtedajsie  pokuciakovske a neskor predvolebne  manipulativne clanky, masirovanie verejnosti, niekedy vyslovene klamstva a kriminalizovanie vtedajsej koalicie, ale volici, ktori vlastne naskocili na ich rozbehnuty vlak....ze sa teraz v poslednom mesiaci ci dvoch osmeluju sem tam napadnut vladnu mafiu, co dostali k moci,  je dokazom toho, ze u nas neexistuje ziadna slobodna zurnalistika, ale vsetko sa pise z pozehnanim oligarchov SK....slovensko je ozaj mafiansky stat, pretoze jedna mafia strieda druhu a aj ten sprosty covid je dielom nastrcenych figurok.....cisla su podvodom, kriticka situacia s covidu je podvodom, komercionalista Cekan-gerontolog Krcmery-Jarcuska-Mikas...etc....skratka cela tzv. vedecka poradna skupina vladneho kvarteta, je iba dobre platena zostava na skreslovanie stavu, aky v skutocnosti je......nevidim u tejto zostavy ziadnu stavovsku hrdost a zasadovost...ziju iba vdaka epidemii, ktoru svojou "odbornostou" zivia....samozrejme za vydatnej pomoci vladneho kvarteta a medialnych oligarchov....cim vacsi chaos, tym lepsi zisk.... :((((((

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Informator mas tam malu chybu. Cekan a iny odbornici, vedci pod Lampou v polke oktobra, hlavne Kollar boli proti celoplosnemu testovaniu. Spomenul si Cekana, ten tam bol sam na zaver, si pamatam povedal,ze on sa toho boji ako to zle dopadne. 

Doplnim ti link aby si neklamal do buducna. Ale uz ide marek.

Som spat je to vyzivne. Pozeral som to na TA3 co teraz skoncila prenos. Len prve postrehy, bolo krasne ako odovzdal marek slovo jarcuskovi aby informoval ako to je vnemocniciach. Moj pohlad nema ho rad jarcusku. A iste ma dovod preco. marek sa snazi presne odpovedat - nevie klamat. neuhyba. 

Od markizy dostal otazku na Sputnika a to som na tlacovke este nevidel,zacalo tam hucat. Ako keby nieco rusilo zvuk. Rusi to asi nerobili,alebo nech sa to vysetri. Bol to umysel. Dalsia sa pytala o izraeli a prestalo to. 

https://slovensko.hnonline.sk/2304933-matovic-rokuje-s-vedcami-a-odbornikmi-ako-dalej-postupovat-v-boji-proti-pandemii

Tu by to malo byt pocuvatelne. Chvilku mam cas na najdenie podlampouz polky oktobra, kde Cekan povedal,ze sa tohoboji a vedel preco to povedal.

https://www.tyzden.sk/podlampou/68227/pod-lampou-o-plosnom-testovani-mame-na-odbery-dost-profesionalov-a-co-s-nakazenymi/?ref=kat

Takze informator daj si facku za svoje zavadzania a klamstva - nemyslim nechcene,aj ja tu mozem napisat nepravdu. 

komercionalista Cekan-gerontolog Krcmery-Jarcuska-Mikas.

Cekan nepatri do tejto partie.

Este mam cas kym nepridu tam kde to skoncila Ta3 Snina po dvoch tyzdnoch skoncila cierna- nikdy tam nemala byt a kezmarok tiez padol do 5tky. Na dva tyzdne ich hodili kde nepatrili.

Rumunski zdravotnici 5 lekarov a 9 sestriciek pridu pomoct do Bratislavi. Rumuni co som tam bol pred 5 rokmi ako turista co tam zahranicni nechodili(neviem ako dnes) boli ti 3,4 ,5 co som na par minut snimi bol boli najlepsi ludia v porovnani s V4(este aj fizly co mi dali pokutu 80 eur - ma zal mlady co s tym nic nemal mi povedal aby som si daval pozor aby som nedostaval pokuty). Teda ak aj lekari su ako ti co robia v cestovnom sektore, to bude velky prinos.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

s tym Cekanom ti nazor neberiem, ale ja ho vnimam tak, ako som napisal....je biochemik nie lekar, tak potrebuje svoje produkty finanncne zhodnotit, aby mal na dalsiu existenciu resp.sa zavdacil ludom, co mu mozu v tomto pomoct cez nejake granty......takze preto je u mna komercionalista.....a facku by som si dal, keby som ho takto neoznacil...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Od komercionalistu Cekana tento stat nic nekupil dostal ich darom. Ani stat mu nedal nejake granty aspon co viem. Ziskal nejake europske,co nerozhodovali o tom slovensky uradnici. To sa mozem mylit,teda som napisal nepravdu.

Ved aj statny Sukl. Ich podporuje europa a holandsko, nas stat im povedal ako vsetkym  osekajte o 10%  zamestnancov,ale holandsky stat vedel ze su na nieco dobri a uzitocni, aj tych 20-30 vyhodenych zamestnancov,do ktorych dava peniae roky by ich aj zaplatili aby tam ostali,ale nie 10% a ides do Aj Sukl. A tito maju verifikovat Sputnik.

Inak na zaver tlacovky ,ked prisiel Jarcuska to bolo zas vyzivne. Zamestnavatelia vypisuju Jarcuskovi aby nakupil Sputnik.

Myslim vo stvrtok bol nejaky zamestnavatelsky zvaz - neviem ci tych 500(iny to bol),ale nejaky aby stat nakupil sputnik.

Oni to nepisu ministrovi,alebo... oni Jarcuskovi. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mne osobne je jedno ked daju zakaz vychadzania aj na dva roky. ked si budem moct ist pre pivo a lieky do lekarne, lekarku tiez nemusim vidiet. Ja tak ziejm 2 roky.

20:55

O dlhom covide treba hovoriť, lebo pacientov bude pribúdať a budeme mať veľký problém manažovať ich, hovorí primárka neurológie v nemocnici v Nových Zámkoch. „Údaje, ktoré sú dostupné, hovoria, že jeden z piatich pozitívnych má príznaky päť týždňov a dlhšie a jeden z desiatich pacientov ich má 12 týždňov a dlhšie.“

---------------

Mna sere zivot tych ostatnych.  V marci zasadim a v aprili zacnem hrat tenis. Tak ako minuly rok. Po tenise sme zasli na pivo tak to nebude, dame siho na kurte,ani minuly rok sme nikdy nesedeli dnu, nikdy som nebol v krcme co mala  zastrete okna- nepotrebujem to - keby som chcel viem spravit diskoteky pre 50 ludi u mna doma. 

Sere ma zivot deti. Ci takych akomam ja, ci takych ako o par rokov budu, ci aj tych co by mali chodit do skolky. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je jedno kto ho podporuje, ale je zavisly na predaji produkcie, takze jeho cinnost je komercna....a ako aj ty pises, tak podporuju ho z nejakeho ineho statu, ale to predsa znamena, ze ten, co ho podporuje a dava do neho akesi finanncie, potrebuje svoje naklady zurocit, tak preco nie aj tu a hned?.....humannost sa oplaca do casu, pokial nezacnes ist do minusu....podla mna preto aj ten "nezistny" dar vo forme par stotisic testov.....v komercii nic nie je zadarmo.....alebo si myslis opak?....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Teba kto zuroci? Mna kto zuroci? Zuroci ta ten co za svoje peniaze dostane v pozadovanej kvalite  co si od teba kupil. ten kok. na pi. naco vynaklada peniaze,ked to pre neho nieje uzitocne? Hej myslim,ze tan dar dal zadarmo. Mozem sa mylit,ale  to by som musel vediet od koho a naco bol financovany. Grant na co a co dodal.  Dalsi a tak dalej. Dostal nieco od Slovenska? Podla mna holy trt. Si myslim mozem sa mylit. kto mu pchal peniaze ten Plavcan? Ci kto bol pred nim,ale je ti tri roky tak mu tu mohol pchat peniaze len Plavavcan. Seny(sk.ur.) Plavcan pcha peniaze do Cekana.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 32 minútami, informator napísal:

je jedno kto ho podporuje, ale je zavisly na predaji produkcie, takze jeho cinnost je komercna....

A ako by to malo byt inak? Ty si bol, ci si zaco plateny? Ja som dal 50 euro na cinziak v Presove  a este 3 eura na bezdomovcov v Bratislave,ale aj tam museli spravit koncert. 

Kto nieje plateny - zavisly na neprodukcie? kto si to vie dovolit? A co to je zac ak nema ruku a nohu, poruchu hlavy, Blaha, Fico, Matovic. kto dalsi? Vsetci ostatni su plateni,ze nieco spravia - uzitocne. A ti na slobodnom trhu maju aj najspravnejsiu cenu za svoju pracu. U statu to neplati. Sudca si mysli,ze by mal ma mat viac, berie uplatky(nie kazdy) ,jemu nestaci 3000 potrebuje 30000, ten co sa obesil tak bral ci nebral? Polka,co sa priznal aj nejake peniaze vratil, ci aj ten co sa odstrelil vratil 750 000. Vzivote by ich nezarobil. Ani Bohm,ani general milan. general Milan nic nechcel vracat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

prepac, ale skus to prelozit do slovenciny....este raz....Cekan je zavisly na grantoch.....kto ho finanncuje alebo ako si zarabal doteraz je mne osbne jedno, ale ziadny dar v komercii nie je zadarmo....ak ano, tak si ako biznisman skoncil.....ak je teda taky humanista kludne moze nadalej podporovat darmi  nase vladne kvarteto....mozno ho o par mesiacov stretnem pri nejakom kostole zo sirakom v ruke...to nemyslim ako urazku, ale konstatovanie skutocnosti...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ma asi s.r.o. cez vikend sa na nu pozriem, najdi ako sa vola. Ta jeho s.r.o.    Posledne dve vety co si napisal, on si na seba vie zarobit. Dary moze davat len ten co ma viac ako potrebuje. To nieje ako brhel,ci kmotor, ci ten ztrnavy ,ze od statu ukradne100 milionov a 5 da na futbal,lebo sa patri zabavit trnavsky, bratislavskych fanusikov.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Snina.Uz niesu cierny.

Oni su mesiac na tom istom. Maju zmenu 7dnovu 1,5x Boli cierny,mali by byt este ciernejsi. Revuca ma 0,9x. U nas to pasuje. Mame 14/100 ..3280 a mne vyslo 3277. V Partizanskom maju 1939 mne vyslo 1758. Tam nejaky problem bude u Sniny nieje problem scitania. Ja mam 534+525 =1059 oni maju 1082, to by sa dalo tolerovat. U Sniny sa neda tolerovat ,ze maju narast 2,1,ci 1,5 ale taky nikdy nemali. Stale su na tom istom. Vsetky 4 tyzdne.

Tusu data. Ag testov.

https://github.com/Institut-Zdravotnych-Analyz/covid19-data/blob/main/AG_Tests/OpenData_Slovakia_Covid_AgTests_District.xlsx

Tu PCR testov. Tu je to prehladnejsie,ale udaje mate aj tu

https://github.com/Institut-Zdravotnych-Analyz/covid19-data/tree/main/PCR_Tests

ten poslendy, vtom csv viete aj kolkych v okrese testovali na PCR.

https://covid-19.nczisk.sk/sk

si to skontrlujte.

 

 

 

image.png.caa48536d43fef1a6a041fa66fe07399.png

 

Snina1.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

Otevřete obchody, apeluje na vládu Asociace nákupních center. Dokonce si nechala vypracovat expertní posudek. Vědci provedli desítky stěrů v nákupním centru v Olomouci, včetně těch z rukou prodavaček nebo ze vzduchotechniky. A koronavirus nenašli.

https://cnn.iprima.cz/nakupni-centra-jsou-bezpecna-ukazal-expertni-posudek-otevrete-je-volaji-podnikatele-19565

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Som pozeral najviac Martin, Prievidza, Kosice aj okolie Trebisov, a Revuca 72. U nas bude stacit dat jednu davku vakciny, tu to bude premorene. Dnes bolo hrozne cislo, ajTrencin aj Zilina, aj Presov ,Cadca mala tolko ako Revuca. Je to zle. A dnes naozaj vsade. Dnes sa minister zdravotnictva nebude menit, neviem si predstavit kto by tam siel.

Letanovska ci by nechcela byt ministerka zdravotnictva.

Citát

 

Keby bola možnosť, vy by ste do tejto funkcie nešli?

V tejto chvíli táto ponuka nie je na stole a myslím si, že to ani nehrozí. Ale nešla by som do toho z čisto sebeckého dôvodu, mám už dosť rokov na to, aby som si svojich šéfov vyberala. A premiéra Matoviča by som si za svojho šéfa nikdy nevybrala. Vidím, aké to má Marek Krajčí aj politicky ťažké, hoci je premiér jeho blízky človek.

https://www.postoj.sk/72789/minister-krajci-mal-odstupit-uz-davno-ukazal-ze-tato-funkcia-ho-presahuje

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 12 hodinami, slimak napísal:

Ma asi s.r.o. cez vikend sa na nu pozriem, najdi ako sa vola. Ta jeho s.r.o.    Posledne dve vety co si napisal, on si na seba vie zarobit. Dary moze davat len ten co ma viac ako potrebuje. To nieje ako brhel,ci kmotor, ci ten ztrnavy ,ze od statu ukradne100 milionov a 5 da na futbal,lebo sa patri zabavit trnavsky, bratislavskych fanusikov.

 

usetrim ti cas a dodavam ti link na humanistu Cekana....

http://www.inenoviny.sk/vedec-cekan-na-rockefellerovej-univerzite-a-dotacie-od-statu/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sulík navrhol Matovičovi, že ak by nemal náhradu za ministra Krajčího, prevzal by riadenie ministerstva zdravotníctva on sám. „Premiér to odmietol,“ povedal Sulík. Tiež dodal, že odteraz nemieni preberať spoluzodpovednosť za vývoj pandémie.

To nieje az tak sialeny napad. Iste lepsie ako to je dnes. Nik iny normalny by to nezobral. Ako klon mareka sa najdu 1000. Ale Sulik bude mat Matovica v pazi. Tato pandemia nekonci, mi sa este len splhame na vrchol. Ona bude trvat aj rok. A mozno by to Sulik dal dole za polroka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

 

Predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová oznámila, že premiérovi už na jeseň ponúkali prebratie zodpovednosti za ministerstvo zdravotníctva. Malo ísť o odborníka a nie politického nominanta, Igor Matovič tento návrh odmietol.

„Diskusia o personálnych zmenách medzi lídrami koalície by mala prebiehať za zatvorenými dverami a nie cez médiá,” napísala Remišová v reakcii na ponuku Richarda Sulíka z SaS prebrať po Marekovi Krajčím ministerstvo zdravotníctva.

https://dennikn.sk/minuta/2285024/?ref=mpm

 

Ja som za Sulika.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov