Skočiť na obsah

Prečo ísť na pop/rock koncert?


irb

Odporúčané príspevky

Zaujíma ma, prečo chodíte na koncerty (ak chodíte). Dôvod. Čo je tam také, čo pri počúvaní nahrávok a videí nemáte a chcete to.

 

Nedávno som bol na koncerte - po zopár desaťročiach, priznávam sa. A sprvoti som vôbec nevedel, načo tam som a či nemám radšej odísť domov :)

 

Vlastne ani teraz neviem presne definovať zmysel mojej účasti na tom koncerte - akiste, zistil som, že spevák je stále dobrý, že kapela nezneje tak dobre, ako na nahrávke, že mi občas gitarista liezol na nervy :) - Ale nejaký jasný argument, prečo chodiť na koncerty, som nezískal.

 

Keď som bol mladší, všetko bolo inak - nebol youtube, takže vidieť kapely v živom prenose nebolo bežné. 

 

Takže čo vás láka ísť na koncert pop/rock music? 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takže čo vás láka ísť na koncert pop/rock music? 

desaťročia už nič... stačí mi nahrávka, akákoľvek, a nemusí byť čistá.... najlepšia z koncertu. odkedy je na svete YT, odvtedy som maximálne spokojný človek...

nájdem tam všetko, čo potrebujem a kedy to práve potrebujem.

 

ku koncertom.... kedysi veľmi dávno som bola na troch koncertoch Omegy... ktorá koncertuje dodnes, spolu sme zostarli, a rovnako je to aj s Queenom, kd boli veľmi veľmi dávno v Budapešti... neviem si spomenúť, že by som bola na iných koncertoch, ktoré by boli špeciálne rockové, popové... dlhé roky som nemala možnosť, a potom už nebola požiadavka.

potom došlo YT... a ja som s ním šťastná.... nie som typ na atmosféru, nechýba mi, hoci sa vynorila jedna záležitosť, kde by som si chcela zažiť ešte koncert. ale to je hudba ďalších rokov a môjho stavu...

 

keď nie, nič sa nestane... kým sú fancamy a snímané koncerty, je pre mňa všetko v najlepšom poriadku ... : )

 

 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ked som bol mlady, tak tych koncertov celkom bolo. Nakoniec, v hlavnej slovenskej dedine sa stale nieco dialo. Od Folkovej zimy, cez vsemozne rockoviny garazovych aj profesionalnych kapiel az po Dzezove dni.
Potom skoncili moznosti a cestovanie za muzikou presiahlo casove aj financne moznosti. Ostali este festivaly a vystupenia, na ktorych som bol osobne zainteresovany.
Druha vec je, ze pokial nie je partia, tak ta atmosfera tiez nestoji za vela ;)
Uz som si nenechal ujst len Jarka Nohavicu a Uriah Heep, kde uz boli u nas doma...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov