Skočiť na obsah

Strana Vlasť - zal. 2019, Štefan Harabin


game

Odporúčané príspevky

zakladá sa ďalšia jednodychová strana...

Harabin zakladá stranu Vlasť a ide do volieb ....
 

 

Bývalý Mečiarov minister spravodlivosti prišiel k strane po premenovaní Strany občianskej ľavice.

Sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin pôjde po prezidentských voľbách aj do parlamentných. Oznámil, že zakladá stranu s názvom Vlasť a jej hlavným sloganom je „Spravodlivosť pre každého“.

Strana by skôr mohla preberať voličov kotlebovcom, SNS či Smeru než opozičným stranám.

Harabin na tlačovke tvrdil, že je Slovensko v zlom stave, na krajinu sa valí kríza, hovoril o všadeprítomnej korupcii, nerovnosti v odmeňovaní, v príjmoch. „Naša vlasť Slovensko je ukradnutá politickou kastou.“ Ako členov tejto kasty menoval Fica, Kisku, Beblavého, Trubana, ale aj Danka a Bugára. Marian Kotleba však medzi nimi nebol. Tvrdil, že „feťáci a pedofili“ nemôžu a nesmú riadiť našu vlasť.

 

na stránke je video z tlačovky, o tom, ako vie pán Harabin neodpovedať na otázky, ale to sme vedeli už aj predtým :)

https://dennikn.sk/1602760/harabin-zaklada-stranu-vlast-a-ide-do-volieb/?utm_source=daily_digest&utm_medium=email&utm_campaign=mnt-daily-02.10.2019&utm_content=39047
https://slovensko.hnonline.sk/2016053-harabin-definitivne-vstupuje-do-politiky-bude-volebnym-lidrom-strany-vlast
https://www.ta3.com/clanok/1165704/harabin-sa-vracia-do-politiky-do-volieb-ide-so-stranou-vlast.html

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na konširátorskej scéne už to vyvoláva znepokojenie, lebo vraj sa budú vo voľbách trieštiť hlasy, tak ako v prezidentských ...

voliť ho nebudem, inak je mi založenie jeho strany ukradnuté ... každý má právo kandidovať, teda pokiaľ spĺňa podmienky dané zákonmi...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zjavne spĺňa, voliť by som ho nevolila, aj keby bol jediná alternatíva :klobuk:

zjavne sa konšpirátorská obec obáva, že ho zasa budú zástanci čúrania hektolitrov piva pod brány susedov voliť, preto sa boja trieštenia?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Game to ta bavi zakladat taketo temy? Hlavne ked chcem napisat nieco o futbalistoch Slovana hodinu tu hladam kde to dat?

zjavne najlepšie do Športu, do Futbalu, do slovenského futbalu, môžeš tam aj založiť tému o Slovane :)

 

 

 

uvedomujú si, že pri určitej konštelácii hviezd a rozložení voličských hlasov sa do NR nemusí dostať Kotleba ani Ha-ra-bín...

aha, tak toto je problém.

to je ten problém, ktorého by sme sa mali obávať, že nastane, nie že nenastane... :nono:

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kto vymyslel tento ######nut. zakon? A ako sa vam pozdava pan minister. Je z Mostu  - HID.  Pozrite si jeho chxicht. Vcase od 16:40.

https://www.youtube.com/watch?v=cjc-6oGcgFI

 

Ooo ale..  toto nemusi byt v listinnej podobe, ja uz listinne podoby mam v.. .  co sa stane ked neoznami, zakon nerata stym, ze dostane pokutu, raz namna niekto pride spokutou taku dostane az ten gal ju bude citit.  Game dala si mu preferencny hlas? Ten je lepsi ako Harabin.

 

 

Inak nechapem co sa hrajuna niecom nestranom -ci nezaujatom,ked tam 2/3 sudcov su skazeni, uplatni, defektni... inak ######nuti. Tretina snad je slusnych.Verim,ze taky su.

 

Hej asi volim Harabina.


Sudkyňa Monika Jankovská by mala zvážiť podanie návrhu ministrovi spravodlivosti na prerušenie funkcie sudcu, hovorí predsedníčka Súdnej rady SR Lenka Praženková.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22228776/sudna-rada-odporuca-jankovskej-preusenie-funkcie.html#ixzz61P0t4h4H

 

Ta pani tu druhu pani navrhla na ustavnu sudkinu. Co je toto za material? Kedy povie ze odstupuje? Jaj nikdy jej sa to netyka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

aha, tak toto je problém.

to je ten problém, ktorého by sme sa mali obávať, že nastane, nie že nenastane... :nono:

 

problém ... problém je, že ako jediný nesystémový prvok sa v robote cítim ja :D môj stôl je jediný nad ktorým nevisí znak bieleho dvojkríža na zelenom pozadí a ani nálepka "stop NATO" ... a ani visieť nebude

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to by si sa divil ... a žiadne socky zakomplexované zo svojho neútešného života, ale vysokoškoláci ... v opačnom konci spektra ich voličov, nazvime ho skinheadskom, sú zastúpení aj cigáni - kadejakí ľavičiarski extrémisti, ako ĽPR, všelijakí Kocábovia či Šimečkovia, by z toho mali smrť, keby si túto realitu dokázali pripustiť, tak sa radšej tvária že také neexistuje :P

... a má nielen u nás, ale aj u vás - veľkej časti z nich začína ŠPZ auta písmenami TN :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v bezpečí tu bez nejakej vedomosti o vymytých mozgoch, maximálne s nejakými divnými písačkami podivných týpkov na FB trebárs, ktoré ovšem človek môže čítať a rozčuľovať sa, alebo jednoducho neprečítať.... je zjavne realita viac než katastrofický scenár.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

realita života je trochu komplexnejšia ako realita, ktorej obraz nám vytvárajú médiá. na druhej strane, realita vytváraná médiami zas ovplyvňuje tú skutočnú - kadejakí mimovládkari a iní extrémisti by išli do vývrtky, keby vedeli, že veľká časť cigánov odmieta aby ich ktokoľvek označoval za rómov, lebo ich to uráža! pretože typický obraz rómov v médiach je zdevastované sídlisko, alebo osada s neskutočným bordelom okolo chatrčí, a pred nimi banda nefachčenkov, ktorí sa do kamery sťažujú ako sa o nich nikto nestará /štát, obec, starosta, ... /. socializovaná časť cigánov s takýmto obrazom nechce mať nič spoločné, lebo oni sú predsa iní...

 

btw, ďalší mýtus je, že všetci Kotlebovi voliči sú fašisti... ako je potom možné, že jeden z hlavných Kotlebovcov v robote, vôbec nespochybňuje všetky tie svinstvá, ktoré Nemci cez vojnu napáchali? jeho dedko bol dokonca v koncentráku, lebo pomáhal v odboji... a zase, keď už spomínam WWII, tu svoju úlohu hrajú politici aj médiá - všimol si niekto súčasný trend, už dosť viditeľný, keď sa pomaly začína meniť obraz Nemecka ako vinníka vojny, a obraz ZSSR, ako jej víťaza? v ČR už to zachádza do extrému, keď už sa pomaly ospravedlňujú sudetským nemcom za vysídlenie...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jednoznačne som si ten nový trend všimla...
dokonca je to dvoj az trojzložkový trend:

čím novšie historické dokumnetárne filmy... a že ich je o svetových vojnách neúrekom - ešte pred dvadsiatimi rokmi boli v realite... pomaly sa dozvedáme, pred dvomi dňami som videla jeden z novších dokumentov - už Briti mal svoj podiel na oslobodení našich končín...
samozrejme že čím ďalej sme v čase od WWII, tým viac Američanov oslobodzovalo Bratislavu,

a tým menej Rusov a tým menej mali na tom zásluh...
aj tá večná mantra "za všetko môžu Rusi" vychádza z tohto nového trendu, a kto žil na rozprávaní svojich starých rodičov, ktorí zažili aj maďarských vojakov, aj nemeckých, aj ruských, aj povojnové časy, aj 48..... tomu sa chce z celého tohto grcať.

vieme, od staroveku, že históriu píšu víťazi. ale aj tak sa mi z toho chce grcať.

kto vyvesí na oslavu SNP na svoj úrad čiernu zástavu a spochybňuje holocaust, nemá čo v parlamente robiť, a nikto normálny ho nemôže voliť ako svojho zástupcu.


problém je, že skutočne nie je koho voliť, ale po zvolení kotlebovcov si našpiníme do vlastného hniezda. to robí len škrečok v akvárku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie je koho volit?....to mysli vazne?......ved mame najviac stran na politickom horizonte minimalne z V 4-ky.....nemas priority?....to ale je ozaj potom u teba problem.....a tiez je mozne, ze mas take naroky, ktore ti nie je schopny splnit ani zMatovic zo svojim zoo parkom... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

Harabinova zadlžená Vlasť píše veriteľom: Svoje peniaze už neuvidíte

V internom liste, ktorý majú Aktuality.sk k dispozícii, strana Vlasť svojim veriteľom oznámila, že svoje peniaze už nikdy neuvidia. Vlasť je na pokraji likvidácie. Pár hodín po parlamentných voľbách nahnevaný volebný líder Vlasti – exminister spravodlivosti a bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin v televízii Markíza obviňoval médiá a prieskumné agentúry z neúspechu svojej strany.

Vlasť sa totiž nielenže nedostala do parlamentu, ale výsledok tesne pod hranicou troch percent ju pripravil aj o štedrý príspevok na fungovanie od štátu.

Napriek tomu bývalý sudca nepôsobil úplne porazeneckým dojmom. Hrdo vyhlásil, že Vlasť by rád viedol aj do ďalších volieb.

https://www.aktuality.sk/clanok/807660/harabinova-vlast-v-internom-liste-oznamila-ze-milion-eur-nevrati-strana-smeruje-do-likvidacie/

  • No neviem, neviem 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ten clovek... inac som myslela, ze ta vtipna strana, na ktoru uz kazdy zabudol, davno neexistuje. A hlaď, znovu a stale vzdy pripraveny mutit vodu a na svoje  nechutnosti. Vo volebnych sotoch s nimi trhali rekordy.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov