Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2020


Sniper

Parlamentné voľby 2020  

13 členovia hlasovali

  1. 1. Ktorú svorku budete voliť?

    • smeráckych tunelárov, zlodejov a hlavne trhača faktúr!
      0
    • Sulíka alebo to, čo zo SaS zostane
      0
    • Matoviča, nech ich tam rozbije všetkých!
    • zabávača Danka
    • Kokotlebu
      0
    • Boriskove rodiny
    • Bélov charakter
      0
    • hlinených križiakov
    • iných maďarov (teda tých čo nemajú Bélov charakter)
      0
    • Kiskuuuu!
      0
    • Brblavého s tým potetovaným čo o LSD rozprával
      0
    • .. a nech už idú do prdele všetci!!!


Odporúčané príspevky

vsak dividendy su nic, oproti časti zisku, ktorý tu mohol byť. Je paradox predať podniky a ešte mať zaťatú sekeru (dlh).  prichádza doba kedy ludia precitnu z ďalšej fatamorgány menom kapitalizmus. Štát tu má byť ako vyvažujúci element, ukážka ako funguje kapitalizmus u nás je to ako si ulejem firmu z lupeže storočia a ako parazitujem na štáte (česť výnimkám). To je problem a s tým súvisia všetky ostatné problémy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a kto vie ake majú plány? teda niečo deklarujú, no čo konkrétne navrhnú, čo konkrétne sa presadí kym sa nerozpadnu je to dôležite. Kollar zatial ide hlava nehlava, Matovič chce elektronicke volby a ďlašie hovadiny, Sulík ten ma 1100 riešení na všetko, Kiska len apeluje na odbornosť a nepoškvrnenosť, no zatiaľ to pôsobí ako divadelná zostava.

Ja s tým nemožem urobiť nič, a nikto s tým aj keď mohol neurobil, čo z toho teda plynie? no nikto z nich nemá odvahu na niečo zásadné, alebo schopnosti, zrejme oboje. Dobre by bolo keby aspon niečo s tým urobili. A teraz máme ešte ďlašie problémy, čo s budúcimi dôchodkami, čo s dalšími hrozbami klimatickými a teda aj Eu rozhodnutiami o bezuhlikovej stope do 2050, čo s demografickou krivkou atd.

 

No a podla mna by sa mali upravit zákony, tak aby sme mohli tychto smerackych zlodejov pozatvarat a zabavit ich majetok v prospech štátu, teda aj toto by mali urobit, pretože nie je možní, aby tu zlodeji behali, miliardový zlodeji a naďdalej tu mutili a spriadali, kuli plány. Teda kludne pre mna za mňa čistka, lenže ich je tolko a ide aj o zákonnosť takéhoto postupu..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dartagňan a Traja Mušketieri sa zase uvŕtali do zaujímavého dobrodružstva..

Toto by ani pán Dumas nevymyslel..

 

 

nepopdcenuj "spasitelov"....uz spolu aj vecerali a utvrdili s v tom, ze kupovanie novinarov-investigativcov  je vporiadku......zda sa, ze byt novinarom zacina vynasat.... :)

 

........No a podla mna by sa mali upravit zákony, tak aby sme mohli tychto smerackych zlodejov pozatvarat a zabavit ich majetok v prospech štátu, teda aj toto by mali urobit, pretože nie je možní, aby tu zlodeji behali, miliardový zlodeji a naďdalej tu mutili a spriadali, kuli plány. Teda kludne pre mna za mňa čistka, lenže ich je tolko a ide aj o zákonnosť takéhoto postupu..

 

zlodej zlodeja nezavrie....vlastne ano, moze sa to stat, ale jedine v snahe odstranit konkurenta. Lebo v dobrej viere si nadobudol, tak nemozes byt za to sudeny a odsudeny, ale hlavne si neporusil zakon platny v danej dobe....takze zasa nic. Ine je robit divadlo ako saso z TT resp. ukazovat sa ako Janosik, ktory bohatym bral a chudobnym daval (Kollar a Kiska) alebo 1 500(?) bodovy manual na restart systemu a ine je zacat to naplnat.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

1. V prvom rade je neuveritelne, ako rychlo a s akou lahkostou ziskal Matovic volicov napriec celym spektrom. Mal by si cim skor uvedomit, ze s rovnakou lahkostou ich aj moze stratit. Tito "prelietavi" volici budu novodobym fenomenom a zrejme na nich budu mierit kampan aj ostatne strany. Vidina predcasnych volieb v momentalne nastavenej konstelacii sa bude ukazovat za kazdym buckom a podla toho sa aj budu spravat.

2. Mam milion vycitiek k trom stranam, ale paktovanie s Kollarom nadobro pochova tu protikorupcnu auru, ktora mnohym volicom koncom februara zakryla oci. Ak Matovic tvrdi, ze tak ludia rozhodli, legitimizuje tym cokolvek.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a kto rozhodol?...novinarom to nevyslo, tak sa legimitizovania cohokolvek ujal idiot z TT....alebo idioti novinari to mysleli inak?....chceli zmenu, tak ju maju....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a co je zleho na zmene vydupanej nasou medialnou mafiou?.....mas tam vsetko, na co si pomyslis....idiotov, mafianov, hulicov, podvodnikov....ak som na nieco zabudol, tak kludne dopis.....lepsie prirovnanie, ako z blata do kaluze sa ani neda spomenut....jedina utecha je absencia extremistov z PS/Spolu a Hlinovych "Krestanskach demokratov".....si pockam na  plnenie preedvolebnych bonmotov vsehodruhu....a co sa tyka toho Pyrrhovho vitazstva tej idiot skupiny z TT, tak ja to beriem, ako rebelsku akciu zo strany volicov....odmietli nechcene a povysili mensie zlo s pohladu ostatku vtedy opozicnej agendy.....ked kritizujes, tak urcite mas recept na napravu....takze si pockam.....a urcite ma nezaujma vysledok ale sposob tej napravy....ty kokso, to bude "uragan"... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rokovania o zostavení novej koalície sú v kríze, Matovič odkázal Sulíkovi, že vládu môžu zložiť aj bez neho. Spor je o ministerstvo financií, partneri namiesto neho ponúkajú Sulíkovi ponúkajú zahraničné veci a pôdohospodárstvo. Okrem toho by SaS mala aj školstvo.

 

Keby sa Sulik spojil s Kiskom,by mu minimalne (tretinu postov by mali ziskat,o tie dve tretiny nech sa handrkuje Matovic s Kollarom)) diktovali. A mohli si vyberat a rozhodnut sa kedy opat vladu povalia.  Inak ak by to spravil mna to ani nenapadlo - Kiska by mohol byt predseda NrSR. Mohol mat aj financie aj obranu aj dopravu a dve mensie ministerstva.

 

Nevidim do toho ,ale odkaz Matovica,ze moze byt aj bez sas koalicia - znamena jedine ze nic nevznikne. 

 

Mozno by bol cas na prve matovicove referendum - co komu dame.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a co je zleho na zmene vydupanej nasou medialnou mafiou?

 

ako obvykle, trepes dve na tri

 

Ludia zvolili po nastenkovych, mytnych a vselijakych inych tendroch, po unose cudzieho statneho prislusnika, po dvojnasobnej vrazde, po kalabrijskej mafii na Urade vlady -po 12 rokoch vlady Smeru zmenu. Ak ti vadi, ze media na to vsetko upozornovali a ze sa do parlamentu preto nedostal tvoj ubohy kandidat, spravas sa ako urazene decko a to je viac na smiech, ako na dlhsi komentar. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a kde ja tvrdim, ze mal zostat stav taky aky bol?....ty nevies citat?.....ludia odmietli PS/Spolu a aj KDH a tiez Sulikovcov a Kiskovcov....vsetko to boli strany, co sa uz pasovali do vladnych funkcii.....no vyhrala strana idiota z TT s cim nikto neratal......preto som presvedceny a nie som sam, ze ludia volili preto tak ako volili, lebo medialna premudra spolocnost ich tlacila do volenia nimi vyvolenych stran, ktore obcania nechceli (minimalne v takej miere, v ktorej si to priali organizatori medialneho "prevratu") a preto dali hlas "mensiemu" zlu....podla nich samozrejme....pochopil si, ako som to myslel?....ak nie tak chod po rozum do TT...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nuž ale do tohto sa musím na moment vložiť :)

mali PS/Spolu  a KDH a Sulíkovci a Kiskovci a a KDHáci a SNSáci voličov? minimum.... nedostali sa nikde. proč??? :)

 

kdesi spravili súdruhovia z ndr chybu :) .

hlavne tí noví mali potenciál ohromný... a nič z toho. nevyužili to, nežili s tým, zanedbali hodne vecí. niekde nastala chyba.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dal som ti zeleny puntik a mozno dead pochopi, ze sudruhovia spravili chybu tym, ze naznacovali "jemne" volicom, co a kto je in a co a kto je out......trucpodnik volicov zafungoval volenim "mensieho" zla a hla vysledok sa odrazu nepaci medialnej a aj nasej "umeleckej" sfere.... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mali PS/Spolu  a KDH a Sulíkovci a Kiskovci a a KDHáci a SNSáci voličov? minimum

PS Spolu spravili chybu v osobe predsedu. KDH neuspelo v prehustenom konzervativnom "klube", SaS stale doplaca na Sulika a rozpory v strane, Za ludi sa mozu podakovat Kiskovi. Vsetky spomenute strany urobili chyby v komunikacii a v kampani (ak sa to tak da nazvat), volicov im odlakal (samozrejme aj inym stranam) populisticky Matovic. SNS je uz tradicne inou kapitolou. 4 roky kradli, vyciciavali verejne zdroje a  o j e b a v a l i. Nemyslim si vsak, ze to ich volicom vadi, iba si nasli autentickejsich grazlov.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

 

nuž ale do tohto sa musím na moment vložiť :)

mali PS/Spolu  a KDH a Sulíkovci a Kiskovci a a KDHáci a SNSáci voličov? minimum.... nedostali sa nikde. proč??? :)

 

kdesi spravili súdruhovia z ndr chybu :) .

hlavne tí noví mali potenciál ohromný... a nič z toho. nevyužili to, nežili s tým, zanedbali hodne vecí. niekde nastala chyba.

politika je biznis ako každý iný - ponúkali na politickom trhu tovar o ktorý nie je záujem /Trubanovci, Kiskovci/ alebo ktorý je už mimo trendov v spoločnosti, či sa ukazuje ako šmejd /KDH, SNS/, tak medzi voličmi nepredali ... dokonca by som to hodnotil ako ukážku istej vyspelosti, keď voliči odmietli tie progresivistické a eurohujerské nezmysly Trubanovcov :P

 

ostatne, Truban sa aj po voľbách ukázal ako politik úplne mimo reality slovenskej spoločnosti. bol som tu na fóre pomaly za Kotlebovca, keď som písal, že tie kontra-mítingy proti LSNS im len zvýšia straty, a ukazuje sa, že som nebol až tak mimo. v Richnave, či akej riti to dobili osadníci toho hasiča, mali PS/spolu tuším 1.9% hlasov. v rozhovore s Trubanom, v ktorom ho novinár konfrontoval s týmto výsledkom, tak vrchný progresívec odpovedal, že tam boli, ľuďom sa snažili vysvetľovať, že rýchle riešenia neexistujú a iné bla bla bla ... pán progresívec by sa mal precitnúť do reality, a uvedomiť si, že ľudia tu už 30 rokov počúvajú o tom, ako rýchle riešenia nefungujú. lenže za 30 rokov by aj to najpomalšie riešenie malo priniesť aspoň nejaké výsledky, a medzi pomalým a nijakým riešením je sakramentsky veľký rozdiel. z tohoto pohľadu je vlastne úspech, že LSNS dostala len 8% hlasov...

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

PS Spolu spravili chybu v osobe predsedu. KDH neuspelo v prehustenom konzervativnom "klube", SaS stale doplaca na Sulika a rozpory v strane, Za ludi sa mozu podakovat Kiskovi. Vsetky spomenute strany urobili chyby v komunikacii a v kampani (ak sa to tak da nazvat), volicov im odlakal (samozrejme aj inym stranam) populisticky Matovic. SNS je uz tradicne inou kapitolou. 4 roky kradli, vyciciavali verejne zdroje a  o j e b a v a l i. Nemyslim si vsak, ze to ich volicom vadi, iba si nasli autentickejsich grazlov.

SNS a KDH sú stokrát prevarené vody, nič nedoniesli, nič za tridsať rokov len škandály a konzervativizmus tam, kde už stáli aj tak otvorené brány.

ich tvrdé jadro ich voliť bude, to ma ani nezaujíma. nemienim im meniť hlavy.

 

ten zbytok... preto som sa pýtala, resp. napísala, čo som napísala: aj podľa tvojej odpovede spravili súdruhovia chybu.

to sme predsa vedeli a len si to potvrdil

 

preto pán Kiska bude ordinovať kdesi v Poprade, pán Truban sa zrejme prepadne do dejín ako jeho predchodca geniálny chlapec Procházka, Sulík sa prešmykol a môže doviesť k dokonalosti financovanie tohto cirkusu.

všetci sa videli v premiérskych kreslách ... a akurát len absolútne podcenili a nepoznali svojich voličov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Uz iba jeden takticky detail, pokial by PS/Spolu nevytvorili koaliciu a sli by do volieb by na kandidatke jednej strany po vzore OLaNO, kotlieb, SaS a im pridruzenych stran, v pohode by sa do parlamentu dostali. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

po eurovoľbách, prezidentských voľbách a XY prieskumoch preferencií, ktoré im merali lepšie výsledky, verili že to dajú ... očakávali výsledok vysoko nad 7% ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov