Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2020


Sniper

Parlamentné voľby 2020  

13 členovia hlasovali

  1. 1. Ktorú svorku budete voliť?

    • smeráckych tunelárov, zlodejov a hlavne trhača faktúr!
      0
    • Sulíka alebo to, čo zo SaS zostane
      0
    • Matoviča, nech ich tam rozbije všetkých!
    • zabávača Danka
    • Kokotlebu
      0
    • Boriskove rodiny
    • Bélov charakter
      0
    • hlinených križiakov
    • iných maďarov (teda tých čo nemajú Bélov charakter)
      0
    • Kiskuuuu!
      0
    • Brblavého s tým potetovaným čo o LSD rozprával
      0
    • .. a nech už idú do prdele všetci!!!


Odporúčané príspevky

Ja som kruzkoval troch, nekontroloval svoj okrsok. Ze su tam chyby sa ani necudujem. Ze spocitaju spravne hlasy za stranu - aj to by ma prekvapilo.

 

Sediet tam 12-14 hodin a potom pocitat, ci si to este po sebe skontrolovat? Ved im to moze byt jedno. U nas bola tlacenica, tak dopredu som si vybral listok, za plentou som zakruzkoval troch, stvrteho a to som vedel,ze tam maju byt dalsi dvaja z Tisovca,som sa vykaslal,aby som nezdrzoval dalsich. A to mam schopnost vyhladavat, robit so subormi. Nejaka babka ti bude pocitat kruzky? Ci po sebe si to aj skontroluje, neviem si to ani predstavit ako ja by som to robil. 13 stran tam malo nad 2%. Na harku 150 mien to je2000 ludi. To by som si kde zapisoval kazdeho jedneho? Asi to najprv vytriedia podla stran. Toto podla mna vludskych moznostiach nieje - to by mohli   naskenovat stroje. Mozno 20% ludi sa nechce pomylit a urobi to uplne presne 30% z malouchybou 30% zvacsou chybou a 20% na to dlabu. To je len moj odhad - nikdy som nebol vo volebnej komisii.

 

Za 30euro,dnes mozno maju 50. Ale ja si to ak makam zarobim za dve hodiny. Oni tam sedeli 15 hodin a potom niekolko hodin pocitali po polnoci.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pisu tam ludia, ktori maju skusenosti z volebnych komisii

samozrejme, co pises, je fakt - unava, neschopnost, laxny pristup, (umysel radsej nespominam)

ale to nijako neospravedlnuje system, ktory umozni skreslovanie vysledkov

mozno by sa zdalo, ze je to stotinka - ale stotinka sem, stotinka tam... kolko chybalo PS/Spolu?
v spravach https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/215585
medzi cca 17:50 az 23:30 sefka volieb 2x pripustila stotinkove chyby !

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ved nech to prepocitaju a kludne si tam 1000 hlasov aj za stranu najdu. Ale nato by ti chytrejsi mali prist pocas tych hodin vysedavania,hlavne aspon svoju stranu by si mali prepocitat aj ostatne. Ja som mal raz v mensich volbach, mestskych? kde su kandidati na jednej listine dve hlasovacie listky, hned som im jeden vratil. To je meststkych poslancov a primatorov. Teda mohol som tam dat dve listky a ten co by to otvaral by si to kludne nevsimol. Co potom? 450 ludi podpisanych(teraz sa ludia aj podpisuju co idu volit) a 451 hlasovacich listkov. 

 

Teda kludne sa to moze diat aj umyselne,ale janato nemam dokazy,nikdy som vo volebnej komisii nebol. Bol to omyl? Ja by som to omylom dvakrat zakruzkoval za mojho kandidata a ten co to vybera z obalky a hodi na kopu by si to nevsimol. 

 

Co potom? Asi za kazdy zoznam(jedna ma h-k) a podpis je zodpovedna jedna osoba,ale u nas ich bolo vkomisii 12-13. 

 

Inak teraz ma napadlo co keby som si tam ja doniesol 5 hlasovacich listkov. Alebo by som si kupil 5-15 spoluobcanov. Ja siel 16ty a tam to do urny hodil. Co mi nechali za plentou. Proste nedokonali system. Z australie to budes posielat do Sobraniec. Ci na ministerstvo vnutra. 

 

Dvaja kamosi idete do starobinca s prenosnou urnou - tam kludne aj 100 hlasov narobis.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

d'ady, tazko sa vyraba dokonaly system.  Ale kazda strana si do volebnej komisie moze dat svojho cloveka a ten by mal kontrolovat co sa deje. Aj prepocitavat.   To ze strany nevedia najst dost ludi hovori samo za seba. A pri tesnych vysledkoch to moze skutocne mat vplyv.

 

 

A kratke subjektivne zhrnutie :),   dobra sprava je definitivne zmizol Danko,  to potesilo.  Tiez potesilo ze v realnych volbach na rozdiel od prieskumov Kotleba s Harabinom ostali pod 10 %.  Tym koncia dobre spravy.  

Vitazom je nepredvidatelny Matovic,  nuz tak mu drzme palce.  Co ine nam zostava,  podla jeho reci sa chce sustredit na potlacanie korupcie a to potesi.  Ale ine problemy Slovenska nevnima,  ale zase aspon nie je prorusky fanusik a tak nas zrejme usetri aspon tejto hanby.   A mozeme cakat cokolvek, od dobreho az po hluposti,  za mna mu davam tych sto dni aby sa prejavil. 

Luto mi je KDH,  snaha vytvorit slusnu krestansku stranu bez extremistov nevysla a bojim sa ze nam bude chybat pretoze fundamentalisti rastu ako huby po dazdi.

Liberali to posrali na plnej ciare,  ich skutocny politicky vytlak je maly.  Ale kedze svojich volicov maju tak v dalsich volbach sa zase niekto objavi, na druhej strane aspon v novej vlade nebudu docasne nezmyselne "hodnotove spory".  Ale mierne je mi luto za ich skolskym programom, 

 

A Kollar je naslapna mina pre kazdu vladu, aj ked si myslim ze Matovic je lepsi demagog a retor.  V jeho pripade na rozdiel od matovica som od zaciatku podozrievavy a na ziadne dobre umysly neverim.

 

A na zaver SMER,  napodiv uhrali celkom dobry vysledok.  Co s nim spravia uvidime,  faktom je ze Smer drzi lavicovych volicov a kym bude existovat tak ziadna ina lavica nema sancu.  A zrejme nas caka vnutrostranicky boj.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja myslím, nech už ma Kollar minulosť akúkoľvek tak sa prezentuje, že chce dodržať to s čím do volieb išiel. Neviem teda v čom je nášlapná mína. Má síce nereálne plány a bude musieť z nich ustúpiť, pretože inak nič z toho, čo chce presadiť neprejde (teda to zásadné). 30 rokov sa tu snažia vybudovat nejaký systém, aby sa nerozkradalo a nebola extremna korupcia v politike a v justicii. Zaujímavé je to, že všetky strany to nezvládli. Teda dnes sa tvárime, že Matovič to zvládne.

Matovič je jednoznačne populista, marketer a zrejme aj psychopat. To je herečka, ktorá rozpráva o zmene, vražde novinára atď. No uvidíme ako je schopný niečo systémové zaviesť a skutočne zmenšiť priestor k rozkradaniu. Pozadie všetkých politikov je pochybné, ak vynechám Sulíka. Teda nnáznaky z podvodnej činnosti sú na každého z nich. To je paradoxné, že títo ľudia, noví mesiaši idú teraz naozaj robiť niečo zásadné pre SR.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja by som Kollára v opozícii nenechával.

Kto nič nerobí, nič neskazí. To by bol iba furt v masmédiách a kritizoval a ochčieval každé vládne rozhodnutie.

Iba by mu pribudli ďalší zmagorení voliči.

 

Jedinou šancou ako mu riadne zavariť, je ho do toho vládnutia zatiahnuť. A urobiť z neho "Danka 2".

Keď už tak rád "socialistuje".

Nech každý uvidí že je debil.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso

Mno.. Čo už.. Ak to budú Kollárove kauzy..

 

Otázka je čo s Kotlebovcami?

Rozpustiť? Rozoznať?

Našla by sa pre to dostatočná podpora?

Sú problém, ktorý má potenciál iba rásť..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomu ver ze Kollarove :)  chce obranu, hospodarstvo a eurofondy :) ,   chce nechat lucanskeho, atd.   A premier ak bude chciet udrzat vladu, tak to bude musiet obhajovat. 

A ma predstavu ze zadlzovat sa maju statne podniky a tie budu robit investicie,     to je na slovensku pomerne jasna cesta do grecka.   A  ostava dufat ze to "zly brusel" zatrhne.

 

 

Kotlebu rozpustit,  chce to ale normalneho generalneho prokuratora s pricetnou zalobou.   Sice sa ich nezbavime ale obmedzi to ich  konanie a vyjadrovanie.  A tak ten nespokojny extrem skonci inde mimo parlamentu

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

myslim, že prehanate o tom ako ide Kollar kradnut, aj o tej ceste do grecka. To su dalsie take frazy o grecku, nezodpovednosti a podobne. Za čias dzurindu to bolo tiež o rozkradani, no slnieckari na sme vidia za tým reformy. rovna dan je u nich reforma...

 

Kollar chce masívnu výstavbu štatnych bytov, ja rozumiem argumentom, no nesúhlasím so slovom masívny, nie je to možné ani to nie je dobré. Dlh slovenska je jeden z najmenších. Na úkor rozvoja SR, to je tiež pravda, dlh je problém vtedy ak sa nedokáže splácať a tvorí sa čoraz väčší a teda rastú aj úroky. Inak je to výhoda stavať skôr ako si našetrím. Preto ten dlh existuje.

 

Kotleba zastupuje predsa frustrovaných jedincov, ktorí majú nacionalistické a rasistické chúťky, že takí nie su?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso

Tá strana to nie je "Kollár", to sú poslanci do počtu..

Ja si myslím že sa medzi nimi nájdu aj ľudia uvažujúci o dlhodobejšej politickej kariére..

A treba mať náhradu za vlastných spolustranníkov čo "padnú".

A ak je Matovič, rozumný chlap (a "šialenec"), tak to obhajovať nebude, ale ukáže že najtvrdšie ide po "vlastných"..

 

Kotleba..

Bol som tu proti tým indyviduálnym žalobám na jednotlivé osoby, tvrdil som že nebudú fungovať..

Ukázalo sa že fakt nefungovali..

Ísť po nich ako po "strane", je niečo iné..

To by podľa mňa fungovať malo..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

robopol,   ved uvidime.   Ale predstava ze sa dlh prenesie napriklad na dialnicnu spolocnost, ta si pozicia a stat to bude sanovat znamena ze sa prudko bude zvysovat realny dlh.  A to je grecka cesta.

Nie su ziadne zazracne skratky aj ked tomu kollarovi volici veria.  Ak chce stat minat, tak bud musi dvihat dane alebo si pozicat.  Zazrak kde sa najde tretia moznost nie je.

 

A rovna dan bola reforma,  zrazu prestala mat zmysel danova optimalizacia a to umoznilo firmam sa venovat ich biznisu.   Jej zrusenie ktore znamenalo zvysenie dane neprinieslo skoro ziadne danove prinosy ale celkom signifikatne spomalilo rast.

Mozes nesuhlasit ale to su udaje z MF.    

A ku kotlebovi, nerozumiem co namietas.  Svojich volicov bude mat ale ak chce byt v parlamente tak nebude moct otvorene utocit na mensiny.  To je nakreslenie cervenej ciary, ktorej prekrocenie vedie k zakazu strany. 

 

 

Alamo,   raz im stranu zakazali a Kotleba sa mierne "umiernil".   Ale bud je nieco za ciarou alebo nie,  a ak je tak tak sa to tyka aj jednotlivcov.  A K matovicovi,  ak ides tvrdo po vlastnom koalicnom partnerovi a nedrzis ho za gule  tak to sa vola vladna kriza.  A po odchode poslancov to skonci predcasnymi volbami.  Mozno sa ukaze ze matovic je prefikany politicky strateg a mag, a  potom mu to uznam.  Ale zatial sa tak nikdy neprejavil,  ukazal len velke ego a pomstychtivost.  Ale hovorim ze uvidim, mozno z neho prilezitost a zodpovednost nieco vykrese.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Predčasné voľby?

Iba v prípade že sa vyparí väčšina v parlamente..

 

Hm.. Uvidíme..

Smerácko národno maďarská a postProchádzkovská koalícia, to tie štyri roky ťahala až do horkého konca..

Napriek už fakt KAUZÁM..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ved to,  bez Kollara maju tesnu vacsinu 78 hlasov a u matovica nie je velka zaruka ze svojich udrzi,  staci aby dvaja hlasovali proti vlade  z dovodov svedomia ci ako.   Ak teda niekto kupi dvoch jeho poslancov tak Kollarov odchod bude koniec.    A kollar si aj dnes mysli ze v dalsej vlade bude na tom este lepsie.     Ved je draha nevesta.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keby sa novej vlade podarilo systemovo zmenit vykradanie okamžite by boli financie, ktoré tu nikdy neboli. zaroven ist po majetkoch, nedokazes ukazat odkial si ho zobral, tak mas po nom. Z korupciou sa zatocit da.

Ziadna grecka cesta potom neexistuje. Stat moze sa zadlzovat do urcitej miery, ak je schopny splacat investovat do projektov ako su dialnice a podobne nie su vyhodene peniaze. Ziadna grecka cesta. 

 

vsetko je to o rozume nie o pravých či lavých drístoch. Sú dobré a zle riešenia. To je celé, dokazatelne veci, ktoré fungujú. 

Sulik je truhlik, stat nie je extremne zadlzený a sme na tom skoro najlepsie, výsledok je ten že sme tovaren pre nemecko.

 

Ja som nepísal, že rovná daň bola zlá vec, ja som písal, že to nie je reforma, ale zmena dane. Pod reformou ja osobne chápam oveľa viac ako dve riešenia. Takže truhlici, čo vykríkajú, že aké reformy tu SDKU porobilo, tak ostavá sa pozerat s otvorenými ústami na debilov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vidim ze ziadna kriticka vypoved o Kiskovi....hm.....tento podvodnik sa dostal do parlamentu asi len vdaka spisskemu podhradiu a letanovciam, a podla mna, bude prvou obetou na oltar matovicovej "reforrmnej" jazdy....dovod je jednoduchy...matovic ma ovela blizsie ku Kollarovi, ako k tomuto neuprimnemu hercovi..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je jednoduche napisat mylis sa a neuviest v com, to je rovnaky blabol, ako všetky tie ospevne ódy na SDKu, potom je to len zatemnenie mysle, okrem toho ja som nikdy netvrdil, že urobili všetko zle. No kritizovat, ked rozkladali slovensko je smiesne. zlodej kričí na zlodeja a to je ta groteska. Ja viem v čom sa môžem myliť a v čom nie, pretože dva plus dva je 4. s tým zasadným neurobili nič, vlastne možno ani netušia, čo majú robiť, resp. čo im je umožnené robiť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a ku Kotlebam. Je úplne prirodzené, že jednoduchší ľudia, keď vidia v mediach rôzne pochybné veci chcú konať (cez Kotlebu), Kotleba využíva nevzdelanosť a klame ako na páse. Vzdelanie Kotlebu z oblasti ekonómie a riadenia štátu a podobne, však práve s tým ho mohli ukameňovať. Kotleba sa verejne nehlási k rasizmu ani fašizmu, sú len rôzne lastovičky z jeho základne, kauzy. V parlamente údajne hlasuje za každý pre neho "dobrý návrh". takže ťahá ako Kolár, aby vyzeral, že to čo chce sa snaží presadzovať. Ak má niekto niečo závažné môže ho dať na súd a ten rozhodne, ak si niekto myslí, že nerozhodol správne, tak sa odvolá. Takže neviem, čo ty chceš tyso, ak je porušenie zákona z jeho strany, tak skôr či neskôr bude pred tým súdom. To, že ty máš oprávnené podozrenia z fašizmu, neznamená podľa práva, že stranu rozpustíme bez dôkazov...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pozri, nechce sa mi debatovat o SDKu, je to jedno, je to historia a nie je tu nik kto by chcel nieco reformovat.   Bud si to nastuduj alebo to nechajme tak,   ale napriklad existuju rebricky svetovej banky, OECD atd.  A v tom case bolo slovensko o desiatky miest lepsie ako je dnes v pruznosti zamestnavania,  podnikatelskej atmosfere atd.    Ale to ze sa mylis som myslel na predstavu ze sa daju peniaze ziskat zazrakom,   tomu moze verit advokat, ten to mozno zaziva ale ziaden ekonom.   mozeme privatizovat aj zvysky zeleznic  ale nemozes mat statny podnik, ktory si bezbolestne pozicia a postavi chybajuce zeleznice, byty a pod.  Bud je to ziskove a potom by to uz davno robili sukromnici alebo nie a potom su to statne peniaze a bude ich treba platit. 


robopol, a niekde pisem ze sa daju Kotlebovci rozpustit bez dokazov ?   Stranu moze rozpustit len NS na navrh prokuratora a ten musi dokazat  ze porusuje bud ludske prava alebo sa snazi  odstranit ustavne prava.  A  podla mna to nie je problem dokazat.  To ze sa neoznacuje za fasistu je len dosledok toho ze mu jednu stranu koli tomu rozpustili a tak si dava trochu pozor.  Ale inak sa nezmenil,  skutkami  je fasista.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No ale mne je jasne, že ty obhajuješ SDKU ako stranu v minulosti, ktorá niečo tu "reformovala". to, že ma odkazuješ na štúdium je pekné, no nič to nehovorí o tom, že tam boli poriadne pochybenia, ak to zjemním. Ty si volil určite SDKu. To sa ťahá dodnes, voliči SDKu len presedlali, ja len píšem, že taká výhra to teda nebola, ak namietaš, tak potom to naozaj zbytočné je. Ak odhliadnem na tu mantru voliť menšie zlo...

 

Ja som nepísal, že sa dajú peniaze získať zázrakom, len to, že SR má jeden z najmenších zadlžení, čo sa prejavilo aj na úrovni života a infraštruktúre SR, to sú fakty..

 

Tak hladaj dôkazy, pretože potom nie je spravodlivé ich rozpúšťat bez dôkazov.To je celé, ja si tiež myslím, že je utajený fašista, resp. má tie tendencie k tomu. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Voľby do Národnej rady SR priniesli výsledok, ktorý v koalícii Progresívne Slovensko-SPOLU plne rešpektujeme. Zámerom našej iniciatívy nie je spochybňovať legitimitu volebného procesu, podkopávať dôveru v demokratický volebný proces, ani vyvolať nové voľby.

Odo dňa ohlásenia oficiálneho výsledku volieb nám však každý deň pribúdajú podnety od voličov a voličiek, ktorí nám oznamujú nezrovnalosti pri výkone ich volebného práva a evidujú svoj hlas ako nesprávne započítaný. Oznamujú nám pochybností o správnosti postupov pri zberaní a sčítavaní hlasov, najmä tých, ktoré boli doručované poštou zo zahraničia. Rovnako tak sa ozývajú hlasy namietajúce správnosť započítania preferenčných hlasov v ich okrsku, keďže Štatistický úrad uvádza nižšie číslo, ako je počet voličov deklarujúcich voľbu daného kandidátka či kandidátky.

Aby sme vedeli zodpovedne vyhodnotiť rozsah uvedených pochybení potrebujeme koncentrovať a štrukturovať informácie o nich na jedno miesto (vylúčenie duplicít atď.). Na základe informácií, ktoré získame od Vás, vyhodnotíme zodpovedne ďalší postup. Nie kvôli nášmu výsledku, ale kvôli voličkám a voličom, ktorí nemohli voliť, alebo ich hlas potenciálne nebol započítaný.

https://www.kontrola2020.sk

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

padni komu padni......to je heslo terajska, teda okrem chranenj znacky "lebo Fico".....a samozrejme, ze fasistu treba odsudit, tak ako aj kazdeho extremistu....no na zaklade fak...tov a nie na zaklade dokazneho oznacenia ala Bencik.....tym myslim sposob a nie iba jeho samotneho....ak sa to udeje v tomto bencikovskom formate, tak sa mozeme vratit do komunizmu..... :)   ci nie?


 

a je to tu....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak dolezite su tieto rokovania. Sulik a Kiska musia spolupracovat aby dotlacili Matovica a Kollara k niecomu rozumnemu. Rozumnemu programu a jeho naplnaniu. Ktory bude jasny od zaciatku. Neverim ze kluby Sme Rodina ani Olana ,ze sa nerozpadnu(ako na kandidatke OLANO pred dalsimi volbami  od 150 miesta po 97budu poslanci co sa maju prekruzkovat?,ale asi nebudu hlasovat za predcasne volby,lebo vedia,ze sa tam aj tak nedostanu)  - resp, ich poslanci nebudu rovnako hlasovat, ci neodidu.  Teda ze dnes ich je 95 na konci po styroch rokoch kludne budu radi ak pridu na cislo 76.

 

Ak sa to nepodari, teda nech Kiska odide do opozicie a ak budu potrebovat nahradit , nejakych 12 clenov kollarovho zboru ich doplnia. Podla mna by to bolo aj v Matovicovom zaujme nieco takto si naplanovat. Dnes ,ze prskali Sulik aj Kiska asi ktomu vedie. Vlastne najviac prskal Kollar - teda ,ze teraz sa zvadza dvolezity boj.

 

Inak celkom zaujimavy rozhovor.

https://video.sme.sk/diskusie/3644166/1/rozhovory-zkh-marek-madaric-smer-a-volby-2020-video.html

 

Ide oto ake maju pevne poslanecke kluby. A kolko maju zetonov. A skor verim,ze Kiska a Sulik ich nakonci spolu budu mat 25. Kollar ich bude mat kolko 17? A Matovic ich bude mat 53? SaS a Za Ludi by nemali so sebou nechat zametat ako Bugar - bud zahlasujes ty,alebo LSNS a Kollar v minulosti(lebo v takej situacii niesu - ked mu nezahlasuju oni za zakony moze sa obratit na poslancov Smeru,ktorych je 37, ci na LSNS,ktorych je 17,len to uz by spolupracoval so smerom, ci LSNS,ale ci by mu stacili jeho hlasy mal by stale 53?). Ale teraz maju vyjednavaciu sancu. Ak to ma nejako fungovat,teraz sa musia dohodnut. A potom nacom sa dohodnu trvat aby platilo. Teda pre vsetkych 4roch,ci troch je rozumne dohodnut sa na dobrom programe,pre vsetkych,ktory bududu naplnat.

 

Ak budu problemy kludne sa cely parlament rozdeli na 4 skupiny,ci viac. V jednej bude 40 v druhej 40,37 dalsie to je jednoake cisla napisem,lebo to len uvidime.

 

Este poznamka na buducu kandidatku Olano tam bude mat Matovic este viac ludi, kde da ministrov na  tu kandidatku, ci statnych tajomnikov? Tam bude musiet dat mozno 80-90 dolezitych ludi,z ktorych ak to budu robit zle prejdu mozno 10 do dalsieho parlamentu. Teda korupcia(obchod) tam bude bezat na plne obratky.

 

 

Predcasne volby ci hrozia? Ak budu, budu to musiet  chciet spolu SAS a Kiska . Olano to nebudu chciet - ved tam aj 150 ludi pride o fleky(ktore uz nikdy pri strate nebudu mat). Vyznamne postavenia. Kollarovci? Ved uvidime ako to zaobchoduju. Ale Kiska a Sulik,niesu slaba skupina. Je podstatna. Ci vo vlade,ale aj v parlamente. Teda si mozu davat tvrde podmienky a na nich trvat. Ale od zaciatku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov