Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2020


Sniper

Parlamentné voľby 2020  

13 členovia hlasovali

  1. 1. Ktorú svorku budete voliť?

    • smeráckych tunelárov, zlodejov a hlavne trhača faktúr!
      0
    • Sulíka alebo to, čo zo SaS zostane
      0
    • Matoviča, nech ich tam rozbije všetkých!
    • zabávača Danka
    • Kokotlebu
      0
    • Boriskove rodiny
    • Bélov charakter
      0
    • hlinených križiakov
    • iných maďarov (teda tých čo nemajú Bélov charakter)
      0
    • Kiskuuuu!
      0
    • Brblavého s tým potetovaným čo o LSD rozprával
      0
    • .. a nech už idú do prdele všetci!!!


Odporúčané príspevky

game :), ciste pre svoje dusevne zdravie sa snazim si drzat nadhlad. inak by som musel hladat iny globus

 

toto robím, a už som pred časom robila, a bolo mi na svete lepšie,

a teraz už takmer trištvrte roka čítam zásadne len nadpisy, netuším o polovici ľudí, o ktorých tu píšete, kto sú a čo sú,

stačí mi prebehnúť v nadpisoch a tu občas ich konanie... a doma je zákaz hovoriť o našej politike. stačia kvapky z tv a iných médií, ktoré ku mne preniknú... úplne vážne stačia.

 

ale futbalové a hokejové kombinácie a naše možné budúce nevlády, to je to isté. len nechutnejšie.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zrejme  sa doprosoval toho aby bol obvineny :)  ine vysvetlenie nemam. 

 

tak toto som necakal...tyso sa verejne zastava Mazureka...uff...ale ako liberalny "demokrat" si to moze dovolit...... :)

 

@tyso

Jeho tak nejak chápem..

Ale tých čo mu vyhoveli, a "obžalovali" ho ani trochu..

 

tiez myslis, ze Mazurek sa nevyjadril nezakonnym sposobom?... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

mno, a voľby...
 

Na parlamentné voľby 2020 sa nebude vzťahovať 50-dňové moratórium, Ústavný súd po podnete prezidentky pozastavil účinnosť novely schválenej Smerom, SNS a kotlebovcami. O prípadnej protiústavnosti ešte bude rozhodovať. Na tieto voľby tak platí pôvodné 14-dňové moratórium na prieskumy.

nuž takže, ešte budú skúmať, ale veď dobre. aj tak je to zbytočné. nepília uši oficiálne, o to väčšie sprostosti si vyprávajú ľudia medzi sebou.
pri 50 dňovom by to tak nebolo? :) za 50 dní ľudia zabudnú, že nejaké voľby vobec budú :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game,   v tomto pripade je to aspon pre mna dolezita informacia,  Nemam svojho kandidata ale rozhodne nechcem aby moj hlas dostala strana ktora ziska 4,9 percenta.   Ale zaujimave je ako ludia kricia ze sa s tym podvadza,   mame  Slovenská asociácia výskumných agentúr, kde su  zadefinovane standardy, mame standardy ESOMAR  a je mozne preskumat pripadny podozrivy prieskum.   A vylucenie agentury  znamena ze nebude mat pracu od komercnych klientov.  

Co treba na tom zlepsit ?  Problem je ze politici o to dobre vedia,   vedia kto im robi prieskumy a veria im.     

Ako to vysvetlit ich volicom ?  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no. toto sa pýtam aj ja.
nič to nezmení na tom, ako sa budú ľudia pri voľbách správať. dokonca po krčmách to bude ešte lepšie....
čo kedy skrsne ľuďom ponechaným na pospach v hlavách, je niekedy hodne divné.
hoci aj v neponechaných napospas... nj.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ten Kotleba je pekny smrad. 2/3 (casu, tam rozprava) ma obavu co sa spravi s peniazmi zo zbierky. To ######lebovci tam neprispeli. Nech sa stara o statny rozpocet. Potom,ze hasici medzi 4 ocami im povedali ze nemaju dostatocne vysoke plosiny, techniku. Aj to vedel co stoji bronto 55 a bronto 88. Za to muzu vsetky vlady co tu dosial vladli asi aj ta masarykova.

 

https://slobodnyvysielac.sk/relacie/v-prvej-linii/

 

Jeho trapia peniaze ludi zo zbierky. Tak to mna trapili tiez, som aj 10.12.2019 podpisal peticiu(ta peticia vznikla asi utorok, ja som sa o nej dozvedel niekedy o piatej vecer ak som ju podpisal, bol uz zvereneny ucet). 11.12.2019 mesto do obeda rozhodlo,ze v podstate 95% a viac penazi(5% pojde pre susedny cinziak,dnes ten pomer je mozno 98 -2%) zo zbierky pojde  pre obcanov(co tam byvali)  z domu 7, ci prevlatnikov bytov.

A ######leba. 12.12.2019 velmi pekne dakuje ministerke vnutra. Bol na mieste sa vypytoval co  bude robit mesto zo zbierkou. Den predtym o tom rozhodlo.

 

Rozhodlo mesto tak ,ze tie peniaze rozdeli tym ludom. Teda z tych penazi mesto nebude stavat ani bytovku, ani kozmodron, ani hasicske auta. Presovu zo zbierky neostane ani cent. Kooktleba moze si spravit vlastnu zbierku a moze v Presove stavat bytovku. Nezasadil by tam ani travnik 10,10metrov.

 

Teraz kritika - ci cynicke vyjadrenie, ze len vianocne sviatky im poskytla prezidentka ubytovanie v Tatranskej Javorine. Ze je to daleko od Presova. Ona 5000 eur im poslal hned ako sa stalo ,aj to ubytovanie - co ma pod kontrolou Prezidentka im hned dala. Ked bol ten vybuch - mozno kkkotlebovci im ponuknu viac.

 

https://presov.korzar.sme.sk/c/22285008/obyvatelia-mukacevskej-5-v-presove-sa-stazuju-aj-my-sme-tu.html

Dnes ja tam nebyvam nie som , mozno by som nejake peniaze na uhradu kludne dal(myslim,ze penazi tam bude dost) pre ludi co mali ozaj zdevastovane byty  v dome 3,5,tie co to maju znicene, ti co byvaju na opacnej strane asi nic znicene nemaju) , tym bytom co tou tlakovou vlnou boli postihnuti.

 

Mladsi ludia(ti co tam pranajimali byty) sa budu vediet o seba postarat. Dochodcom mozno aj vsetkym - dat nejaku prednasku a dochodcom - starsim ludom. Aby ich neo..li, nejaku podporu.Inak to moze byt aj z rodiny,ze ich ou.

Mozno taky tam su jeden, dvaja.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Uz ludia a obce a mesta im tam poslali 4miliony. To je pekne a solidarita. Ti ludia co zazil hrouzu materialne budu uspokojeni. Teda nik odtial nemoze povedat ako prvy den ze nic nema. Dnes po mesiaci kazdy ma 100 000. Teda ini ludia sa im na to poskladali. Penazi je tam aj viac. Ja osobne som aj milo prekvapeny z ludskej solidarity. 

 

Ale asi to bolo ze to bola bytovka 48     bytov ,mrtvych bolo 8. Teda keby mne vybuchol dom v Revucej by ste mi pomohli? Asi ano keby to bolo medializovane a mesto Revuca by spravilo otvoreny ucet.

 

Ak v Presove to dopadlo nato aka to bola hroza v celku dobre. Nemusime sa hanbit. Uobili sme co mohli. Ti co nie nech sa zamyslia(to nemyslim ludi co neposlali peniaze,len tych co mali robit a su uz davno zaplateny.

 

Je to tragedia - ale aj mesto sa stym vysporiadalo celkom slusne. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no a teraz... už prišli domov papiere a výzvy a zoznamy k voľbám, ani som do nich nenazrela - aby nedošlo k omylu, nerobila som to nikdy, toto nie je novinka.

ale spravidla som mala aspoň predstavu, koho budem voliť, takmer úplne jasnú a vyfarbenú.
síce do volieb ešte nejaký čas zostáva, možno sa niečo zmení.... ale situácia je momentálne taká, že okrem jedného člena rodiny nikto ani len netuší, koho.
na nervy mne osobne idú tentokrát kompletne všetci a je mi momentálne úplne jedno, okrem Harabinovcov a Kotlebovcov, kto tam je či bude.

tak, toto je momentálna situácia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

psychoanalyza jedneho typu volica od Vladimira Snidla:
 

 

ROZHOVOR S KOTLEBOVÝM VOLIČOM

Keďže politika je vec komplikovaná, aj tento status bude dlhý. Dosť dlhý. Veľmi dlhý. Aby to bolo všetko na jednom mieste.

Takže pre tých, ktorí nemajú 10 minút, dám hneď pointu. Ak sa budete ešte pokúšať diskutovať s priaznivcami Mariana Kotlebu, vecne a kľudne opakujte jeden fakt: hlasom pre ĽSNS neposuniete riešenie problémov ani o milimeter.

A teraz podrobne. Mám jednu voľnočasovú aktivitu, ktorá moc nepridáva na vnútornej pohode. Po voľbách 2016 som sa pridal do niekoľkých FB skupín, v ktorých väčšina členov podporuje ĽSNS. Vďaka tomu vidím na svojom newsfeede to, čo vidia aj voliči Mariana Kotlebu. Mám predstavu, akými témami žijú, aké weby čítajú, sledujem facebookové diskusie, občas sa do nich zapájam.

Mal som už desiatky výmen s voličmi ĽSNS. A keďže idú voľby a niektorí z vás budú možno skúšať s takýmito voličmi diskutovať, ponúkam pár postrehov.

Bude to pokus nájsť spoločné charakteristické črty voličov ĽSNS, na ktoré by ste sa mali pripraviť. Prvá časť bude o presvedčenom voličovi ĽSNS, druhá časť o nepresvedčenom voličovi.

1. KRITIKA KOTLEBU JE PODLÝ ÚTOK

Skalnému voličovi ĽSNS chýba odstup (a nevravím, že sa niečo také nemôže vyskytovať aj pri iných stranách). Akúkoľvek kritiku Kotlebu berie osobne. Nie je to kritika, ale útok. A nie útok na politika, ale útok akoby na ich príbuzného.

Konkrétne: Stačí napísať suchý fakt, že Marian Kotleba chodil v uniformách nápadne podobným Hlinkovej garde, ktorá kolaborovala s nacistami a naháňala vlastných spoluobčanov do dobytčích vagónov. Reakcia?

„Neviete, ako ho zastaviť, tak na neho vyťahujete veci z dávnej minulosti“.

Bulvár napíše, že manželka ochrancu tradičnej rodiny podala žiadosť o rozvod. Reakcia?

„Tak sa ho bojíte, že tu narobí poriadky, že na neho vyťahujete špinu z osobného života“.

Skalný volič ĽSNS nevníma, že médiá píšu aj o iných politikoch. V skutočnosti viac než Kotlebu, riešia Fica a Danka, bežne kritizujú aj Sulíka, rozoberali Trubanovo video o „bad tripe“, i Kiskov súd o pozemky. Skalný volič ĽSNS si však všíma len to, keď sa píše o Kotlebovi. A keď sa píše o Kotlebovi, tak je to liberálna propaganda.

2. A ČO TEN, A ČO ONEN, A ČO TAMTEN?

Skalný volič Mariana Kotlebu je obratný whatboutista (alebo ak chcete „ačohentista“). K diskusii o ĽSNS sa často ani nedostanete, lebo hneď prepne.

Napíšete, že Marian Kotleba nehovorí nič (alebo nič zmysluplné) o tom, ako vyrieši korupciu, úpadok zdravotníctva alebo školstva.

„A čo daňový a pozemkový podvodník Kiska? A čo tí liberáli, ktorí nám sem chcú naťahať migrantov“?

Napíšete, že Kotleba má na kandidátke človeka odsúdeného za ťažké ublíženie na zdraví, alebo že jeho bývalý funkcionár je stíhaný pre vraždu.

„A čo ten bratislavský gymnazista, čo napísal nenávistný status? A čo ten slniečkar, ktorý šťuchol do Lívie?“

Napíšete, že Kotleba zamestnával rodinu a spolustraníkov na banskobystrickej župe. Medzi nimi aj svojho dvorného hoaxera Maria Vidáka, ktorý teraz v článkoch vykresľuje Rómov ako príživníkov, hoci jeho samotného živili daňoví poplatníci.

„A čo Lunter? Veď aj ten zamestnal svojho syna (riadne zvoleného zastupiteľstvom – pozn. red.)“

3. ČO VRAVÍ ĽSNS JE PÍSMO SVÄTÉ

Argumenty a vysvetlenia ĽSNS si skalný volič príjme za svoje. Niekedy obhajuje aj neobhájiteľné, je väčším kotlebovcom než Kotleba.

Pamätáte si, ako Mazurek afektovane vykrikoval po arabskej rodine? Videl som kultivovanú mladú Slovenku žijúcu v Londýne, ako v diskusiách písala, že chudák Mazurek bol vyprovokovaný. Uverila verzii, že rodina s dieťaťom, ktorá pricestovala na Slovensko kvôli promóciam, začala po vystúpení z vlaku kričať Allah Akbar na skupinu nadupaných mladíkov.

Inokedy som videl diskusiu o Kotlebovom funkcionárovi, ktorý si nechal vytetovať malý hákový kríž. Skalní voliči sa predbiehali v tom, aby napísali, že svastika je predsa starodávny symbol, ktorý znamená šťastie.

A šeky na 1488 eur? Samozrejme náhoda, veď tak pravil Kotleba. Skalný volič ĽSNS sa bude pozastavovať nad tým, že polícia nestíha aj Erica Lindrosa, ktorý tiež nosil na drese 88.

4. BEŽNÝ VOLIČ VNÍMA LEN TO, ČO SA HOVORÍ

Toto je hlavná téma môjho aktuálneho videa, a netýka sa iba ĽSNS, preto len stručne. Zbytočne budete skalnému voličovi ĽSNS hovoriť, že volí fašistov. On už stokrát čítal na Facebooku, že skutoční fašisti sú liberáli.

5. ĽSNS SÚČASŤ ŽIVOTA

Ak sa rozprávate s niekým, kto chodí v zelenej mikine a má na aute nálepku ĽSNS, tak to je človek, ktorý spojil s ĽSNS svoj život. Obhajovať pána Kotlebu, bojovať proti liberálom, migrantom a homosexuálom sa stalo niečím, čo ho baví a napĺňa. A túto súčasť života si nenechá len tak vziať.

ČO S TÝM?

Z hore uvedeného vyplýva, že presvedčeného voliča ĽSNS pravdepodobne nepresvedčíte.

Sú však aj voliči, ktorí presvedčení nie sú a k hore uvedenému majú len nábeh. Kotlebovcov zvažujú voliť, lebo sú najviditeľnejší – či už v ich meste alebo na Facebooku. Kotleba sa im páči, lebo možno najlepšie hovorí to, čo chcú počuť.

A čo je podstatné: tiež preto, že sa k nim oveľa menej dostáva niečo z druhej strany.

Ak sa s týmto nepresvedčeným typom voliča dá zmysluplne rozprávať, tak nie cez Facebook, ale osobne. A k tomu odporúčam nasledovné.

6. HĽADAJTE STYČNĚ BODY

Možno vás to prekvapí, ale aj s voličom ĽSNS máte mnoho spoločného. Aj jeho trápi korupcia, stav zdravotníctva, nedostavané diaľnice. Ani on nechce, aby po slobode pobehovali gauneri. Fungovanie ľudí ako Kočner alebo Bašternák nebolo ani v záujme voliča ĽSNS. On si len oveľa častejšie než vy číta názory, že hlavné zlo sú liberáli

7. ČO POVAŽUJEŠ ZA HLAVNÝ PROBLÉM SLOVENSKA?

Keď mám nejakú debatu v škole, touto otázkou začínam. Najčastejšia odpoveď je korupcia, stav politiky, sem-tam vyskakujú Rómovia. Ani raz sa mi nestalo, že by niekto na takto položenú otázku povedal „migranti“ alebo „Istanbulský dohovor“. Odporúčam, aby ste ju dávali aj vy.

8. O AKÝCH PROBLÉMOCH HOVORÍ ĽSNS?

Migranti, Rómovia, homosexuáli, liberáli, médiá a mimovládky. Uhrík a Mazurek netočia videá skoro o ničom inom. Je teda na mieste nepresvedčenému voličovi pripomenúť, že sa v otázke, čo sú hlavné problémy Slovenska, s kotlebovcami až tak veľmi nestretáva.

9. RIEŠIŤ PROBLÉM A TOČIŤ O ŇOM VIDEO SÚ DVE RÔZNE VECI

Pokiaľ má niekto v susedstve rómske osady, je úplne jasné a pochopiteľné, čo je pre neho hlavný problém. A pokiaľ ich v susedstve nemá, ale stále si o nich číta na Facebooku, tak detto.

Ale čo s tým urobí Kotleba? Nič, len tam príde a natočí si video pre Facebook.

Dobšiná, Spišský Hrhov, Letanovská osada a ďalšie miesta ukazujú, že aj tento typ problému sa dá riešiť. Lenže ľudia, ktorí ho reálne riešia, obvykle nechodia v zelených tričkách. Kotleba Rómov v skutočnosti potrebuje, pretože bez nich by prišiel o jednu z ťažiskových tém.

A čo tie ostatné problémy?

Vie volič ĽSNS, kto je expert strany na zdravotníctvo? Doktorka Grausová, ktorá chcela na zdravotníckom výbore vystúpiť z NATO? A kto je expert na verejné obstaránie (preložené: na to, ako sa používajú vaše dane)? Pán Mazurek, lebo pracoval v e-shope? A čo nejaký expert na dopravu, na justíciu, na ekológiu? Poznáš, volič, niekoho takéto? Tak vidíš.

Kotleba problémy Slovenska nerieši, on o nich len rozpráva. A tým sa vraciame na začiatok: hlasom pre ĽSNS neposuniete riešenie týchto problémov ani o milimeter.

https://www.facebook.com/1198280312/posts/10221832716745942/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

v robote je zatiaľ počet voličov Kotlebu 4:3 v prospech VŠ vzdelaných, ale uznávam, že inžinieri a technici nie sú práve reprezentatívna vzorka spoločnosti...

 

len tak na okraj, neviem o čo išlo v Levoči tým kontra-mítingom Kiskovcom, čo kto to organizoval, ale Kotlebovci sú z toho takí nadšení, že to normálne zapíjajú na oslavu, a dúfajú že bude takých akcií viac :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v Levoci sa ukazalo, kto siri extremizmus a nasilie.....Kiska s tym zdrogovanym Trubanom a jeho malomyselnou partiou dokazali pretvorit dejiny....ak teraz na SK nespoznaju pravu tvar tzv. "demokratickej" opozicie, tak zacnem verit na strasidla.....ja osobne mam vacsi strach z tych "demokratickych" opozicnikov, ako z najazdov Hunov....tie videa co sa siria internetom ukazuju, ako sa spravali "bojovnici" proti fasizmu a "demokraticky" organizatori sa na im konci podakovali za ucast a prejav, no som tam nezacul ani jedno ospravedlnenie a distancovanie sa od ich prejavov nasilia a vulgarizmu....s toho usudzujem, ze s tym suhlasia a sami to takto aj naplanovali.....hm....len mam velku obavu, ci by to takto vzali oni, ak by sa "fasisti" takto prejavili v priamom prenose a spravili by to, co spravili teraz oni, ako "demokraticka" opozicia.....media mlcia a karavana ide dalej...je mi z nich na zvracanie...."komunisti vratte sa, uz som vam odpustil"..... :(

  • Odobrať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

čo spravili v Levoči?
človek čo to nesleduje denne, nevie...

skutočne návrat komunistov, alebo by stačila normálna partia ľudí konečne .... ovšem to je utópia a srandičky.
normálna partia ľudí tu nie je schopná vyrásť v našich tatíčkov vlasti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

co je s Levocou ? miestni romovia im prisli povedat co si o nich myslia.  to ze ich kotleby chodia pravidelne zastrasovat, to asi slimakovym kolegom nevadi.

to si myslel mna?  Si myslis, ze cigana zastrasi kotlebovec? 

 

Moje deti chodia do skoly ,kde je 40% ciganov, Kludne by mohli kde je ich nula. V meste. Zena v tej skole uci, davno mala ponuku ist tam kde je ich nula. V meste. 

Chalan sa vcera isiel korculovat s ciganom. To je ten v pestunskej starostlivosti, dvoch ciganov ,mam zaplotom a nevadia mi.Deti sa spolu hraju u nas aj u nich(suseda si zobrala 3 deti na pestun.staro. dvoch chlapcov a dievcatko).  Vychovala troch chalanov svojich, jeden snimi byva. Ten najmladsi je asi aj.. a drzito, ci ako to dlho bude.. ,lebo ma uz vek aby si urobil svoju rodinu. Ten stredny je tiez v pohode , ale on uz ma dve vlastne. To dievcatko im zobrali -, takze mama vychovava poslednych dvoch chlapcov(asi chcela aj dievcatko). Mladsi chalan je spoluziak dceri,maju  11 rokov a druhy ,ten co aj trikrat na ihrisku bol a dal dva goly - ten bude mat patnast, snim sa kamarati syn.

 

Myslim si ze mozu byt z nich slusni ludia.  Podla mna je dolezite aby jej ten najmladsi syn pomohol s ich vychovou, dohliadol na nich. Daval im robotu,tak ako to robil dosial 6 rokov. Dom maju taky isty dom ako my, velky(my byvame na jednom poschodi, oni to maju obyvane na troch), nevestu ma asi o 150 metrov nizsie. 

 

 Aby som sa dostal k pociatku. Ja som volil Kotlebu,lebo som nechcel smeraka. Smerak nebol, a mizne z krajiny. Ty by si volil Smerak aby nebol kotleba? Asi hej. Je to lepsie? Od vtedy ako prehralo vreco zemiakov, smer pada. Kotleba stupa. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

čo spravili v Levoči?

človek čo to nesleduje denne, nevie...

 

skutočne návrat komunistov, alebo by stačila normálna partia ľudí konečne .... ovšem to je utópia a srandičky.

normálna partia ľudí tu nie je schopná vyrásť v našich tatíčkov vlasti.

skor co nespravili.....nedistancovali sa od prejavov nasilia a vyhrazok, ktore nimi organizovana demonstracia len tak kypela....ak by tam prisli "antidemonstranti" zorganizovany spontanne niekym z ich radov, tak im zatieskam za prejav a odvahu......no ked tam sa nechali natahat ako nejaka nesvojpravna komunita a ich verbovaci, ktori sa chvalia na verejnosti..."nie sme ako oni"(?)......sa nesnazili dat tu ich agresiu na mieru a ani sa po tej demonstracii nejak nad ich spravanim nepozastavili a nedistancovali sa od toho prejavu, iba dokazali, ze su ako oni a iba sa pretvaruju....nakoniec sa im este aj verejne podakovali.....takze suhlas z agresiou a vyhrazkami.....ozaj take mile liberalno "demokraticke"..... :(

 

a s tym navratom komunistov, som mal na mysli to, ze takto prezentovana demokracia v podani liberalnych "demokratov" ma dozenie k tomuto "konecnemu rieseniu".....klamstvo, podvod a osobne zaujmy....nic viac a nic menej z nich uz ani netrci.....takze su presne taky, ako ich naprotivky, ktore tak radi moralizuju a kritizuju...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:) kotleba je horsi. smer je docasny problem, a ako vidis uz sa vycerpal. korupcia, oligarchovia a pod. to vzdy vytvori protisilu. ale sirenie nenavisti to dokaze ludi pritiahnut a nici to spolocnost ovela silnejsie, narusa to vazby a nici buducnost. to je obdoba komunizmu a znamena to ze pre nase deti tu nebude buducnost.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Podla mna je to uplne inak. Smer - korupcia, vsetko to co si tu mal 14 rokov. Robilli ludia smeru.  Ludia kurupcie - teda aj ludia predtym modry.  U nas Kotleba skoncil po 4 rokoch. Fica tu mozme mat este aj dalsie obdobie. Eurofondy a kradnutie niekomu vyhovovalo. Malej casti co ovladala vacsinu poslancov.  Siet a Most Hid. Spolu s SNS a Smer je hradza proti extremizmu? 

Si to podporoval a preco? Si dufal,ze to kotlebovi zabrani rast? Si vedel, preco sa spojili. Vies preco sa nestretavam s rodicmi co byvaju kilometer odomna? Matka volit nechodi jej to verim, ale ma nazory tych uletenych medii. Otec mi povie ,ze volil Smer, ako keby som sa snim predtym hodiny narozpraval pri vine. Bol tu brat a prave zabili Kuciaka, a ze to je normalne to sa deje aj v anglicku. Aj ten co zdrhol, tara ######iny. Bol tam aj otec, teda to povedal kvoli otcovi.

 

Preco ti vadi Kotleba - snim nevies obchodovat? Smerak vie. Prestup do smer party. Ci ak si tam prestupil sa nehanby to povedat. 

 

Dnes Kotlebak,nema nic pod palcom. Len s Ficom a Dankom mozu za nieco ######le zahlasovat. Smerak ma pod palcom aj SAD Zvolen.

 

-----------------------------

Vlastne komu najviac vadi Kotleba? Mne nevadi, nech ma aj 20% o to bude mat Smer menej. Teda Smer konecne bude mimo obchodu. 

 

Teda co som chcel v 2014 v ramci kraja prejde na republiku. Stym. Ze tych 200 -400 debilnych volicov tam budu mat stastne mumie. Co lepsie sa dalo spravit?

 

Smer bude , nieco ako Olano.  SNS nebude a Kotleba 20% preco nie? Komu to nevyhovuje? Smerakov serem, SNS tiez,  Kotlebakov serem, a modrych obchodnikov a o######avacov,tiez.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov