Skočiť na obsah

Prezidentské voľby SR 2019


game

Prezidentské voľby 2019  

14 členovia hlasovali

  1. 1. Za koho zahlasujete?

    • Bugár Béla
      0
    • Čaputová Zuzana
    • Drobová Gabriela
      0
    • Harabin Štefan
      0
    • Chmelár Eduard
    • Kotleba Marián
      0
    • Krajniak Milan
      0
    • Menyhárt József - vzdal sa kandidatúry 20.2.2019 - nehlasovať
      0
    • Mikloško František
      0
    • Mistrík Robert - kandidatúry sa vzdal 26.2.2019 - nehlasovať
      0
    • Šefčovič Maroš
    • Švec Róbert
      0
    • Tauchmannová Bohumila
      0
    • Zábojník Juraj
      0
    • Znášik Radovan
      0
    • Martin Daňo
      0
    • ani jeden


Odporúčané príspevky

a ved zase to mame jasne, sefcovic je nominant smeru.  Lenze jeho problem je ze nebojuje o liberalne  hlasy kde by mal nejaku sancu ale musi bojovat o  harabinovych volicov a tam mu to naozaj nejde.    

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na nejakej nahnedlej FB skupine sa objavil tento humorny prispevok

 

 

Predvolebný Dámsky gambit na tv Markíza.
Alebo obetovanie panáčikov na dámskom krídle.

 

http://www.tvnoviny.sk/…/1957987_caputova-sefcovic-harabin-…

 

Harabín veľmi sklamal.
Miesto toho, aby prezentoval sám seba a vízie Slovenska, neustále útočil na Ševčoviča, ktorému nezostávalo nič iné, iba reagovať na tie sprostosti a tým ukrajovať zo svojho času.
Pričom Kotleba s Čaputovou prešli “úžinou” bez ujmy a stresu. A v podstate ako víťazi.

Otázka znie : je Harabin blbec, alebo nepriateľ štátu ?
Pretože : v miere svojho chápania, robíš v prospech seba a vlastnej rodiny (aj štátu). V miere svojho nechápania, robíš pre niekoho iného, ktorý vie viac ako ty (nepriateľ) !

Pre koho pracuje Harabin ?
Veď predsa ako víťaz volieb, by musel spolupracovať so Smerom, na ktorý sústavne kydá hnoj. Teda ak naozaj chce niečo ako prezident zmeniť.

Svojim neuváženými konaním vytvoril priestor pre volebné finále, v zložení ........... Čaputová- Kotleba.
A čo myslíte, koho preferujú mééédia ? A sme doma !!!

Prosím vás, ak máte niekto na JUDr. Harabína dosah, skúste sa s ním na tu tému porozprávať. Lebo inak to vyzerá tak, že plní zadanie druhých !
Alebo aspoň šírite tento článok do “ďaleka”.

 :D

inak mam par znamych zo stredoskolskeho prostredia, ktori dali na znamost vysledky preferencie kandidatov medzi studentami, na jednom gympli takto, citujem:
 

 

decká u nás na gympli dnes mali simulované voľby, poradie Čaputová, Harabin, Kotleba... kde sa tam a vzali tí dvaja? na gympli??

a na druhom
 

 

U nás na gympli Čaputová Kotleba Chmelár

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som nevidel nazivo ani zo zaznamu ziadnu relaciu/diskusiu kandidatov). Caputovu poznam z pod lampy z pred desiatky rokov a ti ostatni ma nikdy nezaujimali. Mna by to zaujimalo keby tam bol aj Mistrik, ze by som mohol porovnavat.... vyberat. Nemam, pojdem v sobotu. Nebavia ma relacie politikov, klamu nepovedia co si myslia.. zabity cas.

 

Kurzy su rovnake asi dva tyzdne. Fortuna mala casto planovane prestavky, co som nikdy nevidel. Nike a tipsort,ale ani na fortune sa na kurzoch za dva tyzdne nezmenilo. Prieskumy su aj dnes,len sa nezverejnuju. Co som ja zachytil.

 

Lenže nemenej dôležitá je aj množina voličov Smeru a SNS, ktorá zvažuje voľbu medzi Šefčovičom a Harabinom. Na prvý pohľad sa nezdá, že by Harabinovi tento záverečný šprint vyšiel nad očakávanie dobre. Ani prieskumy, ktoré sa robili minulý týždeň a už ich nie je možné zverejniť, neukazovali, že by samozvaný kandidát antisystému dýchal eurokomisárovi na chrbát z najtesnejšieho odstupu.

https://www.postoj.sk/41496/caputova-s-mensou-iskrou-sefcovicov-lepsi-vykon-harabinovi-nesadol-kotleba

 

 

Na zaklade a tohto ak je to pravda. 

 

16.03.2019 - SOBOTA
 
POSTUP
07:00
21729
 

 

Zarobit styridsat percent na Sevcovicovi sa asi da.  Ale ja to nevsadim. Nemapoval som mozgy ich volicov.

 

-------------------

Este sranda clanok.

https://hnonline.sk/prezidentske-volby-2019/clanky/1906224-velka-anketa-koho-budu-volit-za-prezidenta-slovenske-osobnosti

 

Ti co budu volit Caputovu sa ktomu prihlasia - mozno niektori verbalne ,ale pojdu sadit jahody. Ti co ju isto nepojdu volit povedia,ze nepovedia a tiez ista cast z nich pojde sadit jahody. Neverim ,ze raz pojde volit.

 

---------------

A dam odhad Caputova bude mat cez styridsat, Sefcovic dvadsat a ten ostatok desat a menej. Bugar 4.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, ak by som mal tipovať podľa toho čo počujem vo svojom okolí, tak do druhého kola postúpia Čaputová a Harabín, iné meno som vlastne ani nezachytil ... ono by to bolo vlastne ideálne keby postúpili tí dvaja. kto si práve pomyslel že mi preplo, tak nie, neprepína mi. len mi ostáva veselo z predstavy, že pred druhým kolom Fico alebo Pelargónia verejne podporia Čaputovú, lebo si uvedomujú že prúser menom Harabín si nemôže SK v Bruseli dovoliť, a navyše, sú predsa hrádzou proti extrémizmu ...

najlepšia radosť je škodoradosť :thumbsup:  a toto poníženie by som Fickovi /škodo/radostne doprial :ahooj:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som rozhodol že ani neidem voliť, o Čaputovej liberáli mi nikdy neboli nejak extra simpatický len keď beriem do úvahy postoj k lahkím drogám alebo LGBTI, a ći sú to len mediálni útoky na nu z ohladom temy na Kiskov amnestiu to neviem ale dakujem nie, Šefčovič tiež nie, je to zo smeru a mňe pripadá že by bol takým druhým Gašparovičom tipický diplomat z Bruselu, sice som z maďarskej národnosti ale Béla tiež nie lebo čo stvarajú aj tie starostovia a všelijaký podnikatelia ktorí sú prepojení na Most-Híd tak Bélu určite nie, Harabín ešte pametám na devadesiate roky na Mečiarismus a ďakujem stačilo, tak zostáva len Kotleba ale ten je zase iní extrém to by bolo 5krokov dozadu nie dopredu takže tiež nie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja len kratky koment,   neagitujem tu za nikoho.  Ale tu  mam pocit ze sa opkakuje nestastne "nevolim mensie zlo",    to je taky slovensky postoj,   v britanii prave hovoria to iste ale inymi slovami " v snahe ziskat dokonale  odmietame dobre".

 

Pre mna je dolezite aby prezident jasne formuloval svoje medzinarodne postoje,  EU, NATO a ziadne Rusko.    Z toho pohladu je tam pre priechodny  Caputova, Sefcovic a aj Bugar ci Miklosko.   Z pohladu vnutornej politiky mi najviac vyhovuje Caputova, nie pre jej nazory ale ze bude istou hradzou politikz SMERu, SNS a pod.

Ale keby vyhral niekto z tejto stvorky, tak  nepojdem zapijat hnev a frustraciu :)  Desim sa Harabina a Kotlebu, hanbil by som za Chmelara a Krajnaka, a ostatne mena si nepamatam :)


clovek,  nie som isty ci by Fico podporil Caputovu, tym ze vytiahol Sorosa  podla mna prekrocil hranicu.  Podpora Harabina mu totiz moze priniest Harabinovych volicov, a Ficovi uz jeho predstava ze odide ako uspesny statnik nevychadza.  Kludne nas zatiahne do zumpy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

boss, niekde som cital clanok o tom, preco by krestanom nemali prekazat Caputovej liberalne nazory tykajuce sa LGBT komuity a veci suvisiacich, zial neviem ho teraz najst, ale aj sem som ho asi linkoval

a k drogam sa pokial viem, nevyjadrovala

 

inak to vidim podobne ako tyso, aj ked Belov Harakter uz teda vobec nemusim....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nesledujem jej vyjadrenia ale prezident s tymito temami ma len malo spolocne, maximalne moze nieco nepodpisat ale nepomoze mu to. A niekde sa vyjadrila ze nazor ma aj ho povedala ale zaroven tvrdila ze tieto temy pocas prezidentovania nebude otvarat. co zrejme staci

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zvláštne, aký dôraz sa v prezidentskej kampani na Slovensku prisudzoval otázkam, ako, LGBT, registrované partnerstvá, zákon o inerupcii, náboženskej otázke, zdrojom financovanie kampane, praxi v politickej agende, zahraničnej politike voči Rusku... Nie, že by to neboli dôležité otázky. Pre bežných občanov je dôležitejšie mať pocit, že žije v právnom štáte. Že platí vymožiteľnosť práva. Že polícia a justícia bude hájiť právo a spravodlivosť a nebude zneužitá politickými špičkami. Niektorí kandidáti už dokázali,  aká je ich predstava o právnom štáte.Buď aktívne, ako Harabín, alebo obhajovaním politiky súčasnej vlády.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zvláštne, aký dôraz sa v prezidentskej kampani na Slovensku prisudzoval otázkam, ako, LGBT, registrované partnerstvá, zákon o inerupcii, náboženskej otázke, zdrojom financovanie kampane, praxi v politickej agende, zahraničnej politike voči Rusku...

 

Nie, že by to neboli dôležité otázky. Pre bežných občanov je dôležitejšie mať pocit, že žije v právnom štáte. Že platí vymožiteľnosť práva. Že polícia a justícia bude hájiť právo a spravodlivosť a nebude zneužitá politickými špičkami. Niektorí kandidáti už dokázali,  aká je ich predstava o právnom štáte.Buď aktívne, ako Harabín, alebo obhajovaním politiky súčasnej vlády.

 

to v hornej casti hybe spolocnostou...

 

a to v dolnej by mala byt samozrejmost, kedze zijeme state, ktory si vravi demokraticky ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tono v ankete ak som sa nepomylil si nehlasoval. Ale zajtra snad nebudes sadit jahody. Zajtra bude zima. V nedelu ma byt pekne.

 

Voliť pôjdem Čaputovú, aj keď v prvom kole zrejme zvíťazí. V druhom kole sa spoja všetci jej oponenti a bude to zrejme tesné...

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

najviac je podivuhodné, ako všelijako, umelo, násilne, akokoľvek sa takmer všetci vo svojich prejavoch a prejavoch svojich panákov dostávajú k tomu, ako to musí byť skúsený politik.

no v podstate nemusí. musí byť inteligentný, musí počítať s tým, aké povinnosti čakajú prezidenta, čo môže a čo nemôže.

oplatí sa z tohto hľadiska prečítať si článok, ktorý sem nedávno postol D'Ady - rozhovor s Kiskom.  čo všetko prezident robí, nie je to práca na dva dni v týždni.

skúsenosť a základy prezidentovania sa inteligentný človek naučí za pár dní. povinnosti, správanie, úradovanie, návštevy doma a vo svete, protokol a všetko ostatné sa tak či tak každý prezident musí naučiť.

 

to, že je Harabin hlavný konšpirátor a vie podávať trestné oznámenia a bohatnúť na nich, neznamená, že je skúsený politik.
to, že Šefčovič vie tancovať s rumbafľašami a očariť ženušky kdesi na strednom slovensku, jop, áno, funguje v Európskej únii - ale odkedy sa musí držať bokom od svojho pôvodného vyhlásenia, že bude nadstranícky a musí sa hrať po večeroch na Smeráka, je jeho priširoký úsmev rozhodne falošnejší a menej úprimný... nejde to od srdca.

a neznamená ani jeho fungovanie v EU, že bude dobrý prezident.

 

neznamená to ten predpoklad ani u jediného.

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

a to v dolnej by mala byt samozrejmost, kedze zijeme state, ktory si vravi demokraticky ...

 

Nie je to samozrejmosť. Stačí si spomenúť na minulosť od roku 1989. Všetky voľby na Slovensku boli už demokratické, ale víťazi volieb si demokraciu vysvetlili "po svojom" ..

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tono napísal:

Zvláštne, aký dôraz sa v prezidentskej kampani na Slovensku prisudzoval otázkam, ako, LGBT, registrované partnerstvá, zákon o inerupcii, náboženskej otázke, zdrojom financovanie kampane, praxi v politickej agende, zahraničnej politike voči Rusk
Nie, že by to neboli dôležité otázky. Pre bežných občanov je dôležitejšie mať pocit, že žije v právnom štáte. Že platí vymožiteľnosť práva. Že polícia a justícia bude hájiť právo a spravodlivosť a nebude zneužitá politickými špičkami. Niektorí kandidáti už dokázali,  aká je ich predstava o právnom štáte.Buď aktívne, ako Harabín, alebo obhajovaním politiky súčasnej vlády.

 

 

to v hornej casti hybe spolocnostou...

 

a to v dolnej by mala byt samozrejmost, kedze zijeme state, ktory si vravi demokraticky ...

 

keď to v hornej časti hýbe stredoeurópskou vraj vzdelanou a vyspelou spoločnosťou, a nie  právny štát, úspešné školstvo, zdravotníctvo na výši, prospech obyvateľstva, polícia a justícia nekorumpovateľná a pre každého občana dostupná a politické špičky sa nebudú bratať s mafiánmi a kdejakou zberbou...

a to sme si dnes spomenuli s mamou, ktorá je hodne vo veku, a ona nezabúda - na všetky neprávosti Mečiara, Smeru, kdekoho vrátane Harabina... to ma udivuje najviac a neprestane udivovať, ako veselo oveľa mladší starci v aktívnom veku pozabúdali na jeho kúsky.

 

 

no ale keď to prvé hýbe krajinou.....

tak pardon - ale v takej krajine je dávno zle.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tono nespoja sa. Nas bude isto viac,len treba tam ist. Budu zdrveni prvym kolom a na druhe nepridu. Preco? Smer ked mal 44 percent,vela ludi sa nabalilo - si mysleli,ze robia dobre(vlastne vtedy nebola pre nich alternativa,vtedy to aj Fico mohol povedat). Ze Fico je spasa. 

 

Ale uz ich poznaju. Co su zac. Volit ineho kandidata nepojdu, lebo neveria ani tomu svojmu. A este ked prehra. Pri starych ludooch je to najbeznejsie. Debatuju o blbostiach a ked nevedia o com o politike. Jedna Fico, druha Fico- ta aj ta tretia ci treti aby nebol za hlupeho tak Fico. Preto Fico im robi estrady. Ale uz ich ma menej aj na estradach. Alebo ten treti si povie kaslem ti na tvojho Fica, mozno to nepovie len si pomysli za zahlasuje za niekoho ineho,alebo sa vykasle na volby - nepojde volit fica. Fico - pisem onom aj ked teraz kadiduje Sefcovic, ale je to iste. Tie iste reci.

 

 

Sefcovic v I.kole dvadsatdva percent, v druhom 40%(napisal by som mensie cislo,klavesnica mi nefunguje).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie je to samozrejmosť. Stačí si spomenúť na minulosť od roku 1989. Všetky voľby na Slovensku boli už demokratické, ale víťazi volieb si demokraciu vysvetlili "po svojom" ..

 

a potom co je ta spravna dmokracia?....lebo aj na zapad od nas maju nejako cudne divny pohlad na to, co je demokracia a co je uz vysvetlovanie si demokracie po svojom.....ci nie?

keď to v hornej časti hýbe stredoeurópskou vraj vzdelanou a vyspelou spoločnosťou, a nie  právny štát, úspešné školstvo, zdravotníctvo na výši, prospech obyvateľstva, polícia a justícia nekorumpovateľná a pre každého občana dostupná a politické špičky sa nebudú bratať s mafiánmi a kdejakou zberbou...

a to sme si dnes spomenuli s mamou, ktorá je hodne vo veku, a ona nezabúda - na všetky neprávosti Mečiara, Smeru, kdekoho vrátane Harabina... to ma udivuje najviac a neprestane udivovať, ako veselo oveľa mladší starci v aktívnom veku pozabúdali na jeho kúsky.

 

ked bude ku spokojnosti obcanov to v hornej casti, tak urcite bude fungovat vsetko, co popisujes, ako teraz nefunkcne....a iba pre tvoju orientaciu v realite....aj Meciara a kazdeho politika ci stranu "povalila" nespokojnost obcanov...alebo nie?....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tono nespoja sa. Nas bude isto viac. Budu zdrveni prvym kolom a na druhe nepridu.

 

Oportunisti nikdy nie sú zdrvení. Na Slovensku vždy platilo, ja poznám Vladka a ten pozná Robka a "vybaví to". Právny štát si želajú ľudia, ktorí veria vo vlastné schopnosti. A ti netvoria väčšinu. Tí menej schopní, ale o to ambicióznejší, sa radšej spoliehajú na korupciu a snažia sa vždy byť tým  "naším človekom". A volia stranu, ktorá im to zaručí.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ked bude ku spokojnosti obcanov to v hornej casti, tak urcite bude fungovat vsetko, co popisujes, ako teraz nefunkcne....a iba pre tvoju orientaciu v realite....aj Meciara a kazdeho politika ci stranu "povalila" nespokojnost obcanov...alebo nie?....

 

skutočne?

teraz máme v ústave pekne zabetónované čosi o manželstve a zväzku muža a ženy, nikde na obzore nejaká zmena, v tejto krajine na to nedozrú doliny ani po troch ďalších generáciách, pekne to funguje, partnerstvá či čokoľvek na uľahčenie života LGBTI nehrozí ešte sto rokov, ....

ale pochod pravých rodičov dal na známosť, že to tak aj bude na večné veky vekov amen.

 

a je tu v tejto krajine skutočne funkčná justícia, polícia, školstvo, zdravotníctvo, nekorumpovateľní ľudia, politici bez väzieb na kdekoho z kruhov pofidérnych?

... stavajú sa diaľnice každý mesiac desať kilometrov?, politici si zatancujú na mdž, Fico chodí šedivý v ksichte a bľaboce čím ďalej tým väčšie kraviny, školy a učebnice sú dokonalé?, zdravotníctvo je na úrovni najmodernejších prístrojov?... bývalý hlavný sudca nemal styky s albánskym mafiánom, nekecá na svojom autobusovom pochode po slovenských krčmách bludy...?

 

toto musí byť fakt vysnívaná krajina.

 

ty žiješ skutočne v realite?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no a?.....necitas co pisem?.....este raz....ak bude spokojny obcan, tak funguje vsetko...to mas ako v obchode...ak je spokojny zakaznik  tak obchod prosperuje....uplne lahka "matematika"....toto je realita a nie tie tvoje progresivne predstavy....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zjavne ty nečítaš, čo píšeme, my dear :)

čiže keď je pekne uprataná LGBTI agenda, tak to je super štát kde všetko ostatné funguje....

zdá sa ti, že uprataná, takmer ani neexistujúca LGBTI agenda a zaústavovanie rodiny pomohli, aby toto bol dokonalý vysnený právny štát s dokonalými politikmi, dbajúci len a len na vzdelanie, zdravie, spravodlivosť a blaho svojich občanov? :)

 

no nič.

zajtra si tam šupni pána Harabina, ty patríš zrejme presne medzi tých, ktorí zabudli, čo robil tento pán posledných tridsať rokov. šťastnú ruku prajem :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sulik ma prave este viac utvrdil v tom, ze moje rozhodnutie volit (minimalne v prvom kole) Harabina a nie laviciarku alebo toho bruselskeho karieristu, je spravne...

 

https://youtu.be/N5jTXHNipwE

 

a ano....ak su spokojny obcania, tak stat prosperuje......ak nie su, tak padaju vlady a s nimi aj lokalny politici.....tym som povedal vsetko...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a ano....ak su spokojny obcania, tak stat prosperuje......ak nie su, tak padaju vlady a s nimi aj lokalny politici.....tym som povedal vsetko...

takže to, že tu vonkoncom nehrozí nejaká LGBTI agenda, robí z tohto štátu krajinu dokonalú, právny štát, každý spokojný, všetko funguje ako má.

dobre. poviem to najbližšie úradníkom, keď budem potrebovať niečo vybaviť. akosi im otrnulo, si všímame s priateľmi v poslednom čase...  a politikom sťahuje len pred voľbami...

 

 

Nerozčuľuj sa, veď človek pochádza z opice. Vraj máme spoločných 98% genetickej informácie. Ako by sme mohli správať inak. Monkey business.

a máš pravdu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nechápem dosť dobre zdôrazňovanie homo-agendy v kampani :O však akože fajn, ak kandidát nejaký názor na tieto témy má, a nehodnotím teraz či je ten správny postoj za alebo proti. ale prekvapuje ma aký význam tomu prikladajú voliči, keď prezident má len okrajový vplyv na ich aplikovanie do zákonov...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov