Skočiť na obsah

Kúpa nového počítača


Sniper

Odporúčané príspevky

Celkom pekna vec na tom HP je, ze ten SSD disk je nvme, teda je pripojeny cez pci-express a nie sata, takze to bude slusne rychle + 1TB storage. Mechanika, aj keby odisla, sa da vzdy dokupit za per eur cez usb :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

ssd disk je primarne na instalaciu OS a diskovej cache,     to ti potom pocitac nabieha skoro okamzite. Fajn vec

uz si objednal tak len daj vediet.  

neviem ake hry hravas, ale pokial nejde o strielacky vo velkom rozlisenii, tak graficka karta od AMD je v pohode.

A k DVD,  pred dvomi rokmi som na nej tiez trval ale od vtedy som ju nepouzil.   Tak predpokladam ze aj u teba ostane malo vyuzivana

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Uz ho mam par dni doma. Na SSD je nainstalovany OS a vosli sa mi tam tri hry. Teda nie ze by som ich tam chcel dat, ale Steam mal defaultne nastaveny disk C (co je na tomto PC SSD) a vsimol som si to, az ked boli stiahnute. Opticku mechaniku potrebujem, mam este par desiatok, ..mozno stovak CD, ktore postupne grabujem do mp3 . A ano, nabieha okamztite, povedal by som, ze za desat sekund od zapnutia mozem spustat prvy program. Este su na nom fajn take take tie prkotinky, ako wifi a bluetooth. Neviem odkedy je toto pravidlom na stolnych PC, ale mne to velmi ulahcuje trebars pracu s fotkami, rovno z aparatu sa ukladaju do PC.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

Záleží na tom čo človek potrebuje. Ja potrebujem počítač na obchodovanie na mimoburzovom trhu Forex nonstop, na vybavovanie osobných vecí a na hľadanie informácií na nete. Nedávno som si kúpil čínsku krabičku s WIN10 veľkú asi ako spevník do kostola, bez čohokoľvek pohyblivého a som spokojný. Ešte mám záložný notebook s WIN10 po vnukovi mojej sestry, ten má podstatne väčšiu pamäť a z pohyblivých vecí má ventilátor. Toto je príspevok skôr na pobavenie. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov