Skočiť na obsah

"Slušnosť nadovšetko"?


informator

Odporúčané príspevky

2. Aspon nesplietaj a over si fakty. To ze je uzernik nie je ziaden Ficov narativ, ani ziadne klamstvo. Mas o tom niekolko rozhodnuti sudu (su na nete), ze jeho firmy davali neumerne vysoke uroky na pozicky. Musel znizovat. A takisto su rozhodnutia ze klamali spotrebitelov. Tak ake klamstvo, ake nezmysly?

3. To ze dan doplatil, neznamena ze nespachal trestny cin a ze je nevinny. Viny ho to nijako nezbavuje, zbavilo ho to len trestu. Inak na tomto stupidnom zakone sa, asi ako na jedinom, zazracne zhodla koalicia a opozicia, a to bez slova. Lebo ich to chrani od turmy. Vsetci do jedneho hlasovali za. By ma zaujimalo kde vtedy boli "strazcovia poriadku" z Amnesty international a podobna haved. Ani nemukli. Takisto by ma zaujimalo aky pravom chcu opozicnici vidiet v base Basternaka a spol., ked sami ten zakon o nedotknutelnych vymyslali a schvalili. A teraz chcu niekoho trestat? :D

U nas je pre tento uzasny zakon raj dphckarov. Mozu okradat stat kolko sa im zachce. Lebo vacsinou sa na to nepride, tak su vysmiati. No a ked im na to DU nahodou pride, tak len olutuju a zaplatia. A mozu kradnut dalej.

 

Ludia ako ja (netusim co tym myslis) by v prvom rade z huby nic take bez dokazu nevypustili. Takze ludia ako ja by sa nemali dovod ospravedlnovat. Takze v tom mas pravdu.

A hlavne ak je politik, tak sa nema pravo vyjadrovat k sudnym rozhodnutiam. To ti je ale ako vidim tazke pochopit. Takze v takom pripade ak s tym suhlasis co urobil, nemas pravo ziadat ci vykrikovat o tom ze chces nezavisle sudy. Lebo si tak vies co, vies kam.

 

A este aby predsednicka sudu chodila ku Kiskovi ci Kalinakovi na kobercek. To kde sme? Ved to si ani Kim v Severnej Korei nedovoli. Toto nikomu nevadi. Tak ako mozte chciet nezavisle sudy ked sa chodia spovedat politikom?

Na tom pekne vidno ako sa vedia kryt. A ak si niekto mysli ze ked sa k moci dostane SAS, Olano a podobna zberba, ze to bude inak ako za Smeru, tak je uplny idiot.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vilma,   skutocne nie je dovod na milovanie politikov.  A kludne kritizuj.  Ale ak chces kritizovat  ad hominem, tak  len  zopakujem

1.  Nevyzera ako had a nema tron.    Zrejme tym chces nieco povedat,  kludne povedz.

2. Uzernik ?   To je ciste Ficov narativ,  realne to je nezmysel.   Zalozil  napriklad quatro, co su normalne splatkove spolocnosti,  aj dnes funguju.  Nazvat splatkove spolocnosti uzerou je bud cielane klamstvo alebo hlupost. 

teda ak nejdes do extremu ze kazdy urok je od diabla.     O ich vyhodnosti mozeme debatovat ale aj za socializmu existoval splatkovy predaj. 

3. Danovy podvodnik a pouzitie penazi z nedovoleneho zdroja.    Kedze ide o ten isty cin, tak doplnim podstatu.  Kiska uzavrel zmluvu zo spolocnostou ktoru vlastnil on a jeho brat,   v zmluve stalo ze spolocnost bude financovat jeho kampan a ze vsetky prijmy ktore Kiska ziska ( knihami, prednaskami atd )  dostane firma.    Pisal som uz skor ze to nebol dobry napad, ale   nebol to priamo ani podvod.   Danovy urad  taketo naklady neuznal a to znnamenalo doplatit dan.  keby kazdy podnikatel ktoremu danovy urad neuznal naklad bol hned danovy podvodnik tak ich mame milion.   Ale aky je to nedovoleny zdroj ?  Firma ktoru vlastnil ? :)  Dan uz doplatil.   Tu len politicky bonmot,   je to horsie ako zlocin je to chyba.    Ak netusil ze finacna sprava nie je nezavisla a ze mu SMER zrata vsetko  tak bol hlupak a nemal tam ist, ak to vedel a  nenasiel si lepsieho pravnika  tak urobil chybu a spravne za nu plati.

4. Pozemok,   klucove slovo je tu lacno.   Tvrdi ze kupil pozemok za ceny bezne.  A nikto to zatial nespochybnil.  Ak je to tak, tak je rovnako obetou podvodu.    Ak totiz sud rozhodne ze doslo k podvodu, Kiska pride o pozemok a peniaze nedostane.    Podvodnik je ten co mu ho predal.

 

 

A porovnavat masoveho vraha Cermaka s podnikatelom ktoremu danovy urad neuznal vydavok je trochu ( teda trochu dost ) prehnane.     nemusis s nim suhlasit, ale trochu objektivity si snad zasluzi.   Neprivatizoval, z korupcie ziadne podozrenie nema, nevrazdil  ani  10 deti s roznymi zenami nema.   Urcite su lepsi ako on, ale hocikto ?

informator,    predstava ze mladistvu ak je fetacka tak moze kazdy prefiknut  je  taka svojska.    Ale o tom ze netusis co je moralka uz viem.   take nieco ze slabsich treba chranit a nie zneuzivat, to sa u vas fasistov nenosi.

 

Ale k Baranikovi,   na trestanie poslancov je poslanecky vybor,  podobne ako sudcovia maju disciplinarne senaty.     Moze dostat pokutu ( sudca moze dostat zrazku z platu ). 

Cena za to ze v plene moze hovorit uplne slobodne  je to ze moze aj klamat, urazat atd.   Je toto prilis velka cena ?  ved kazdy poslanec moze vystupit a oponovat mu.

Dovod na ospravedlnenie je ten ze zistil ze nemal pravdu.   Mozno tebe sa to nezda ako dovod ale ja ho chapem.   Ked nieco vyhlasis a neskor zistis ze nemas pravdu, tak  ludia ktori nie su ako ty sa normalne ospravedlnia.

 

 

toto k tvojmu (m)oralnemu vzoru......

 

 

Kiskova firma KTAG po kontrole daniarov priznala, že si do nákladov neoprávnene zaúčtovala 136 337 eur a doplatila daň 27 114 eur. Peniaze firma v roku 2014 bez akéhokoľvek zisku vynaložila na Kiskovu propagáciu pred prezidentskými voľbami.

 

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/441689-skandal-u-kisku-silnie/

 

 

Je zjavné, že nebyť medializácie prípadu, v účtovníctve KTAG by zrejme naďalej figurovali neoprávnené daňové výdavky za takmer 467-tisíc eur. Kiskova firma ich vyhodila z evidencie až po štyroch rokoch. Ide o výdavky na kampaň za roky 2013 a 2014. Aby sa KTAG vyhla trestnoprávnej zodpovednosti, koncom minulého roka na daniach z príjmu a DPH dobrovoľne doplatila spolu takmer 145-tisíc eur. Kiskova firma tiež opravila spolu až 17 daňových priznaní. Dve v prípade daní z príjmu za roky 2013 a 2014 a pätnásť opravných daňových priznaní podala za rovnaké roky v prípade DPH.

 

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/471436-kisku-dobehli-statisicove-spekulacie-s-danami/

 

 

 

 

Prezident SR Andrej Kiska hradil obe svoje prezidentské kampane, teda nielen neoficiálnu informačnú, ale aj oficiálnu, cez spoločnosť KTAG, ktorej je spolumajiteľom. Informovala o tom TV Markíza.

 

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/470812-markiza-kiska-hradil-obe-kampane-cez-spolocnost-ktag/

 

 

a je toho ovela viac....mas byt naco pysny :(

 

a co sa tťyka tej "prefiknutej" fetacky, tak jasne ze jej nikto nemoze ublizovat, ale som to iba porovnaval zo sariadenim pre seniorov (IRIS), v ktorom sa stalo co sa stalo a ziadna poslanecka celebrita (Nicholsonove, Remišova, Blahova a pod.) sa nepredvadzali v tlacovkach na ochranu klientov....mas pre to vysvetlenie?...tak ho sem daj.

 

No a o tom advokatskom poslancovi Baranikovi sa tu jnebudem rozvadzat....jedine ak by mu este naparili takych 20 rokov na tvrdo, tak sem dam link na odu vitazstva....u mna je to politicky posuk a nie zastupca nejakej casti obcanov...jedine tak tej povestnej "slusnej ulice"....vizitku dal do eteru dobru :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to ze som ho nikdy neoznacil za moralny vzor je asi jedno,   kedze pre teba aj papez bude  neomarxista.   A citujes to co potvrdzuje moje slova.

Tak este raz pre menej chapavych fasistov :  Kiska uzavrel zmluvu s firmou KTAG,    kde slubil vsetky svoje prezidentske zisky  dat firme za to ze zaplati jeho kampan.       Tuto zmluvu daniari neuznali a tak firma to co platila na kampan   musel vyskrtnut z nakladov a zdanit to ako zisk.  

Rozumies tomu ?  To je podstata pripadu,  a od zaciatku som pisal ze neslo o dobry napad.  Je to napad kreativneho uctovnika a keby neslo  o prezidenta, tak by to mozno aj preslo.  Ale je to chyba.

Ale to sa deje bezne,  na slovensku kazdy podnikatel skusa co vsetko sa este da uznat ako naklad.  A nie len na Slovensku,  tento sport je celosvetovy,   porovnavat tak podnikatela ktoremu skrtli naklady z vrahom je sialene.  A u teba fasistu ma to neprekvapuje, ty nemas v sebe schopnost chapat co je dobre a co zle,   ale u Vilmy ma to prekvapilo.  

 

 

A nechapem ake vysvetlenie  chces odo mna,  jedno aj druhe je zle.  Ale zase nechapes co sa stalo,  pripad "prefknutej fetacky"   je lokalny pripad,  moze sa stat vsade. Ale to ze ministerstvo sa tam vlozilo, ze Erik Tomas zacal kampan to z toho spravilo politicku kauzu.  Potvdrili tym ze ide o zariadenie ktore ma silne politicke prepojenie. To je ta kauza.

A Baranek je posuk, to by som aj suhlasil,  ale podstata je neobmedtena sloboda prejavu na pode parlamentu.  Ale to chapem ze fasista slovo princip nechape,  pre teba je dolezite aby si svoje nenavistne prejavy mohol sirit a aby tvoji oponenti nemohli.   A kedze toto je podla teba spravne, tak nemas ako pochopit problem.  Snad ked sa to stane Kotlebovi, ale aj potom to budes chapat ako konkretny priklad ked neomarxisti zasiahli,  suvislost ti unikne

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ak niekoho obhajujes, tak ho aj aj teda aj uznavas a uznavas aj metody jeho konania.......Kiska konal teda tak, ko kazdy podnikatel?.......skusal "odrbat" stat, co je podla teba v poriadku, kedze vtedy este nebol v urade prezidenta?....hm....tak aky vidis teda rozdiel medzi Kiskom a takym Harabinom resp. Kotlebom?....ja ziadny, pretoze pokial nie je z nich niekto v urade prezidenta, tak jeho konanie je v poriadku, lebo "iba" predsa skusaju "vydrbat" zo systemom......ze ich to pocas mozneho uradovania potom dozenie je postacujuce na ich ospravedlnenie v ociach verejnosti a hlavne v tvojom pohlade a vnimani moralneho pejvu hlavy statu :(  tak teda ja "fasista" mam na to iny nazor....

 

k pripadu tej "prefiknutej" fetacky.......politiku s toho spravili opozicne strany a menovite tie tri poslanecke matrony, ale v tomto pripade su nejako podozrivo ticho.....Tomas, pokial viem, zacal reagovat ovela neskor na ich "presvedcive" argumenty...a ten Baranek sa predsa nemoze spravat ako novinar, ktory vyblakne hocico a zaargumentuje sposobom mrtveho chrobaka.....".takto to mne zdelil moj zdroj, ktoreho ale nemozem prezradit, lebo ochrana.....takze ja "fasista" to vidim takto :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tiez si myslim, ze by si nemal tolko robit veci zlozitejsie, pretoze potom sa do toho sam zamotas a "argumentujes" ako zlodej prichyteny pri cine ......co na druhu stranu chapem....topiaci sa aj britvy chyti :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Inak keď ide o "slušnosť".. Cítim akúsi "schizofréniu" momentálne..

Čo to má byť s tým unesený Vietnamcom?

Uniesli ho z Nemecka kde mal politický azyl. Naše bezpečnostné zložky pri tom spolupracovali. Dívali sa na to ako dobytého chlapa, nakladajú do nášho lietadla..

Hnus.

Lenže.. Ten chlap predsa nebol nijaký politický disident, ale ultimatívny tunelár..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso

Veď je..

Ale zatiaľ som si nevšimol, že by si Nemci nejak moc sťažovali..

Keby som zistil že som dal azyl defraudantovi.. Asi by som sa tiež moc nesťažoval, v prípade že za mňa ten problém vyrieši nikto iný..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo, ja len otazku: odkial to vies? ak je defraudant tak staci podat ziadost o vydanie a prilozit dokazy. posudi ich nemecky sud. dnesny stav ze dva tyzdne po unose ho odsudia na dve dozivotia a on podakuje mi nepripada uplne doveryhodny. ale ked mas informacie o procese tak ich sem kludne daj, rad sa dozviem. nieco nove

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Viem hlavne to, že bol celé roky veľké zviera v komunistickej strane a minister vo vláde.. Kto chce s vlkmi atď..

Aj keby ho mučili elektošokmi, nijakú empatiu to vo mne nehýbe..

S tohto sa proste "veľkú šou", kvôli ktorej padne vláda, spraviť nepodarí..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aj keby bol vrah, toto sa riesi v eu na sudoch a nie unosmi. ale problem je podla mna iny, pomahat vietnamu unasat ludi z nemecka je politicke sialenstvo

 

a kto vlastne pomahal uniest niekoho z nemecka?....pokial viem, tak z nemecka ho (ak ho) uniesla tajna sluzba z Vietnamu....aôebo bol s nimi aj niekto iny?...

 

pretoze nemci sa stazuju dost, neviem co citas ty

 

nemci sa nestaztuju vobec, to iba obhajkyna toho zlodeja sa stazuje a samozrejme cast novinarov, aby mala o com pisat. Ale naisto to nie tema cilso jedna v nemecku, lebo toto uz (udajne) vysetruju rok a zatial nepadly ziadne hlavy....ani politicke a ani v tajnych sluzbach....alebo uniest niekoho z nemecka je iba taka otazka 2-3 dni....vcera naplanujem a o dva dni vykonam? Bud je cela tajna sluzba nemecka na smiech alebo potichu nechali aziatov aby vykonali po co prisli.....a preto zatial nepadla ziadna "osobnost" v nemecku v tomto zlocine storocia.

 

 

Viem hlavne to, že bol celé roky veľké zviera v komunistickej strane a minister vo vláde.. Kto chce s vlkmi atď..

Aj keby ho mučili elektošokmi, nijakú empatiu to vo mne nehýbe..

S tohto sa proste "veľkú šou", kvôli ktorej padne vláda, spraviť nepodarí..

 

nasa impotentna a mafianska opozicia na cele s kiskom sa chyta aj stebla, len aby nieco spravili na odstavenie tejto vlady....neviem ci im v tomto nejako nepomahala aj nasa "neuplatna" SIS-ka :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dala by sa s toho spraviť kauza..

Informácia že naše bezpečnostné zložky, robia špinavú prácu pre nemca, jak dáky "befulkovia".. By bola fak zdrvujúca..

Lenže to by sa úplne musel zmeniť pohľad na vec..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To je už iba taká čerešnička na torte..

Ale srandovné by bolo.. Keby niekto s tej partičky čo u nás momentálne vládne, zdrhol trebárs na "Kajmany", čo tak poslať tam poňho "tajných"? Veď je to "normálne"..

:P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo,  ked unasas vlastnych, tak sa to vacsinou chape doma ako hrdinstvo.   V nemecku mozno nie ale inde to take vynimocne nie je,  A uprimne keby Vietnam uniesol svojho a presiel cez hranice do ruska, tak by to stalo tak za kratku spravu. Ale ze pri tom pouzil slovensku vladnu letku to je dost za beznym spravanim.  A este po neho prisiel minister,  to tiez uplne bezne nie je. 

A toto je ten pruser, o vietnamca nikomu nejde, toho si riesi nemecko.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

informator, to  ze nevies citat je chyba neomarxistov ?

 

a co som prehliadol v nemeckom medialnom resp. vladnom popise udalosti?...

 

Dala by sa s toho spraviť kauza..

Informácia že naše bezpečnostné zložky, robia špinavú prácu pre nemca, jak dáky "befulkovia".. By bola fak zdrvujúca..

Lenže to by sa úplne musel zmeniť pohľad na vec..

 

no jeden nikdy nevie....taka sudruzskam vypomoc nasej SIS-ky nemeckej "stasi" je celkom mozna a vsetko sa udeje v tichom rezime :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ved novinarske esa su podobne nasim....pre mna ale nepodtstatne, kedze, ako som bol uz raz napisal, po politikoch su najvacsi klamari medialne hviezdy.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov