Skočiť na obsah

Som bohatý fórumák, alebo - naše hriešne potešenia


Hellé

Odporúčané príspevky

červené ferrari!

 

--

 

my sme kupovali nové skrinky do kúpeľne, nové kvety, živé, objednala som si dva šály, už došli,  a jeden super kabát, ten ešte nedošiel, a kúpili sme na špeciálny obed 2 !!! kilá superdrahého hovädzieho mäsa  - to je teda pálka aj pre nás, hovädzie som naposledy kupovala kedysi pred 5 rokmi... a super čokolády s lieskovými orieškami, do zásoby...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

prepánasvatého, a čo za špecialitu to budeš variť a pre koľko ľudí??? vari chceš pozvať Flinstona, aby sa poučil a ešte zdokonalil vo svojej záľube?? :) :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak toto by sa mohol naučiť aj pán Flinstone, keď tak rád kŕmi okolo seba vojská :)  a je to jednoduché a skvelé :D

 

toto: https://www.freespace.sk/tema/1245-jedlo/?p=206004

naposledy som to robila pred 4 rokmi - v tom príspevku je aj odkaz na pôvodný recept, je to pomaly varené hovädzie, málinko ingrediencií, práca sa nechá na rúru :)

 

ovšem nakrájala a pripravila som len niečo vyše kila mäsa, asi 1 1/4 kila, zbytok bude na niečo iné, ale aj tak je toho dosť, bude čo jesť pekných pár dní, a je to báječné jedlo :)

 

 

(v podstate si večer pripravíš mäso, cibuľu, mrkvu, cesnak, to je za pol hodinku hotové

na druhé ráno vstaneš, pripravíš základ na oleji, nakladieš ingrediencie, zakryješ, vložíš do rozohriatej rúry- zasa pol hodina a necháš tak...

u mňa sa osvedčilo cca 5 hodín na 120°C)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vyzerá to úžasne!!! len na to treba kopu času. ke´d si ju nájdem, určite to vyskúšam, môže aj Flinstone.  A tiež to vyzerá neokukano. asi by som použila práve pekáč s deklom, čo som si nedávno kúpila.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kúpila som si hermelín (teda ten syr) a nakrájala na kocečky, naliala som si 2 dl červeného a pomaly vyžierala a popíjala.

 včera som bola s mužom  na príjemnom stretnutí s našimi kamarátmi, známymi,  spojené s degustáciou vín  :happyroll: hriešne potešenie.  doma nám  pribudol kartón bieleho vína - Muškát žltý,  Hroznový olej, Verjuice.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

fíha, priam arzenál...my sme ešte na jeseň pobrali všetok chlast z otcovho bytu, lebo aj sestra má stade kľúče, tak aby ju to zbytočne nelákalo, a máme doma za kartón slopanice všeho druhu - vodku jemnú stoličnú, domácu asi tak 40-ročnú slivovicu, jablkovicu aj hruškovicu (to pálil ešte strýko, ktorý je už asi tak 1/4 storočia nebohý), ale tiež biele a červené víno rôzneho druhu...a tak to doma statočne likvidujem - aby som to upresnila, červené vínko, vraj je to zdravé si dať tak decko-dve denne, je to antioxidant a je proti starnutiu, strate opamäti a čo ja viem čomu ešte...

ale dnes sa spreneverím, boli sme za otcom v DS, cestou sme mu kúpili lokše s pečienkou, na ktorých si naozaj pochutnal, a naspäť sme sa stavili na vianočných trhoch, ktoré máme po ceste kúsok od nás, i dala som si biele varené vínko a Flinstone si dal cigánsku...a toto sme maškrtili za spevu nejakého detského zboru, mimochodom, kvalitný zbor, boli fakt dobrí. Príjemne strávený čas.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Volakedy, v case ked sa voda sypala a piesok lial, kamaratov otec robil prevadzkara v tunajsom Zavodnom klube a ked sa bolsevik porucal, vela veci odtial zrazu akoby nemalo majitela. Bol to proste vsetkymi smermi hnutelny majetok. Mali napriklad na komplet vybavenu skusobnu pre kapelu, sudruhom sa asi lubil bigbit. No a stalo sa, ze kamarat v 90. rokoch vyrastol a zrazu prisiel na to, ze nema na pivo. Prisiel teda s planom, ze zalovi v otcovom archive. Ja som vtedy na pivo tiez casto nemal, ale tak zainvestovat som vedel a skor nez z piva spadla pena, kupil som od neho dve gitary za par suntov. Vsetci sme boli spokojni. Ja, lebo proste uz taky spokojny byvam od narodenia. On, lebo uhasil smad po zivote a jeho otec asi tiez, lebo o tom nevedel. (sorry Stano). Kedze neboli internety a napisy na gitarach boli osuchane, nevedel som, co za Jolany mam v rukach. Na jednej som hraval, mala fajny makky hmatnik, druha bola basa, na tej som si prilezitostne brnkol. No a ako sa prazce suchali (a ze to neboli prave spanielky ku ohniku), artefakty pohnutej doby casom putovali na povalu a ja som si kupil nove nastroje. Tu a tam som si uvedomil, ze na nich hore sada prach, ale velmi som to neriesil. Az som dnes som surfoval po Muzikeri a padlo mi do oka podobne veslo.

-Prcic! Povedal som som si.
-Najdem, ako sa to moje vola! 

 

..a nasiel som :)

https://www.ebay.com/itm/282043539179

 

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/gitarre-jolana-aus-cssr-gibsonnachbau-es-355-k-h-seifert/771708561-74-4196

 

Hned nato som nasiel inzerat akehosi Slovaka, v januari ich veziem do Ruzomberka (a bude na pivo :) )

 

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

rozhadzujem ako rockefeller  :innocent:

 

vianoce sa ale u nás darčekovo nepestujú, tak si môžem dovoliť rozhadzovať v januári, keď majú ostatní utrum a splácajú vianočné pôžičky... som hnusná, ja viem :)

objednala som osobnú drogériu, objednala som moje diétne džemy, ekovýrobky - to vydrží teraz aspoň rok, a výrobky minimálne dva, bežecké boty pre potomka, novú sadu uterákov, sebe kabát, ajurvédske čaje a výživové doplnky, a pokukávam po jedných letných parádnych espadrilkách...  -_-

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

došiel mi obrovský balík z Prahy, moje diétne džemy a ekovýrobky minimálne na rok, dnes mi prišiel konečne sľubovaný kabát, vyzerá super, zajtra alebo pozajtra majú prísť espradrilky... len aby boli dobré...

a objavili sme v Bille skvelé talianske! dlhé piškóty... tak vynikajúce, ako chuť detstva s panáčikmi... mňam  :cem:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...

Dosla vyplata a tak som zhresil :D

PMDG 747 - Simulator kralovny nebies - Boeing 747 Jumbo Jet..

 

post-32-0-11260000-1523207530_thumb.jpg

 

Bonus pre Tomaska - Cely mi ho preplati firma, vramci prispevkov na kulturu.... Kavickovanie je v dnesj dobe dobre platene :D

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Doteraz som na online hry (Sniper 3D Assassin a Angry Birds 2) vyhodil 250€ :bezradny: a to si ešte chcem kúpiť diamanty za 50€, aby som sa mohol rýchlejšie respawnúť, keď ma zostrelia :bezradny:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

nedavno som investoval 1100 eur do sterea (kludne by som aj viac, ale najprv si musim kupit vacsiu izbu), dnes som zaplatil 450 eur za silvestrovsky pobyt (kludne by som aj viac, ale silvester byva v roku iba jeden)

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov