aljak63 Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 ...::: Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2017 :::...- IIHF WORLD CHAMPIONSHIP 2017 -Hokejové majstrovstvá sveta budú v roku 2017 hostiť až dve krajiny Nemecko a FrancúzskoMS 2017 privítajú európske metropoly: Kolín - Lanxess Arena (18 500 divákov) a Paríž - AccorHotels Arena (15 000 divákov)V poradí už 81. hokejové majstrovstvá sveta budú trvať 17 dní - v čase od 5. do 21. mája 2017Majstrovský titul z MS 2016 budú obhajovať Kanaďania, strieborní boli Fíni a bronz získali Rusi.Zloženie základných skupín MS 2017...::: A-skupina (Kolín) :::...Rusko USA Švédsko Slovensko Nemecko Lotyšsko Dánsko Taliansko...::: B-skupina (Paríž) :::...Kanada Fínsko Česko Švajčiarsko Bielorusko Nórsko Francúzsko Slovinsko 3
Sniper Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Veľmi tuho budeme musieť bojovať o postup. skôr to vidím niekde okolo tretieho miesta od konca.
CREEPER Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 tak som po roku naspat :ahooj: mal som problem spomenut si, ako sa vola toto forum, nastastie klucove slova "aljak" a "hokej" vo vyhladavaci ma zachranili :D
game Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 nuž tak nám to začalo, namiesto zápasov som pozerala do hluchých a slepých dverí v čakárni u lekára, ktorý zrejme nemá pacientov ani za fajku močky. tak zatiaľ ten posledný, Česi zatiaľ prehrávajú s Canadou o dva góly v polovici druhého polčasu.
aljak63 Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 ...::: Výsledky MS - 5.máj 2017 :::...V úvodný deň MS slávili víťazstvá Rusi, Fíni, Nemci a Kanaďania. 1
CREEPER Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Rusi a Svedi predviedli vzhladom na zaciatok turnaja solidny zapas, snazivi Bielorusi z jasneho zapasu urobili dramu, Kanada v treningovom nasadeni sfukla Cechov a huzevnati Nemci hnani publikom si odnasaju skalp Amikov :)Dnes sme na rade my a priznam sa, tento rok by som na to, ze nezostupime, velmi nevsadil :D 1
CREEPER Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Hmmm... takze kedy a kde sa konaju majstrovstva v kategorii B? :D
game Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 och... takže nakoniec sme tých chudákov Talianov prebili v trápení? : )dokázali sme sa predsa len trápiť viac ako oni, teda sa nám podarilo pretrápiť sa skôr k nejakému výsledku... či ako to vlastne je :klobuk: ;)
aljak63 Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 ...::: Výsledky MS - 6.máj 2017 :::... MS 2017 pokračovali druhým hracím dňom.
aljak63 Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 ...::: Výsledky MS - 7.máj 2017 :::... Po 3.dni turnaja majú za sebou všetky teamy po dvoch zápasoch. Bez straty bodov sú už len Kanaďania a Lotyši!
CREEPER Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Takze my aj nadalej pokracujeme v napinavom boji o zostup do kategorie B (kedze ak si spravne pamatam, Dani vypadnut nemozu) :D Ako som pisal uz minuly rok a zrejme aj tie pred tym, absolutna impotencia pri presilovkach, chybajuci strelci a tvorcovia hry, chyby v obrane ... jedine, co nam zostava, je bojovnost, a ta je dnes malo aj proti Lotysom a dokonca aj proti Talianom, pretoze bojovny vie byt kazdy :) A pokial ide o dnesny den, tak vsetci favoriti sfukli svojich superov rozdielom triedy, az na Finov, ktorych nachytali na hruskach domaci Francuzi, a to az na piatich hruskach :D 1
game Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 no čože, po dvoch zápasoch dva body svk majú, to je tak pjekne rozložené :innocent:
CREEPER Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 dnes to obaja Severania svorne pokaslali. Kapitalne :nono:
aljak63 Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 ...::: Výsledky MS - 8.máj 2017 :::... Rusi a Kanaďania pridali svoje 3.výhry na MS, večer slávili taktiež Američania a Česi.
aljak63 Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 no smutno dopadol tak skvelo rozbehnutý zápas, no čo sa dá robiť. ideme ďalej! 2
CREEPER Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 hej, normalne ma to tak nasr..., ze som ani nemal chut pozerat ho zoznamu :)
aljak63 Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 ...::: Výsledky MS - 9.máj 2017 :::... Lotyši si pripísali 3.víťazstvo na MS a stále pokračujú bez straty bodov! Víťazstvá slávili dnes taktiež Nóri, Dáni a Francúzi.
CREEPER Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 A my aj nadalej uspesne bojujeme o zostup do katergorie B :) Pred 15 rokmi sme dokazali este vitazit nad najlepsimi, dnes uz nedokazeme porazit uz ani najslabsich. Vratane adeptov na vypadnutie. Strmy pad slovenskeho hokeja... 1
game Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 nj. nie je to nejako tak, že do športu treba aj investovať, nie len posadiť do kancelárií funkcionárov a čakať na úrodu?pesničky o krajinách víťazov nestačia, ani na šport. 1
CREEPER Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 druha nula v samostanych najazdoch len podciarkuje nasu strelecku nemohucnost. Prvy nas gol bol kontroverzny pre vysoku hokejku a kludne nemusel platit, druhy bol stastny, ked si Nemcur brankar vrazil necakany puk do branky. Naproti tomu, Nemcuri nam dali krasne goly z hry a z tlaku, a nebyt toho, ze nie su tak technicky vyspeli, dali by nam aj viac golov. Druha tretina bola katastrofalna, rovnako ako velka cast tretej i predlzenia. Ked nas dokazu na dlhe useky hry zamknut Nemci, tak rozhodne nie je nieco v poriadku ... Nemci ukazali, ako sa hra o vitazstvo a preto aj zasluzene vyhrali.
Sniper Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 S výnimkou MS 2012 je to už mnoho rokov len o bojoch v základnej skupine. Nechce sa mi hľadať štatistiky, ale pamätám akurát na ten rok 2012, keď sme získali striebro, inak najväčší úspech bolo vypadnutie v štvrťfinále. Zlatá generácia je definitívne preč. Nie je to Cígerova chyba, jednoducho hrá s tým čo má k dispozícii. Súčasní hokejisti ani zďaleka nedosahujú kvalít zlatej generácie, však vtedy čo meno, to bolo pojem. V slovenskom hokeji vládne hlboký marazmus a aj keby SZĽH dokázal vypracovať koncepciu, na základe ktorej by liga dokázala vychovávať kvalitných hokejistov, ktorí by sa úspešne presadzovali v NHL, či prípadne KHL alebo vo švédskej lige, tak to potrvá ešte asi 10 rokov, pokým by Slovensko bolo schopné hrávať o medaily. Kedysi hráči Dukly Trenčín a HC Košice tvorili jadro reprezentácie a toto mužstvo dokázalo postúpiť do Áčka. Potom začala nastupovať generácia z NHL a už to išlo. Teraz Košice vypadli v štvrťfinále, Dukla hrala baráž o záchranu. A prečo? Lebo sa zlepšili ostatné mužstvá? Nie, nezlepšili sa, to len Dukla a Košice padli na úroveň ostatných mužstiev v lige. Výsledok vidieť na MS. Tieto MS treba už len dohrať so cťou a vyhnúť sa baráži, či zostupu, či akým systémom sa hrá. Ten môj predpoklad, že budeme musieť tuho bojovať o postup bol nakoniec dosť optimistický a tretie miesto od konca je celkom reálne. 3
CREEPER Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 prelom storoci zastihol nasich najlepsich hracov na vrchole, ziskali sme postupne striebro, zlato, bronz a potom 4. miesto. Potom s vynimkou striebra pred par rokmi, co bola ta vystrelena motyka, je to len trapenie. Coraz horsie trapenie. A suhlasim, ten impulz po zlate na rozvoj hokeja na SK sa nevyuzil, namiesto toho nasledoval pad stale hlbsie. Tradicne silne hokejove timy ako Trencin a Kosice upadali a upadali az su teraz uplne v prdeli a o titul bojuju napr. Nitra a dalsie muzstva z hokejoveho zapadakova ako Nove Zamky. WTF??? Plus k tomu ten bojkot a nevrazivost roznych skupiniek Handzus aspol. 1
Recommended Posts