Skočiť na obsah

Pomoc - zabudol som čo je to Vášeň, ako vyzerá, ako ju znova nájsť? ?


Jovzin

Odporúčané príspevky

Verim ze ne Axel :)    

Verim ze to bude dobre :)   

 

Skor sa musim najst aj ako romantik co som tiez zabudol.  

Tie hry ma nejako vymazali a musim vsetko nanovo hladat u seba.   

 

Pekny weekend prajem a dik ozaj za vsetko budem priebezne hlasit ako to vyzera obcas u nas :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dlhšie som tu nebola, ale vyzerá to, že sa to pomaly stabilizuje. Určite by som sa na nejakého inštruktora vykvákla s prehľadom, radšej by som sa, byť Jovzinom, venovala Števke a potomstvu. Myslím si, že Števka v skutočnosti nechce vymeniť Jovžina za nejakého inštruktora, takže to by som uzavrela, ale hľadela by som si budovať ešte nie stratený vzťah a rodinu.Už ste si vysvetlili čo a ako, tak teraz treba ostať pri tých pozitívnych zmenách,, ktoré si už, ako vidím, začal realizovať. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Zaujimalo by ma ako to nakoniec dopadlo.

 

K povodnej otazke - ako znova najst vasen, no najjednoduchsie a najpohodlnejie pri niekom inom, ked uz zo vztahu vyprchala.

 

Sam riesim podobny problem, moja partnerka je uzasna, nemam sa na co stazovat, ale stereotyp ma ubija....a po 5 rokoch vztahu som prvykrat "zlyhal", kedy som spoznal v praci zenu s ktorou sme si perfektne "sadli". Chemia fungovala a po roku dennodenneho flirtovania sme skoncili v posteli. To sa este dva-tri krat opakovalo (popravde ona bola ta rozumnejsia a kedze mala tiez partnera, tak to ako tak drzala na uzde). Tuto zivotnu kapitolu som uzavrel a snazil sa na vztahu zapracovat, co sa mi celkom darilo, len po 9 mesiacoch mi osud do cesty privial o 8 rokov starsiu vydatu zenu a matku (v nefungujucom manzelstve), ktora vyzera fyzicky uplne perfektne. A tu vasen som opät nasiel tu. Maly hacik alebo skor obrovsky hak je v tom, ze je z inej krajiny...takze nase stretnutia su velmi obmedzene.

 

Kazdopadne sa tocim v kruhu, z ktoreho neviem ako von.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Lolo ten vas vztah stoji na bohovsky pevnych zakladoch ked jej zahybas druhy krat za necely rok. Jo, je lepsie tu plakat, sypat si popol na hlavu a stavat sa do polohy martyra ze si bol k tomu vlastne okolnostami donuteny. Boze aky si to len fasz, co cakas, ze niekto ta tu nebodaj zacne lutovat a bude ti to schvalovat?

A este ti je luto ze sa stretavate len zriedka, co chces, kluce od mojho bytu? Plachty si vymenite sami? Ci inu chlapsku radu jak to vymysliet aby si si pichol castejsie?

Dufam ze partnerka ti zahyba tak isto, a uziva si to viac ako ty. Minimalne s dvoma negrami s polmetrovymi cicinami. Nic ine si nezasluzis.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

K povodnej otazke - ako znova najst vasen, no najjednoduchsie a najpohodlnejie pri niekom inom, ked uz zo vztahu vyprchala.

 

. A tu vasen som opät nasiel tu. Maly hacik alebo skor obrovsky hak je v tom, ze je z inej krajiny...takze nase stretnutia su velmi obmedzene.

 

Kazdopadne sa tocim v kruhu, z ktoreho neviem ako von.

 

nie celkom rozumiem... z jedného vzťahu vášeň vyprchala, v druhom kvitne a existuje, nech už akokoľvek...

aj keď teda zriedkavo, vášeň tam je, kde je problém? zriedkavé stretnutia, alebo nedostatok vášne, alebo ten bludný kruh je dostatok vášne ale zriedkavé stretnutia? hranice ani vek nemôže byť prekážkou, keď tam vášeň je... vážne som trochu mimo, prečo píšeš do témy, kde chlapec stratil vášeň, keď ty jej teraz nemáš nedostatok...

a to že ďalší vzťah? no bože, človek môže mať viac vzťahov... jeden po druhom.

toto nebude problém vášne, že nie?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja viem o čom píše.

 

V minulosti sa to stalo aj mne.

Partner netuziaci po mne, neschopný povedať jedine pekné slovo.

V okolí zrazu niekto, kto to pekné slovo povie. A zrazu to príde.

Tej hre, ktorá je okolo toho, sa nedá odolat. Cloveka sputa neuveriteľná vášeň, niekto, kto zažíva stereotyp a má s partnerom problém, čokoľvek citové, stačí iskra, a ide to nekontrolovateľne. Ak sa v zárodku nepovie NIE, potom to ide veľmi ťažko.

Ten kto niečo také nezažil, bez ohľadu na to či povedal áno alebo nie, netuší o čom to je...

 

Toľko k tým rozumom ktoré tu čítam.

  • Odobrať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja tiež viem o čom piše.

a budem tvrdiť čo tvrdim.

 

on piše že jeho partnerka je úžasná- kdežto ty píšeš o svojom že nebol schopný povedať jediné pekné slovo- to asi úžasný partner nebude.

 

ale HLAVNE- na problém vo vzťahu BOLI, SÚ a aj BUDÚ vždy dvaja. jedna ruka netlieska, hoď kameňom kto si bez viny a tak ďalej. ono je to vždy najjednoduchšie hodiť na druhého, že?

 

a že mám čosi za sebou... viac ako bezny clovek.

 

naučilo ma to jednu vec- spýtať sa sám seba kde som spravil chybu ja.

 

ono, úplne najťažšia vec je byť férový sám k sebe. na to treba sakra velké gule a kurevsky to bolí.

 

takže, nie, tvoje argumenty neberiem. a nikdy nebudem.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vcera ta CT isiel ten film Zmrzla plavkina - vlastne co z toho vyslo sami sebci -Dieta, Dieta, Manzel, Milenec. Aj ked sa niektori podla ma polepsili ci vsetci,okrem mrtveho manzela. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov