Skočiť na obsah

Pomoc - zabudol som čo je to Vášeň, ako vyzerá, ako ju znova nájsť? ?


Jovzin

Odporúčané príspevky

A po tejto jazde mu napisala tie FB spravy co som Vam spominal, : " Ze nabuduce mu to musi vratit ona to rozopinianie nohavic a dat mu super fajku k tomu" A " Ze dobre ze prestal ju osahavt lebo ak by tu ruku este nehcal 5 sekund tak na neho skoci a rozdaju si to na tych sedalach"

Co viac este potrebujes vediet???? Zobud sa clovece!!!!

Ti dvaja si to uz davno rozdali. Vedel by som ti rozpravat o panickach ktore sa triasli za cicinou lebo doma to bolo uz len zo zotrvacnosti a takyto ulet im daval pocit ze su stale mlade a krasne a ziadane ako ZENY, a to vsetko znasobene pocitom zakazaneho. Ver mi, viem o com hovorim, uz len preto ze som dobry posluchac a este lepsi prasak v posteli :-)

 

Alebo mas silu to zacat riesit alebo mas este vacsiu dokazat s tym zit.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

OK tak v poslednom case teda posledne dni mame take hodiny placu ked obaja reveme a so Stevky sa obcas stale nieco este vypadne. Ide to z nej ako z chlpatej deky ale no ide stale daco.

Stale trpnem pri takom placi , ze mi povie , ze s nim nieco male ale to mi stale opakuje uz 5 den, ze jaj mam verit aspon to , ze fakt k nicomu nedoslo.

 

Ale vypadlo z nej , ze sa od Juna 2016 uz citila ako bezcenna, iba do poctu , nepotrebna.  To bolo prave v case ked sme sa stahovali z Brna do noveho domu co sme si kupili nedaleko mojho brata pri Prahe. 

Ale , ze ten pocit bezcennosti a nepotrebna presiel ked si povedala, ze mame tazsie obdobie kvoli stahovaniu.   

No vsak vratil sa ten pocit znova na prelome augusta , septembra a uz ho nevedela sa zbavit. Ze proste sa citila doma ako iba do poctu a nepotrebna, bezcenna... Ze si opakovala , ze spravi kompromis, ved v manzelstve sa kompromisy robia,  so mnou a necha ma sa trosku zahrat.  No ked sa to nelepsio a ona stale robila kompromis za kompromisom tak uz to  islo dolu vodou s jej citmy.

No a objavil sa nam pan uchyl instruktor, ktory to zacal najprv , ze ma pekny zadok, potom po nom aj tresol. Potom zacalo to osahavanie najprv na krku, potom tie stehna , potom to rozopinanie nohavic a nakoniec to osahavanie pindy... Ono , ze proste jej pan instruktor prejavil lichotky co uz doma zial nepoznala a tak si , ze vraj ziskal jej symaptie. Ze nebola v tom laska ani ziadne zalubenie iba tie sympatie na zaklade tych lichotok a ze sa zase citila byt ziadana a dobijana. No priznam sa , ze ja ako byvaly romantik si dobijanie predstavujem inak a ne rozopinanim nohavic a osahavnim pindy...

 

No ako som uz spominal mam na tom dost dobry kus viny i ja , kedze som sa iba bavil obcas to uz presiahlo , ze to nebolo len po nociach ale aj cez den ked nebolo v robote nic... 

 

Hodim s nou este jednu rec poslednu pravdivu a este raz sa jej opytam nech mi povie do oci ci tam fakt nic nebolo medzi nimi.  A skusime to spolu nejako zlepsit u nas. Ja sa priznam , ze odkedy sa to stalo tak pocitac uz nemam ani chut vidiet ani zapnut.  A snazim sa jej preukazovat vasen, lasku a pocit toho ze je potrebna a cenna, a ze je stale kus a stoji za hriech :)

 

 

Inak @game: to  priznanie prebehlo ked som ja zistil z jej FB , ze mu pisala tie spravy, ako som pisal cervik pochybnosti vybuchol na zaklade toho skryvania FB z jej strany a pisania s i na FB z jej strany do noci, tak som proste pozral na jej FB spravy.  

 Potom som jej proste povedal, ze ci mi nechce nieco povedat a ci si nechce pospytovat svedomie. Tak sa rozhovorila. Ale ako hovorim slo to z nej ako z chlpatej deky pomaly a kazdy den pri hodine placu z nej nieco nove vypadlo.  A sme spolu dokopy 7 rokov z toho od 2013 ako manzelia a od 2013 sme v CZ. Do 2013 sme boli v Kosiciach, kde Stevka mala kamaratky takze mohla ist vonku na damsku jazdu co zial v Brne a teraz uz v tom novom dome je tazsie kedze tu nikoho, okrem mojho brata co byva 20 minut od nas , nepozname. Takze ako si aj ty pisala mam trosku aj pocit , ze aj to jej uz hrabalo na halvu byt iba doma ,deti , manzel ako by neexistoval a nemohla ist nikam na ziadnu damsku jazdu s kamoskami vypnut.

 

Dakujem ludia za rady a tipy , a hlavne za to  ze ste ma vypoculi.  Ja Vas berem ako moje butlave vrby sa priznam a aj trochu ako moju psychologicku poradnu.   Drzte palce nech to vsetko dobre dopadne, nechem Stevku stratit a ani nechem zvysit percenta rozvodov po 7 rokoch...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No takže problém je tam, kde som si od začiatku myslel - zanedbával si ženu, mal si ju na háku, tak si našla náhradu. Takže už vieš, čo treba napraviť.

 

Ti dvaja si to uz davno rozdali.

Ty vieš podržať človeka v ťažkej chvíli :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kľud a rozvaha

Ti dvaja si to uz davno rozdali.

nič také sa nestalo.
to nie je v situácii, v akej bola a je Števka a v akej som predpokladala, že je, také jednoduché.

 

je to nakoniec tak, ako som písala a ako som si myslela, že je: 

sama, celé roky, s deckami, v cudzom svete, medzi cudzími ľuďmi, muž na ňu kašle, lebo PC je prednejšie, už jej ktovie odkedy nedvorí a neflirtuje s ňou - však, Jovzin...

na krku má dve malé deti, a ona je len hodne frustrovaná, sama, zanedbávaná, nie neverná. zblbla, niekto jej ukázal trochu pozornosti a nezvládla to. ale nie neverná.

zblbla, nechala to zájsť trochu ďalej, než mala. jednoznačne. vždy je dobre vedieť, odkiaľ pokiaľ, ale človek niekedy zblbne.

 

 

Jovzin, ty si kúpil dom, máš prácu, deti, usadil si sa v pohodlí, a vonkoncom si netušil, čo tvoja žena prežíva. či tam chce byť, či to zvláda, či tam chce byť sama.

 

nie každý je nastavený na to, len tak existovať kdesi v cudzine ... a to ani náhodou nie je to isté, ako keď niekto odíde sám do sveta šťastie skúsiť.

 

keď berieš so sebou ženu a rodinu, pre tú ženu je existencia kdesi na okraji čohosi, bez nejakých kontaktov, odkázaná na "intelektuálne" rozhovory s deťmi a batoľatami, niečo ako malé peklo.
oženiť sa a ťahať so sebou ženu - tá žena je buď slobodný duch, ktorému je dobre kdekoľvek, alebo nie je, stratí pôdu pod nohami a trpí. pretože sa vydávala s tým, že chce v dobrom aj zlom... a pritom má pocit, že bude zavretá s nemluvňatami ďaleko od známych a rodiny bez pozornosti muža až na večnosť.

 

na to si úplne zabudol.

 

vieš: prežila som to.

čuduj sa svete, presne sedem rokov - bolo to zabitých najkrajších sedem rokov môjho života, a chcela som z neho preč, aj za cenu rozvodu, čohokoľvek, v tej pididedine uprostred lesov na Morave, kde líšky dávali dobrú noc a kde bola neznesiteľná atmosféra medzi samými cudzími ľuďmi rovnakého veku a podivného intelektu, kde vymierajúca dedina sama nás nikdy neprijala, som nemohla existovať.

jediná spása bola malinká, ale dobrá dedinská knižnica. plus časté cestovanie domov pre nové náklady kníh z domovskej knižnice a pre uistenie sa, že existuje niekde ešte aj normálny svet.

 

zlepšilo sa to, keď som išla do práce - mala som okolo seba ľudí. a vcelku fajn ľudí. a prácu, s inými myšlienkami.

ale zasa syn mal ísť do školy, a do dedinskej českej školy, kde to nestálo za nič a kam bolo treba cestovať busmi, do vesničky střediskovej, som povedala, že moje dieťa nepôjde. nevedela som to zniesť.

bolo to hodne zložité... môjmu mužovi som kazila kariéru, pretože každý rok si kvôli mne podával žiadosť o presťahovanie na Slovensko,

mňa ovšem vyslobodila sametová revolúcia

/pre úplnosť treba napísať, že to prekážalo aj mužovi, ani náhodou nie len mne/

 

sametová prišla akurát včas: nikto nevedel zrazu, aké má kompetencie, a čo smie a môže, tak sme mali zrazu podpísaný papier o preložení na Slovensko. bol to malý zázrak.

zrazu som mohla znovu dýchať. predrbaných sedem rokov mi nikto nevrátil. ale na to kašlal pes.

 

odvtedy sa pomenilo kdečo, muž si vybudoval úplne nový život, je vyhľadávaným odborníkom s okrúhlou pečiatkou vo svojom fachu, a syn už má za sebou aj vysokú školu, a život sa dostal do normálneho normálu. s normálnymi problémami.

 

možno by som dokázala žiť kdekoľvek, ale tam proste nie. to nebolo miesto na život a pre deti.

je to celé zložitejšie, samozrejme... na malý román. ale tam sa nedalo žiť.

 

a nedá dodnes. pred pár rokmi sme sa tam boli pozrieť. z akejsi masochistickej nostalgie, v rámci výletu.
vymreté lesy, vymretá dedina, kam sa chodí spávať, uprostred lesov plných kliešťov. videli sme jedného psa a dve spiace mačky a škôlku, kde tých pár detí akurát zrejme spalo a zatvorený obchod smíšené zboží - pretože bol utorok, a v utorok je ten obchod zatvorený už 50 rokov, týždeň čo týždeň.

 

 

Jovzin,

skús si prečítať, čo som napísala tu vyššie, a pochopíš, kde bola chyba. nechal si svoju ženu na holičkách, uspokojený sám so sebou.
 

 

a ešte niečo: Jovzin,

už z nej nedoluj nič.

už sa nemusí priznávať k  ničomu, neprežeň to zasa opačným smerom.

už dosť.

 

teraz vieš, ako sa cítila, a kde je chyba, tak je to na vás dvoch urovnať to.

a nezabudni ... v podstate tam okrem teba nikoho nemá. to ty sa o ňu musíš postarať, ty jej musíš ukázať, čo pre teba znamená, ty si ten, kto ju zanedbal a nestaral sa, ako sa cíti, či nie je osamelá a frustrovaná.

 

tak už nevyšetruj ako inkvizítor, sadnite si a dohodnite sa, ako na to, aby ste káru spokojne tlačili ďalej. ste na to dvaja, nezabúdaj.

a keď pôjde do práce, pomôže jej to: nebude sama zavretá s deťmi. ale to neznamená, že sa jej nemáš venovať.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aešte jedna drobnosť: aj vydatej žene je príjemné, keď vidí, že sa páči aj cudzím chlapom, hoci nepotrebuje s nimi nič mať, a nejaké to mini vzrúšo je korením života, a ak jej to nedáš ty, dá iný. Vlastne už dal.

 

Neviem si predastaviť ešte lepšie vysvetlenie situácie ako uvádza tu game. fakt dobré a celkom si to viem predstaviť, tiež keď sme prvý rok žili u Flinstonových rodičov, som sa cítila dosť osamelá, vlastne prvé 3 mesiace som chodila do zboru, kde som mala kamarátky a kamarátov, to bolo fajn, lenže keď som otehotnela, zostala som pekne doma na rizikovom, a tak som celé mieiace sedela doma zavretá, svokrovci ešte pracovali, v sobotu sa všetci vybrali do záhrady a v nededľu Flinstone chodil na to svoje go a ja som zostala sama so svokrou,l ktorá ma nemala rada, a úpotom ked sa narodila dcéra, tak von som chodila zasa sama, skrátka som nebola šťastná, a už som sa nevedela dočkať, kedy sa presťahujeme do svojho. A tu som si našla aj kamarátky susedky, s ktorými sme sa stretávali, a ktoré mali detičky v podobnom veku, a materská jedna i druhá boli asi najkrajším obdobím môjho života, a to aj vďaka tomu, že som nebola sama.

 

neviem, či tam pri Prahe sú - ale určite áno,. musia tam byť - nejaké centrá pre mamy s deťmi, mohla by chodiť s deťmi Števka tam, našla by si kamarátky s rovnakými oprioblémami ako má ona, s podobnými radosťami a starosťami, mala by sa s kým porozprávať. deti sú veľmi veľmi dôležité, ale naplnia život len do istej miery a žena potrebuje aj kontakty s rovesníčkami alebo aspoň s niekým, s kým by sa mohla porozprávať, vymeniť si skúsenosti, atd...my sme si s kamoškami ukazovali, čo sme pekné uštrikovali či ušili našim ratolestiam, spolu sme varili, učili sme sa jedna od druhej, spolu sme piekli, boli to naozaj pekné časy...ešte aj nástupy detí do školy či vysvedčenia sme spolu oslavovali, aspoň v tých prvých rokoch, a deti vyrastali v spoločnosti iných detí, bolo to super. myslím že také čosi by Števke isto prospelo. A ešte keby jej aj on aspoň občas ukázal, že o ňu aj stojí...určite by Jovžinovi nepílila uši že je sama a že sa cíti ako posledný pes...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vilma a game dik za spravy :)

 

Tak ja ako som pisal snazim sa , zmenil som sa i Stevka mi to uz povedala. Tak dufam , ze mi to vydrzi a ten PC a hry uz nevyhraju.  

Zatial sa mi to dari.    A obaja sa snazime znova vztah vybudovat medzi nami a dat to vsetko do poriadku :)  Zatial to ide.  

 

Pekny den prajem a dik.

 

JJ a uz som povedal Stevke nech zacne chodit do toho centra pre matky a detmi. A aj ona sama hovorila , ze by tam zaclaa chodit aby Bianka si zacala zvykat na kolektiv.

Tak uz len nech spravi ten vodicak a moze sa vozit do toho centra kolko chce :)  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jovzin, filtruj prosim komentare od Axela a chlapcazjuhu.

Oni sa na to pozeraju ako muzi, my tu vsak riesime Stevku, zenu. Vy vnimate a prezivate situacie uplne inak ako my zeny.

 

Takze este raz. Su to z manzelkinej strany vykriky do tmy. Tie uz boli davnejsie, ty si si ich vsak z istych dovodov nevsimal, resp si ich podcenoval.

Nemyslim si ze s tym dotycnym nieco mala, o tom by si v tej komunikacii urcite nieco nasiel, Dvojica, ktora preziva take dobrodruzstvo rozobera a rada spomina a tesi sa na zopakovanie (viem o com hovorim, resp pisem).

 

Krasne vysvetli svojej manzelke, ze ten instruktor ju chce iba pretiahnut, a taketo "jazdy" mava urcite castejsie. Je jedna z mnohych. Naletela. Naivne klientky zlaka, tym lichoti ze zaziju "dobrodruzstvo", macho, po ktorom tuzia aj doma. Je to neskutocne spestrenie, tesia sa na dalsiu jazdu, na dalsie pisanie. Aj ked sa nic nestane, uz len tie lichotky vedia neskutocne zenu nakopnut. Nebezpecenstvo tkvie v tom, ze takto "obalamutena" zena moze po istych tlakoch aj podlahnut. Moze, nemusi. Zeny su rozne. To ze mala taku matku este nic neznamena, takze nelam si hlavku nejakymi genami.

 

Podebatujte o tom, ako si predstavuje buducnost s Tebou. Ak ju vidi s Tebou, nemala by sa takto spravat.

Vyjadri jej aj svoje velke sklamanie a podte riesit, ako prinavratit stratenu doveru. Nepojde to zo dna na den, ani z tyzdna na tyzden.

 

Pisem z pozicie niekoho, kto kedysi tiez "krical" ... lebo sice nemam manzela, rodinu, a nezijem x rokov s partnerom, ale viem sa vcitit do pozicie Stevky, ze hlada odreagovanie, dobrodruzstvo a pocit, ze ju niekto chce.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jovzin,   jedna rada.  Nepytaj sa na veci na ktore nechces vediet odpoved :),    Chcel by si vediet ci s nim nieco mala ?  Naozaj ?  Co potom  ?   Sam musis vediet ci pojdete dalej alebo nie,  taketo odpovede ti  len stazia spravne rozhodnutie.

 

A moj nestranny pocit ?  Nie nemala s nim sex, ale ako hovorim, nepytaj sa :)   

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a toto je už chlapské myslenie.
väčšina žien tu vie, že nemala, aj to, že prečo... prakticky všetky sme o tom písali.

 

je to zložitejšie, než jedna nevera. áno, viem, nevery sa dejú, ale ten Stevkin prípad sme si viaceré preskákali, v nejakej forme, a vieme, ako sa cítila a čo robil a nerobil Jovzin.

on sám to priznal hneď v prvom príspevku-zanedbal všetko dôležité,

vykašľal sa na ňu, uspokojený sám so sebou, a ona potrebovala pozornosť, potrebovala vedieť, že nie je sama, že je ešte mladá a žije aj vo svete mimo plienok.

chlapa typu majstra sveta to skúsi na každej, a ona mierne zblbla. to je celé.

nie preto, aby nevedel, čo nechce vedieť - ale preto, že už vážne stačilo, som mu písala už vyššie, že by mal už prestať vyšetrovať a popostúpiť. už dosť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 A po tejto jazde mu napisala tie FB spravy co som Vam spominal, :  " Ze nabuduce mu to musi vratit ona to rozopinianie nohavic a dat mu super fajku k tomu"  A " Ze dobre ze prestal ju osahavt lebo ak by tu ruku este nehcal 5 sekund tak na neho skoci a rozdaju si to na tych sedalach"      

 

 

 

 A moj nestranny pocit ?  Nie nemala s nim sex, ale ako hovorim, nepytaj sa :)   

 

nooo, tiez si myslim, ze nemala, ale ak bude chciet, tak to urobi na poslednej jazde  :zubiska: a podla mojho skromneho nazoru si na hlavu padly, ak ju tam nechas ist samu

 

niekde si pisal , ze sa mu tym vyssie citovanym "vyhrazala" :zubiska: ..kurnik, co toto uz su za vyhrazky?? to ako keby mne sa niekto vyhrazal tym, ze mi pride umyt okna a pozehlit bielizen :zubiska:

Asi by som sa nevedela dockat, kedy vyhrazky splni

 

a na rozdiel od doll, ja by som geny nepodcenovala :ahooj:

 

drzim palce

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som to myslela tak, ze to ze to robila jej matka automaticky naznamena, ze to bude robit aj ona.

Ano, nie je to vylucene kedze dieta bolo svedkom modelu, ktory si mohlo "prisvojit". Ale nemusi to znamenat nic.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jedna rada.  Nepytaj sa na veci na ktore nechces vediet odpoved :),       

 To pre tysa. Ale aj ... Niekedy nemusis poznat uplnu pravdu (lebo ti to nepomoze). Ci to nieje potrebne poznat - ci moze to byt aj horsie. Pravdu realnu aj tak nespoznas - preco? Pozri co tu k tejto to teme kto napisal - a pravda - nemyslim v tvojom pripade ale tak vseobecne je tam niekde - aj nam sa to stalo. CI niekto si to vie idealizovat.

 

Ja myslim tu bolo  vela spravnych postrehov. Kazde malo svoju logiku.

 

Ale Jovzin drz sa. Ci drzte sa.

 

Nie je dvolezite co bolo pred troma dnami ale co bude o tri dni.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm uz len jednu otazku.

CO mi radite vo veci toho nasho uhcyla instruktora.

Ja mam milion chuti mu napisat trosku tvrdsiu SMSM v zmysle, ze zvazujem na jeho osobu podat trestne oznamenia za sexualne obtazovnanie moejej manzelky a za ohrozenie jej zivota kedze ju osahaval ked ona soferovala.

Ci to nehat tak ? Ako priznam sa nechem to velmi nechat tak. Chcel by som asby ten ujko sa aspon troska zlakol a mal aspon o par sedin zo strachu viac.

 

 

Btw Helle no ja ju na tu jazdu poslednu nechcem pustit, presne ako aj ty hovoris a ako som aj ja pisal tie FB spravy co mu napisala ten instruktor bude nedrzany ako hovado.... Ale zial potrebuje este jednu jazdu iba po meste lebo po meste jej to nejde. Na dialnici a medzi obcami v pohode soferuje pekne ale v meste krizovatky a semafory robia problem.

Ale bojim sa , ze ked poslem este teraz pred poslednou jazdu tu vyhraznu SMS tomu instruktorovi , ze uz nebude ziadna jazda pre Stevku co na jednej strane by som bral najradsej zo vsetkeho ale na druhej zial fakt este jednu jazdu po meste potrebuje pred tou skuskou opakujucou...

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jovzin, trestne oznamenie je nezmysel,  aj FB dokazuje ze tvoja manzelka to povazovala za flirt.  A k jazde,  mas viacero moznosti,  bud sa obrat na majitela a poziadaj ho o zmenu,  ( naznacenie ze by sa mohol dockat publicity by mohlo pomoct),  ak nechces v takom pripade ziadaj tretiu osobu pri jazde. 

A v najhorsom mu oznam ze ho budes sledovat autom :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm uz len jednu otazku. CO mi radite vo veci toho nasho uhcyla instruktora. Ja mam milion chuti mu napisat trosku tvrdsiu SMSM v zmysle, ze zvazujem na jeho osobu podat trestne oznamenia za sexualne obtazovnanie moejej manzelky a za ohrozenie jej zivota kedze ju osahaval ked ona soferovala. Ci to nehat tak ? Ako priznam sa nechem to velmi nechat tak. Chcel by som asby ten ujko sa aspon troska zlakol a mal aspon o par sedin zo strachu viac. Btw Helle no ja ju na tu jazdu poslednu nechcem pustit, presne ako aj ty hovoris a ako som aj ja pisal tie FB spravy co mu napisala ten instruktor bude nedrzany ako hovado.... Ale zial potrebuje este jednu jazdu iba po meste lebo po meste jej to nejde. Na dialnici a medzi obcami v pohode soferuje pekne ale v meste krizovatky a semafory robia problem. Ale bojim sa , ze ked poslem este teraz pred poslednou jazdu tu vyhraznu SMS tomu instruktorovi , ze uz nebude ziadna jazda pre Stevku co na jednej strane by som bral najradsej zo vsetkeho ale na druhej zial fakt este jednu jazdu po meste potrebuje pred tou skuskou opakujucou...

 

Jovzin, v zopár veciach si trochu naivný... píšeš furt, už viackrát si napísal vo viacerých príspevkoch  "ten instruktor bude nedrzany ako hovado"

ten "ujko" je len o pár rokov starší než ty,

okrem toho je to donjuan, ktorý to skúša na každú.

 

neber to tak, že ho konkrétne Števka nažhavila a on teraz priam vylieza z gatí... je to povaha zvodcu, on je nadržaný a skúša to furt. nie špeciálne kvôli nejakému FB.

 

ako vraví tyso:

nepíš ty nikomu žiadnu SMS, ani nepodávaj trestné ani nijaké oznámenie - nemáš za čo, a SMS bude pre tento typ človeka na smiech.

 

pokazíš Števke poslednú jazdu, a môžete hľadať inú autoškolu a znovu platiť celý cirkus.

 

dojazdí, dostane vodičák, a v živote si na nejakého inštruktora nespomeniete - keď ovšem nezabudneš, že máš peknú mladú ženu, ktorej sa treba venovať.

 

jednu vec urob:

zober si pol dňa dovolenky a choď na tú jazdu s ňou. povez sa za nimi okato v aute, nehovor nikomu nič, len sa daj vidieť. Števka vás môže predstaviť, "manžel prišiel pozrieť, ako jazdím"....  prípadne tak, ako píše tyso.

 

predídeš tým kdečomu, a všetci sa skľudníte a bude po paráde.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prečo chceš riešiť toho človeka, aké trestné oznámenia či čo? Za čo ho chceš riešiť? Chcel ti pretiahnuť manželku, a to na všetkých ktorí ju kedy budú chcieť  pretiahnuť budeš písať trestné oznámenie?  

Ešte keby si mu chcel dať po papuli, by som pochopila, ale trestné oznámenie? A čo tam napíšeš? "Dotyčný mi chcel pretiahnuť manželku, dúfam že k naplneniu skutku nedošlo."

Len ona a nik iný nerozhodne, či bude medzi nimi niečo, alebo nie. Okrem znásilnení je to tak. Ona jediná rozhoduje o tom, ako ďaleko si on dovolí zájsť. 

Na autoškolu mi to príde už dosť ďaleko, no ak má kus rozumu, tak sa z toho poučí do ďalšieho života. 

Nechápem ako si sa dostal k takým informáciam čo kto robil a chystá sa. Nič sa už nechci dozvedieť, nič z nej už nevyťahuj. Nechaj ju tak.

Iba jej jasne povedz jednu vetu. "Rob ako myslíš"  Tam netreba reči, stači s pozrieť, tak jasne, že je všetkým všetko jasné. Hlúposť je strážiť ju. To ju budeš strážiť vždy? je pred vami celý život, to budeš stále riešiť, či nie je niekde s niekym? Keď sa raz pre niečo také rozhodne, tak to aj urobí, ty tam už potom nehraješ rolu. Ona musí vedieť čo chce. 

Je to normálne, že  žene lichotí záujem mužov, dokonca ju može baviť mužov provokovať, také to nabíjanie bateriek, len treba vedieť odkiaľ pokiaľ.

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

OK ludia. Dik pekne za vsetko a vsetky rady.

 

Je to velmi velmi tazke ale skusim to nechat tak a otocit list v nasom spolocnom zivote.  

 

Verim , ze Stevka sa poucila, ja som sa tiez poucil a riadne.   

Zacneme proste odznova a lepsie.     Ja sa nenecham zlakat hrami a PC a verim , ze Stevka mi povie nabuduce na plnu hubu , ze jeje nieco vadi alebo sa nieco deje.  Kedze som zistil uz davno , ze mne to proste musite povedat narovinu , ja mam problem obcas prist na niektore veci... 

 

Dik este raz ludia , dufam a myslim si , ze tato skusenost nas vztah ja a Stevka posilni a pusunie dalej, ze budeme obaja silnejsi :)  

 

A hlavne ja si budem viac vazit aku to mam super priatelku, partnerku, manzelku  , milenku a matku mojich 2 deti :)    

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov