Skočiť na obsah

Príkazy, zákazy, obmedzenia...


informator

Odporúčané príspevky

pred 3 hodinami, informator napísal:

proti komu strielali separatisti z ruskej mensiny?......ak sa nemylim, tak oproti armade svojho statu, ktora sa financovala aj z ich dani a ta armada ich strielala osem rokov,,,,to je co ak nie systematicke  vyvrazdovanie?..

Tych Ukrajinci vyzabijaju. A ma nezaujima ci si plateny z ruska ,ci si len ko.. skoncis aj tvoje deti rovnako.

Nechapes ,ze si na opacnej strane ako ja? Ci vacsina europi,ci aj Slovenska?Alebo aj keby som bol mensina dopadnes rovnako? Nechapes ze si K.o.Ko.t?

Pre teba je normalne co urobili v Mariupoli? Lebo toto spravia zo vsetkymi Ukrajincami. Neviem kde byvas, tie ruske hovada by toto iste spravili aj v Senici. Aj stebou ti K.Ko.T.

Keby bola na Slovensku vojna,teba nie(lebo neviem kde byvas, o teba sa postara tvoj sused) ale takych ako si ty by som zabijal vo svojom okoli, tvoje deti nie, len by boli prelustrovani. Starec co ma picovske nazory. Ako Putin. starec obklopeny staracami rozhoduje o 40 rocnych 20 rocnych a teraz narodenych. A chce vojnu. Chces ju aj ty a budes ju mat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 3 hodinami, tyso napísal:

separatisti  z ruskych zbrani spolu s okupacnymi ruskymi vojskami, zabudol si dodat.  Cize pomahali nepriatelovi zabijat ukrajincov,  a ked vyhrali tak vyhnali tych co nesuhlasili ( ukrajincov).  A armada mala vytlacit okupantov a branit hranicu. To tiez zabudas dodat.

No,  nebolo to priamo zabijanie ako v srbsku ale etnicke cistenie ano.   A toto fasisticke spravanie rusov obhajujes.  Tak si skus precitat tu wikipediu, nech sa dozvies ako  to bolo.  

takze Franco a "Gerenica", ako symbol diania vtedy v spalnielsku, ti je srdcu blizke riesenie.....toto dianie teraz na UA, je velmi silno podobne z vtedajsou spolocenskou a politickou situaciou v Spanielsku....to, co tu ty hore podsuvas, ako vinu ruskej strany , je iba nasledok priciny a ta pricina bola taka ista v Spanielsku ako aj teraz na UA......necinnost centralnej vlady, snaha riesit problem silou a obrovska absencia ochoty rokovat a rokovat......aj vtedy boli svetovou politickou elitou obetovane zivoty spanielov, ako su teraz obetovane zivoty obcanov UA......tu mas malu genezu toho, co sa dialo vtedy v Spanielsku...mas to z dennika s ktorym si ja ani v peci nezakurim, ale pre teba je vzorom, takze preto som to sem posunul z jeho stranok......

https://historickarevue.sme.sk/c/22528868/obcianska-vojna-v-spanielsku-skoncila-pred-80-rokmi.html

....podobnost z dianim na UA cisto nahodna?.....

pred 1 hodinou, slimak napísal:

Tych Ukrajinci vyzabijaju. A ma nezaujima ci si plateny z ruska ,ci si len ko.. skoncis aj tvoje deti rovnako.

odporucam ti studenu sprchu tri krat denne a tyzdenny pobyt v Donbase....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 12 minútami, informator napísal:

 

odporucam ti studenu sprchu tri krat denne a tyzdenny pobyt v Donbase....

S tebou by som nemal ziadne zlutovnie. Mas 70 odpraskol ako posledneho prasiveho psa. Videl si deti bez ruky ci noh? Ty spina stara, Boli to ruske ci ukrajinske, stebou ak ta dostanem do ruky nebdem mat ziadne zlutovanie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

booooozeeeee, ved ty si uz celkom mimo ......zvysit davku procedur na raz tolko a mozno sa preberies....ani nevies na co reagujes a co pises..... : (

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nateba reagovali vtedy som si mysle az prilis ,za epedieme ti nadavali, Ja ti nadavat nebudem. Vybral si si sam.. Ja som mlady clovek co ma mlade deti. pre nich spravim co budem vediet, ty ma nezaujimas. Zavadzas co asi stebou a podobnymi spravim? Budem stebou diskutovat? Naco malo to zmysel? Nie nebudem. Ja viem presne co si zac. A viem presne co stebou a podobnymi  spravim.  Sluzit nepriatelovi si zasluzi len gulku. Aj ked mas 70, ci si boot z prtroradu je to jedno.

Ja neviem je informator rusky boot? Ze on nieje normalny slovensky obcan, ci ani iny obcan.  Co je zac informator?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Dnes som zobudil zenu pod si to pozriet.

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14084/422885#3831

Moja sestra veri ,lebo to videla, v Nitre chlapa co vie na dialku riadit druheho cloveka. Som sa spytal zeny co je veriaca ci si mysli ze to mozne je?  Veri v boha ale tomuto neveri.

Moja sestra tomu veri ma dve vysoke skoly. Ved keby to bolo mozne naco by boli Hitlerovi nejaky vojaci, ci Putinovi nefunkcne jadrove zbrane. Inak ja neverim ze dvojicky zrusili arabaci. Lebo som vtom zil 3-4 roky, a nerozumiem tomu, Ale uveril som tomu ze si to museli spravit americania. Takeho cloveka uz nepresvedcite. Ani mna nie.  Uvedomujem si ,ze ja nemam kapacitu tomu vsetkemu porozumiet, teda, ani svojim detom nebudem rozpravat ,ze si to americania spravili sami. NIe vam. 

Debilniet ludia zacali 2014, priklad moja matka. Ci kamarat. Zacali objavovat internet. Nasli si bublinu. Kamarat ze sa pozera do slnka, 2-3 roky pred vojnou ze chce ist na donbas, neblazni Ukrajinci ta zabiju. Vtedy som nemal rozdiel medzi Ukrajincom a Russom. Naposledy mi volal pred rokom sme sli na futbal do Udine, snad nasiel ciel svojho zivota.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov