Skočiť na obsah

Príkazy, zákazy, obmedzenia...


informator

Odporúčané príspevky

Ja si zase myslím, že zakazovať nejakú ideológiu alebo tvrdenia je chronicky neúčinné.

Napríklad také kresťanstvo, v starom Ríme kresťanov upaľovali a hádzali šelmám.. Pomohlo to?

Ani zbla.. Dnes v Ríme leští zadkom svätú stolicu pápež.

Prvý index zakázaných kníh vznikol v roku 1559, Index Librorum Prohibitorum. Pomohlo to? Trt makový.

Ktorý koľvek prípad cenzúry alebo potláčania ideí v histórii nájdeš, každý skončil krachom.

Jednoducho to nefunguje.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ak bude vacsina ludi chciet diktaturu, tak sa jej dockame. ale tu ide o problem mensiny ktora ak sa dostane k moci, tak zabrani dalsej zmene. a taketo skupiny sa potlacit daju a je to rozumne

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso

môžem len lakonicky poznamenať "žiadna zmena"

kto dnes presadzuje proti vôli väčšiny, multikulti agendu?

kto chce dovolať do EU milióny prisťahovalcov?

menšina "slniečkárov"

a ako sám vravíš "taketo skupiny sa potlacit daju a je to rozumne"

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo, mne sa nechce znovu opakovat. ale posledny krat, fakty: existuju medzinarodne zmluvy, kde je pravo azylu. ale to co volas pozvanie sa udialo nasledovne, v grecku mali v tom case miliny utecencov, a merkelova oznamila ze sa o nich postaraju, ak teda to ze nemecko riesilo europsky problem, napriek tomu ze nie je hranicnou krajinou povazujes za pozvanie a zlu vec, tak opakujes propagandu.

ak hladas blaznov, tak nimi su ti co kritizuju policiu za kolin tohto roku., ak boli pachatelia minuly rok africania, tak je rozumne sa zamera na nich, to je rozumna selekcia nie diskriminacia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso

tak "naposledy fakty"

áno existujú zákony, a tie boli ignorované a porušované

väčšina z imigrantov ktorý prišli, neboli vojnový utečenci, ale ekonomický imigranti pre ktorých právo azylu neplatí, hranice boli otvorené a cez ne prechádzali ľudia bez dokladov alebo falošnými dokladmi, a následne sa dodnes promenádujú bez kontroly, a nachádzajú sa medzi nimi aj islamistický teroristi

toto všetko sa deje lebo momentálne vládnúce "elity" ignorovali existujúce zákony, a všetkých tých ktorý to kritizovali onálepkovali ako "rasistov a fašistov", tým spôsobili "infláciu" a tieto pojmy stratili hodnotu a význam

 

tyso

toto tu obhajuješ

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pozurohodne-putovani-Afghance-Evropou-Tu-urizl-hlavu-zene-tam-sel-s-kladivem-na-policisty-470056

Pozurohodné putování Afghánce Evropou. Tu uřízl hlavu ženě, tam šel s kladivem na policisty

 

Afghánec Jamshid Piruz volně putuje po Evropské unii. A to i navzdory tomu, že jde o usvědčeného vraha. V Nizozemsku spáchal bestiální čin – uřízl hlavu jedné ženě. Z této země se mu však podařilo odejít a podle informací britského bulvárního deníku Daily Mail se pohodlně dostal až do Velké Británie, kde kladivem zaútočil na dva policisty.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak "naposledy fakty"

áno existujú zákony, a tie boli ignorované a porušované

 

toto všetko sa deje lebo momentálne vládnúce "elity" ignorovali existujúce zákony, a všetkých tých ktorý to kritizovali onálepkovali ako "rasistov a fašistov"

 

To mozes adresovat Talianom a Madarom a nie vladnucim elitam :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hmm.. vzhľadom k výsledkom ktoré dosahujú "všetkému rozumejúci odborný experti", ktorý o veciach skutočne rozhodujú.. ich výsledkom je pozorovateľná zjavná "permanentná katastrofa"

nemám sa za čo hanbiť dead

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

informator,    v tvojom pripade ked za prejav totality povazujes uz len oznacenie fasistu za fasistu je zvlast pikantne :)  

 

Ale no......zasa sa predvadzas svojou predstavou  o nejakej mojej nedokonalosti....uz je to niekedy s tvojej strany, ako argument, trapne. Mna, na rozdiel od teba, nezatazuje akysi  povinny prinos do agitacie, pre potieranie nazoru a jeho verejneho a slobodneho vyjadrenie. Chapem tvoj postoj, ze aj za komunistov si si mohol povedat co si chcel, akurat si to mohol povedat verejne a slobodne iba raz, pretoze viac moznosti si nemal. A ty tu teraz obhajujes tuto komunisticko-demokraticku ukazku toho, co svojho casu vyjadril nejaky vereny cinitel a to asi takto.....“nesuhlasim z vasim nazorom, ale budem  vzdy presadzovat, aby ste tento svoj nazor mohli vzdy slobodne a verejne povedat“....asi to nie je presny citat, ale je to nieco v tom zmysle.

 

Takze, aby som privelmi neodbocil, mne nevadi ak niekto niekoho nejako pomenuje, ale vadi my terajsie spravanie sa medii a aj politikov na cele s Kiskom (ten je asi prezidentom iba vybranej casti obcanov) k osobam, co zastavaju uplne iny nazor na spolocny problem. Ako moze sa toto diat v krajine, ktora si vravi demokraticka? Podla mna sa politicky nepriatel likviduje argumentom a nie znemoznuje zakonom a devastovanim v mediach.  Ved toto presne robili komunisti a hovorili tomu ochrana socialistickych (vy)dobytkov. Ak sa ale toto ma diat (zda sa, ze aj s tvojim pozehnanim), tak ale treba sa nebat a zacat robit tieto zmeny na ochranu tych (vy)dobytkov ustavne a nie zneuzivat media a teda aj porusovat to, co je napisane v ustave. Mne nevadi boj politickych stran o volica, ale nech je erovy a slobodny pre vsetkych.....nech si volic vyberie. Alebo je ten volic totalny magor? Tak aj ty pomenuj veci pravym menom a nie tu obhajujes protiustavne metody ...alebo nemas na to „gule“? :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vacsina

 

tyso vyhlasujem ťa za najurputnejšieho šíriteľa "fake news" na tomto fóre

väčšina privandrovalcov nepochádza zo Sýrie

https://en.m.wikipedia.org/wiki/European_migrant_crisis

hmm.. asi prehodnotím svoj postoj, a budem ten "tvoj" nápad, že zámerné klamanie verejnosti by malo byť postihnuteľné, predsa len podporovať

síce to nebude fungovať..

ale tá predstava, že náš tyso sčernie v base tak, že ho nebude rozoznať od "imigranta".. tá je celkom lákavá

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

k príkazom, zákazom a obmedzeniam patria aj pokuty za ich porušenie, a občas aj odmeny za ich dodržiavanie

a práve oni nám umožňujú zistiť, pre niekoho možno veľmi prekvapujúci jav

Dobré pobídky nemůžou nahradit dobré občany

 

Pravidla, která počítají s tím, že jsou lidé sobecké svině, mají tendenci, světe div se, dělat z lidí sobecké svině.

http://finmag.penize.cz/recenze/319498-dobre-pobidky-nemuzou-nahradit-dobre-obcany

 

veľmi dobrý článok o veľmi dobrej knihe
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo, ok tak mame clanok kde su cisla,   lepsie nemame tak ich berme ako fakt. Skus teda dodat svoju interpretaciu nech sa dozviem v com je problem :)


informator :),  ten verejny cinitel sa volal Voltaire :),   a ja som umprimne vzdal predstavu ze citas s porozumenim a dokazes pochopit co hovorim,  nie suhlasit ale pochopit.

Ale Kiska sa mi zda zaujimavy priklad,   to ze s jeho postojmi nesuhlasis vieme ale co by mal podla teba robit spravny prezident ? Podla prieskumov by mal 3 dni byt proeuropsky a dva dni  xenofob alebo ako si to predstavujes ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso

 

ku Kiskovi sa uz ani nechcem vyjadrovat, lebo podla mna je to vzor politickeho hulvata a trpi asi aj nejakou formou nadluckosti...

ale ak mas pocit, ze nevies preco mam k nemu take vyhrady, tak popisem este raz. Prezident je z podstaty uradu prezidentom vsetkych obcanov SR, ale on si vyarendoval iba svoju cast obcanov, co su podla neho,  a jeho chapania existencie sveta,  tou spravnou velicinou a drzo a chrapunsky ostatok vyclenil na okraj spolocnosti.....je to znak jeho politickej nekompletnosti. A tou vykazanou castou spolocnosti (zo strany demokrata Kisku), mam na mysli aj jeho volicov. On si v tej svojej samojedinosti mozno neuvedomil, ze on nereprezentuje politicku stranu, ale obcanov tejto skorumpovanej republiky....co je tiez nie bohvieaka reklama, ale vzdy lepsie, ako takyto politicky nesvojpravny prezident. A co mal, ci ma robit?.........no tak hlavne nema selektovat obcanov  SR a on to robi......ci mas na jeho konanie iny nazor?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja tomu naopak rozumiem - informator a dalsia cast obcanov, ktori evidentne nie su tou spravnou velicinou, su presvedceni, ze Kiska nie je ich prezident

ja im to teda neberiem, nech sa paci, mozu ist :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to ze KIska nevyjadruje ich postoje, tomu chapem.  Ale info trvrdi ze Kiska cast obcanov vyclenil na okraj spolocnosti ,   tejto formulaci nerozumiem  a tak by som rad videl jeden priklad a zaroven opis co by mal robit spravny prezident.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja tomu naopak rozumiem - informator a dalsia cast obcanov, ktori evidentne nie su tou spravnou velicinou, su presvedceni, ze Kiska nie je ich prezident

ja im to teda neberiem, nech sa paci, mozu ist :P

 

Nerozumies....minimalne tomu, co tu popisujem, ako Kiskove politicke chrapunstvo a politicka nekomplentnost....

 

aby bol prezidentom vsetkych obcanov, asi ma povedat, ze sa mu tiez nepacil cernoch v letaku :)

 

Osobna pohlady a nazory prezidenta na rasu  ma vobec nezaujmaju....mna  vlastne Kiska a jeho mravne ponaucenie  nutia robit opak toho, co tento vzor demokratidkeho zivota „ponuka“ :(

 

no skus priklad, aby som vedel co chces povedat, pretoze kua nechapem.

 

 

Najskor sem daj tvoj nazor na to, aky je rozdiel v cinnosti a spravani sa vo verejnom zivote politickej strany a prezidenta (teraz mam na mysli prezideta ako uradu a nie osobu prezidenta). Ak chces porozumiet tomu v com ja vidim problem....vdaka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Najskor sem daj tvoj nazor na to, aky je rozdiel v cinnosti a spravani sa vo verejnom zivote politickej strany a prezidenta (teraz mam na mysli prezideta ako uradu a nie osobu prezidenta). Ak chces porozumiet tomu v com ja vidim problem....vdaka.

aha, takze prezident je urad a nie osoba

cize v tvojom chapani sa ma spravat rovnako chrapunsky ako politicke strany, vyciciavat statny rozpocet, rozdavat pasaliky svojim pribuznym a odrbavat obcanov?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kiska bol zvoleny do prezidenstkeho uradu a urad prezidenta ma aj nieco v popise prace a LenON II by to mal aj tak vykonavat!!!!

 

Nie, ma sa spravat presne naopak....co aj sa snazi robit (nemam ziadne ine postrehy) az na tebou napisanu kolonku ...."a odrbavat obcanov".....toto sa mu dari viac-menej uspesne :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov