Skočiť na obsah

Prezident Donald Trump


alamo

Odporúčané príspevky

alamo,  nasli jednu davku nezapocitanych hlasov.  Co je sice omyl ale sotva to dokazuje rozsiahle cielene podvody.  A len  tak bokom v state kde vladnu republikani, takze ta chyba ide na ich konto.  Ale vysledok to nezmenilo.

A ludia co mu to zeru,  taketo detaily ani nechcu chapat. Vieru nezmenis faktami.  Vid informatora. 

 

A fact checking : Dokonca inak,   nezapocitana davka bola pro Bidenovska :) 

The memory card had about 293 votes on it:

156 votes went to President-elect Joe Biden

128 votes went to President Donald Trump

Ale dalsie googlenie ti dalo za pravdu,  slo o tri pripady,   ten najvacsi  mal 2600  hlasov kde bol rozdiel 800 hlasov pre Trumpa. 

Inak rucne prepocitanie podla ocakavania prinieslo male rozdiely

57 okrskov - ziadny rozdiel,  21  jeden rozdiel, 32  niekolko.

A len dodavam, ze ludia tiez robia chyby, sice ine ako stroje ale robia.   Takato chybovost sa da cakat a v tomto pripade neznamena ziadnu zmenu.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 8 hodinami, tyso napísal:

Trump rozdeluje ameriku a to dobry politik nerobi.

no, pre objektivitu by sa patrilo dodať, že ani demokrati v tomto nie sú celkom svätí, ale na druhej strane, Trump prešvihol možnosť odísť z úradu aspoň trochu slušným spôsobom, a aj keď to sledujem len okrajovo, ale začína to pripomínať paródiu na trucovité decko... bez ohľadu na to, či pri voľbách nejaké nezrovnalosti boli alebo nie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 57 minútami, clovek2 napísal:

..ale začína to pripomínať paródiu na trucovité decko... 

Hm..

Ja ani neviem prečo, ale nejak ma zrazu napadlo..

Bolo by možné porovnanie hmm.. "kvalít" Donalda Trumpa s "kvalitami" nášho momentálne úradujúceho pána premiéra Matoviča? 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

On 11/22/2020 at 10:04 PM, clovek2 said:

no, pre objektivitu by sa patrilo dodať, že ani demokrati v tomto nie sú celkom svätí, 

svati politici? to je oxymoron. Ale tak sa pozrime na clintonku, po volbach 2016 vraj dostala hysak ale na druhy den nasadila pokerface a blahozelala trumpovi k vitazstvu. A kedze vysledky boli jasne ( podobne ako dnes) tak ziadne pravne spory nespustila. Trump naopak spustil vysetrovanie volebnych podvodov a len nedavno  vyhodil sefa skupiny ktora to mala skumat a nic nenasla. 

Nejde o svatost, ale o to ze trump je nechutny “disguisting”, asi to  casti jeho volicov vyhovuje ale mne to vadi. 

 

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 22. 11. 2020 at 23:05, alamo napísal:

Bolo by možné porovnanie hmm.. "kvalít" Donalda Trumpa s "kvalitami" nášho momentálne úradujúceho pána premiéra Matoviča? 

máš tam preklep - správne znenie je : mentálne úradujúceho pána premiéra Matoviča

pred 12 hodinami, tyso napísal:

Ale tak sa pozrime na clintonku, po volbach 2016 vraj dostala hysak ale na druhy den nasadila pokerface a blahozelala trumpovi k vitazstvu.

mal som na mysli dianie pred voľbami. keď ma ty považuješ za netolerantného idiota, tak sa vcelku nič nedeje - mne je to jedno, a ty nekandiduješ do verejnej funkcie ... ale keď Clintonová /a jej tábor/ pred voľbami označila celú skupinu obyvateľov za netolerantných idiotov, tak ich to zrejme urazilo, a hodili to Trumpovi ... eto vsjo

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

Ale hybaj!

Citát

 

Trump zrušil svoj blog

Bývalý americký prezident Donald Trump, takmer po mesiaci zrušil svoj blog. Presnejšie, dňom 2. 6. 2021 sa skončila éra príspevkov, ktoré si mohli prečítať sympatizanti exprezidenta. Blog, o ktorom sa zo začiatku hovorilo ako o sociálnej sieti, bol hlavne odpoveďou na zrušenie účtov na sociálnych sieťach.

(...)

Pravým dôvodom zrušenia webovej stránky majú byť aktuálne rokovania s ďalšími sociálnymi sieťami, kde by mohol Donald Trump osloviť väčšie publikum. Momentálne sa hovorí o dvoch sociálnych platformách - FreeSpace a CloutHub. Exprezident pravdepodobne nemá záujem vstúpiť do jednej, prípadne oboch platforiem ako akcionár, ale len ako užívateľ s platenou licenciou.

https://pc.zoznam.sk/novinka/trump-zrusil-svoj-blog

 

 

trump-freespace.png

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no mam obavu, ze ani tu by Trump vela vody nenamutil.....po prvom prispevku by sa zabanoval a po prvom  dni v juli 2021, by sa zacalo s trestnym stihanim.....aj v slobodnej krajine sa uz stacila sprivatizovat sloboda slova a teda, co je privatne na to sa vztahuje ustavny zakon, tak uzivatel je nikto, teda hovno... :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mozno s tym ty suhlasis, ale ja som znechuteny s toho, ako sa moze v  demokracii sprivatizovat sloboda slova....jedine vysvetlenie je to, ze vsetko je podvod a ziadna sloboda slova neexistuje...mozno este pred par rokmi, ked bol vychodny a zapadny ideologicky blok sa sloboda dala na prve miesto a bola chranena, ako uholny kamen v stavbe slobody......myslim teraz staty v zapadnej sfere...toto, co sa deje v terajsej  este tzv. demokratickej spolocnosti, cim dalej tym viac mne pripomina slobodu v statoch v byvalej vychodnej sfere....evolucia v kulturnej oblasti asi zaradila spiatocku, coho dokazom su aj dnesne "progresivne" prudy....dobry holubi se .......:(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov