Skočiť na obsah

Prezident Donald Trump


alamo

Odporúčané príspevky

pred hodinou, alamo napísal:

 

Mne osobne sú argumenty "aha druhá stranam to robí tiež..", jednoducho odporné..

skus napisat tysovi, ze je dost mozne, ze opytany v anketach sa prihlasili k Bidenovi z dovodu premysleneho cinu, ale nie z nejakej hanby, ale z dovodu pohrdania Bidenom a tiez poslali pluvanec do ksichtu skorumpovanym mediam a ich prieskumom...skratka tak obcianska ignoracia stavu spolocnosti....ja mu nemozem napisat, lebo mam obavu,aby na mna neposlal NAKA a nenasadil aj Bencika... :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ano :),  ja mam hypotezu a podkladam ju argumentami.  A vopred hlasim ze sa mozem mylit ak to ukazu fakty.   Ty mas predstavu, ktoru povazujes za pravdivu a vsetko co citas ju potvrdzuje,  preto je predsudok.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

az das nejake argumenty :)  Inak sa mi nechce investovat zbytocny cas do hladania niecoho co aj tak odmietnes.   Bol som pri prieskumoch za meciara a opisujem to ako to fungovalo u nas.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je to ešte o Trumpovi, alebo máme uondané voľné popoludnie a kecáme, aj keď nie je o čom? :)


mám ešte jeden nápad... som trumpista, ale to sa moc nenonosí, v prieskumoch poviem, že volím Bidena. nech sa idú kĺzať všetci prieskumníci.
no ni? :)

mimochodom, RAZ som tu zverejnila, koho idem voliť, a štyri roky som bola slimakom preklínaná a posielaná do horúcich pekiel... nikdy viac to už nespravím

verejný prieskum je vieme, ok, trochu iný, a američania - nemyslím, že povaha človeka je tak veľmi iná tu za Mečiara ak tam za Trumpa... tento vzor v anketách zrejme funguje všade. nepoviem po pravde, koho volím, čo je koho do toho :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game,  ked nepovies tak ta nerataju do vysledku, ale to bezne nevadi.  na danej vzorke najdu ineho co odpovie, problem je ak odpovies a klames.  Na slovensku za meciara skutocne vsetky prieskumy podcenovali skutocny meciarov potencial  ( za fica to takmer nebolo ),   dovod sa nasiel ako pisem ( cez focusove skupiny sa to da zistit)  ale problem to bol korigovat,  niekto len percentualne dvihal cisla ale to nesedelo, kedze sa tento pomer menil.  Ale dali sa najst znaky ( najdolezitejsi bol ten koho volil v minulosti) a potom sa nasiel aj sposob ako to korigovat. 

Ale ze je vtipne ako slimak, ktory kazdeho posiela do pekiel  tvrdi ze to robia len zli progresivci ? :),  staci zbezny pohlad do diskusnych for a zistil by ze je prevaha tych "pravovernejsich". 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie že nepoviem, ale že poviem toho druhého :)

ano, na toho Mečiara si pamätám. a dokonca tam bola spústa voličov, čo sa rozhodli už keď mali papiere v ruke za plentou, že tam predsa len hodia Mečiara.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zdá sa že Trump našiel recept na to ako svojmu nástupcovi vo funkcii fakt poriadne zavariť..

https://www.breitbart.com/politics/2020/11/14/acting-defense-secretary-chris-miller-hints-at-u-s-troop-withdrawal-in-memo-its-time-to-come-home/

Asi sa chystá zaveliť "go home" a stiahnuť väčšinu US armády zo zahraničia..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je to jeden z politikov, ktory pracuje  s narativom  my vs oni, oni su to zlo ktore ohrozuje nasu buducnost. A to meni spolocnost skoro nabozensky, predstava spoluprace uz nie je len nespravna ale je to hereza. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo,  taketo delenie je pohlad Trumpov, nie    objektivna skutocnost.  Ak funguje politika normalne, tak hladas spojencov pri presadzovani  aj mimo vlastneho tabora.  Normalna je teda ovela viac centristicka pozicia ( a teda "zrada" revolucneho jadra vlastnych ). 

To co hovorim je ze Trump ci uz vedome alebo nevedome posilnoval oddanost vlastneho tvrdeho jadra a  zvysoval odpor tych co boli proti.   To ze dnes desive mnozstvo americanov veri jeho konspiracnym teoriam o volbach je ukazka ze uz nejde o politiku ale o vieru. 

Ak chces odo mna pocut ze zli su republikani, tak  to nie je moj nazor.  Naopak,  ich ekonomicke nazory su mi blizke aj ked ich   krestansky radikalizmus vzdialeny.  Ale nemam sklony k zjednoduseniu  na bipolarny pohlad zly/dobry.    Ale Trump rozdeluje ameriku a to dobry politik nerobi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo, nezbieram jeho vyroky. A teraz sa mi nechce robit resers.  Ale ako priklad moze sluzit jeho snaha tvrdit ze mu demokrati ukradli volby a ze teda existuje rozsiahle sprisahanie "deep state", ktore je schopne diabolsky zmanipulovat volby po celej amerike.   To je priklad kde sugeruje svojim vernym ze na druhej strane stoji diabol schopny cohokolvek.  A politicky zapas tak dostava biblicku uroven boja dobra a zla, kde ide o vsetko. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso

netreba zbierat Trumpove vyroky, ale staci si prestudovat medialne utoky na Trumpa a jeho spolocenske dehonestovanie....Trump vlastne iba robi to, co medialna opozicia robila jemu, pocas jeho mandatu.....nikto neobjavil neobjavene.....jedine ty....mozno.... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov