Skočiť na obsah

Prezident Donald Trump


alamo

Odporúčané príspevky

rozhodne má. opakujem sa, už mnohýkrát, a už aj stačilo, furt o tom istom, už to nie je ani vtipné, snáď už ti to dôjde.

 

keď je hlava jedného z najsilnejších štátov, ktorý sa považuje za vodcu sveta a priľahlých vesmírov nedovzdelaný táraj a buran, rozhodne to má dosah a vplyv na dianie vo svete. na to, ako sa dejú veci vo svete. na to, ako sa haraší zbraňami, ako sa šíria reči, ktoré ženú pomaly a iste svet do novej minimálne studenej vojny, alebo čohosi ešte horšieho, ako Mr. President nezvláda vlastnú agendu, a ide riešiť svet.
sme zvedaví na jeho vystúpenie v Hamburgu, všakáno.

 

to, aké má prejavy, kdekoľvek, o čomkoľvek, ako a akými slovami, ako on vidí svet okolo seba, a svet okolo neho je všetko, o čom hovorí, to všetko hovorí o tom, čo od neho môže svet čakať.

 

dnes, pol roka po svojom "vládnutí" sa zvýšil počet Američanov, ktorým vadí jeho vládnutie a všeobecne vystupovanie kdekoľvek,

zo 45 % na 57 % - keď už tak operuješ neustále občanmi USA pretože ho smeli voliť či nevoliť, tak ich tu máš z najnovších prieskumov.

/ v čase zvolenia bolo veľmi tesne za Trumpa 45 %, proti Trumpovi 45 %, ostatným 10 % boli voľby ukradnuté /

 

:klobuk:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

neviem co by mi malo dochadzat.....opakujem ti tiez uz x-krat....mna neazujma konanie Trumpa na domacej pode, to nech si riesia domaci obcania. Mna zaujma iba jehoi konanie na medzinarodnej scene a tam nevidim ziadny "pruser" v porovnani s konani skorsich US prezidentov....robi politiku taku istu ako oni, akurat sa neskryva za nejake "humanitne" ciele, ale robi to verejne...asi nechce byt nejaka medialne hviezda typu Obama a spol.  :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

G20 prinieslo nečakane namiesto zdvorilostnej pol hodiny rozhovor medzi pánmi Putinom a Trumpom trvajúci  dve a štvrť hodiny (2:16 presne)

mal minimálne jeden výrazne pozitívny výsledok: dohodli sa na prímerí v juhozápadnej Sýrii, prímerie na druhý deň začalo a zatiaľ trvá.

---

 

:)

 

Mr. Trump vyrobil len jedno fópa, už keď sa zdalo, že tentokrát to bude bez - Ivanku nechal za seba pri rokovacom stole, keď si musel odskočiť na iné stretnutie, delegácie sa nestačili čudovať, situáciu zachraňovala Frau Merkel vtipom,

a všadeprítomná Ivanka Trump v prvej rade na oficiálnej fotke medzi poprednými lídrami sveta... tam nemala čo robiť.

pre tých, čo sledujú len medzinárodné pôsobenie, toto bolo medzinárodná akcia, summit G20, jeho dcéra nemá vôbec žiadne oficiálne postavenie, poverenie, nič. a takmer vytlačila Merkelovú z fotky.

a jedna fotka  Mr. Trumpa ukazuje ako odlúčeného od diania okolo... obe fotky sú pozoruhodné.

 

post-3-0-12714600-1499692164.png   post-3-0-50102200-1499692167.png

 

Zatiaľ čo svetoví lídri sa spolu vášnivo rozprávajú, Trump sedí na vlastnej stoličke za prázdnym stolom. Osamotený, zamyslený a zamračený.

Viaceré médiá to nazvali metaforou na celý summit. Podľa britského Guardianu hamburská schôdzka v skutočnosti nebola summitom G20, ale len „G19“.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

natrafil som na článok, ktorý by sa síce hodil do viacerých tém, napríklad USA, či blog na dnešný deň, ale sem pasuje asi najviac.

prehodím poradie citátov z článku, čiže najprv ako, a potom prečo sa D. Trump stal prezidentom

 

mechanismem postupně zpřísňovaných pravidel, kdo je "pravý demokrat" se stalo, že všichni vrcholoví představitelé Demokratické strany v USA jsou LGBT ženy, magistry vědeckého feminismu, černošky indiánsko mexického původu, svobodné matky oplodněné anonymním dárcem / zbouchnuté drogovým dealerem, vyléčené narkomanky, HIV pozitivni vozíčkářky, korálkové bojovnice proti válce ve Vietnamu ze 60. let - a pokud něco z toho nejsou, tak se za to stydí.

 
Přesně stejným mechanismem postupného zpřísňování pravidel, kdo je "pravý republikán" se stalo že všichni vrcholoví představitelé Republikánské strany v USA jsou zastánci konspiračních teorií, členové silně podivných bratrstev a exotických bigotních církví, odpůrci potratů, zastánci kreacionismu, 4 000 let staré placaté, nebo dokonce duté ZeměKoule, kde Adam v Ráji pásl dinosaury, majitelé obrovských opevněných haciend s protiatomovým krytem a zbrojnicí se stovkami pušek a tunami patron, každým dnem očekávající "příchod posledního soudu" - a pokud něco z toho nejsou, tak se za to stydí.
 
Do toho vtrhl Donald Trump, realitní magnát a děvkař známý z reality show ( ale i před ní ). Můžeme si myslet cokoliv, ale Trump byl : "nejméně divný mezi těmi všemi" - a vyhrál. Jenomže krom svých voličů z "mlčící většiny" která i po volbách mlčí, pracuje a platí ( pro ostatní ) daně - nemá příliš jiného zastání, politických zkušeností ani ničeho dalšího. Kromě Demokratů, kteří jej svorně nenávídí ( přestože byl kdysi členem jejich strany ) i řada Republikánů má proti němu výhrady ( protože Trump pochybuje o Duto-Zemi, i stvoření dinosaurů v Ráji před 4000 roky ).

 

Nedávno jsem poprvé v životě ( včetně komunismu ) v televizi slyšel opravdovou, čistokrevnou, chladnokrevnou lež. Ne nějaké překrucování, mlžení, zamlčování, ale 100% lež jako věž. Zdroj většiny zpráv pro česká média - americká stanice CNN smrtelně vážně tvrdila, že španělskou policií zastřelení islamisti byli ve skutečnosti další oběti přejeté dodávkou v Barceloně. Tou dodávkou, kterou sami pronajali pro vražedný účel !? Situace v USA je velice nedobrá. Poslední, co novináře zajímá je pravda. Nikdo hlouběji nemyslí, nikdo s nikým nediskutuje, všichni bojovně naladění, stupňují své požadavky a čekají na jiskru, která zažehne Občanskou Válku verze 2.0. Dovolil bych si v bodech zaspekulovat o příčinách.
  1. Globalizace nahnala peníze megakorporacím a jimi koupeným politikům, kteří křičí "vše je skvělé jenom víc a větší kapky". Americká střední třída, jejíž spotřeba ( a práce ) hnala americkou ekonomiku je ve veliké finanční tísni a začíná křičet: "takhle to dál nejde".
  2. Megakorporace ( téměř ) neplatí daně, proto si federální vláda zvykla financovat USA dluhem. V tom má velikou výhodu, protože když chce naše vláda finacovat ekonomiku tisknutím peněz - za koruny, které k tomu použije si nakonec každý věřitel koupí dolary, tím si koruny vždy najdou "cestu domů", do trezoru státní banky a cestou způsobí růst inflace. Ne tak v Americe, kde FED vytiskne dolary za které koupí státní dluhopisy. Tím peníze předá vládě, která je rozdá nezaměstaným, kteří za ně koupí čínské zboží a Číňani si dolary schovají jako rezervy své státní banky - proto se nekryté dolary "domů nevracejí", proto je jejich inflační tlak na území USA daleko menší.
  3. Proto je snaha financovat sociální systém, federální vládu, vlády jednolivých států a vůbec cokoliv nekrytými penězi mnohem větší než v malých-chudých evropských státech. Proto udivujících 49% občanů USA dostává v nějaké formě sociální dávky navzdory nestátnímu penzijnímu systému i řečem o samostatnosti a "Americkém snu".
  4. Proto vzniká obrovský tlak na politický systém. Je známo, že 50% "oprávněných voličů" žije v pouhých 146 ( z 3142 ) volebních okrsků a všech 146 jsou "shodou okolností" chudinská ghetta ve velkých městech, hustě zalidněná pobírači dávek. Proto voliči mimo tato ghetta si uvědomili, že je jedna z posledních šancí, kdy mohou přes systém prezidentských volitelů něco ovlivnit a volili PROTI Hillary Clintonové, o které bylo předem známo, že nezmění NIC, jen chudinská ghetta nechá narůst do velikosti "volební neporazitelnosti". Což se ( bohužel ) stane i bez ní. Což se už stalo v Kalifornii, kde Republikáni nevyhráli volby od 60. let a Demokrati přivedli stát - mediální a technologickou velmoc - "vzdělanostní společnost" plnou "kreativní třídy" jak z vlhkých snů Bohuše Sobotky - do bankrotu.
  5. Zvolením Donalda Trumpa vznikla mezi bohatými / intelektuály značná frustrace z toho, jak je ještě stále silná "nepředělaná", ne-pokroková, bílá, pracující, heterosexuální a drze samostatně myslící frakce společnosti. Mezi chudými zase "vítězstvím voličů mimo ghetta" vznikla veliká nejistota, zdali bude dosavadní systém života na sociálních dávkách i mimo ně pokračovat. Napětí v americké společnosti je nyní obrovské, protože se najednou zřetelně ukázalo, že "polovině vlků zbývá k sežrání už jen polovina ovcí a pak se budou muset požírat navzájem."

http://petr-kubac.blog.cz/1708/poznamky-politicke

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

jeden z Trumpových tweetov, ktorý je aspoň vážne vtipný - dnes ho postol vo Vietname:
 

 

"Proč mě Kim Čong-un uráží a říká o mně, že jsem starý, když já bych o něm nikdy neřekl, že je malý a tlustý?"

 

http://www.info.cz/svet/trumpa-dopalilo-ze-ho-kim-cong-un-oznacil-za-stareho-taky-mu-nerikam-maly-a-tlusty-posteskl-si-19140.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

Vraj bude večer "sranda"

Trump by mal vyhlásiť že uznáva Jeruzalem, ako hlavné mesto štátu Izrael..

Nezdržujte sa v blízkosti "Musulmanov".. Mohli by s toho začať "spontánne" vybuchovať..

..

V tomto musím dať Trumpetistovi jednoznačne za pravdu..

(aj keď jemu pravdepodobne ide o to, aby sa konečne hovorilo o niečom inom ako "ruskom vplyve")

Celé desaťročia sa "Musulmanom" politickokorektne ustupovalo, a aké to malo reálne výsledky?

Trt makový.. Nijaký "mierový proces".. Export terorizmu do celého sveta.. Objavenie sa ISIS..

Nech sa idú bodnúť..

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hotovo..

"Jeruzalem je hlavné mesto štátu Izrael"

https://zpravy.idnes.cz/palestinci-pasmo-gazy-protesty-donald-trump-jeruzalem-pi2-/zahranicni.aspx?c=A171206_152839_zahranicni_ert

Najlepší komentár pod článkom..

"odstartuje strašné změny“ řekl vůdce Hamásu - to jako vyhrožuje, že přestanou vraždit?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jeruzalem je hlavné mesto Židov už od čias Dávida. Moslimovia sa môžu vybuchovať koľko chcú, nie je im to nič platné.

 

Ale vzhľadom na kontext dnešnej doby, by možno bolo lepšie udeliť Jeruzalemu akýsi zvláštny medzinárodný status, keďže je dôležitým mestom pre židov, kresťanov aj moslimov, tak by mal status hlavného mesta abrahámovských náboženstiev a mal/mohol by byť čiastočne pod správou OSN.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nech by bol Jeruzalem pod akymkolvek mandatom, tak moslimom sa nevyhovie nikdy, tak je asi lepsie im ukazat konecne aj druhu tvar a nie iba ustupovat v zaujme ....ozaj coho?....mier tam aj tak nie je a ani tak lahko nebude...ked nebude pricina Jeruzalem, tak moslimsky tazkoodenci si uz nejaku pricinu na nepokoje najdu :(

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

životopisná kniha novinára Michaela Wolfa ani priveľmi nevzbúrila vody... časť Bieleho domu protestuje, časť potvrdzuje v knihe popísané, a kto to doteraz nevedel, minimálne tušil, niektoré veci boli zjavné už počas volieb, niektoré hneď v prvé dni po... :)

 

proti tomu, že Mr. Trump vlastne nechcel byť prezidentom, len si robil reklamu, a on sám bol najviac zdesený, keď výsledky začali vyzerať tak, že ho predsa len zvolia, proti tomu neprotestuje vlastne nikto... celkom sranda, stať sa prezidentom náhodou...

Ivanka sa hrá na prvú dámu a poradkyňu, a zvyčajne nie celkom vie, kam z konopí, najviac akéhosi rozumu mala zrejme Melanie, ktorá bola vydesená z výsledkov volieb najviac... pozná zrejme svojich pappenheimských.

 

obsah knihy je vydarene zhrnutý v článku Kniha, ktorá nabonzovala Trumpa

 

 

najnovšie video s Mr. Presidentom, ktoré behá po nete, je aj s otázkou: pozná Mr. Trump svoju hymnu? :)

https://svet.sme.sk/c/20733787/americania-kritizuju-donalda-trumpa-ze-nepozna-hymnu.html?ref=trz

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mr. President práve zasa prežíva svoj dol...

už keď to vyzeralo, že sa začína dostávať aspoň do obrazu, je tu zrazu kniha, ktorá zozbierala všetky drobnosti z celej famílie a ich vládnutia, a akoby nestačilo,

bum!

Mr. President vyrobí škandál s "prdelami sveta", na čo si krajiny pomenované prdelami sveta povolali amerických veľvyslancov, aby podali vysvetlenia, podaktorí veľvyslanci okamžite podali demisiu so zd§vodnením, že pánu prezidentovi s takýmto slovníkom už nemôžu slúžiť, pán prezident sa z toho snaží vylízať, ale aakosi to nefunguje...

 

akoby nestačilo, pán prezident si pochvaľoval spoluprácu a zasa zle...

Vypadalo to ve středu v Bílém domě ve Washingtonu na poklidnou tiskovou konferenci. Americký prezident Donald Trump a norská premiérka Erna Solbergová si pochvalovali vzájemnou spolupráci. Trump to chtěl nějak okořenit a proto ocenil dodávku amerických bojových stíhaček F-52 skandinávskému spojenci v NATO. Jenže tato letadla neexistují, bojují pouze v populární videoherní střílečce „Call of Duty: Advanced Warfare“.

https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/84392/trump-pochvalil-dodavku-stihacek-f-52-do-norska-ty-ale-existuji-jen-v-oblibene-videohre.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

takto nejako sa spravaju media a politici v EU......

 

https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/politolog-trump-je-v-evropskych-mediich-predstavovan-jako-detsky-cisar_463752.html

 

....urazena "jesitnost"?........"kto nie je s nami, je proti nam"....heslo ideologickych teroristov v EU.....teda medialnych magnatov a ich nastrcenych politickych figurok.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neviem ako to teraz myslis.....ale asi tvoj neomarxisticky mozocek vie a ja nemusim :)

 

mna presvedcilo o jednostannom konani a marxistickom pristupe v oblbovani verejnosti v tomto pripade toto....

 

 

Předchozí prezident Barack Obama byl v mnoha ohledech velmi "evropský", a proto jej evropský tisk líčil "nediferencovaně pozitivně", řekl v rozhovoru Heinisch, který je profesorem univerzity v Salcburku. Trump ale podle něj posiluje obecnou předpojatost vůči USA. "Odpovídá nejhoršímu stereotypnímu obrazu, který se vytvořil o amerických nejvyšších politicích a prezidentech," prohlásil Heinisch. Podle něj Trump symbolizuje pro mnohé "nekultivovaného zbohatlíka" a pro levici "superkapitalistu".

 

......ak prezidenti USA dovolia vyciciavat svoju krajinu zakuklenym neomarxistom z EU. tak je to tak ako ma byt....no teraz sa postavil prezident USA na zadne a je vyvrhel a nesvojpravny.....zo spojenca a clena rodiny je razom rasista, xenofob, homofob.....a tak :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ty nemozes :), ale je pekne ze ako dokaz toho ze media ociernuju Trumpa uvadzas clanok z medii :)

 

Zrejme uz nedokazes vnimat realitu, ale ked sa pozrieme na medzinarodne uspechy Trumpa  tak objektivne nie je vidiet uspechy,  Zhorsene vztahy s priamymi susedmi,  z EU, afrikou, blizkym vychodom.    Na domacej scene rovnako.

Ale jasne,  to vsetko su neomarxisticke klamstva :),    si inak jasny paranoik.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je to clanok blogera a ziadna titulna stranka v nejakom mediu.

 

A s tou realitou a jej vnimanim zaobchadzaj opatrne, pretoze s nou mas v tomto momente skor problem ty.....amerika na prvom mieste....to razi Trump a aj robi vsetko preto aby tak aj bolo....ze sa to nepaci politickym pijavicam v EU je viditelne na ich reakciach. Zacinaju s toho besniet a ja len dufam ze Trump nestiahne chvost a doteraz velkohuby mierotvorcova sveta sa ukazu silny aj bez vyciciavania USA. Je zarazajuce, ze zo spojenca sa razom stal uhlavny nepriatel...a stacilo iba robit politiku smerom dovnutra USA a nie robit poskoka podla zelania neomarxistov z EU.

Ja teba neoznacim paranoikom, si iba odkojeny na neomarxistickom mysleni.. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no to je ta realita,    v com sa prejavuje vysledok dostat ameriku na prve miesto ?   V tom ze amerika opusta svoje pozicie ?   A nerozumiem aky uhlavny nepriatel ?    Ty si sa  z tych konspiracnych platkob uz asi naozaj pomiatol.     Amerika ktora sa vzdava, straca spojencov a  doma sa mu nedari skoro nic.   A realita bola taka ze doteraz Amerika urcovala politiku a EU ju maximalne korigovalo,  dnes EU zacina robit vlastnu a posilnila sa Cina.    To je pre ameriku dobre ?  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ano aj v tom, ze USA opustaju svoje pozicie vo svete....akurat  je to limitovane a opustanie pozicii znamena urcovanie si priorit vyhodnych pre USA a nie pre neomarxisticke pijavice z EU. Obama to mal spravit uz davno, ale nemal na to "gule"....co sa da zasa ale ocakavat od manekyna :(....ze...ci nie?  :)

 

napr. USA financuju OSN 20%...co myslis co sa stane z rozpoctom ak Trump zatiahne aj v tomto pripade brzdu? Taka Palestina je uplne zavisla na finannciach USA a este sa ten ich vrchny terorista v prejavoch vyhraza Trumpovi....Afganistan by pri vycuvani USA z tejto hasisovej zakladne do mesiaca bol v rukach Talibanu (ktory vlastne sprevadzkovali americania...dan boja proti komunizmu) a takto je to zo vsetklym...menej je niekedy (vlastne casto) ovela viac.

 

A ze posilnuje Cina?....to je dopad doterajsej "svetovej" politiky USA....zadlzovat sa neda donekonecna...zit na dlh je ekonomika neomarxistov a nie konzervativcov. Doma sa Trumpovi nedari?....a to mas odkial? z jedneho roka vlady robis zaver s vysledkom neschopny?..... Klesa mu podpora?....mas istu vedomost preco a z akeho dovodu? Iste je jedine to, media spravili z Trumpa akehosi novodobeho "tyranosaura" v spravani sa neznejsiemu pohlaviu....no je zabavne teraz vidiet, ze zatial vyjdene "sex.afry" su povacsine z radov umelcov co verejne porporovali demokratov...asi nad nimi zmizla ochranna ruka politickych mecenasov ala hysterka Clintonka :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Informátor

 

Celkom rozumiem tvojim argumentom. No paradoxne hľadať racionálne vzorce správania v ľudskej spoločnosti je celkom zbytočne úsilie. Civilizácie nie sú budované na racionálnych princípoch. Sú výsledkom integralneho pôsobenia atavistických pudov jedincov, ktoré diktuje ich najhlbšia evolúčna podstata. A tá je silnejšia ako politická propaganda, agitácia a medialne ovplyvňovanie. Politici sa iba "vezú" na aktualnych masovych emóciãch. Tie politici tažko dokážu zmeniť, ale zato ľahko využiť vo svoj prospech. Napriek tomu, že ludská spoločnosť sa vzdy riadila skôr iracionálnymi princípmi, funguje tisícročia celkom úspešne. Samozrejme, ak za kritérium úspešnosti považujeme prežitie druhu. Ale aké iné kritériá zvoliť?. Nedávno som čítal, že 1 percento ľudí vlastní 80 percent majetku. Na základe toho sa môže zdať, že spoločnosť nefunguje racionálne. No ak by sa tento majetok rozdelil rovnomerne, bola by to, vzhladom na potencionálne čerpanie zdrojov tejto planéty, ekologická katastrofa. Amerika na prvom mieste? Je to arogantné myslenie? Ako spravodlivo rozdeliť prostriedky tejto planéty, pri súčasnej populácii a pritom nesposobiť jej ekologickú devastáciu. Na to nemá odpoveď ani cirkev. Ekonomicky vyspelejšia časť sveta sa pokrytecky snaží identifikovať sa s humanitnými ideálmi, pokiaľ to neznamená, že by tento postoj mal zásadný vplyv na ich životnú úroveň. Uspesne tu existujeme nie vďaka našim schopnostiam, ale napriek tomu, čoho sme schopní. A to pokladám za zázrak.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ubezpecujem ta, ze ja som si zo ziadneho politika naspravil „zubkovu vilu“. No Trumpovi fandim....ale nie preto ze je genialny (do toho ma daleko), no z dovodu toho, ze zacal presadzovat ameriku na prve miesto vo svojich ci uz politickych, alebo ekonomickych krokoch. USA zacali ekonomicky zaostavat a zacala ich predbiehat Cina, co je podla mna pre celu EU a aj tzv. „slobodny svet“ katastrofa. Ak sa vcas USA ekonomicky nespamata a nedostane sa uroven minimalne spred 10 a viac rokov, tak mam obavu, ze Cina svojou ekonimickou silou prevalcuje zbytok sveta a mame tu marxizmus cinskeho razenia....co asi ale zasa by nevadilo neomaxistom v EU...tiez mozne ze to tak si aj predstavuju.....inak si neviem vysvetlit ich necinnost v reakciach na dotovane vyrobky,co su sem a aj do USA exportovane z „rise stredu“. Politika EU na odstranie chudoby v celom svete je samovrazedny mechanizmus. Nakoniec o Cine je verejne zname, ze podvadza ......ci uz v zelenej agende, v ludskych pravach, v pracovnych podmienkach,  v dusevnom vlastnictve... a pod. Robi ale iba to, co je v sulade z jej marxistickym ucenim. Farizejsky sa vsetci v EU tvaria, ze je to OK a z USA v dobe Trumpa spravili strasiaka .....neomarxisti v EU sa nezastavia pred nicim a na dokaz ich jedinej pravdy si dokazu podpilit aj ten konar pod sebou a zo sebou do priepasti vtiahnut vsetko a vsetkych....preto neznasam (a to je slusne slovo) neomarxistov a lavicovo liberalnu verbez...hrdo sa k tomu verejne hlasim a dobrovolne priznavam.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov