game Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Dánsko - Francúzsko dosť nuda, Austrália - Peru aspoň nejaké góly padli.... Austrália - Peru 0 : 2 Dánsko - Francúzsko 0 : 0 večer se hin ukáže... či Argentína dovŕši svoj osud, či sa dokázali pozbierať, ale proti Nigérii to nemusí byť jednoduché, Island ide do toho s Chorvátskom, mohli by prekvapiť Nigéria - Argentína 1 : 2 Island - Chorvátsko 1 : 2 Argentína si zachránila kožu, ale ťažko horko, nepekným futbalom... akosi to stále nie je ono.
game Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 aj Nemecko musí dať gól, a podľa možnosti nedostať, aj Švédsko... prvé polčasy skončili 0 : 0 Juž. Kórea - Nemecko 2 : 0Mexiko - Švédsko 0 : 3 Nemci boli nenemci od samého začiatku turnaja, ako záhoráci radi hovoria: ked to nende, tak to nende... Nemci idú domov!Kórejci majú aspoň dušičky na mieste - dokonale zmazali z ihriska NEMCOV! .... aj keď nepostupujú, ale skončili s lepšou chuťou v puse... : ) večerné zápasy - aj Brazília má sekeru nad hlavou, aj Švajčiarsko aj Srbsko Srbsko - Brazília. 0 : 2Švajčiarsko - Kostarika 2 : 2 Brazilia si zachranila krk, a Svajciarsko - Kostarika to bol thriller az do poslednej minuty...
Sniper Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Ešte včera sa zdalo, že Argentínčania budú najväčšími tragédmi turnaja, keď ledva s odretými ušami postúpili zo skupiny, ale vidím, že Nemci ich hravo, priam majstrovsky prekonali :lach: 1
Ryan Giggs Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Tragedi su aj tak. Nebyt pomoci toho Turka co poserie kazdy zapas, ktory piska, tak uz tam niesu. Nigeriu okradol o 2 penalty. A to je tam 10 rozhodcov aj s tymi co kukaju televizor. To bola fraska. Nemci hrali zle uz prvy zapas. Tam to bolo jasne ze to daju tazko. A trener necha doma najlepsieho Nemca za minuly rok, Saneho. To su nepochopitelne veci. ... a už sa o tom popísalo neúrekom, že v argentínskom mužstve nevládne pohoda, že Messi nemá ten hrací komfort v akom sa mu dobre hrá, že je priveľmi sústredená hra na jedného človeka... a ešte spústa kdečoho, ale že keď si pri hymne držal sklonenú hlavu, nebolo to nachystanie sa na veľký zápas.tam bude problémov skutočne hodne mimochodom, Uruguay nedostal ani jeden gól v troch zápasoch, z troch zápasov je zatiaľ jediný, kto má 9 bodov, sympatické : ) dnes je 13. hrací deň, pokračuje sa v tretích zápasoch v skupinách:26.pngMessi mal skoncit uz tak ako chcel. Neboli by mali problemy. Co je sympaticke na tom antifutbale co predvadza Uruguaj? :-(
game Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 pretože Uruguay, mam pre nich slabost, pretoze prve MS a tak, nic ine v tom nie je, a hrajú svoj futbal a je zatiaľ zjavne vysoko účinný :) dnes tu máme doteraz kruto pokorené Poľsko, ktoré snáď niečo ukáže... Japonsko - Poľsko 0 : 1Senegal - Kolumbia 0 : 1 a večerné zápasy: Panama - Tunisko. 1 : 2Anglicko - Belgicko 0 : 1
game Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 prekodrcali sme sa základnými zápasmi, po jednodňovej prestávke začína dnes na MS futbal 2018: Osemfinále mimochodom: od osemfinále sa hrá s loptami ináč sfarbenými - čiernošedé "bodky" naberú červenú farbu. dnešné zápasy: Francúzsko - Argentína 4 : 3 Argentína.... skončila, Messi je smutný Uruguay - Portugalsko 2 : 1 nuž tak, uruguayský futbal je zatiaľ efektívny...
Ryan Giggs Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Antifutbal slavi uspech. Aj s cirkusantom Suarezom. Ja tej Fife nerozumiem. To je pokrytecka organizacia jak fras. Prečo take divadlo ako predvadza Neymar, Suarez, Pepe... netrestaju? Veď to je katastrofa čo stvaraju, aj ti hrači aj FIFA. . Hlavne že v každej televizi beži reklama na Fifa fair play, mantinely okolo ihriska tym heslom tiež "oblepene". Keď už to nevidi rozhodca a neda ZK, tak nech to trestaju dodatočne. Stop na dalši zapas a dovidenia. Ten zapas FRA - ARG tiež nič moc. ARG tragicka, 2 goly nahodne a Frantikom stačilo zapnuť na 15 minut a bolo po zapase. Inak nuda. 2
game Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 zvlášť Neymar je fenomén, čo ten chlapec dokáže predvádzať na ihrisku, na to je oscar málo, ale je ich rozhodne viac, milujem, keď efektne urobia zo šesť sedem kotrmelcov na hranici kolapsu, ale opatrne, aby sa im ani náhodou nič nestalo... no nič.ideme dnes ďalej.... prvý zápas máme za sebou aj s predĺžením, rozhodli moje vrelemilované penalty: Španielsko - Rusko 1 : 1 ( penalty 3 : 4 ) večerný zápas: Chorvátsko - Dánsko 1 : 1 ( penalty 3 : 2 )
game Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 tak. :)a dnes pokračujeme: dnes to mexiku nevyšlo, brankár bol skvelý, ale na góly poslabšie... Neymarovci idú ďalej Brazília - Mexiko 2 : 0 Mexiko bolo dnes skutočne slabšie večerný zápas: Belgicko - Japonsko 3 : 2 ... a fantastický futbal a úžasný výkon Japoncov :klobuk:
game Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 dnešné osemfinálové zápasy:Švédsko - Švajčiarsko 1 : 0večer:Kolumbia - Anglicko. 1 : 1 (penalty 3 : 4)
Sniper Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Už ani Anglicko nie je to, čo bývalo. Takto porušiť tradície a po tridsiatich rokoch postúpiť po penaltovom rozstrele... Sautgejtova nočná mora sa skončila. 1
game Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 pekne sa to vyfarbilo, máme po osemfinále, Angličania prekročili svoj tieň, kdekto povypadával, zostali do štvrťfinále: Uruguay, Francúzsko, Brazília, Belgicko, Rusko, Chorvátsko, Švédsko, Anglicko výber je už hodne zúžený, tak čo myslíte, kto to bude, vážení futbalisti?čítala som, že kde kto predpovedá Brazíliu... ale celé MS sa konali kdejaké prekvapenia, a prijala by som nejaké úplne nezvyčajné prekvapenie, čo ja viem, trebárs Uruguay : )
game Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 haha... nikto nemá odvahu tipnúť si? frajeri :) tak ideme na štvrťfinále - dnes a zajtra nás čakajú 4 zápasy:
game Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 a niečo pre milovníkov fair play... a pre FIFA:doteraz na MS strávil "najväčší futbalista sveta", ako sa rád sám nazýva, preležal doteraz na trávniku 14 minút... :)https://sport.sme.sk/c/20864475/brazilia-belgicko-ms-vo-futbale-2018-preview.html---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dnes prvý zápas: Uruguay - Francúzsko 0 : 2dnes večerný zápas: Brazília - Belgicko 1 : 2
game Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 čítala som od spústy odborníkov, že tento rok to bude bezpochyby Brazília... nebude, a vôbec som nemala pocit, že by mala byť.ovšem keď čítam a počúvam prognózy odborníkov už nejaký mesiac, hodne sa mýlia, a tento šampionát im prechádza cez rozum,stále mám pocit, že to bude niekto, koho z ukecaných odborníkov málokto čakal.... no iďme na dnešní štvrťfinálové zápasy : ) Švédsko - Anglicko 0 : 2 Angličania boli bez debaty dnes lepší Rusko - Chorvátsko 2 : 2 ( po penaltách 0 : 1 ) dobrý futbal napínavé do poslednej lopty : )
game Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 z týchto 4 bude niektorý majstrom sveta: Francúzsko, Belgicko, Anglicko, Chorvátskokeď odmyslíme Francúzsko, vyzerá to tak, ako som si predstavovala, že by to mohlo dopadnúť... niekto nečakaný....alebo to bude Francúzsko znovu po 20 rokoch... : )
game Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 no takže.... moje prianie je Belgicko... ale asi to bude Francúzsko...leda že by to tak nebolo... ale zrejme bude :) tak teda:Francúzsko - Belgicko 1 : 0 nedá sa nič robiť, dnes Belgičanom chýbala iskra, Francúzi boli lepší, aj keď teda góly absentovali... zasa
game Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 a dnes tu máme druhý semifinálový zápas... myslím, že to bude dnes Anglicko... resp. ja by som to priala tentokrát Anglicku...hoci doma sa o veci trochu... polemizujeme: nech nie sú Angličania hamižní - vraj keď aj vymysleli ten futbal, a keď už aj doteraz toľké roky čakali a dostali sa do semifinále, nemusia hneď aj do finále... : ) Chorvátsko - Anglicko 2 : 1 po predlzeni, co uz :-)
Sniper Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Finále Anglicko - Francúzsko by bola bomba, škoda, takáto možnosť sa už tak skoro nezopakuje. Vo finále budem fandiť Chorvátom, nakoniec im fandím celý turnaj.
game Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 Presne... preto som fandila Anglicanom,strasne som chcela vidiet finale Francuzsko - Anglicko.... uz je to jedno, ale nieco taketo nie je kazdy den... ani nebude : )
game Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 ten mesiac prebehol strašne rýchlo a tu sme pred poslednými dvomi zápasmi :)sobota o tretie miesto... tak teda nakoniec Belgicko je tretie a konecny vysledok jeBelgicko - Anglicko. 2 : 0
Recommended Posts