Skočiť na obsah

Randenie, rande, stretnutie


doll

Odporúčané príspevky

Zoznámil som sa s jednou ženou. Cez internet. Zoznámili sme sa vďaka jednej téme. Tá téma sa točila okolo dvojnásobnej vraždy, ktorá sa udiala na východe Slovenska pred 33 rokmi.

 

Ona onedlho pôjde sem na západ niečo vybaviť, tak sme sa dohodli, že sa stretneme. Máme sa stretnúť na 16. výročie teroristických útokov v USA.

 

Toto bude ešte zaujímavé.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som takto ani neuvažoval že aké dátumy mám na rande, ale mama má narodeniny 11.9. keď lietadlo narazilo do WTC, kamoš má narodky 1.6. na deň detí a kamoška 14.3. keď vznikol prvý slovenský fašistický štát.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...
  • Pred 3 týždňami...

potenciálny partner nemusí byť krásavec a la Delon zamladi, či kto už sa komu páči, ale musí z neho vyžarovať nedefinovateľné fliudum, ktoré človeka priťahuje ako magnet. našťastie, u väčšiny ľudí pre osobu X osoba Y to fluidum má, pre osobu Z ho nemá. Inými slovami, kto priťahuje mňa, nemusí priťahovať niekoho iného. Hoci sú aj takí jedinci, ktorí sú príťažliví pre väčšinu osôb opačného pohlavia, a zas aj takí, ktorí žiaľ, nie sú príťažliví pre nikoho, s kým sa doteraz stretli. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alebo potom núdza....

to je častejšie, než by si ktokoľvek myslel. nás nikto nechcel, sme rozumní ľudia, zostali sme na ocot, dáme to dokopy... buď to vyjde alebo nevyjde...

kedysi sa ľudia spravidla brali len tak, nikdy v živote sa nevideli, prísne pravidlá pre miešanie krvi, tisíce kilmetrov od seba ďaleko, dohodnuté sobáše a veľmi praktické praktiky na udržanie zdravého génu ... toto šlo prakticky po celom svete, a ľudstvo nevymrelo.

mohli by to zvaiesť nanovo, genofond sa kazí a množíme sa ako potkany.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

musí z neho vyžarovať nedefinovateľné fliudum

Inak povedané, musí tam existovať fyzická príťažlivosť. Prax ukazuje, že pekné ženy nikdy nemajú núdzu o nápadníkov a škaredé sú rady, ak ich vôbec niekto osloví. U mužov to isté, Tomáš nikdy nemal normálny vzťah, čo len potvrdzuje, že je ohava, čo sme sa nakoniec aj presvedčili.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ohó, a  to je práve tá krása, keď sa náhodou tie dve vzácne entity stretli... a zrovna tá posledná.... nech sa darí a váž si ju, prevelice, to je vzácny tovar  :)

ovšem dúfam, že na dne sita zato ešte niečo dobré zostalo :D



s Tomášom je to trochu... aj tak aj onak.
u nás som kedysi poznala jeden pár... obaja boli mierne postihnutí rozumovo, pekný - okolo toho slova neutekal ani jeden, dokonca taký, že by som ich nedokázala ani popísať, úplne presne tie typy splývajúce s davom... je síce pravda, že ona bola aj nevidiaca - resp. veľmi slabozraká, prakticky nevidela... takže krása tam zrejme nehrala úlohu, to bol presne ten spôsob, na ktorý Záhoráci hovoria: múj s mojú....
IQ nikde, obaja boli nejaký čas aj liečebniach, tam sa zoznámili, úplne mladí, aj sa zobrali, vtedy jeho matka od nich dala ruky preč... ovšem nejako žili, vyrábali deti, ... tie deti už musia byť dospelé. čo je s nimi všetkými, netuším, pred rokmi ich vysťahovali, neplatili nájomné...
to len na margo toho, že niektoré páriky nerozumujú nad vecami a hups. Tomáš bol prešpekuľovaný, jedna ho raz chcela, tú zas on nechcel, lebo bola hirošima. tak nech je tam, kde je spokojný. chcem tým povedať, že nikoho iného by už nenašiel, musela by to byť osoba asi ako on... ovšem on je aj vyčúraný a lenivý.
 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a možno to ani nie je tak zle... niekedy sa nestačím čudovať, kde sú dobré dievčatá... a kde sú naopak dobrí chlapci.

 

akosi sa nevedia nájsť.

niekedy je chyba v prijímači, a občas aj vo vysielači :D

 

u nás v robote je jedna mladá inžinierka /niečo cez 30/ pekná, inteligentná, vyzná sa v strojárskom fachu /stavia do haptáku všetkých dodávateľov/ ... trochu ma zarazilo že taká baba je single, keď som tam nastúpil, aj kolega, ktorý mi referoval kto je kto, sa nad tým pozastavoval ... s odstupom času, aj keď ma klebety nikdy nejak zvlášť netankovali, som sa dozvedel, že mala nejaké vzťahy, a každý jeden vybuchol. naposledy to ťahala s dosť vysoko postaveným manažérom. lenže, chodili spolu pomerne krátky čas, a už ho skúšala komandovať - dodnes sú smiechoty vo firme z toho, ako mu pred pár rokmi na vianočnom večierku rozkazovala s kým sa môže baviť, s kým nie, a kedy odtiaľ pôjdu domov ... po novom roku už boli od seba :D takéto niečo by toleroval len máloktorý chlap, ale hoch-manažér si nemôže dovoliť "z titulu funkcie" aby si z neho robili prdel podriadení :yes_yes:

vyriešila to, podľa posledných klebiet, svojským spôsobom. napriek tomu že nie je členkou cirkvi husitskej, tak je pod obojím, vykašľala sa teda na chlapov, a našla si priateľku ... tej to možno vyhovuje viac :thumbsup:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

tým si zo mňa chcete uťahovať že sa mám stať homosexuálom. Ale toto nebol dobrý žart. Homošom sa človek nestane len tak. Tam je nejaká prírodná vada že sa cíti byť ženou či čo. Mne sa páči len opačné pohlavie tak takéto narážky sú nemiestne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš, to akože ten môj príspevok, pod ktorý si to napísal? ? nemusíš byť taký vzťahovačný, naozaj sa celý svet netočí len okolo teba, a pri jeho písaní som si ani nespomenul na tvoju existenciu ... až taký dôležitý zas nie si ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

On 27. 4. 2020 at 22:25, clovek2 napísal:

niekedy je chyba v prijímači, a občas aj vo vysielači ?

 

u nás v robote je jedna mladá inžinierka /niečo cez 30/ pekná, inteligentná, vyzná sa v strojárskom fachu /stavia do haptáku všetkých dodávateľov/ ... trochu ma zarazilo že taká baba je single, keď som tam nastúpil, aj kolega, ktorý mi referoval kto je kto, sa nad tým pozastavoval ... s odstupom času, aj keď ma klebety nikdy nejak zvlášť netankovali, som sa dozvedel, že mala nejaké vzťahy, a každý jeden vybuchol. naposledy to ťahala s dosť vysoko postaveným manažérom. lenže, chodili spolu pomerne krátky čas, a už ho skúšala komandovať - dodnes sú smiechoty vo firme z toho, ako mu pred pár rokmi na vianočnom večierku rozkazovala s kým sa môže baviť, s kým nie, a kedy odtiaľ pôjdu domov ... po novom roku už boli od seba ? takéto niečo by toleroval len máloktorý chlap, ale hoch-manažér si nemôže dovoliť "z titulu funkcie" aby si z neho robili prdel podriadení :yes_yes:

vyriešila to, podľa posledných klebiet, svojským spôsobom. napriek tomu že nie je členkou cirkvi husitskej, tak je pod obojím, vykašľala sa teda na chlapov, a našla si priateľku ... tej to možno vyhovuje viac ?

mozno by sa taká stíhačka presne tomasovi zišla. tá by ho dala hned do laty hehehehe

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Typ vodca alebo proste ma slabost na nemoznych alebo nieco take. Nemusia byt vsetky zeny vyslovene karieristky. Su kadejake ezotericky, volnomyslienkarky, take umelecky citiace a podobne. Ti si nezakladaju na veciach ake spomina sniper ze aky ma byt muz k zene. Tak ako je kopa muzov ktorych nezaujima svadba, zalozenie rodiny, a chcu byt vecne deti, urcite aj medzi zenami take su.

Otazka co moze na mne zena vidiet (toto pisem hlavne sniperovi) k tomu tolko ze napriklad zena ktora robi opatrovatelku v rakusku, chodi na turnusy, je stale busy, nema cas riesit randenia klasickou formou a zoznamky su plne uchylov, tak sa bavi so mnou. Tu ani tak nejde o otazku ze co jej viem dat ale o to ze som ukecany, viem sa hodiny rozpravat o hocicom beznom a tak som pre nu zaujimavy.

Napriklad sa stalo ze povedali ze prave to ju na mne zaujalo ze robim detinske blbosti. Bezni muzi v jej lige riesili iba bar, drinky, dostat ju do postele, a ze uz ju to nebavilo... Ja som sa s nou preseiel, porozpraval, v zime sme stavali snehuliaka, gulovali sa, v lete sme sa nahanali, dali pretek v behu, bicyklovali sa... A to zena ktora neni ziadna socka. Ma vodicak, auto, pracu, byt, zaraba asi 3x viac ako ja. Ale je taka neviem jak to nazvat tak hipisacky zalozena ale nieze je nejaka taka len neviem jak to presne povedat ze kasle na materializmus ovela viac jej da ked somnou robi blbosti.

Vobec sa nebavime o tom ze kto viac zaraba a preco. Proste robi taku pracu v takom state kde je to normalny plat, co dostane kazdy v tej profesii v tej krajine a bodka. Auto sluzi na transport a neriesi ze ho ona ma a ja len hrdzavy bicykel. A ma rada ak sa jej hraju s vlasmi. Ziadne uchyloviny to niesu, sama povedala ze to ma rada.

To je cele. Game povedala dobre ze je kopec zien a treba len dobre pozerat. Ale neberiem to tak ze chcem, nehladam, kaslem na to, viem ze to neni pre mna a asi som to aj vysielal a ked uz som vysielal ze niesom zufalec co potrebuje zenu za kazdu cenu, tak som zrazu zacal mat za kamaratky normalne zeny na urovni a nie nejake podivne socky co ma len do problemov tahali.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov