Skočiť na obsah

Ako sa vyhnúť zaľúbeniu?


Tomáš

Odporúčané príspevky

Tomas pocuvaj mna, a co ti radim. Raz ti pride pod nos taka - cu ju nikam neposles . A si ju budes vazit a sa do nej ozaj zalubis a to ...rozoberieme v dalsej teme.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Lúštime ako je to možné aby sme potom vedeli čo treba vymontovať zo mňa.

nič netreba vymontovať. jednoducho prestaň myslieť "mozgom" čo máš v trenkách, a začni viac využívať ten v hlave. to že si nadržaný ako astrachánsky cap ešte neznamená že si zaľúbený. povedané inak, prestaň si mýliť pojmy s dojmami :smile3:

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aj fórum je čiastočna pomôcka. Keď som na rušnom mieste, treba čumieť do tapatalku a nie okolo seba a tak sa tomu vyhnem. Ale dnes ma napríklad zachránila žena ktorá sa mi tiež páči pred konzumáciou Coca Coly a fastfoodu. Mal som ešte 25 minút do odchodu autobusu tak reku to čakanie si skrátim bufetom a už som mal zamierené do bagetérie ale asi 10m od nej išla oproti takmerkamoška ktorá ide rovnakým spojom tak som šiel s ňou.

 

Definícia pojmu tamerkamoška: Oslovil som jednu ženu pri vystupovaní z autobusu a odvtedy sa bavíme vždy keď sa stretneme pokecáme ale nevieme si mená, nemáme na seba kontakt, nenavštevujeme sa, takže kamoškou sa to nazvať nedá ale niesme ani cudzí ľudia čo sa vôbec nebavia a nepoznajú... Alebo nieje to náhodou skôr pojem ,,jedna známa"?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Teraz aspon vidite ze tomas sa vie aj zalubit neni blby a je uplne iny clovek sme parik ktory nsi vie rozumiet pochopit dohodnut vieme sa nsvzajom podporit to je hlavne preto sa mame radi pomahame si ako sa da vo vsetkom

 

...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Uz to nepotrebujem... Nazov bol trocha blbo dany. Mal som namysli to ze ak sa noekto rozhodne zit staromladenecky zivot lebo vieme ze to ma vela plusov tiez. Ale laska je prirodzeny cit co je do cloveka zabudovany. A ze ci sa da tak silno psychicky vycvicit ze ked prejde okolo chlapa krasna zena aby sa po nej ani len nepozrel.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš nekecaj. až tá posledná veta je ok.

pozri si prvý príspevok, ktorým si založil túto tému - to bolo založené zo zúfalstva, že si sa zaľúbil do každej čo si stretol a bol si nešťastný, že to nemalo odozvu.

že si teraz s Adelou našiel zaľúbenie, je super, ale netrep.

 

a Adela rovnako:

v jednom príspevku napíše, že ona je dôkaz, že sa Tomáš vie tiež zaľúbiť - potom Axel  Adelke vysvetlí, o čom téma je, tak zmení rétoriku a pre zmenu teda lakonicky napíše, že v zaľubovaní je Tomáš dobrý.

 

odpovedať na všetko za každú cenu ale tiež netreba, písať jednovetové hlúposti je  úplne zbytočné. 

toto je moderované diskusné fórum, pričom to moderovanie je využívané celé roky úplne minimálne. ale to sa môže zmeniť.

 

ľudia - vy dvaja aspoň čítajte, kam píšete a na čo a čo a ako odpovedáte.

 

ďakujeme v mene vedenia a členov fóra.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

Takze forum je o tom ze si mame pomahat ano? Tak vam pisem ze ja som s tomim dost prezila aj zleho aj dibreho to uz viete a ide o to ze sme kamosi dobry aj tak si vieme pomoct aj teraz o tom je kamaratstvo cudujete sa ze takto pisem viem ale nebudem pisat zle veci co boli to uz bolo teraz je teraz bola som v galante hladat si pracu pohovor ma byt v utorok o devistej tak dufam ze bude ok a zoberu ma dufam ked nie tak inde hladat a aj to tomas mi pomohol tak za to mu dakujem a o yomto to je kamaratsvo fakt dobre

  • Odobrať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 10 mesiacmi...

Mňa by zaujímala jedna vec:

 

Na základe čoho definujete, že ste zaľúbení?

 

Uvediem fiktívny príklad: Zoznámil som sa s babou, myslím na ňu stále, stane sa, že sa mi pri nej rozbúcha srdce, chcem s ňou tráviť voľný čas, ale po nejakých dvoch týždňoch sa to utlmí, až to odíde do stratena. Po roku je to pre mňa krátka epizóda z minulosti, ktorej neprikladám žiadny význam. Bolo to zaľúbenie? Alebo len nejaké uvoľnenie emócií? Či "pobláznenie" hormónov?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to bude skôr očarenie... taký prvý náznak zaľúbenia, niečoho, čo by mohlo byť.

 

len je to tak na začiatku, a nie je to to stratenie rozumu na prvý pohľad, že človek vie zostať pri zmysloch a napriek pvému okúzleniu vidieť pomaly aj zbytok.

 

to, čo si napísal, mi dokonale pripomenulo - raz,  práve nie tak dávno som syna trochu štengrovala babami, humor, a on mi na to povedal vlastne doslova to isté, a všeobecne, nielen o jednom okúzlení:

 

očarí, v prvý deň okúzli, vyzerá to dobre, .... a o dva týždne sa čudujem, čo som na nej vlastne videl.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Za posledných 7 rokov som zažil možno pol tucta takýchto "zmätkov", možno viac, ja neviem, nepočítam to, ale všetko šlo do kytek.

 

Asi pred 2 rokmi som chodil 2 mesiace s jednou babou, skončil som to, nič som tam necítil z mojej strany.

 

Taký poštár z Amazonu by s tým problém nemal. Na neho sa baba mimovoľne usmeje (pôvodne ten úsmev mal patriť inému, to len on jej vbehol do výhľadu zrovna v tom čase) a hneď je zaľúbený po uši. A potom zasiera fóra s grafmi, prečo ho tá polofrajerka nechce.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A ja práve ten pocit chcem zo seba vybrať. Proste aby som ženy vnímal rovnako ako hocičo iné čo bežne vidím a beriem to ako kulisu.

 

Zbytočne to píšem, keďže už ti to tu bolo napísané veľakrát, stačí keď budeš realista.

 

Keby teba nejaká chcela, tak to by musela motyka vystreliť alebo traktory padať, proste musela by to byť náhoda jak sviňa. Na tebe žiadna žena nemá čo vidieť pozitívne, pre každú by si bol len bremenom. Tak začni byť realista a uvedom si, že ženy, to je pre teba nereálny level. Rád prirovnávaš, tak ti tiež dám prirovnanie, aby to tvoj mozek z moráka pochopil: je to to isté, ako keby Grécko malo dnes splatiť všetky svoje dlhy alebo nejaký bežec by mal zabehnúť stovku pod 5 sekúnd. Nedá sa to.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov