Skočiť na obsah

Ako sa vyhnúť zaľúbeniu?


Tomáš

Odporúčané príspevky

O mne je všeobecne známe že sa mi vo vzťahoch nedarí. Stále som nešťastne zaľúbený a ženy absolútne nepriťahujem. Nie som ničím atraktívny a už ma to nebaví stále sa zalúbiť. Ono to prichádza samo, dobre si s nejakou rozumiem, a stále myslím naňu, začína mi chýbať a také... Proste príznaky lásky. Jediný spôsob je izolovať sa od žien lenže s opačným pohlavím prichádzame do styku dennodenne. Takže komunikovať snimi musím a to už príde samo či už v škole/práci, náhodne príde kamoš s frajerkou atď. Proste sú situácie keď sa s babami zakecám, zistím že si máme čo povedať a dobre si spolu rozumieme ale pokazí sa to vždy tam že sa zaľúbim a viacmenej ma nebude alebo nemže chcieť takže ja sa len trápim. Takže ja sa pýtam iba na toto. Ako by som mohol to večné zalúbenie zničiť? Úplný zákaz komunikácie s opačným pohlavým je blbosť, hrať sa na neutrálneho je tiež lebo neutralita znamená byť nezadaný ale nie zákaz komunikácie s opačným pohlavým a zase tam hrozí že stretnem sympatickú a zalúbim sa... Takže ako sa tomu vyhnúť? Ako sa vyhnúť zalúbeniu?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty sa automaticky zalubis z dovodu, ze ziaden poriadny vztah si este nemal.

Ja by som to ani nenazvala "zalubenim sa". Len Ti chyba niekto na blizku. Nemas realnych kamaratov, takze si oblubis akukolvek osobu vo svojom okoli, ktora sa Ti venuje.

 

Ako prve, prestan telefonovat svojim proforma kamosom. Zacni robit nejaky sport, venuj sa turistike, tam je moznost zoznamenia sa a nadviazania novych znamosti (kamaratstvo pripadne nieco ine).

 

Ale ty si specialny pripad. Tebe budu ludia radit roky, roky sa budes dokola to iste pytat, a aj tak si spravis po svojom...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie toto je nove. Doteraz som pracoval na tom ako zaujat ako mat vztah ale ked vidim ze to nejde tak teraz budem pracovat na tom ako sa laske vyhybat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tomas,  toto mi je u teba zahada.   Ty sa zasadne snazis o zeny z inej ligy,  seba nie si ochotny zmenit,  naroky nie si ochotny zmenit.   

Ak nie si schopny si teraz najst normalny vztah, tak je predsa siroka skala,   na internete najdes zoznamky  kde si vies najst hoci aj sexualnu priatelku.   Ale ak ma mat zaujem o teba, tak nebude modelka a bude mat nejake handicapy. 

Ale zase je to o dost lacnejsie ako ist do bordelu.  

 

Dalsia moznost je  doporucena od Komenskeho  "Jest lepsi sobe fortelne pytlikem potrasti, nezli za povetrnymi zenstinami choditi"  a v kombinacii zo studenou sprchou je to overena metoda pre mnozstvo pubisov :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

O tom viem dokonca sama mi raz napisala nejaka zo susedneho mesta ze ponuka sluzby. Tak som jej odpisal ze momentalne na to nemam ale v buducnosti urcite jej sluzby vyuzijem... To bolo vsak vtedy. Ale teraz sa jedna o opacny smer. Toho vsetkeho sa zbavit.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kastracia. jednoznacne :zubiska:  /vstup do klastora, ktory som povodne chcela poradit by bol zbytocnym zdrzanim/..tyso, snad nechces o chvilu riesit este aj bolesti ruky, tenisovy laket a podobne...na co by sa Tomas urcite zacal stazovat

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vstup do klastora nepomoze, tomas by odtial usiel.  Predstav si ze bude musiet vstavat skoro rano, modlit sa a pracovat :)   To je rovno peklo, to uz basa  je voci tomu pokrok. 

Ale zase v base by si zrejme nejaky ten sex uzil :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale no tak, vy dvaja :)

 

 

k tomu zaľubovaniu sa by som len rozviedla poznámku od doll:

 

Ty sa automaticky zalubis z dovodu, ze ziaden poriadny vztah si este nemal.
Ja by som to ani nenazvala "zalubenim sa". Len Ti chyba niekto na blizku. Nemas realnych kamaratov, takze si oblubis akukolvek osobu vo svojom okoli, ktora sa Ti venuje.

 

pokiaľ som celé tie roky dobre čítala, čo si písal o svojich vzťahoch, tak je to ono ... v podstate to nie je zaľubovanie sa.

len ťa to tam ťahá, k žene, či dievčaťu, ktoré sa podobá na tvoj ideál na piedestále, pretože si heterosexuálny muž, tak si každú okamžite predstavuješ ako možnú partnerku ...

 

takéto predstavy a túžby ale nemusia byť a ani nie sú vždy zaľúbenie, ani zďaleka ... je to len hľadanie a také "možno".

takým si prešiel v živote každý, niekto už od škôlky, a permanentne ... to je priťahovanie tým žiadúcim pohlavím, ani nie zaľúbenie sa.

a to nezmeníš. priťahujú ťa ženy. aby si to obmedzil, zasa treba začať u seba - vo svojej hlave, rovnako ako s chudnutím.

 

pokiaľ som vážne dobre čítala o tvojich skorofrajerkách a kamarátkach, skutočne zamilovaný si ešte nikdy nebol ... to je iné kafe. to by si cítil.rozhodne ináč.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som sa nedavno rozpraval o zalubenosti s kamaratom - my sme dvaja rozdielni ludia ja som  mu povedal aky mam na to nazor . jeho si uz nepamatam - aj realne a mozno aj tak za nic nestal.  Cela tato tema je .. v nejakom case zaujimava - cely ten prispevok - ked si nepamatam co mi povedal kamarat - je asi zbytocna.


Ale co si pamatam - mozno rozpraval o tom - on v prvej triede na gymply vedel v patnastich rokoch kto bude jeho zena.

U mna to bolo tak ze zena vedela v 8 rokoch ze ja budem jej muz. Obe pripady su identicke a zhodne - ja som chcel svoju zenu a jeho zena chcela jeho.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ženské e-e, tak zameraj sa na chlapov :)

(to je fór, samozrejme).

 

Makaj na sebe. Cvič, niečomu sa venuj, ja neviem, čo ťa baví okrem napchávania sa, ale nájdi si nejakú zmysluplnú činnosť. Hoc aj turistiku, vychádzky po prírode, keby si bol o 15 rokov mladší, tak ti odporučím hoc aj dať sa k skautom...

alebo, bav sa schválne práve s takými babami, ktoré sa ti nepáčia, ktoré sú podľa teba špatné. Tiwe budú rady, že sa im dakto venuje, a ty sa nezabuchneš. Vlk sýty, kozy celé.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ako sa vyhnúť zaľúbeniu? Pravdepodobne jediná možnosť je žiť na pustom ostrove. :smile2:

Ale bolo by to OK?

Určite nie ... človek je predsa človekom preto, že chce žiť v spoločnosti seberovných a na rozdiel od zvierat dokáže rozmýšľať a svoje city "ustáť".

 

Ak uvidíš dámu, pri ktorej ti nielen srdce zaplesá, začni premýšľať hlavne tým, čo máš na krku – hlavou.

Čo si schopný tejto dáme ponúknuť ty sám? Čo by to bolo okrem sexu?

Úmyselne nepíšem okrem milovania, pretože milovať niekoho je niečo úplne iné!

 

Čo chceš-môžeš ponúknuť dáme, ktorá by bola podľa tvojich kritérií ... bola štíhla, vysoká, pekná, múdra, vzdelaná, ktorá by "nesmrdela grošom", mala by auto a vlastnú strechu nad hlavou ... nemyslíš, že tu je veľmi veľký nepomer v ... má dať – dal?! :hmmm:

 

Toto by si si mal uvedomiť oveľa skôr ako oslovíš dotyčnú dámu. Nesnívať doma ležiac na gauči čo by bolo keby bolo, čo by mohlo byť, keby ona povedala toto a ty toto ... nesnívať, nenamýšľať si, neživiť ideálne sny. To čo ty popisuješ, to nie je zaľúbenie sa, to je len predstava, či sen "zabalený v pozlátku", ktorý hravo praskne ako balón.

 

Koľkým z nás "druhá strana" klepla po nose keď nemala záujem ani len o naše priateľstvo ...  a prežili sme to,

a dokonca si s odstupom občas môžeme povedať, ale však ten človek mi za to priateľstvo ani len nestál!

 

Nebudem ti písať, že by si mal znížiť svoje nároky na "dámu svojho srdca", že by si mal hľadať v úplne inej kategórii ... to ty nechceš a robiť nebudeš.

Ostáva ti teda iba začať podstatne viac uvažovať a nesnívať nad niečim nesplniteľným. Používať hlavu a zbytočne neživiť nesplniteľné sny ...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vyhnúť sa zamilovaniu je ako spáchať samovraždu. Zamilovanie sa je zdroj života!

 

Občas to bolí, ale to je bolesť skutočného života.

 

Zamilovanie sa je šanca. Šanca na objavovanie krás života. Umelci vo všeobecnosti žijú z inšpirácií zamilovanosti. Zamilovanie prenáša človeka na úplne inú rovinu bytia - len spracovať to býva problém, to uznávam

 

Áno, keď človek hľadá len to, čo písal tyso, tak potom je to obzvlášť ťažké.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 Zamilovanie sa je zdroj života!

 

Občas to bolí, ale to je bolesť skutočného života.

 

Zamilovanie sa je šanca. Šanca na objavovanie krás života. Umelci vo všeobecnosti žijú z inšpirácií zamilovanosti.

 

irb,

ale nie pre Tomáša ... : )

 

nikdy sa na to nebude pozerať ako ty. žiaľ Tomáš v tom vidí sériu nezdarov, príťaž, niečo, čo permanentne nevychádza ... neustály zdroj frustrácií.

Tomáš nehľadá zamilovanosť, Tomáš hľadá ženu - akúkoľvek, ale jedine v mantineloch, ktoré vyhovujú jeho náročnému vkusu.

 

všetko ostatné mimo mantinelov je nehodné ...

a to je problém.

Tomáš si neužíva zaľúbenie sa, Tomáš chce ženu svojich snov, že láska si nevyberá podľa veľkosti poprsia či dĺžky vlasov, Tomáš ešte k tomu nedospel.

 

preto vlastne tu všetci píšeme, že toto nie je zaľúbenie sa, to je také - pekná, akurát čo sa mi páči, môj typ, tak sa zaľúbim a oslovím: krásna holka, nechceš sa zoznámiť?

 

žiaľ, to takto zato nefunguje ... : (

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

veru tak, zaláskovanie je jedným z korení života a bez neho by život bol smutný (hoci aj s ním niekedy je) a o ničom. Ak niekto prežil peknú lásku, ktorá nevyšla, nebolo to zbytočné, tú časť života mu už nikto nevezme.

ja to tak, môžem vo svojom kmeťskom veku potvrdiť. Bola som zamilovaná veľakrát, niekedy to boli len také tie že keby si ma tak všimol, ale nestalo sa (a ako prišlo, tak odišlo), niekedy si všimol - a bolo to krásne, nech už to skončilo akokoľvek, a inokedy - aj to sa stalo - že objekt môjho záujmu, pri ktorom sa mi klepali kolená a chytala ma horúčka, si ma nevšímal - ale potom, keď už prestal byť objektom môjho záujmu, zrazu to chytilo jeho (jeden taký fešák, keď som mu povedala, že pred pár mesiacmi by som bola dala všetko za to, aby som toto od neho počula, na to zahlaholil, že prečo som mu to prepána nepovedala, že veď on ma aj vtedy už chcel, ale sa bál, že ja jeho nebudem chcieť...aj také sa stáva :)

A niektoré tie zamilovanosti prešli do veľmi intenzívne prežívaného vzťahu - čo budem hovoriť, stálo to za to. Na všetky tie lásky i "lásky" mám pekné spomienky a dnes sa len usmejem, aj tie, čo boleli jak sviňa, kedy by som bola najradšej, aby ma prešla električka, ešte som si nevedela s tou bolesťou poradiť, ale prejsť som sa veru nenechala, tak som uháňala, len aby ma rpedsa len neprešla - aj na tie teraz spomínam s úsmevom a s vďačnosťou. neprežiť to, bola by to chudoba.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

bav sa schválne práve s takými babami, ktoré sa ti nepáčia, ktoré sú podľa teba špatné. Tiwe budú rady, že sa im dakto venuje, a ty sa nezabuchneš. Vlk sýty, kozy celé.

A je to vyriešené. Fakt dobrý nápad! 

 

aj tie, čo boleli jak sviňa, kedy by som bola najradšej, aby ma prešla električka, ešte som si nevedela s tou bolesťou poradiť, ale prejsť som sa veru nenechala, tak som uháňala, len aby ma rpedsa len neprešla - aj na tie teraz spomínam s úsmevom a s vďačnosťou. neprežiť to, bola by to chudoba.

A presne tohto sa chcem zbaviť. Stále sklamanie ktoré bolí a trápi. Tak radšej sa nechcem zaľúbiť ako sa potom trápiť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ako sa vyhnúť zaľúbeniu?

 

Tomas ty mas s tym problem? Neverim, do mna sa nik nezalubi(tiez to nepotrebujem a stranim sa toho) a kto do teba? Posli ju do p..

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:D Slimak, ale Tomas ma tretí problém :)

 

Doňho sa NECHCE ŽIADNA ZAĽÚBIŤ :D A kedže on sa namotá na každú krásku, má problém aby to bolo obojstranné. A je nám zahadou, ako je to možné :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov