Skočiť na obsah

Letné olympijské hry - Rio de Janeiro 2016


aljak63

Odporúčané príspevky

na mňa zapôsobili tie výroky takto. nepríjemne. vôbec nehodnotím jej športový výkon, pol slovom som ho nehodnotila. nie, nepovedala, že ide fandiť. ani to z toho, čo povedala, necítim. a už sa opakujem. : ) :klobuk:

Treba sledovať jej vyjadrenia priebežne, nehodnotiť človeka z jedneho. To je v dnešnej dobe veľmi popularne. A hlupe.

 

Ta hladka cesta v Riu sa ukazala byť nebezpečnejšia ako kamene na tej horskej. Tak až tak zle si Sagan nevybral.

 

Čo napisal pan Lineker po ich vzajomnom semifinale na ostatnych MS?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kým sa beží posledná atletická disciplína maratón mužov a dáva najavo, že tieto OH pomaly a iste smerujú ku koncu,

pár jedovatých kvapiek, ktorými olympizmus dostal na frak ... aj toto bola žiaľ súčasť Rio 2016:

 

- šéf Európskeho olympijského výboru menom Patrick Hickey, ktorý zasadá vo výkonnom výbore MOV a je v čele írskeho OV, je veľké olympijské zvieratko ... napriek tomu ho brazílski policajti zatkli za šmelenie s lístkami na olympiádu vo veľkom.

800 lístkov jednoducho ukradol.

pán šéf pekne hladko nemal najmenší problém nejaké myšlienky olympizmu vyškrtnúť a preškrtnúť a zarobiť si ešte čosi mimo.

 

- rozhodne by sme sa nemali potom čudovať akémukoľvek popreniu myšlienky fair play pri tančekoch moslimských športovcov ... snáď ešte môžeme ďakovať brazílskym lesným bohom, že sa nezopakoval rok 1972:

 

:  na samom začiatku libanonskí športovci nechceli vpustiť do autobusu pred prevozom na športovisko izraelských športovcov.

 

: saudská judistka jednoducho odcestovala, aby nemusela nastúpiť proti izraelskej športovkyni - OV nahlásila chorobu, domáca saudská tlač ju oslavovala ako hrdinu.

 

: a priamo pred kamerami v živom prenose egyptský judista odmietol podať ruku izraelskému športovcovi po zápase.

 

a MOV nič.  zjavne sa tu po novom veselo znovu pľuje na myšlienky olympionizmu. toto pošpinilo OH viac, než nejaké izby, kde zatekalo. všetkých, ktorí vydávali zo seba maximum a prepisovali rekordy a získavali medaile.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a jeden príjemný rozhovor s Matejom Tóthom:  http://sport.sme.sk/c/20248133/toth-moralka-sa-buduje-prave-vtedy-ked-to-nejde.html  /piano/

 

a Sagan už bojuje.

 

 

edit.
a tak ... Sagana nadobro zradil bicykel, Česi si pripísali druhé striebro, desiatu medailu z Ria.
 

post-3-0-29137900-1471800825.jpg   Slovensko 2 - 2 - 0   Česko  1 - 2 - 7

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

malá stravovacia pikantnosť k priveľmi milovanej fastfoodovej strave zadarmo - papať chutilo v Riu športovcom až priveľmi : )

 

All You Can Eat! Neboli sněz, kolik můžeš! A zadarmo! To už v Riu de Janeiro neplatí. Organizátoři museli tento týden řešit nečekaný problém. Sportovci totiž během Her až příliš využívali možnost brát si zdarma jídlo z restaurace rychlého občerstvení McDonald´s, která sídlí v areálu olympijské vesnice. Nyní už platí omezení – každý osoba si může odnést pouze dvacet položek.
 

Nešlo si toho nevšimnout. „V mekáči byla fakt fronta,“ hlásila minulý týden tenistka Petra Kvitová po první prohlídce olympijské vesnice. Sportovci, kteří by si měli dávat záležet na zdravém stravování, vzali útokem místní fast food, ten jim celý svůj sortiment nabízel zadarmo.

A tak se třeba sprinter Usain Bolt, jedna z největších hvězd olympiády, pochlubil snímkem s osmi porcemi kuřecích nugetů. Ještě větší kořist z fast foodu si odnesl australský badmintonista Sawan Serasinghe. „Je čas si dát nějakou baštu po měsících, kdy jsem zůstal čistý,“ vzkázal fanouškům na sociální síti a připojil fotografii se stolem prohýbajícím se pod prakticky kompletním menu ze známého řetězce rychlého občerstvení.

...

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/74266/snez-rio-sportovcum-museli-omezit-fast-food-zdarma.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a začal úplne úplne posledný športový počin na OH 2016:   Basketbal - muži, finále:  Srbsko - USA

 

výsledok nič nezmení na počte krajín s medailou /vrátane skupiny nezávislých olympijských atlétov/:  87

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

S olympiady som skoro nic nevidel. Ale dnes ma volejbal aj o bronz aj finale bavilo. Videl som druhy polcas v hadzanej a prvu tretinu basketbaloveho finale a poslednu minutu o tretie miesto. Posledny den si vzdy rad pozriem - hlavne volejbal. To je pre mna atraktivne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov