Skočiť na obsah

Ficove roky III


game

Odporúčané príspevky

Matovič je postavička z panteónu, ktorá zdarne dopĺňa ten putovný cirkus : )
spestruje parlamentný život, novinári majú o čom písať, ale stále je ešte v medziach... v takých cudzích parlamentoch sa poslanci mlátia aj stoličkami a lietajú facky, u nás je to ešte dobré :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zlyhali jednotlivci, pan riaditel, ergoterapeuti a vies co to je? Ja som na to prisiel. U mna na vojne taky neboli - to su ti co sikonaju. Zlihali fizly prokuratura. Ten co im udelil akreditaciu, UPSVaR oni im najviac platili a nekontrolovali to. Trnavska Vuc - za poslednych desat rokov im vyplatila milion euro.

 

Vsetci co mali dozerat na tie deti - vsetci zamestnanci toho ustavu. Co nic nespravili. A zmrdi volici Smeru. Danka a Mostu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na Pravde su dve clanky. Ako najhorucejsie aj ked je neskora noc. Teda to je indicia -co sa bude diat.

 

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/404899-dostalo-zariadenie-v-galante-peniaze-z-uradu-vlady-pre-manzela/

 

Mnohé teda nasvedčuje, že sme sa pravdepodobne stali svedkami obludného zneužívania maloletých. To sa nedá zamiesť pod koberec, aj preto, že sa to môže prihodiť každému z nás.

http://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/404897-prelomit-mlcanie/

Teda som zvedavy ci Danko zacne opat potit o Horalkach. 

 

System zlyhal, SNS si cital co pocas dna vypotil Fico, Richcter, Valentovic, riadidel zariadenia? Danko aspon drzal hubu. 

 

 

------

 

Inak chlapci ja si pravdu pozriem a precitam, ale viete komu je ten a aky text davany? Vam. Nie mne.  Keby to mohli urobit inak a chceli bol by iny text.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Čo máš proti Matovičovi?? Hneď od začiatku vedel čo za švába je Procházka a nikto tak jasne ako on nepovedal, že do vlády s Ficom nepôjde. Aj keď je trochu excentrický, miestami až radikálny z určitého pohľadu, ale je to úplne iný politik ako smerácka "elita". Ale raz príde deň, keď zakrvavení smeráci budú utekať z horiacej Súmračnej 25!

 

Na vyjasnenie....ja zMatovica nemusim od jeho vstupu do parlamentu....skratka mi nesadol, ale to neznamena, ze tu obhajujem smeracku "elitu". Jednoducho si toho pajaca neviem a  ani nechcem predstavit v nejakej vladnej koalicii, pretoze ta koalicia by dopadla, ako Siet s Procházkom. Inak zMatovoc a ten prvy Sietar boli vzacna dvojica a jeden bez druhého su este vacsie nuly, ako tie na dverách na nejakej vlakovej stanici.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Vcera mi pravnik zavolal, ze mu nieco doslo zo sudu(jemu to posielaju), ze to necital, ale vraj sud zrusil dve zo 7dmich uzneseni.  Predbezne - druhej zaloby(druhej schodze). Vcera som mal celkom pekny den.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

http://hnonline.sk/slovensko/863115-nazivo-byvala-zamestnankyna-lajcakovho-ministerstva-hovori-o-predrazenych-zakazkach

 

Mlada je blba a tare. Ci ako je to Tono, kde to naucime ako sa spravat? Vie to  Fico, Lajcak lepsie ako ta mlada blba a co tare?

 

Ta mlada a blba - co tare sa bude mat lepsie ako ti geniusovia co riadia tento stat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Existuje aj nejaka definicia toho, co je proslovenske a co protislovenske?........na druhej strane je moralne to, na com sa dohodne spolocnost (definicia moralky od p.Radicovej) a spolocnost sa vovolbach "dohodla", ze konanie Fica a spol. je moralne, tak teda nie je co riesit :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale naopak, ja si myslím že je toho veľa na riešenie..

Fico totižto "vypenil", a podľa mňa je to známkou nervozity.

Tak napríklad v čechách jeho priatelia z PENTA group, začali sponzorovať novú stranu. (práve vošlo na známosť..)

http://echo24.cz/a/idKqN/kritik-eu-politolog-robejsek-zaklada-novou-stranu-realiste

Kritik EU politolog Robejšek zakládá novou stranu. Realisté

 

"Čistá ultrapravica" Financuje to tá istá PENTA, ktorá na Slovensku podporuje "sociálnych národniarov", "národných socialistov", a "proeurópsky naladených euroskeptikov komunistov katolíkov" k tomu..

Povedal by som že medzi Ficom, a jeho gorilokratickými priateľmi, čosi vážne škrípe.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vcera som si pozrel tlacovku.

 

http://www.ta3.com/clanok/1094909/tb-i-matovica-a-d-lipsica-o-trestnom-stihani-za-udajne-ohovaranie.html

Dnes sa docitam.

Podľa informácií, ktorými disponoval Fico, Matovič v roku 2008 fiktívne previedol svoj podnik Igor Matovič – regionPress na bieleho koňa, prepral 122 miliónov korún a zlikvidoval účtovníctvo podniku, aby sa vyhol daňovej kontrole.

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/411900-policia-zastavila-stihanie-v-suvislosti-s-matovicovou-zivnostou/

 

 

Ústav v septembri minulého roka cez elektronickú aukciu kupoval osobný automobil Škoda Superb alebo jeho ekvivalent. Firmy DKT SYSTEM a SAAR sa síce venujú biznisu s úplne iným tovarom, ale spolu so

 

spoločnosťou A&M Trading sa do súťaže zapojili. Vyhrala posledná menovaná firma, no cenové rozdiely medzi všetkými tromi boli len v centoch.  Čo je ale ešte zaujímavejšie, je fakt, že všetky tri firmy posielali ponuky z jednej a tej istej IP adresy. Informáciu sme získali z rezortu vnútra cez infožiadosť.

image00.pngJedna súťaž, jedna IP adresa, akože traja uchádzači

Bližší pohľad na túto IP adresu ukazuje, že na serveri, ktorý ju používa, sa nachádza web firmy... E-BA tpz. Tej firmy, ktorú vlastní Karin Urbanová, 

https://dennikn.sk/blog/nemocnica-sv-michala-prilis-drahy-nakup-v-baliku-a-ludia-v-pozadi/?ref=box

 

Ja to nechapem.  Co za idioti robia pre stat. pocnuc premierom. Ja som zvedavy co bude o mesiac.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ta mlada Hlavekova prezivala a preziva presne co ja. Ale za nu sa uz niekto postavil a je to spravne. Voci nej si ani Lajcak nedovoli - klamat. Ako Fico.

Aj jemu to dojde ,ze klamstva skoncili. Teda aj on.

 

---------

Mne do firmy sa prisla stazovat suseda - ale uz nieje majitelka, kvoli exekutorom to prepisali na dceru - nemaju vymenene okna. A do firmy mi prisla a sa nahlas rozdrapuje - preco im nechcem dovolit zateplovat. Obvinila kolegu ,ze ma v tom podporuje a ze vela pijem.

 

Co je v podstate pravda. Kolega ma podporil ze robim spravnu vec. On mi to nepovedal predtym ako som to zacal riesit sudom,ale potom. Ze som spravil spravnu vec.

 

Ale podporili ma skor ci neskor viaceri ludia.  A je to pre psychiku toho cloveka velmi dolezite.

-------

Priklad pre moju zenu neviem ci je to podstatne. Ale na prvej schodzi bola - teda je svedok a na zaklade jej vypovede som to pisal- ja som tam nebol.

 

Na druhej schodzi som uz ja bol a pisal co sa udialo. Podla mna. Lebo v zapisnici je opat nieco ine. Ale ked prva bola uplnene vymyslena, druha trosku ciastocne - v podstatnych veciach. Cele je to aj tak postavene na vypovede svedkov.  Som zvedavy co by rozpravali na sude. Aj ked rozpravat mozu co chcu - trestny cin krivej vypovede sa tyka len svedkov. Teda mna nie.

 

Takto svedkovia musia rozpravat pravdu. Zucastneni - mozu aj klamat aj si vymyslat si zapisnice.

 

-------------------

sud nariadil, ze iste body pozastavil - proti strana to nerespektuje. A je mozne, ze ich donutim aby to respektovali ak sa bude dat a budem v prave. Nemam problem  sa snimi sudit - uz to nebudu susedia. Ale spravca.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mladým ľuďom Slovensko nevonia. Podľa údajov zdravotných poisťovní sa z evidencie každý rok odhlási takmer 30-tisíc mladých ľudí do 30 rokov. Koncom 90. rokov sa ročne rodilo zhruba 80-tisíc detí.

https://www.aktuality.sk/clanok/394968/komentar-petra-kremskeho-mladi-opustaju-slovensko-zobrali-sme-im-nadej/

 

 A sme doma. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano tiez to pripisujem prostitutkam.

 

Ja som si vsimol, ze u nas na sidlisku sa v oknach v podstate nesvieti. Trojizbove byty a v nich uz byvaju jeden, dvaja dochodcovia. Priklad v mojom cinziaku desat zo sestnastich bytov.

 

 

Je to fotene niekedy o osmej vecer. Je to zla fotka. Je tam prilis velka tma . Ale tam v okoli je plno panelakov.

post-1625-0-54564300-1480609685_thumb.jpg

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://debata.pravda.sk/debata/413369-v-cistom-dni-doslo-k-zneuzitiu-v-styroch-pripadoch-tvrdi-blahova/prispevok/4194336/#prispevok_4194336

 

Toto je vladne medium - ci si tam precitajte nazory v diskusii co si o tom mysli vasa vlada.

 

Je nehorazne co robi ministerstvo. Ci cela spolocnost. 5 dni halo a potom to maju v pi..beru na vedomie.

 

Teda ze tam pretrtkavali trinastrocne fetacky je OK. CO JE TO ZA BORDEL?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Vam prisli nejake nove faktury s navyseniami? Videl som Matovicovu tlacovku s fakturami a je to zaujimave. Nam do firmy prisiel preplatok za minuly rok stopedesiat styry eura(nemal som hotovost na cigarety aj som ich isiel vybrat) a na preddavkoch sme zaplatili dvestopatdesiat dva . Teda elektrika nas mala stat 98 eur. Co je asi blbost. Vyuctovacia faktura neprisla. 

 

Som sa pytal kolegu ci ma faktury za garaz a chatu - nic mu nedoslo. 

 

A dnes ma sused oslovil s otazkou - ako dlho im budem branit zateplovaniu - ze vsetci chcu ..ja ze nie dlho. Medzi idiotmi nechcem byvat a sa tesim ,ked uz odidem.

 

---------

Mate nejake nezvycajne ceny vo  fakturach? 

 

Priklad som uctovnik a robim podnikatelom - ani jeden mi nedal vyuctovacu fakturu za minuly rok - samozrejme do DPH som to mal do dvatsiateho piateho zauctovat - nik ju nemal.

 

Podla mna toto je dobry chaos.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nam tiez nic nove za elektrinu neprislo

neviem, ako bytovka - manzelka sice robi uctovnictvo nasej bytovky, ale papiere dostava od susedy s vacsim casovym odstupom, ak netreba nieco riesit akutne

 

Fa za elektrinu na chate mi chodi len raz do roka vyuctovacia aj preddavkovu platbu mam len 1 na cely rok

 

ale dnes rano som zachytil v radiu, ze vraj Holjencik oznamil sovoje odstupenie... asi sa boji ist do padlamentu :D (to nie je preklep, moj syn, ked bol maly, ukazovali mu stari rodicia  parlament v Budapesti, tak tomu hovoril - celkom vystizne "padlament")

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov