Skočiť na obsah

Ficove roky III


game

Odporúčané príspevky

Ja viem ze nevies o com hovorim a odpovedat sa ani nemusis pokusat.

 

Aby si chapal(Rayen) tento stat a krajina je tvoj - nie je aj moj. Mna on okradli. Si na strane co kradne. Nech sa paci.  

 

Ja by som nikdy nedopustil aby tato krajina bola len moja. Tak bojuj.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keď trikrat meniš prispevok, tak ani vedieť nemôžem. Asi to nevieš ani sam.

A ako suvisi ten članok s tym o čom pišeš? Taku možnosť, že pošta naozaj postupovala podľa zakona si zvažil? Čo ak konali presne tak ako si želaš aby konali?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To ja neviem, poštovy zakon nepoznam. Ty očividne ano, kedže v tom maš jasno, preto sa pytam.

 

A pokiaľ ide o to že ťa okrada štat, tak neviem kde si bol 27 rokov. Dosť dlho meškaš.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

„Podávateľ bol informovaný o požiadavke na ministerstvo, ako aj o čo najskoršie doplnenie informácií, aby mohla byť tlač riadne distribuovaná. Do dnešného dňa sme požadované informácie nedostali,“ dopĺňa hovorkyňa s tým, že ak by dostali doplnenie informácií, celú distribúciu by v zmluvnej lehote dodržali. 

Čítajte viac: http://domov.sme.sk/c/20253421/casopis-o-kauze-basternak-nebol-distribuovany-posta-sa-brani.html#ixzz4IMspkRTV

 

Rayen. Ja meskam? Ja som mal sancu si aspon zalozit rodinu.  Co ty?


Ti priblajzli si neuvedmuju, ze hranice su otvorene - teda im kludne unikne rodina , manazer ci dochodca. Ale to sa deje dlhodobo. A Rayenovci na tom zakapu. Nechceme svami zit - trilobiti. Rozmnozili ste sa a mate tento priestor. A zdochnete.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja neviem preco sa Rayen zasekol. Ja som tam pisal mal som sancu a este stastie(to nepride len tak). A volu brate. Ale s ludmi ako je on sa mi nechce zit. Aj ked on je cez sto km. Ale podobnych a blbsich mam vsade navokol. Inak nechapem mame plno skol a u nas len dochodca. Ziaden titul. - mne by to ani nevadilo ale ziaden rozum.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

myslím, že si dáme v tomto rozhovore pauzu. nebudeme si tu nadávať do blbcov trilobitov, ani len netušíme, o čom je vlastne práve reč.

všetci tu žijeme, ale nadávať si tu nebudeme.
prosím, slimak. daj si pauzu. aj s pitím, ešte je len skorý večer, už je toho hodne. daj si pauzu. ďakujem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

OK - ja sa osprvadlnujem ak som sa niekoho dotkol. Ze ten to nas Slovensky svet je taky aky je si mozme za to sami. Aj ja. Vam sa tento nas svet  - aby som upriamil na Slovensko paci a nech sa paci a budete sa cudovat.

 

-----------------

Co som ja nechapal--- priklad preco som sa vratil do mesta obce a mesta kde som sa narodil, ked vsetci 90 percent zmizlo. Lebo som mu veril, ze sa tu bude dobre zit. Ked zmiznem ja. Ano este niekto ostane. V tom case som ja tu vedel zit,zalozit rodinu.Ale je to neudrzatelne

 

 

--------------------

 

Nadaval som niekomu v poslednych rokoch? Podla mna nie ze Slovaci su tupovati tupci ako - to som aj ja, to je pravda  a OK. Ale niekomu som nadaval? 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

„Podávateľ bol informovaný o požiadavke na ministerstvo, ako aj o čo najskoršie doplnenie informácií, aby mohla byť tlač riadne distribuovaná. Do dnešného dňa sme požadované informácie nedostali,“ dopĺňa hovorkyňa s tým, že ak by dostali doplnenie informácií, celú distribúciu by v zmluvnej lehote dodržali.

A co ma byt? Vies o tom, ze aj ministerstvo ma zakonnu lehotu (mesiac ci viac), do kedy musi o veci rozhodnut? A ze kazdy taky podnet je povinne preskumat? A ze take preskumanie netrva den ci dva? Nevidim nikde napisane zeby porusili zakon a tu lehotu nedodrzali. Ked som to prehliadol, kludne ma oprav.

 

Vy ste z tych konspiracii uz normalne vygumovani. Presne viete ako to vsetko je, bez toho aby ste poznali aspon jeden fakt. Uplne zakazdym, v kazdej "kauze". Uverite hned vsetkemu co kde nejaky pisalek napise, bez toho aby ste poznali okolnosti.

 

Ty si niekde videl zeby som pisal o tom ci mi veci o ktorych neustale pises, vadili alebo nie? Mne mozu vadit a nevadit len fakty. Tie ale v tomto pripade nepoznam. Neviem kto ma a kto nema pravdu. Tak neviem zaujat stanovisko. Ty ale ocividne tie fakty poznas, tak som sa ta na nich pytal. Odpovede som sa prirodzene nedockal v com presne bol poruseny zakon, ci nejaky eticky kodex ci cokolvek. Ja nemam problem dat ti zapravdu, ale potrebujem argumenty. A tie mi z nejakeho dovodu poskytnut nevies.

 

Netusim co ma to, ze si si stihol zalozit rodinu spolocne s tym o com som pisal. Ja som sa pytal kde si bol (a aj ti protestanti co chodia pred Bonaparte) ked ich okradal Meciar, ked ich okradal Dzurinda, ked ich okradal Fico prvykrat. To bolo X rokov dozadu. Kde ste boli? Vtedy vam to nevadilo, teraz ano?

 

Kto su Rayenovci?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sú protesty namierené proti nemu a Robertovi Kaliňákovi na mieste? Patrí v tomto prípade opozícia na ulicu?

Bieda slovenskej politiky je už dlhšie v opozícii. Evidentné to bolo počas jednofarebnej vlády Robert Fica. Vláda širokej koalície má kontrolnú funkciu  zabudovanú už v sebe, ale to neznamená, že by sa o ňu nemali kvalifikovane snažiť i opozičné strany v parlamentne. Zatiaľ suplujú občiansku spoločnosť, ba dokonca s jej časťou sú ochotní sa i pobiť. Mám na mysli napadnutie ľudskoprávnych aktivistov pred komplexom Bonaparte.

http://www.aktuality.sk/clanok/367918/brigita-schmognerova-fico-neskoncoval-s-korupciou-vo-vlastnej-strane-rozhovor/

 

S takymito ludmi nemam chut spolunazivat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak, ako nesledujem cielene domáce dianie v poslednom čase,

nejde vyhnúť sa tomu, aby človeka nebacilo do očí sem tam na titulkách ...

 

tak toto, tento nadpis na titulke ma bacil ... fraška je slabé slovo:

 

Zločiny policajtov už nebude riešiť Kaliňák, ale Ficov spolužiak
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A co ma byt? Vies o tom, ze aj ministerstvo ma zakonnu lehotu (mesiac ci viac), do kedy musi o veci rozhodnut? A ze kazdy taky podnet je povinne preskumat? A ze take preskumanie netrva den ci dva?

 

Ja neviem kolko co trrva na akokolvek urade je ich to sracka.

 

Mne pravnik spisal zalobu za dve hodiny. Len musi byt sikovny - ci bystry. Ja ako pracu viem tiez velmi rychlo spravit ,ked chcem a musim. Tak isto ako opravar v  autodielne - len musi byt sikovny a bystry. Ked su tam tupele tupela tak to nespravia nikdy ani lehota im stacit nebude. A povedia ti ze to nejde ci to bude velmi drahe.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rayen toto je tvoj stat  tak rob s tym nieco.

 

 

Slovenská pošta podľa hovorkyne Ivety Dorčákovej mala na doterajšie nerozposlanie časopisu dôvody. Objednávateľ podľa nej najprv žiadal o distribúciu tlače podanej ako neadresná zásielka (leták). „Táto bola neodporučená k distribúcii z dôvodu, že týmto obsahom môže byť zasiahnuté do osobnostných práv človeka,“ vysvetlila Dorčáková s tým, že v prípade letákov nesie pošta zodpovednosť za obsah, a to v postavení šíriteľa reklamy.

O pár dní však tlač „bola podaná už ako periodikum, preto pošta bezodkladne požiadala podávateľa o potvrdenie, či ide o riadne zaregistrovanú periodickú tlač“. Pošta tiež požiadala ministerstvo kultúry o informáciu, či daný materiál spĺňa všetky zákonom stanovené náležitosti, ktoré by ako periodická tlač mal spĺňať.

Čítajte viac: http://domov.sme.sk/c/20254506/matovic-vini-postu-z-obstrukcii-pri-distribucii-novin-o-kauze-basternak.html#ixzz4IS5cCjOr

 


Ty si sa ich zastal. Ja tiez nieco spravim.


Ja to len tvoj stat ci ani tvoj a co? Zmizneme vsetci? Ale to pomaly budes mat ak sa budes spravat ako sa spravas.

 

Mate to a budete mat co chcete a tolerujete. Presne tak vela zdaru a vsetci.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty si sa ich zastal.

No a tu je presne ten problem ze nerozumiete, alebo nechcete rozumiet co ten druhy napise. Nikoho som sa nezastal, tak nevymyslaj. Precitaj si to cele este raz, pripadne aj viackrat. A hlavne rozmyslaj co citas.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

http://www.etrend.sk/uzavrete-hlasovania-trend/baro-370.html?sorting=answer

 

Pisem to uz 4ty raz a ma to nebavi. Ti ludia sa pod to co napisali ci vyjadrili nazor podpisali a oni aspon polovica vedia o com pisu.

 

A mame tu aj takych to.

http://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/404288-obycajny-extrem/

 

Ich neschopnosť prijať morálnu spoluzodpovednosť za sviniarov, ktorí fyzicky napadnú ženu pre jej verejné názory, by nás vlastne nemala prekvapovať.

 

 

Ja som ta raz bol. V tedy tam ta pani nebola. A viem co tam boli za ludia. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vcera vecer som si dal este posledne dve piva, A videl som tam jedneho idiota co rozhadzoval papiere. Uctenka a na zem, nejaky obal asi od cigariet, potom este jedno, a nakoniec krabicka od cigariet.

 

Toto normalne nieje a sa to u nas nerobi. Mal som vypite ako dnes  - ja som na to normalne nevedel upozornit ma to sralo a snazil som sa. Po prve do tej krcmi uz sa mi nechce vstupit. Po druhe som to neriesil spravne. Ale riesil som to  upozornil na to casnicku a snazil som sa upozornit na to jeho spolusediaceho co to ma pred sebou za idiota.

 

To ak sa sp


Niekolko krat som napisal o sukani strnastok v Galante. Nepreslo to. Upravoval som predchadzajuci prispevok. Teda neviem  ci prejde aj toto.

 

Ale o tom sukani som ukazal aj zene. Ze sa to moze stat  ci jej(aj mojej) dcere ci ziacke.

 

Tento nas stat absolutne zlyhal. Na vela frontoch mozno vsetkych.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja len v skartke. Zase som mal anglicku zastavu a zmyzol mi text, Ja neviem co to je. Na vojne sme sa nebili a som na to hrdi. Nebil sa nikto. Nebil sa nieze by niekto niekoho sikanoval. A to bolo na vojne.

 

V tomto state sa mi uz nechce existovat.

 

Rok dva a pojdem do prdele. A pritom len vlada je hrozna. Fizly co nic? Ci ti co tam prisli?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Niekolko krat som napisal o sukani strnastok v Galante. Nepreslo to. Upravoval som predchadzajuci prispevok. Teda neviem  ci prejde aj toto.

 

Ale o tom sukani som ukazal aj zene. Ze sa to moze stat  ci jej(aj mojej) dcere ci ziacke.

 

Tento nas stat absolutne zlyhal. Na vela frontoch mozno vsetkych.

 

Stat nezlyhal, ale zlyhali jedinci, co sa pasuju za moralne vzory.........mam na mysli zMatovica a spol a samozrejme humánneho a demokraticky zvoleného prezidenta, co neuznava slobodne a demokraticke vysledky volieb. Nerespektuje popradny politik, tak preco by mal nieco respektovat obycajny hlupy volic :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Čo máš proti Matovičovi?? Hneď od začiatku vedel čo za švába je Procházka a nikto tak jasne ako on nepovedal, že do vlády s Ficom nepôjde. Aj keď je trochu excentrický, miestami až radikálny z určitého pohľadu, ale je to úplne iný politik ako smerácka "elita". Ale raz príde deň, keď zakrvavení smeráci budú utekať z horiacej Súmračnej 25!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov