Skočiť na obsah

Ficove roky III


game

Odporúčané príspevky

  • Pred 2 týždňami...

Ale pravda existuje. A existujú aj čestní ľudia, s úprimnou snahou posunúť túto krajinu dopredu.

Tak ako sa ja nevzdám hľadania pravdy v tomto konkrétnom prípade, ani Slovensko nesmie prestať hľadať pravdu a čestných ľudí.

V opačnom prípade nás čakajú ďalšie roky rozkrádania a úpadku vo všetkých oblastiach.

http://www.aktuality.sk/clanok/339904/suchanek-z-kauzy-ct-odkazuje-ficovi-prekrucate-pravdu-nekradneme-vsetci/

 

 Mne osobne sa paci najme nadpis.

Pán Fico, prekrúcate pravdu, nekradneme všetci.
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

http://www.etrend.sk/uzavrete-hlasovania-trend/baro-358.html?sorting=answer

 

To su vysledky prieskumu u ludi - co maju nejaku zodpovednost a nejake skusenosti a vedomosti aj vtejto oblasti.

 

Ja som svoj nazor na toto povedal, hned ako som si precital zapisnice,ci uznesenia co zavesil ako prvy na svoj web Dano a ja som sa k  nim dostal.

O hodinu ste ich na fore mali aj ostatni. V niektorych dennikoch to bolo az dalsi den, v inych nebolo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Vcera som pozeral ozpravu v parlamente a videl som vystupenie Lipsica.

 

Spomenul tuto diskusiu, ze tam nieco povedali .... Tak si to vypocujem..aj ked su to pre mna nepodstatne osoby myslim,Zitnanska a Prochazka.

Prochazka tvrdi, ze pri zostavovani vlady u neh otazka Kotlebu hrala 0 percent.

 

Aj ked u neho ...je jedno co povie. A minutu moze povedat opak. A tvarit sa prblblo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.aktuality.sk/clanok/345682/komentar-pavla-sibylu-kto-delozuje-fica/

 

Celkom slusny komentar. 

 

Podla mna, verim,ze tato vlada dlho nebude. Pre ludi neurobi nic. Preco - lebo oni su tam kvoli niecomu inemu a nikdy nechceli pre ludi nieco spravit. Nevedia to - aj keby jedna strana mala dobry navrh ostatne to zamietnu  - proste je to zlepenec.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://domov.sme.sk/diskusie/2879228/10/24551293/Asistent-poslanca-SaS-mal-vidiet-Kalinakov-ucet-a-podozrive-prevody-zadrzala-ho-policia.html#24551293

 

 

Je dvolezite toto aspon pre mna - ak bude demonstracia ja tam budem.

 

Dosial som nebol na ziadnej. Bud som si neuvedomoval vaznost ci potrebu. Ale na tejto budem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je v podstate jedno aký článok ku kauze nalinkujem, a je mi jasné že žijeme v demokracii karpatského typu, ktorá má isté špecifiká...

 

neviem kde je pravda, ale stále sa nemôžem zbaviť dojmu, že v každej civilizovanej krajine by dotknutý minister sám požiadal o uvoľnenie z funkcie, minimálne na dobu než sa kauza riadne vyšetrí, aby tak zaistil aspoň zdanie objektivity vyšetrovania.

 

a zrejme nie som sám, Chmelára ako zarytého ľavičiara síce príliš nemusím, ale napísal to ešte lepšie ako ja

 

Eduard Chmelár, politológ: Ak táto vládna koalícia ešte má mať nejaký aspoň formálny zmysel existencie vo verejnom záujme, Robert Kaliňák musí okamžite odstúpiť. Ak sa má celá kauza dôveryhodne vyšetriť, na čele rezortu nemôže stáť obvinený. To je prejav elementárnej politickej kultúry. Zrejme len vďaka futbalu si ešte časť verejnosti neuvedomuje, že sme svedkami jedného z najväčších politických škandálov v dejinách moderného Slovenska. Dôveru v štát však nevybudujeme tým, že budeme porušovať zákony.

http://www.cas.sk/clanok/411947/zamestnanec-banky-ukazal-od-koho-dostava-peniaze-minister-preco-som-odhalil-kalinakove-ucty/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2016/cislo-23/robite-zle-detom-ked-idete-sebecky-za-svojimi-zaujmami.html

 

Celkom zaujimavy rozhovor.  Ze Slovaci sa radi sudia a pritom sudom neveria. Vcera sme mali listovy den. Chodili listy so sudu. Mne prislo poucenie a ze to bude robit ten a ten sudca , a ze nemam zaplateny sudny poplatok. Nepoznam dovod preco to tam uviedli. Zajtra spisem nejake oznamenie - prilozim potvrdenie o platbe, nech si to najdu.

 

Ale zaujalo ma tam, ze moze byt nejake zmierovacie konanie - ak sa nejako zhodneme vrati sa 90 percent sudneho poplatku. Teda za desat euro mi to isto stoji. Lebo ludom sa urcite veci tazko vysvetluju - tak to to maju na papieri a kedze to prislo zo sudu si to aj precitaju. Sused ,co si ma aj  v minulosti vypocul aj povedal nazor ,ale potom chcel mat klud..Za mnou vcera prisiel,ze co ma robit s tymi papiermi co dosli.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Stolička ministra vnútra Roberta Kaliňáka je roztrasená zrejme oveľa viac, ako sa zdalo. Podľa informácií agentúrySITA je totiž okrem opozície za jeho pád aj viacero poslancov za Smer-SD a aj koaliční partneri najsilnejšej vládnej strany.

http://hnonline.sk/slovensko/679575-kalinakovu-hlavu-chcu-aj-jeho-vlastni-poslanci-smeru-sa-buria

On to mafian je. Ze padne bolo jasne ako  - "pentacke" noviny pisali.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Verzia, ktorú sa verejnosti snaží predať minister vnútra, znie nasledovne. Tatra banka zistila, že jeden z jej zamestnancov (Filip Rybanič, asistent poslanca za SaS) si bezdôvodne prehliadal účty R. Kaliňáka a J. Počiatka, a zaujímavé informácie týkajúce sa prevodov z/na účet L. Bašternáka posunul ďalej novinárom a politikom. Dopustil sa tým porušenia bankového tajomstva, preto na neho banka podala trestné oznámenie. Na základe tohto oznámenia potom Národná kriminálna agentúra (NAKA) v piatok 10. júna v popoludňajších hodinách zatkla F. Rybaniča priamo na pracovisku.

 

https://dennikn.sk/blog/kalinakovej-teorii-naka-zatkla-f-rybanica-podnet-tatra-banky-nieco-nesedi

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Michal Havran
 

To je aká idea štátu a štátnosti, ku ktorej sa hlásite, v ktorej je dovolené žiť v paralelnom svete apartmánov a áut z Borata, koho chcete presvedčiť o tom, že to vôbec nejako myslíte, keď poznáte ľudí, o ktorých existencii by ste mali vedieť z Tarantina, čo to hovorí o vás a o verejnej službe, ktorú vykonávate, keď máte čas na takéto transakcie, zatiaľ čo Hnedučký distribuuje v dedinách múku a jedlo tým, ktorým štát posiela 50 eur mesačne?

http://komentare.sme.sk/c/20192161/precostakou-kreaturou-obchoduju-byvaju-unej.html
 
a tu cely text

 

Toto mi ušlo. Nejako som si myslel, že ľudia ako Bašternák sú už v Gabčíkove, že predsa nemôže žiť v Bratislave človek, čo si predplatil parkovanie na miestach pre vozičkárov a vyzerá ako východonemecký majiteľ požičovne pornokaziet.
No a to je teda týpek, s ktorým obchodujú ministri. Ministri republiky, ktorej nová vláda vo svojom programe napísala, že chce obnoviť dôveru v politiku a urobiť tak niečo proti radikalizácii nálad.
No a do toho vpáli tento sedliačik, akých sme vídavali v roku 1996 sedávať na terasách so slobodovcami vo farebných sakách.
Pamätám sa aj na to auto, keď stávalo na Hviezdoslavovom, mysleli sme si, že to je po diničovcoch, ale diničovci mali na autá vkus, toto bolo vždy také, ako vravia taxikári, žebrácke.
Kúpiť si Veyron na cesty, kde potrebujete SUV s podvozkom z húfnice zuzana, je rovnaké, ako keď si koncom milénia nechávali prví oligarchovia posielať letecky ustrice a k nim žrali tatárku Hellmanns.
Nejde však o Bašternáka ani o jeho podnikanie na úrovni kazachstanskej pyramídovej hry, ani o jeho melír z Baywatchu a bundičky z ľudskej kože, ide o ministrov a o to, kam sme sa dostali.
Slovensko má proste ministra, ktorý obchoduje s deväťdesiatymi rokmi, Tatra banka mu v tom pomáha, poslanecký asistent za priehradkou si to pozrie, akoby to bol redtube, niečo pofotí, niečo pošle a takto teda vyzerá slovenská politika pár dní pred možným začiatkom rozpadu Únie, v prvom týždni ramadánu, keď takmer zahynul kazateľ apokalypsy Al-Bagdádí.
O pár dní sa všetci vyterigajú na Devín, kde pod hradom v bývalej budove potravín prespávajú potkany a bezdomovci, aby sa maskovali do dejín a možno bude na parkovisku pri smradľavých búdach s langošmi zaparkovaný Veyron, pretože toto auto sa stalo neporaziteľným symbolom primitivizmu, ktorý postupne, no trpezlivo ovládol celú našu spoločnosť.
Ako to vôbec môže byť, že minister krízovej vlády pozná takúto postavičku, odkiaľ, čo, ako, prečo sa s takouto kreatúrou obchoduje, prečo sa u nej býva, čo je to, preboha, za obraz, ktorý tým vysielajú verejnosti?
Ako to máme brať celé vážne, ako si máme myslieť, že sa možno poučili, vystrašení Hnedučkým, že tušia hnev a zúrivosť, ktorú tentoraz nedokáže prehlušiť ani štadión, že to majú naozaj veľmi nahnuté?
Vláda je pri moci dva mesiace, no zatiaľ, okrem absurdnej dramaturgickej porady o programoch RTVS poslanci nevyprodukovali nič, čo by naznačovalo perspektívu, kadiaľ sa bude Slovensko uberať.
Je možné, že to sami nevedia, pretože vláda nie je schopná prichádzať s niečím, čo by malo byť plánom pre krajinu a ani nemôže, nemá čas, pretože priamo v Úrade vlády a na ministerstve parkujú deväťdesiate roky, ktoré, ak to mimobratislavskí politici nevedia, rozložili štát, rozleptali ho, hodili trikrát do Gabčíkova, preosiali heroínom z čias, keď boli albánske gangy pred Operou jedinou viditeľnou politickou štruktúrou.
Kam nás to teda vlečiete? Čo sa vám nepáči na dobe, keď sme znovu začali trošku veriť štátu? Čo máte proti tomu, že chceme žiť v modernej krajine, preto sme sa mnohí vrátili a snažíme sa robiť si svoju prácu najlepšie, ako dokážeme?
A vy vytiahnete biletára a poviete, nielen že vám to nie je ľúto, že sa s takýmto človekom poznáte, ale ešte z neho robíte dobre že nie vzor podnikania, popri ktorom vyzerá Boris Kollár ako Steve Jobs a Kočner ako Elon Musk.
Čo sa vám na tom období páči, keď sa na uliciach strieľalo, keď v krčmách sedeli hovädá, ku ktorým chodieval Gašparovič na narodeniny a pozrieť levíčatá v nejakej diere pod Tálami, prečo beriete myšlienku štátu niekam, kde ju nikdy nezachránite?
Slovensko potrebuje novú spoločenskú zmluvu, to je tá vec, ktorej nerozumejú mladí zdraví libertariáni túžiaci po živote v spoločnosti bez spoločnosti, vďaka ktorej si nezoberiem boxerov z Karlovky a nezaberiem ich byty.
Potrebujeme obnoviť spoločnosť, nie na etnických a iných nezmyselných princípoch, ale na veľkých témach, ktoré umožnia krajinu aspoň prepašovať do modernej epochy.
Potrebujeme prvýkrát zadefinovať, čo je to slovenská spoločnosť, akým hodnotám veríme, v akom svete chceme žiť, kde chceme žiť a vy nás podrážate takýmito operáciami? Prečo?
To je aká idea štátu a štátnosti, ku ktorej sa hlásite, v ktorej je dovolené žiť v paralelnom svete apartmánov a áut z Borata, koho chcete presvedčiť o tom, že to vôbec nejako myslíte, keď poznáte ľudí, o ktorých existencii by ste mali vedieť z Tarantina, čo to hovorí o vás a o verejnej službe, ktorú vykonávate, keď máte čas na takéto transakcie, zatiaľ čo Hnedučký distribuuje v dedinách múku a jedlo tým, ktorým štát posiela 50 eur mesačne?
Možno to nie je finančný problém, ale určite to je morálny a symbolický problém, ktorý zásadným spôsobom oslabuje už aj tak veľmi nízku dôveru ľudí v štát.
V tomto zmysle je teda zbytočné čokoľvek, na čo sa budete vyhovárať, Slovensko neohrozuje ani mýtická bratislavská kaviareň, ani utečenci, ani homosexuáli, nikdo z týchto ľudí neobchodoval tak, ako tento svižný Borat Bašternák, nikto tak nepodkopával vernosť ľudí voči spravodlivosti a rovnosti šancí ako táto cynická skupina ľudí, ktorá namiesto toho, aby makala, rieši vlastné veci.
Za toto všetko vás dnes nenávidia, toto vám vyčítajú, lenže vy to už ani nevidíte, pretože žijete v odlúčení od spoločnosti, na výjazdoch si aranžujete príhovory a hostí, neviete, po akých cestách jazdíme, ako nám lepí pri Tornali z policajtov, ako tu stále nefungujú tie veci, ktoré robia republiku republikou.
Nerozumiete, že spoločnosť sa začína pocitom, že sa o seba staráme, nie o henten prototyp poslíčka z Breaking Bad, ale o ľudí, ktorí sa majú nie vlastnou vinou zle, a ľudí, ktorí potrebujú pomoc štátu, aby mohli krajinu pretvárať na miesto, o ktorom sa nepochybuje.

Tak si vystúpte, na vozičkárskych miestach sú široké parcely, a nechajte nás pracovať na tom, čo ste vy za desaťročia nedokázali.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som sa rozpraval s advokatom a teda nasiel. Potrebujem predbezne opatrenie. Vcera som sa dozvedel,ze pokracuju v cinnosti(zrejme schodza o uvere) - aj ked som im poslal opeciatkovanu sudom zalobu - spravcovi hned.

 

Presviedcaju mojich susedov ,ze im chyba jeden hlas. Teda teraz ani schodza nebola zvolana.  Uz len podpisuju prezecnu listinu. Zapisnica je asi napisana.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vcera bol zmojho pohladu celkom uspesna demonstracia - myslim, ze Ficova vlada padne. Ja dufam, ze sa to bude stupnovat a toho prveho jula si spravym vylet do Bratislavi. Tam sme este v ZOO neboli.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Advokat mi poslal navrh na predbezne opatrenie - som si to precital . a som mu zavolal - su tam vety co ma vyrusuju - nie su pravda - snad to pochopil a ich odstranil. Ja som mu dal plnu moc. Mna - mne sa uz nechce v tomto vtejto blbosti pitvat. Strata casu. Energie.

 

Das im na vedomie , ze sa ti nepaci co robi proti strana.. oni to vedia. Klamu .. a ja neviem co chcu dosiahnut. A pokracuju(teraz myslim spravcu a tu firmu co ma nas zastupovat- doteraz ma nezaujimala ale si zistim kto to je - od nich prisli ludia za clovekom co bol proti - dochodca - a im chyba jeden hlas(mohli kludne klamat a chyba im 5 hlasov) - zrejme o hlasovani o financovani). 

 

A nech. Ved to je na ludoch - ja som jeden navrhovatel a je dvadsatdva odporcov. A niekolko svedkov. 

 

Ja klamat nebudem(nebudem a nemusim ani mi to zato nestoji) - ja sa pozriem co budu rozpravat moji susedia.

 

Mam aj dokazy - som zvedavy ako to bude prebiehat.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Maximálnu nespokojnosť vyjadril aj so schválenými bodmi vládneho uznesenia, ako napríklad s rekonštrukciou pošty v Hnúšti, obnovou prístreškov pre cestujúcich na železničných staniciach Jesenské, Rimavské Janovce, Likier, Hodejov, Šíd, Tisovec či zrekonštruovaním vykurovania výpravnej budovy železničnej stanice Tisovec a tiež obnovou železničných priecestí v tomto regióne.

http://hnonline.sk/slovensko/687214-primator-rimavskej-soboty-podrobil-vyjazdove-zasadnutie-vlady-zdrvujucej-kritike

 

 

Ja som len zvedavy s cim pridu do Revucej. U nas obnovovat snad pristresky nebudu. Uz ten socialny podnik Tomanovej v Murani mal vacsi prinos pre zamestnanost. Nejaky smerak si nakradol. Ale mi ani vlak nemame. :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dnesna akcia NAKA (ci inej polizajnej zlozky) na zaistenie dokladov v Bašternakovych nehnutelnostiach, to je akoze co ?

si myslia, ze po tolkom case to este nie je upratane ?

jj, vyborna kamuflaz na zastretie celej kauzy a Bela moze kludne dalej suslat, ze ziadne dokazy sa nenasli, vysetrovanie pokracuje, Kaliho odvolanie nepodporime

fu©k it!

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja pozeram dnes parlament. A do Bratislavi idem na vylet. Vie o tom uz aj zena. Som jej povedal,ze v pondelok do roboty nepride.

 

Tu ide hlavne o fizlov. A nas. Slusnych fizlov(maju radi robotu a mozu sa tak maximalne moznost ozierat ci byt vykopnuty). Prerusena rozprava -aj tak som chcel zbehnut do obchodu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

myslím, že tento rozhovor je spoplatnený, ale ak sa dá, prečítajte si to ... obraz Slovenska, od desiatich k piatim, plus komplet posledné dva roky ficoizmu:

 

Posledné dva roky žil na Slovensku ako reportér Českého rozhlasu. Teraz končí. Odchádza z Bratislavy aj z rozhlasu a už nebude novinárom. Bol 4 roky reportérom Českého rozhlasu v Moskve, potom päť rokov v Poľsku. Bol vo vojne v Čečensku, v Afganistane, reportérom na dvoch olympiádach, putoval s utečencami do Európy. PETR VAVROUŠKA hovorí, ako vidí Slovensko a novinárov.

 

https://dennikn.sk/483628/zo-slovenska-odchadzam-nevladzem/?ref=pt

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nicholsonovu nemusim .. dam aj link na jej prejav. Ale niic lepsie tam nikdy nebolo. Teraz grca Blaha to je nejaky vysokoskolsky ucitel? Co za ######a k nemu chodi?

 

Matovic tam dal plagatik pred svojim prejavom a vraj to nieje dohodnute. Prerusili rokovanie.

 

Mna Lipsic aj ked som ho nevolil a dalsi so SaS a Olano zastupuju .- su to moji poslanci. Rozpravaju co by som rozpraval ja. Podla mna robia to velmi dobre. A preto ich v pondelok podporim. Podporim hlavne seba a rodinu. Nech sa deti naucia. Sam som nikdy nebol na demonstracii.

 

--------------

Inak mna vyrusuje ministerstvo financii - teda Kazimir. Ja osobne by som jeho vyhodil. On a jeho podriadeni vyplacali Basternakovi peniaze. Kalinak to :len kril a profitoval:. Ale zodpovedny za vratky DPH je Kazimir - teda tato schodza je velmi dolezita - ale treba zrusit celu vladu  .. Aj Kazimira, aj Fica, Aj Kalinaka Aj Glvaca - cely smer, siet, Most a SNS. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hanbim sa ze Danko je spajany s Revucou(to je nieco podobne ako Fico a Topolcany). Aj ked u nas v okrese su bud madari ci Smeraci. Neverim ,ze to trdlo nahradi Fica.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

výber nového šéfa SIS? 
ako by povedal pri prežehnaní sa Ján Ponicenus-Ponický v Čachtickej pani Joža Nižnánskeho: "pámboh s nami a zlé preč!"

 
SNS navrhla na post šéfa SIS Antona Šafárika. Podnikateľa, rytiera a katolíka
 

Ako prišli národniari práve na Antona Šafárika, nevedno.

 

Podniká v elektrotechnike, venuje sa charite a má blízko k vedeniu katolíckej cirkvi na Slovensku. Nič z toho nie je kvalifikáciou na riaditeľa Slovenskej informačnej služby a nikto z kompetentných sa ani nechce vyjadriť, prečo padla voľba práve na Antona Šafárika.

Už jeho nominácia je zvláštna, lebo podľa zákona je výber riaditeľa SIS v kompetencii premiéra. Tentoraz však Robert Fico údajne ustúpil SNS a dal jej post šéfa SIS za to, že sa vzdala požiadavky na výmenu ministra vnútra Roberta Kaliňáka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som vcera bol na demonstracii - boli sme cela rodina - zena aj deti. Chalan sa aj pytal a som mu odpovedal.  Videl policajtov vela policajtov a videl dav -vela ludi. Sa ma pyta ked ten Kalinak a Fico su zlodeji preco ich ti policajti nezoberu.

 

Ja som mu to sa snazil aj vysvetlit - bud maju malu odvahu a ti co mali vacsiu uz tam niesu. Korupciu som mu este nevysvetloval.

 

Ja som tam bol , lebo som chcel a musel. Ale hlavne som tam bol kvoli detom -ich a to to tyka. A ked ked mi kladie take otazky je super.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To co sa dnes udialo by Fico II nemohol dovolit. Nedovolit hovorit opozicii. Teda mne a mojim zastupcom - ja som volil pr. Rajtara. Ak si to dovoli nejaky Danko - nedopadne to dobre. Nechcete Kotlebu? On sa len usmieva. Kolega vystrasene oci z kotlebu - co bude ak pride - nic horsie co dnes Danko, Bugar, smeraci nemohli spravit.  Zabranili v parlamente diskutovat. A to sa velmi rychlo vrati.  A kotleba bude isto velkorysejsi ako vasi dnes standartni politici. Su to vasi zastupcovia - dovolili ste to - stojite si za nimi - tak si to vyzerieme.

 

 

--------------

Som vysvetloval zene. TO co sa stalo v nasom dome bolo zle a viem to zvratit prostrednictvom sudu. To co sa odohralo dnes v parlamente je nezvratitelne - teda ovela ,ovela vacsie zlo. To sa napravit neda. 

 

--

 

Inak videl som ten plagat otca Hedvigy - siel tam s nim. Nebal sa ist s nami ci sa pridal ci tam chodil aj predtym. Ja osobne neviem co som vtedy a ci pisal. Myslim, ze rad sa pridal ..

 

Urobil to co by urobil kazdy spravny otec. Nie je komunikativny - ale to co ho trapilo dal na plagat a siel s nim.

 

---

 

 

A len tak so srandy - neviem ci som dobre pocul - spajali sa s Kosicami - nerozumeli si celkom volal s Kosic Rajtar. A potom ,ze sa zapojili aj Kosice - a zvolanie Kosice - a hned do p.ic.e(ci ja som to pocul) - len ako sranda - potom sa skandovalo Kosice ,Kosice..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov