Skočiť na obsah

Ficove roky III


game

Odporúčané príspevky

Po parlamentných voľbách 2016 sa vášne odviazali,

vládu zostavoval niekto úplne iný, než si niekto úplne iný predstavoval - a po vášňach vo volebnej téme tu máme dnes to, čo máme ... a píšeme o tom kdekade, tak to aspoň zjednoťme :)

 

Fico zostal tretíkrát premiérom, koalíciu napodiv  vytvoril s  SNS /Danko/, Most - Híd /Bugár/, a Sieť /Procházka/

 

Sulík  sa stiahol do svojho europarlamentu - nemal s kým vytvoriť vládu, na samom začiatku ho odmietol Danko a SNS.

Matovič zostal bokom - zostalo mu akurát protestovať a dovolávať sa úradníckej vlády ... to zatiaľ nevyšlo.

 

v Parlamente ale máme fašistov a Kotlebu a jeho ĽSNS.

 

a páni si rozoberajú  ministerstvá a posty kdejaké ... a možno, ale len možno, konečne začne niečo aj fungovať.

 

že ako, to je otázka na  3. vládu, ktorej bude premiérovať Fico, nečakane za asistencie SNS, Siete a Mostu ... čo myslíte, ako to zafunguje?

ako vznikla nakoniec vláda, na to tu dolu nikto z nás nemal ani ten najmenší vplyv.

 

takže všetko, zlé, dobré, škaredé, čokoľvek  na hlavu tejto vlády môžeme prosím sem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, v prvom rade, utečenci prestanú byť pre fica téma č.1 je po voľbách, teraz mu treba byť zadobre s matičkou uhniou. myslím že aj žaloba o povinných kvótach pôjde pomaly do stratena...

 

ďalej, ak bude mať fico a spol. aspoň trochu rozumu, umravnia svojich akcionárov aby nekradli tak na drzovku, ako boli doteraz zvyknutí. nemám obavu že by megazlodejiny nepokračovali, ale skôr sa budú diať takou soft-formou, ako napríklad za dzurindu...

 

ďalej, ak budú mať kúštik viac rozumu, tak aspoň opticky zlepšia fungovanie zdravotníctva, justície a školstva. že by fungovanie štátu zlepšili aj reálne, z toho by som obavy rozhodne nemal. lebo ak fungovanie štátu nezlepšia ani opticky, tak tieto voľby a ich výsledok boli v podstate selanka, a o štyri roky /ak toľko vláda vydrží/ to už bude iný hardcore, a o ďalšie štyri už bude v parlamente taká zostava, popri ktorej bude matovič vyzerať ako vzor seriózneho politika, a kotleba ako vcelku príjemný chlapík, v porovnaní s tými čo prídu po nich... miera nasratosti národa je totiž dosť vysoká, a voľby ju ukázali len čiastočne.

 

takže, svojim spôsobom nám zostáva držať ficovi palce, lebo v tomto štáte už ľudia párkrát ukázali koho všetkého sú schopní posadiť do parlamentu...

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ludia sa nemenia - su slusny alebo neslusny.

 

Bugar je stale ten isty.

Vládna strana Smer sa od roku 2012 prezentuje, ako tá, ktorá je  „na rozdiel od rozhádanej pravice“ schopná zabezpečiť stabilitu krajiny. Podsúva občanom pocit, že táto stabilita robí zo Slovenska pod ich vedením oázu pokoja a rozumu v Európe. Most-Híd a ja osobne tvrdíme naopak, že tento stav je v horšom prípade chaosom a v lepšom prípade stagnáciou.

http://bugar.blog.sme.sk/c/385398/od-stability-k-stagnacii-a-chaosu.html

 

Na tom blogu ma aj novsie prispevky.

 

Fico.

 

 

Jemu nikdy neslo o zlepsenie tejto krajiny. Nic nepovedal ani teraz ani nikdy predtym. len nas okrada.

 

https://www.youtube.com/watch?v=i_0S5Z8aH-w

 

Co je to za idiota? v com sa odlisuje od Kotlebu? Ma za sebou SIS, ochranku , fizlou? Su problem madari, cigani, utecenci? Su .. a nieco vyriesil?Zachoval sa niekedy ako chlap?

 

 

Dalsi komentar. Dam len nadpis.

 

Ano presne to len urobili. Len vam by som zamenil nam. Toto slusny clovek neurobi. 

 

 

------

Aby som neriesil len game - lebo je to aj u cloveka dva.

ďalej, ak bude mať fico a spol. aspoň trochu rozumu, umravnia svojich akcionárov aby nekradli tak na drzovku, ako boli doteraz zvyknutí. nemám obavu že by megazlodejiny nepokračovali, ale skôr sa budú diať takou soft-formou, ako napríklad za dzurindu...

 

Clovek dva normalne a slusne nieje kradnut. Ziadnym sposobom a pre mna nikdy nebude akceptovatelne.  Slovensko nikdy nebude lepsia  krajina ak si to neuvedomi. 

 

A posledna veta.

Miklos - ide robit na ukrajinu ministra financii? Ja mu rozumiem(aj verim) a dufam ze sa mu nieco podari. Ak sa mu to podari - takyto clovek -politik ma u mna plus. Fico to nema sancu nikdy dosiahnut. Miklos ano. Nikdy som SDKU ani Miklosa nevolil.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ten predmetnú sťažnosť ešte doplnil a informoval nás, že je v poriadku s tým, že mal zabezpečiť podpis a podanie sťažnosti na PPZ tak, aby bola dodržaná lehota na podanie sťažnosti. Napokon však sťažnosť (príloha 4) z Kriminálneho úradu Finančnej správy neodišla, bola stopnutá po vzájomnej dohode vtedajšieho vedenia Kriminálneho úradu Finančnej správy (Jozef Luterán, Ondrej Čurilla) s vedením Finančnej správy (Ing. Daniel Čech a Ing. František Imrecze) a celý prípad daňových podvodov tak mal byť navždy uzavretý.

S pozdravom bývala zamestnankyňa Finančnej správy SR.

https://www.ginn.press/news/kauza-dph-basternak-smer-list

 

Len aby sa vedelo kto je mafian a rozkradac.

 

Minister je tiež rád, že slovenskí občania a slovenské firmy neobsadzujú prvé miesta v Panama Papers. „To je všetko vlastne dôkaz o tom, že to, čomu sa venujeme štyri roky a chceme sa tomu venovať ďalej, má význam, pretože fungovanie daňových rajov je jedna hnusná vec a všetci asi tušíme, že je to len špička ľadovca,“ povedal pred stredajším rokovaním vlády novinárom Kažimír.

http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/389045-kazimir-danove-raje-su-hnusna-vec-panama-je-len-spickou-ladovca/

V slusnej krajine by ten uz byvaly minister rozpraval nieco ine a niekomu inemu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.ta3.com/clanok/1081427/tb-f-imreczeho-o-obvineniach-i-matovica-a-d-lipsica.html

 

Takze takto bojuju proti danovym unikom. Nechapem preco sa ten chlap promenaduje po tlacovkach a neodpoveda na otazky vysetrovatelom.

 

List je plny klamstiev- nevysvetlil - nevyvratl ani jedno. Ba ho priam potvrdil. Co odpovie pani Zitnanska? Ze sa o tom vedelo? Ze to neriesi? Co chce riesit?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Utopil sa Martin Filko. Strasna tragedia pre Slovensko(pre jeho rodinu iste). Nikdy som od neho nevidel jeden blog. Jednu prezentaciu - kde  nepisal ako treba zvysovat dane. Nikde nikdy.  Co sa mu podarilo - zvysit odvody zivnostnikom - neviem ci to bola jeho agenda - mozem sa pozriet. Zvysovanie dani podnikatelom(ludom) - za tym bol on, ma ifp - plno prac,kde aj co vynyslel. Aj vycislil - maju cisla - a jeho praca za 4 roky je ukazkova.

 

Takto ze sa MinFinu ak podarilo vybrat viac - nie kvoli kontrolam - nie ze by menej kradli(tu myslim na danovych podvodoch - to ze to povie Bugar- ci povedal - mi malo hned signalizovat ze je klamar - nie suu take cisla). Oni menili zaklady dani - trosku aj sadzbu - u zivnostnikv menili aj koeficient vypoctu vymeriavacieho zakladu. Nie je na slovensku podnikatel co by im dobrovolne zaplatil viac ako priklad v dvetisic siedmom(teda viac im neda a to sa isto nesmeni po tychto volbach). Je vela podnikatelov ale hlavne ziskov - ktore zmiznu do susednych krajin. O tom som si isty. Moji klienti to niesu - lebo maju male zisky nemaju snimy kam ujst.  

http://www.finance.gov.sk/Default.aspx?CatID=89

 

To som dokazal teraz najst - ale som si isty ze na fore je odkaz aj na Filkovu analyzu -ako vyriesil zodvodnenie zdravotne pre nizko prijmovych zamestnancov. Chujko si nieco pocital len nieco naco ho zneuzili. Ta vec bola vymyslene len,kvoli -jednej - moznemu zvysovaniu minimalnej mzdy - proti ktorej by nereptali a neprepusali podnikatelia(ci on nemusel viac doplacat cez urad prace na zamestnavanie ludi - aj Richter ma obmedzene zdroje - a oni maju v pi...i zdravotnictvo). Ale ako dnes nema vyznam zamestnanecka premia - zajtra nebude mat zmysel Filkov aspon pocitany nezmysel. Nebude platit - pre nikoho ako dnes zamestnanecka premia(ak som som sa to dozvedel - minuly rok dali aspon desat eur - pre ludi co zarobili pocas roka tritic eur - robil som danove ciganke , rocnik 74 - hned ako som sa to dozvedel - som sa zacal vypytovat na deti aby dostala danovy bonus- dostala na dve - to druhe jej stare matke pripomenuli na strednej skole kde este v minulom roku chodilo - teda prerabal som jej danove este druhy raz.)  - mas ju v zakonoch a mas ju aj v danovom priznani - nik na nu nema pravo.

 

http://www.tyzden.sk/podlampou/30986/pod-lampou-tri-smrti-a-tri-kontexty/?z=1&p=1&t=473cdc9&v=4724

 

V druhej casti relacie rozprava Odor - rozumne - ale tomu aj kazdy rozumne zmyslajuci clovek - ekonom ,ci hocijaky podnikatel aj rozumie. Filko aj Odor - ziju zo statneho rozpoctu desiatky rokov a teraz na to prisli. Lebo v Parizi bol sneh. Keby nebol - tak sa neporozpravaju a s nicm nepridu - co kazdemu normalnemu cloveku aj Stefanovi Hribovi je jasne.

 

Ale co sa nestalo. Ale Filko nic doteraz nic take nenapisal.

 

http://www.finance.gov.sk/Default.aspx?CatID=10647

 

Im dovolili na IFP aj nieco take zavesit? Podla mna Odor ak to mysli vazne v statnom sektore dlho fungovat nebude. Alebo je to len idiot a herec.

 

A je to len sranda - ako ze Most,SNS a Siet idu nieco reformovat  - napravat a ja neviem ake hluposti - so Smerom a zlodejmi sa to nikdy nemoze podarit. Ten SNS tunelar pozickoveho fondu to ma byt ako minister skolstva? On sa zivil dvadsat rokov na nicom a teraz ma nieco zmenit?  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.ta3.com/clanok/1081343/tb-m-kocnera-o-obvineniach-aj-b-kollarovi.html

 

Tato roztomila postavicka - ked pride na tlacovku - Preco si vybera Sulika(jeho diskredituje) ,Kollara, ci ponuka sto ticis za informacie na Lipsica?

Nikdy nie na Bugara, Nie na Pociatka, ci Fica . Preco mu vadia prave tito traja(Matovica spomenul raz a asi aj v dobrom,ak som to spravne pochopil - ma informacie aj onom) - lebo ma nieco spolocne s Tisom a Deadom. A timi co podporuju tuto vladu. Teda niekomu sluzi. a zije z toho.  Je to Vas clovek.

 

Iste na Kollara to nerozpraval z nenavisti(bol tam iny motiv) - aj keby to bola pravda - ja tomu cloveku neverim - ale rozpraval to kvoli mojim peniazom - peniazom co mali ist na moje deti - ine deti a dali ste mu ich vy. A Vasi politici. Respektivne Vasi oligarchovia - co riadia aj Vasich politikov.

 

Ale na tom aby ste aspon ty jednoducsi pochopili ako to funguje - aj ta postavicka - len na osobe Kollara presne popisala ako to funguje.  Danove raje - cyprus(nezdanenych dvadsatpat milionov), dotacie z PFA, ci to odkupovanie majetku sukromnej firme a nasledny predaj. neviem ci tu mal vniecom pravdu - ale som si isty ,ze ten gaspar financne zije aj na danovych podvodoch. DPH.

 

To nikdy nebol ani nebude podnikatel(nezivy sa na trhu - tym ze sukromnikom nieco osozne,dobrovolne a slusnu cenu poskytuje - nikdy na takom trhu nebol) - nikdy slusny clovek nebude. lebo to nevie a nikdy nebude vediet(ani nemusi ma Vas) - preto zije len zo statnych peniazov - to vie. A vie sa vyhrazat - teda aj na sukromnikovy zarobi - skusil to aj na Kollara(jemu sa tam vyhraza) - teda je mafian ktoreho chrani stat. Kalinak - Zitnanska a vy co ste ich volili. Vy ste im dali tu moc.

 

---------

Zaver na zamyslenie - ten kocner mohol mat Kollara aj cez tie svoje informacie pekne v hrsti. mohol ho dostat aj do flasky od piva. Preco to vytrubil - ci ma nanho este nieco?  Iste ma(ale je to len gaspar - co ma tlacovku ked oligarchovia - zitnanskej,Bugara, Fica,kalinaka - nieco potrebuju do medii pesadit). Preco to spravil - chcel sa ukazat - ci oligarchovia ze tato vlada je ta najlepsia? Ze Bugar sa zachoval chrabro a rozumne? 

 

Ci sa mu len verejne trosku povyhrazali - asi co robia sukromne. Ale to kludne a isto aj Bugarovi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pre mna je tato vlada zlodejska a mafianska - ako ta predchadzajuca.

teda mna to neprekvapuje.

http://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2016/cislo-14/koalicia-na-tajnasa.html

 

boha uz ste boli  niekedy v polsku - pre co tam maju normalne cesty-na sto kilometroch nevidis zaplatu - ale taka tam bude aj o 5 rokov a bude ten isty asfalt? preco tam maju benzin za 98 ci menej centov? Kolko platia za teplo?  Cena plynu klesne o 40 percent a ja nedostanem ani zvratky?

 

 

######nuti ludia ######nuti stat.

 

A ######a aby sme boli si blizsie - chujko z bytoveho druzstva chce zateplovat - ja som na stretnuti ani nebol - ale chujka ma v..

 

40 euro aby som platil tridsat rokov - co mi je na .. popar rockoch funkcne nebude o patnast -- ######- Vy######any - takych mate v okoli. Celu vladu. V minulosti davali hlasky ako to zabezpeci skelet cinziaku - rozpravaj to dochodcovi co ma 5 rokov do smrti a dva eura zvyseny dochodok. O tom kolko na plyne(teple) uzetris sa ani nerozprava - mala to byt navratnost - a tato s######ena vlada - fico a holiencik(isto porusuje zakon - ci urad zrusi) preto neznizi cenu plynu a tepla - lebo zateplovanie.

 

pri######any volici a pri######ana vlada. Co nas vsetkych okrada.

 

 

Ja sa este pristavim pri tych volicov. Nemusia to byt len dead a tyso - a game. Aby oali suseda budu volit aj kotlebu - tito budu volit kotlebu - tito arizovali nie ja(ja som nemohol - myslim moji prarodicia) a moja rodina . Inak tato vlado oava rovnako - ak to vyuzivas - tito vedeli to robit aj za arizacie. A urobia to. Opat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Opozičná strana Sloboda a Solidarita (SaS) žiada ministra financií Petra Kažimíra (Smer-SD), aby odvolal z funkcie prezidenta finančnej správy Františka Imreczeho.

 

"Napriek tomu, že tieto závažné obvinenia voči Imreczemu vzniesol anonym, bývalá zamestnankyňa finančnej správy, strana SaS ich považuje za vierohodné. Aj preto, lebo uvádzajú podrobnosti, ktoré mohol mať len pracovník zvnútra finančnej správy," uviedol dnes v stanovisku strany jej predseda Richard Sulík.

http://hnonline.sk/slovensko/595179-sulik-vyzval-kazimira-aby-odvolal-sef-financnej-spravy

 

Aspon takto by mal postupovat politik, ktory chce mna zastupovat. Ja by som odvolaval aj Kazimira - on tam dosadil Imreczeho a vedel preco to robi.

Inak tam mate aj listiny. Kde? len mozno na Danovej stranke(co som tu dal) - tie iste listiny poslali aj ostatnym redakciam - mediam.

 

Prokuratura a policia len na zaklade toho anonymu mala hned zacat vysetrovat - co snad aj robi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tých situácii kedy sa či už ako občan alebo aj ako zástupca právnickej osoby ktorú osobne riadim cítim bezprávne je celá rada. Tak aspoň jeden konkrétny príklad. Štát prostredníctvom "sociálnej" poisťovne vymáhal dlžnú sumu 4,02 € formou exekúcie co znamenalo navýšenie sumy o viac ako 100 € pričom "údajny" dlh vznikol niekoľko ročným úročením "údajného" nedoplatku na sociálnom zabezpečení pritom paradoxne v rovnakom období soc. poistovna evidovala zaroven aj preplatky ktore sa vsak neurocia. O vzniku nedoplatku sme sa dozvedeli az dorucením exekučného príkazu od exekútora nabaleného o sumu 25 nasobne prevysujúcu samotnú výšku "údajného" dlhu.

http://www.etrend.sk/uzavrete-hlasovania-trend/baro-349.html?sorting=answer

 

Ja o niecom podobnom neviem - mali sme kontroli zo socialnej poistovne a vratili na preplatky aj nam aj inej firme.

 

Teda su rozni(myslim na uradoch). Ale...

 

Cítili ste sa už sami alebo ako zástupca firmy na Slovensku bezprávne?

 

Ak na  toto odpovie 62 percent ludi,ze ano -podnikatelov - s ktorymi sa ja nestykam(resp nikdy nebudem v kontakte -  vacsich - nieje to este Vilagy ci Brhel -ale tito by sa uz mali vediet efektivne branit) a zamestnavaju kopec ludi.

 

Ako su asi na tom ti mensi,ci obycajni ludia.

 

Mne osobne tento stat aj neublizil - lebo minimalizujem s nim kontakt.  Nechcem mat s nim nic spolocne(neziadam o nieco nenarokovatelne - nejake dotacie kde potrebujes projekt a  25 percent navyse.). Ja nemam za kamarata - ci ani nepoznam ziadneho statneho uradnika.

 

----

zaver

 

Preco sa ja dostanem k relativne slusnemu uradnikovi. Nic nechcem,ale hlavne oni vidia, ze u mna nieje co ukradnut. Podobne aj u klientov - preto ani mafia tu nieje - nieje co ukradnut. Koho vypalovat. Ale..proste tie svine sa zaujimaju o vacsie peniaze. Teda su vyssie. a teraz ak to citam - s bbostami statu sa nezaoberam.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes bol clanok,ze chytili dvoch fizlou co niekoho vydierali  - dnes v dvetisic sestnastom a stalo sa to dvetisic osmom. Proste ho vydierali ze chcu od neho cca milion korun - lebo ho udaju ci zacnu vysetrovat.  Dostali sto tisic. Po osmich rokov ich stihaju - ale odo mna by dostali maximalne lyzatko.

 

 

https://dennikn.sk/?ref=menu

 

mate anketu tam - kolko ludi...

 

Ste spokojný/á s povolebným vývojom na Slovensku?

Zaujimave cisla a teraz si idem precitat najnovsi prieskum. Dufam ze Smer nebude mat viac - ma trafi slak. :zubiska: 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tu je aktuálny odkaz na anketu: https://dennikn.sk/minuta/429889/?ref=mpm

 

anketa zatiaľ vyzerá tak, že sa áno a nie približuje - ešte pred dvomi hodinami bolo odpovede podstatne nevyváženejšie

v tomto momente

to vyzerá takto:

 

Ste spokojný/á s povolebným vývojom na Slovensku?

 

  • áno (55%)
  • nie (45%)

 

ináč je to mesiac po voľbách, tá otázka sa môže týkať zatiaľ vlastne len koalície ako takej a vymenovaných ľudkov - o ktorých vychádza najavo kdečo špiny, ako zvyčajne.
klasických sto dní vlády možno ... ale len možno, ukáže ešte kdečo iné.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

predseda Fico dnes odkormidloval na vlastnom aute do nemocnice na vyšetrenia s podozrením na infarkt pre bolesti v hrudi.

odložil na náhradný termín návštevu Česka, kde mal rokovať so svojím náprotivkom Sobotkom spolu so Žitňanskou a Lajčákom. namiesto toho podstupuje kardiologické vyšetrenia.

tak, toto je zatiaľ správa dňa z domova ... a Ficovej tretej vlády.

 

Podľa hovorkyne Krajačičovej mal bolesti na hrudi. „Ešte stále je na bežných kardiologických vyšetreniach,“ doplnila. Nevedela odhadnúť, ako dlho budú vyšetrenia trvať. Pred NÚSCH prišlo množstvo novinárov a televíznych štábov.

http://www.aktuality.sk/clanok/329967/roberta-fica-vysetruju-pre-podozrenie-na-infarkt/

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Zase riesim zateplovanie. Mam pred sebou nejaku zapisnicu - co je oje..bom. Lebo taka schodza ani hlasovanie nebolo. Jedenasti co su za - ja som na schodzi tiez nezucastnil - spal som - ale bola tam moja zena. Jedenasti co su za 5ti na schodzi neboli. A hlavne nebolo ziadne hlasovanie.

 

Mam zapisnicu co je o###### - niekto ju napisat musel - kvoli comu? V nej je same klamstvo. 

 

-----------

Ked chces nieco spravit - a je to slusne nebudes podvadzat. No a neslusne je to vtom - ze je to predrazene - nevyhodne a nezmyselne- kvoli tomu predrazeniu.

 

A podvadzaju ma moji susedia(nie vsetci je to jednotka -dalsi tomu nerozumeju) .  A im to neprejde. NIe kvoli mne - ja 40 euro mam. Ale nechapem preco by som im mal davat dobrovolne nejakemu zlodejovi. Ale mam aj susedov co by im 40 euro chybalo. Ale aj dalsim panelakom.

 

Nas panelak ak bude zatepleny bude za slusnu cenu. Este raz toto je oj.. vacsi ako si dovolil na mna Fico(myslim za jednu vladu).

 

Ako to neskoncia  - skonci to na sude - som zvedavi co povedia ludia - ci budu klamat - niektori ano ale neverim ze vsetci. Potom by to bol pruser - ked mas krajinu oje..vacov - potom len vystahovat. Ale podla mna oje.. su len jednotlivci desat percetnt - dvadsat - ale nemoze byt ich 60% 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Inak o######a.. je plna kupa - ale co je problem - ze slusni ludia sa im nepostavia. Pozeraju na rozkradacky ako telce - ci akceptuju uplatok. Ja neviem co je horsie - ci beru uplatok(to su ti co tomu rozumeju) - ci pozeraju ako telce(ti tomu ani nerozumeju - len su okradani).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Inak medzi casom sa nieco stalo - bol som mierne prudsiˇ(na istu osobu som dava plagatiky - nech sa spamata)(ale mestsky policajti co ma aj nahanali sa mi skoro ospravedlnovali - jedneho som poznal-aspon zvidenia,inak ti fizly - boli ku mne ani ze nie makky oni mi akoby drzali palce). Niektori mozno na oko zmekli . Ale ja sa budem prvy krat sudit- lebo musim - ale pokusim sa na stranu mna zalobcu dostat vsetkych. Ci vacsinu.  - to sa pokusim zajtra. Ja nechcem zvady ani hadky ani sudy - ale nejdeto. Sud to len moze ukoncit. Zastavit jedno konanie.

 

Proste sa to pokusim spravit tak - ze sud bude - inak to nejde  - ale aby si svoju vinu uznali(pridaju sa na moju stranu) - lebo ja neklamem a to co tvrdim je fakt - ci prehraju. Skor druha strana -strana sa domna nebude pustat - a budu chciet zmier. uznaju ze klamali. Ja im odpustim. Oni neklamali sami odseba - mali za sebou silnejsieho komu uverili. A mysleli ze im to budem tolerovat. Keby nie ja a mozno co ma podrzia - by sa im to podarilo. Ale budu bojovat so susedom? Co som im nic nespravil? Za nejakeho ineho oje..ca? 

 

---

 

Inak ja som rad , ze okrem zeny - aj tu musim presvedcit - ci sa mi to nedari - ze mi niekto veri - myslim , ze zajtra sa to zacne lamat.

 

Bol spor -ci nebol - aj .. zajtra ci napozajtra - sa to skonci. sto percent susedov bude za mnou. Nemali silu - boli sme 4 ria - proti strana bola asi 5 - ale kvoli inej sile mali dalsich - pre mna je dolezite zrusit tu inu silu - a potom nech sa ti ostatni dohodnu ako chcu.  

 

--------------

Realne ide o zateplovanie a zateplovacku mafiu - spravcu - co na tom nieze zaraba - zarabat mozes ked robis - ked mas prachy a nerobis je asi iny termin.

 

No a ja som sa dostal do skupiny - 4 ludi -  traja dochodcovia a ja. Ti dochodcovia nemali sancu. Vedel som to tak som sa knim pridal - v hlasovani - ale hlavne spravil nieco aby boli na vitaznej strane.

 

Dal som odpor v dome a dam na sude. Oni by  nemali sancu odporovat - by rezignovali.

 

A hlavne - si aj snad uvedomia  - aj iny obyvatelia domu - ze su tu aj menej prijmovi.

 

----

Inak chcu zmier - ja som narobil bordel.

 

Ja ho prijmem. 

 Zajtra dam  podmienky - bud ich prijmu - Alebo bude boj.

Prijmu ich - 

 

Žaloba o preskúmanie domovej schôdze

(tézy žaloby)

 

Schôdze sa zúčastnili a majú hlasovacie právo: J. Koxxvá, p. Sxxilová, A. Sxxla,

p. Lixxková, p. Pxxxvá, J. Chxxaň  - k hlasovaniu, ako je uvedené v zápisnici, nedošlo.

 

Svedkovia: p.Brxxrsky, dvaja zastupitelia firmy BSS Inginiering, p. Ďuxxxka ml., manželia Pxaxovi, p. Hxvxxkoxvá.

 

Zápisnica o schôdzi bola zverejnená na nástenke dňa  25.4.2016.

 

Oznam o schôdzi bol vyvesený na nástenke vo forme – Schôdza – 5.4. 2016

 

 

 

Žalobcovia                                                                                                Odporcovia (žalovaný)

 

 

.............................................................    Kxxxvá    .............................................................

…..................................................     J.Suxxa a p. xxlová     ................................................

…...........................................     P.xovský a p.xezovská     .............................................

….......................................................     Mxková     ........................................................

…........................................................     X.Dxixvá     ..........................................................

…........................................................     P.Hrxnák     ............................................................

….........................................................     A.xla     ...............................................................

…........................................................     E.Goxry     ...........................................................

…..............................................     T.Lixk a p. xková     ...............................................

….................................................     Fuxero – xaz Eva     ....................................................

….......................................................      M. Čipxá     .........................................................

…......................................................     T.xkuxvá     ........................................................

…...................................................     D.xchová     .............................................................

….........................................................     O.Ďurxka     ..........................................................

 

 

Zajtra sa mozu rozhodnut - ci budu na strane mojej zalobcu -ci druhej strane. Riesenie je ze su vsetci na mojej strane - porusili X zakonov. Ak sa bu dá slusne chovat - zakonne - ja nemam sancu.

 

Bud to prijmu ci moja zaloba bude ste tvrdsia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tento pripad neviem ako dopadne  - mna to stoji vela sil - vela casu. Ak to ma zmysel som to ochotny obetovat.

 

Po dneskajsku je na strane zalobcov 5. Dnes som si spravil pracu.

 

Zajtra potrebujem dat dalsich 5 a poobede mozem ist navylet.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tu nieze sa to nehybe - mam tri podpisy - teda so mnou zatial chcu dvaja zalovat. Mam cas do piatku a chcem aby sme boli desiati. V dome byvame sestasti. Zaloba bude -lebo sam ju chcem a musim(ja som sa ludni stretol - su to dochodcovia - mozno tito ale sa boja nepoznaju zakon - ci ...su rozne dovody) - kolki sa pridaju neviem. Chcel by som aby ich bolo co najviac.

 

Aj mi co chceme zalovat mame mozno aj spolocny motiv , ale aj iny. Kazdy svoj. Moj je  - ze ja sa nedam oje..., lebo ja viem - mam tie informacie - minuleho roku som bol do toho zainteresovany - a dva tyzdne som hladal informacie.

 

Ja nechcem aby som bol oje.. ja moja rodina - nechcem aby boli ani moji susedia. A nechcem aby sa to dialo u nas v cinziaku . ale nechcem aby sa to nestavalo ani v inych cinziakoch - ci v Revucej ci inde

 

-----------------

Pritom bol tam nas spravca - ze on nic neberie do vacku - ako ze neo######ava - mne je jasne ze o######ava. Na neho by si mala zamarat policia. Ale policia to neviem kedy bude riesit.  Uz len ten smiesny dej - policajti sa mi ospravedlnuju ze za mnou prisli  ze ich poslal nacelnik.

 

Inak posledna poznamka .. Niekde to uz prebehlo aj pred 5 rokmi.  NIekde to prebehne . Ale .

 

Mam este jednu pikosku - U nas je jeden cinziak - neviem kto tam byva a kto to vymyslel - co spravili? 

Ten cinziak len nastriekali farbami. Mali lesenie a nejake naklady. Vravim neviem kto tam byva koho  bol napad - realne kok... u mna ma uznanie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Co sa tyka zaloby,mam ju napisanu dobre(teda ze bude uspesna). Zajtra ju dam na sud. Ja som sa tiez nikdy nechcel na sud dostat - ze to vyriesim nejak inak - ale teraz to inak nejde. Navrhovatel - tak sa to vola budem sam a odporov bude dvadsat dva a niekolko svedkov.

 

Na sude by ten moj pripad musel skoncit tak ci tak - len on moze rozhodnut o nejakej vymyslenej zapisnici - ale povodne som chcel aby zalobca(navrhovatel) nebol jeden ale pr.9ti.

 

Vcera som sa este trapil , dnes uz nie. Postupom casu a novych informacii - novych moji vedomosti sa to meni.

 

inak dam ju na net tu do fora - nech sa ludia poucia - ja som dnes dozvedel, ze mam dat navrh este aj o tom ako ma sudca rozhodnut. Teda o co mi ide. Tomu pravnikovi co to pisal to netrvalo ani tri hodiny(uroil mi to zadarmo). Ak je sikovny vie to napisat velmi rychlo. Ja by som sa na tom mohol motat aj pol roka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som zalobu dal na sud - ked som to vylozil pracovnicky boli nepripravene este to nevideli. Ja som jeden navrhovtel a dvadsatdva je odporcov. Teda som tam nechal  - zalobu 6 stran - a dokazy 4 stran zapisnice a  strany vypisu z katastra. Krat dvadsat styri ,kazde jedno bolo v euroobale.

 

Zaplatit v hotovosti sudny poplatok som  nevedel. Lebo ten automat moj pripad v ponuke nema a na sude to nevedeli prijat(porusenie zakona - ci neschopnost ludi) - pride mi vraj prikaz k uhrade. Ci moja chyba - ale ja som bol na sude prvy krat.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ved moderatori ak chcu najdite tomu vhodnu temu - neviem ked ja som zacinal to tu pisat - asi kvoli tomu - ze slusni ludia sa musia ktomu postavit.

Priklad prvy motiv to co som spravil a je ich asi desat.

 

Vcera ma pozdravil rodic pravnika co mi pisal zalobu - isiel s inym clovekom a mal debatu - sedel som na schodoch firmy inym smerom - nevidel som na chodnik - ale jeho hlas poznam. Ako presli a stale debatovali sa ten rodic obratil(isli od chrbta - a zkrical to vtedy ked som ho mohol vidiet zretelne, odzravil som sa mu) - zdvihol ruku a zakrical na mna ahoj. Ten co isiel s nim nechapal - sa obzeral na koho hulaka.

 

Dnes prisiel zamestnanec - firmy ,kde som poslal kopiu opeciatkovanej sudom zaloby(aby vedeli ako sa maju spravat- ale hlavne zachovat,lebo ak vyhram nasledky ponesu oni(myslim ak podpisali za nas nejake zmluvy,ci chcu podpisat) a je to mestska firma) . Bolo to velmi rychle a od neho velmi tiche ale nakoniec obaja sme povedali dakujem.

 

---

 

Ale ked na tym rozmyslam kludne to moze ostat aj tu - je to maly problem - aj velky - netyka sa len mojho bytu ci nasho cinziaka - ale aj v celom meste ci krajine. Ti dvaja co mi to dali najavo - podporu s nasim cinziakom nemaju nic spolocne. Len sa dozvedeli ako som sa zachoval. Vcinziaku som jednemu cloveku ukazal zalobu - jednemu povedal,ze som ju podal - a ten co by ju podpisal hned -tomu som to nepovedal - nechcel som ho ...kvoli tomu ze ak by sme prehrali - ci prehral aby ho neporazilo(aby sa netrapil ze prehral opat a pritom rozpraval pravdu).A potom bol este jeden - ten do sporu nechcel ist - aj ked som mnou asi suhlasil. Resp. nepovedal ze suhlasi - ale bol za nezateplovanie - ale ja  chapem jeho dovody. Ja som tiez nikdy nechcel ist do sporu - a toboz aby to rozhodoval sud - ale teraz to inak neslo. Na schodzi nebol a jemu omluvenku za to ze nepride na sud aj budem tolerovat(akceptujem to -on to ma dovolene u mna) - budem to chapat. Ale je to na nom. Ale porozpravali sme sa - co som rad. Povedal mi,ze jeho hlas nikdy nehral rolu - tiez dochodca - a ma prekvapil ked som aj rozpraval ,co ako bude a preco to chcem spravit - som sa chcel dopracovat k slovu pr. neplatne a on ho povedal.

Motiv - suvisiaci s nim ze aj jeden podpis - jeden hlas moze nieco znamenat - ci zmenit. Hlavne jeden clovek.

 

Proste ak je slovo zaloba - je dost tazke ludi presvedcit. Ale inak to nejde.

 

nepodarilo sa mi ziskat na moju stranu vsetkych styroch a nebolo dost casu - nebol som schopny dat do kopy nas 5tich - tak som siel solo - vsetci o tom vedeli(o co mi ide a preco to robim a ako to chcem dosiahnut). Mna zaujimal ich nazor.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nuz, od nas na dialku neostava nic ine, len drzat ti palce, aby sa ti dobra vec podarila. Lebo je dolezite, ak je clovek presvedceny o tom, ze bojuje za dobru vec, uz to je polovica (???) uspechu.

Na margo vhodnosti zaradenia do tejto temy poviem, ze asi je jedno, ci su to Ficove roky, alebo ktorakolvek ina vlada. Vzdy sa najdu parchanti, co by si zasluzili minimalne klietku hanby. Ale kludne to moze istat aj tu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes kolega co snim robim  - trinast rokov a stvrtok v piatok nebol v praci -  ak si zalobu precital - mi povedal -spravil si spravne .  My ako aj firma mozme mat problemy. Ale sa nebojim  - viem mozno spravit este vacsi rachot.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov