Skočiť na obsah

Kollár "Sme rodina"


alamo

Odporúčané príspevky

24 milionov poslali z Pezinka(UPSVaR) na schrankove firmy. Neviem ci je Pezinok nejaky specificky,ze je tam vela zamestnancov - lebo ak by sa toto iste udialo aj v dalsich 77 okresoch potrebovali by 2-3 miliardy, len na podvody.

Ja som za september poziadal a mal dostat 300 euro.  Na email prisla mi takato sprava.

Citát

Dobrý deň,

touto cestou Vás chceme informovať, že dňa 12.10.2021 bola vo Vašom mene podaná žiadosť o overenie splnenia odvodovej povinnosti. Žiadosť podal/podalo Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny v súlade s § 25 ods. 4 Zákona č. 580/2004 z. z. v znení neskorších predpisov. Zaevidovali sme ju pod číslom VU

Teda UPSVaR si ma lustroval ci platim zdravotnej poistovni, to iste urobili na socialnej a tam im vyhodilo,ze mam nedoplatok, tak som to skontorloval,len vyfiltroval platby do socialnej(na  ucte,filtracia cisla ustu socialnej poistovni). Porovnal co som mal platit. minimalne odvody sa zdvihli o 13,1, ja sam za januar poslal staru sumu a o 5 dni doplatil 13- zabudol som na tych 10 centov, tak som doplatil 20 centov. A uz sa na to vykaslal. Dalsi tyzden mi UPSVaR napisali,ze mi posielaju prispevok. Ta pani co mi volala, nevedela aky mam nedoplatok - ona to nevidela,len ze sa na to pozerala kazdy den. Ja som len poslal 20 centov , nikam nevolal. Potom ako mi prisla odpoved ,ze mi to poslali,som jej zavolal,podakoval, ze mal som tam nedoplatok 10 centov.

Citát

V porovnaní s minimálnymi mesačnými odvodmi SZČO (živnostníka) do Sociálnej poisťovne v roku 2020, ktoré predstavujú sumu 167,89 €, to znamená nárast výšky odvodov do Sociálnej poisťovne o 13,10 € mesačne.



 

Ti ludia na uradoch  su v celku v pohode. Uz sa ani nevidime. Robi sa to elektronicky. Dnes bol dalsi problem. Kazda socialna poistovna ma svoje cislo uctu - tu Revuca patri pod Roznavu mame svoje cislo uctu. mam novu firmu z bratislavi som prikaz na uhradu napisal na cislo uctu Roznavi. Prislo sa nato tak - ze na UPSVaR co davaju dotaciu na zamestnanca, videli cislo uctu Roznavi a nie Bratislavi. Zavolal som do socialky, ze to je v pohode, je tam variabilny symbol je to sparovane. Inak jedna s.r.o zmenila sidlo z Revucej do Martina - ja som vedel ,ze su rozne cisla uctov ,ale na to zabudol,posielala niekolko rokov odvody(to 2-4 tisic mesacne) do Roznavi a nieje problem,teraz ak o tom viem to zmenim. Ale v Socialnej poistovni to nerobi problem. Na UPSVaR si to vsimli. A nech dam ziadost,elektronicky, ze ta firma nema ziadne nedoplatky, co nema co mi do telefonu povedala.

Teda v tom Pezinku islo samozrejme o podvod. Pri 300 euro si to preveruju, ci aj pri 100. Nie 24 milionov. 

Nepreveruju si to kazdy mesiac,ale raz za cas to robia. ja som mal nedoplatok 10 centov od februara.

Ja som nevolal do socialky ani na UpSVaR ak som zaplatil tych 20 centov. Ale viem ze si to ta pani kazdy den sledovala, ci mi ma tie peniaze poslat ci nie. lebo z doveri mi chodili maily. Ja som rad ,ze to robila kazdy den. Na doveru sa uz vykaslala,ale ze sledovala tu socialnu poistovnu. poslal som 20 centov,automaticky,jej to po nejakom case vyhodilo,ze uz nemam nedoplatok. Potom(ak mi pridelila ten prispevok) som jej zavolal a podakoval,ze mala pravdu,ze mam nejaky nedoplatok(aj 10 centov) a ze to sledovala. 

 

 

dovera.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Zilinka sa nam uz uplne vyfarbil, svojim nekompetetnym angazovanim sa do politiky medzinarodnych vztahov uz definitivne opustil liniu, ze on kona len to, co mu zakony prikazuju.

Celkom by ma zaujimalo, ako to bolo pri jeho volbe do GP : dalo sa uz vtedy predpokladat, co z neho bude, alebo sa tak velmi a prekvapivo zmenil?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No neviem, či z jeho strany nedošlo k porušeniu zákona, Zákon č. 125/1996 Z. z. o nemorálnosti a protiprávnosti komunistického systému

ak povedal "že zmluva s vládou ZSSR o podmienkach sovietskych vojsk na území bývalého ČSSR bola výhodnejšia ako súčasná obranná zmluva s USA" 

Bol by som zvedavý, keby dnes nejaký politik v demokratickom svete porovnával zmluvy fašistického Nemecka so súčasnými a vyhlásil, že niektoré boli výhodnejšie. To porovnanie dehonestuje všetky obete komunistického režimu a spochybňuje  jeho nemorálnosť. S ruským generálnym prokurátorom sa v tejto otázke asi Žilinka zhodne. :smile:

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neviem o čo Žilinkovi, pri takýchto vyjadreniach, ide. Ak túžil po moci, tak ju získal na 7 rokov. Jeho ambície na vysokú funkciu, ako to citujem z prepisu rozhovoru z "poľovníckej chaty", boli dávno známe. Mohol si teraz spokojne užívať svoju vysoku funkciu. Už teraz často o sebe hovorí v tretej osobe. Tie jeho vyhlásenia sú podobné, ako heslá  a výkriky Ficových demonštrantov. On, na rozdiel od nich, si ale nemusí vybíjať frustráciu, alebo viesť politický boj za hlasy voličov. On vie, že to, čo hovorí, nehovorí ako súkromná osoba, ale vyjadruje aj stanovisko GP. Je pre mňa záhadou, prečo to robí? Asi sa od neho dočkáme ešte mnohých  podobných "prekvapení". 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jedine, co ma napada, ze svoje vyroky dostal Zilinka od niekoho dobre zaplatene, inac si to naozaj neviem vysvetlit...

Dňa 9. 2. 2022 at 14:34, Tono napísal:

No neviem, či z jeho strany nedošlo k porušeniu zákona, Zákon č. 125/1996 Z. z. o nemorálnosti a protiprávnosti komunistického systému

Ak doslo - aky zmysel ma zazalovat generalneho prokuratora? Ved dokonca vieme, ze ma poslusneho namestnika, aby to nevyzeralo prilis blbo, ze sam si rusi stihanie na seba...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov