Skočiť na obsah

Aké témy zvoliť?


Tomáš

Odporúčané príspevky

kvapku off topicu:

 

Jednak sa teda vôbec nevyznám ako funguje toto presúvanie príspevkov do rôznych tém, ale môj sedliacky rozum mi hovorí že v tom prípade hociktorá téma do ktorej sa Tomáš zaineteresuje by automaticky potom podľa takejto logiky mala byť presunutá do sekcie Tomášove problémy, pretože on má očividne problémy prakticky v každej oblasti života (t.j. nech už sa vyjadrí k hocijakej téme – vždy je to o nejakom jeho probléme). Inými slovami – museli by ste zakázať Tomášovi komentovať všetky témy okrem tých, ktoré sú pomenované Tomášove problémy.

 

presne.

 

toto sme spravili koncom minulého roka, rozkošatené Tomášove témy o Tomášovi sme zúžili to jednej témy, aj na výslovné Tomášovo  prianie, čo napísal vo viacerých témach, lebo videl sám, že je absolútne všade a všade sa rieši len a výlučne Tomáš, chcel to zúžiť do svojej témy.

 

Tomášov pohľad na Tomášove rozsiahle životné a párovacie problémy, ktoré sú vždy a výhradne zamerané len a len na Tomáša, spôsobili ani nie za pol roka, že Tomášove problémy sú zasa rozťahané všade, v akejkoľvek téme, na akúkoľvek tému, zabijú akúkoľvek debatu na danú tému, a vždy a výhradne všetko končí Tomášovými problémami neustále o tom istom.

takže preto presúvanie. celé fórum je plné Tomáša a jeho neustále rovnakých problémov.

 

až na túto výnimku - toto je tiež Tomášova téma, pretože ako Alex píšeš, nikto iný by takúto tému nezaložil, len Tomáš, takže Tomáš o svojich osobných peripetiách s témami môže písať sem.

Takže až na túto tému existujú ešte dve Tomášove.

jedna je Tomášove problémy so ženami - kde sa odteraz znovu riešia a presmerujú všetky jeho problémy so ženami,
a Tomášove problémy so sebou samým, kde sa rieši všetko ostatné.

 

len sa k tomu usporiadaniu vrátime.

a nie že sa nedá písať do tém o téme, o ktorej téma je. každý to dokáže, okrem Tomáša. zgulášované Tomášove príspevky, ktoré nedokáže udržať v téme, pôjdu do Tomášovho vreca.

 

koniec hlásenia a topic on.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

off topic a mozno na vysvetlenie (jedno z moznych) pre AlexR - Tomas ma pravdepodobne nejaku psychicku poruchu, snad urcitu formu autizmu, ktora sa prejavuje napriklad na jednej strane jeho totalnou neschopnostou fungovania v beznom zivote, na druhej strane nadpriemernou schopnostou komunikacie a podprahovej pamati

 

napriek tomu, ze sme ho uz x-krat posielali k specialistovi... nech aspon vie, ako sa to vola :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Písal si o nejakej babe ktorú si vídal niekde na zastávke resp. v autobuse a pôsobila ako strašná introvertka – s nikým sa nebavila, stála vraj ako stĺp vždy niekde obďaleč mimo ľudí a chcel si sa jej prihovoriť. Niekto z diskutujúcich ťa od toho strašne odhováral aby si to nerobil a nechal ju na pokoji a niekto ťa zas hecoval nech to skúsiš. Dohodol sa kompromis že by si ju mal iba pozdraviť a ďalej zatiaľ nič neriešiť. Ako to dopadlo, už si ju pozdravil?  

ak sa dobre pamätám, tak Tomáš niekde písal že dievčina radšej začala chodiť iným spojom, len aby ho nestretala...

 

Konkrétne ma zaujala táto situácia preto, lebo takéto introvertné dievčatá sú veľmi sympatické aj mne (nejak totiž nemusím baby ktoré si myslia že sa svet točí iba okolo nich a že musia byť za každú cenu stredobod pozornosti) a vcelku by som ti doprial keby si sa s tou babou aspoň zoznámil a skamarátil, zistil niečo bližšie o nej, čo je zač atď. – aj keď je to viacmenej iba v rovine sci-f. 

konkrétne táto , ako to opisoval Tomáš, dávala celkom jasne najavo že chce pokoj - zrejme od každého, nielen od Tomáša...

 

aj introvertka, ak bude mať o teba záujem, vie ho dať najavo - napríklad úsmevom. nebude to ale úsmev typu prasknutá dyňa, takže musíš byť len viac všímavejší, aby si ho neprehliadol. ak má ale postoj ako tá čo ju Tomáš opisoval, tak je to zbytočné aj skúšať, bude to pre ňu len otravovanie...

 

teraz 2x OT

1.

 

čo sa týka môjho nicku, je to podľa môjho momentálne obľúbeného pretekára Formuly 1 Nica Rosberga, 

asi som už starý, ja si pamätám len Keke Rosberga, ten jazdil ešte v dobách keď sa na F1 dalo aj pozerať...

 

2. ak píšeš dlhé príspevky, skús v nich robiť odstavce, príspevok je potom prehľadnejší a lepšie sa číta.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 ... Mimochodom nebyť Tomáša, tak téma „Aké témy zvoliť na rande“ by asi nikdy nevznikla, pretože žiadny príčetný človek by o takomto niečom nemohol viesť serióznu debatu. ...

 

To je to, čo vyvoláva u viacerých rozporuplné reakcie.

Ak by sa na tieto veci pýtal chlapec vo veku 14-15 rokov, jednak by to bolo hádam aj pochopiteľné a určite by sa na fóre našlo dosť ľudí, ktorí by sa vďačne a v najlepšej viere snažili poradiť mu.

Ak sa to však pýta človek, ktorý je "s odretými ušami vo veku skoro  trojnásobnom", tam  sa už začínajú prejavovať veľké pochybnosti. Otázky, skoro akoby na jedno kopyto sa tu opakujú už niekoľko rokov, ale navrhnuté riešenia čítajú a vnímajú pravdepodobne všetci fórumáci s výnimkou toho, kto sa pýta.

 

Aj keď sa vždy, alebo aspoň skoro vždy nájde niekto kto snahu poradiť má, často sú však tieto "do nemoty" opakujúce sa dotazy skôr odplašením a sú príčinou, že niektorí už ani nemajú záujem prispievať. Čítať si možno príspevky čítajú, však to sa dá aj bez prihlásenia, ale reagovať, písať, snažiť sa zmysluplne reagovať, na to už viacerí vôbec nemajú chuť.

Koľkí sme tu unavení, ubolení ... doslova! ... na tele aj na duši.

A to, že sa nesťažujeme ešte automaticky neznamená, že náš život je iba prechádzka ružovou záhradou.

 

Možno môže byť niečo pravdy na tom čo písal D'Ady, ale ... nech by bol výsledok vyšetrenia odborníkom akýkoľvek, pre Tomáša by nemal žiadnu výpovednú hodnotu. Možno, ale naozaj iba možno by to mohlo mať nejaký vplyv na ostatných na Fóre, ale po tých rokoch "nášho spoločenstva" už veľkú nádej na lepší pohľad ja osobne nevidím.

 

Každý z nás má určitú hranicu pokiaľ ešte dokáže ísť, ale keď miera trpezlivosti "pretečie", skončia akékoľvek dobre mienené rady, človek radšej mlčí a otočí sa chrbtom akoby sa mal vnútorne rozčuľovať pre hlúposť niekoho iného.

 

V určitom okamžiku mi napadla myšlienka, či nick Tomáš a všetky ostatné predtým nie sú niečo ako stránka študentov psychológie ... že nie jedna osoba, ale viacerí študenti pod jedným nickom uvádzajú rôzne modelové situácie a sledujú reakcie. Nepotrebujú robiť žiadne ankety ... "hodia dotaz, situáciu" a reakcie tu majú ako na dlani. Či viac prevláda empatia, či niektoré dotazy dokážu ostatných skôr rozčúliť, nahnevať, a pod.

Ostatne, pokiaľ sa Tomáš na niektoré z najbližších stretnutí opäť nedostaví, ten tieň pochybnosti môže ešte viac narastať.

 

Nehovorím, že veľa z toho čo Tomáš píše nemôže byť skutočné, ale ten priepastný rozdiel medzi opisom určitých "nešťastných udalostí či kiksov" napríklad v práci a porovnanie s písomným prejavom, ktorý je na úplne inej úrovni nahráva domnienke, že pravda môže byť niekde úplne inde.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ani ja uz nesledujem formulu ale ja som fandieval Schumacherovi kamosi aj chodili na hungaroring mavat takymi nemeckymi vlajkami na ktorych bol napis ferrari ci emblem toho konika a proste vtedy bola schumimania nadavali sme na Hakkienena a preto som mal aj taky nick vtedy vystihovalo tu dobu my vsetci cele moje okolie uznavalo schumiho.

 

Jaaaj lidi tak co teda bude? Je to uz prehnane, ludom to uz ide na nervy a ako vsetko podrobne rozpisujem skor by som si mal viest dennik s moznostou komentovania. Ja nepisem clanky. Len nieco ako dennik ze sa postazovat aky som mal den atd. Teraz hlavne nieco pre adminov: Neviem ako spravit aby sa to nezvrtlo. Dajme priklad ze je nejaka bezna tema ze napr. o mzde ja len prispejem nazorom ze mohli by ju zvysit alebo daco hned zacnu pisat ze co by za to chcel vsak tvoja praca je bezcenna a potom sa to zvrtne, alebo je napr. prostitucia tak len napisem nazor ze je to dobra vec pre ludi ktori inu moznost nemaju, zas si zacnu zo mna utahovat a zvrtne sa to... Tak neviem co potom...

 

Nieje to ziaden projekt studentov psychologie. Som skutocny a jedinecny a pravdepodobne prave preto mam tie problemy ktore mam ze som taky aky som. Niekedy sa cuduju ze prejav (na lepsej urovni) sa nezhoduje s (podlahovymi) nazormy a chovanim. Tak ste nevedeli ci som autista alebo inetligent co tak kombinacia inteligemtny autista alebo nieco take...

 

Ohladne tej uzavretej zeny uz clovek2 odpovedal. Uz som ju nevidel na tom spoji. Ci uz nepracuje tam, alebo ma inu pracovnu dobu, alebo autom chodi. Tazko povedat uplne sa stratila.

 

Ale mam novu story. Akoze ja tak bezne obhliadam zeny v autobuse aj sa obcas prihovorim ak sa podari no a kam sa to dopracovalo minule. Tie zeny niektore su uprimne a poslu ma dokelu co je v poriadku aspon viem na com som ale su take tiche a zakerne ze usmeju sa ale popritom doma zaluju ze aky uchyl po nich kuka alebo ja neviem co mohli doma povedat lebo jeden kolega z tej dediny kde pracujem mi povedal ze ,,pocul som ze okukujes zeny v buse" ja som dodal ze jasne lebo som myslel ze mi to nadhodil ako temu chlap s chlapom o zenach lenze jeho odpoved bola ,,tak si davaj pozor lebo minule si okukoval moju neter, tak jej daj pokoj!" tak som sa ohradil ze ja som nevedel ktora je jeho neter a ja nic zle nechcem len sa snazim zoznamit... On ze ,,aj moja manzelka ide raz za rok busom aj tu si otravoval..." tiez som povedal ze som nevedel vsak mne tie zeny nic nepovedia preto aj sledujem ci ma obrucku vsak nepovedia ze su vydate sa rozpravaju somnou akoby nic a potom ma ide manzel napominat ze mam dat pokoj jeho zene.

 

Takze ten niekto kto raz povedal ze mna uz pozna cely okres nieco na tom bude. Vsak mna poznaju taki ludia ktorych ja nepoznam!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš, môžeš prispieť názorom, ale negulášuj a kontroluj sa.

 

trochu odbočiť od témy odbočí občas každý - ale neexistuje tak, ako to robíš ty - u teba vždy končia všetky témy rovnako, hlavnou postavou je Tomáš a jeho problémy, v každej téme a po celom fóre a vždy to končí rovnako.

preto sa neustále čuduješ, že niekto iný môže mať problémy tiež - si zameraný len na seba, zahľadený len a len do Tomáša, sebecky len ty si jediný, kto má na  svete problémy, vonkoncom netušíš, čo všetko môžu mať ostatní ľudia okolo teba.

 

vôbec nevnímaš ostatných členov fóra, sú pre teba len štafáž a čosi, čo možno komandovať: ty sa mi staraj o auto, ty o financie, ty ma nauč toto a ty hento a všetci mi dodávajte ženy a admin adminuj!

 

si dospelý človek, kontroluj sa.

 

všetko ostatné o tebe píš do témy Tomášove problémy so sebou samým, ohľadne žien do Tomášove problémy so ženami.

guláše pôjdu všetky do tvojich tém, bez pardonu.

 

tak, ako je to napísané o tri príspevky vyššie: https://www.freespace.sk/tema/5974-aké-témy-zvoliť/?p=241577

 

už o tom nebudeme písať.  je to už napísané  dosť jasne a opakovane.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas, to ako Ti to povedal kamarat, ze sa o Tebe sepka, zacinam mat predstavu, ako sa vlastne po tych zenach pozeras.

Poznam par uchylnych typkov v okoli /tak posobiacich/....a ano, nie je to vobec prijemne...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Game, v poriadku posnazim sa. Doll, ale ja niesom uchyl ja nic zle im nechcem vsak si len hladam lasku a som aktivny lebo pecene holuby nebudu padat. Ked si nebudem vsimat zeny pripadne ich oslovovat tak ako si mam najst lasku? Ale preberieme v mojej v mojej teme. Tu je topic ake temy zvolit pri randeni. Cakam vas u seba ;-)

 

Topic On: Vsimol som si ze zeny sa casto pytali pri randeni na to ake som mal vztahy pripadne minuly, preco sme sa rozisli a tak. Su to dost zvedave bytosti, co mne je jedno ale ludom niektorym by take otazky vadili...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas, ja sa len snazim pochopit, preco si o Tebe suska cely kraj :zubiska:

Nic okrem uchylneho alebo cudackeho pohladu mi z toho nevychadza.

 

Na margo tych otazok, to su uplne bezne a prirodzene otazky. Aj ja sa pri potencionalnom partnerovi zaujimam o tuto oblast. Mozes sa dozvediet ako riesili konkretne problemy, ako reagovali na rozne situacie, co vobec bol dovod rozchodu. Aj z tychto veci sa da vela dozvediet. Samozrejme nemam na mysli pytat sa na minule vztahy ako take, to vobec. Co bolo bolo. Ale na dovod rozchodu nejakeho posledneho vazneho vztahu, to je otazka na mieste.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Doll, ale ja niesom uchyl ja nic zle im nechcem vsak si len hladam lasku a som aktivny lebo pecene holuby nebudu padat. Ked si nebudem vsimat zeny pripadne ich oslovovat tak ako si mam najst lasku? ..

Ja tiez si dam len prilezitostne ... ved ked mam smad . .ci oslava .. niekedy mi aj kamos zavola. Po tenise samozrejme ... ved preto som sa prihlasil do ligy , bude viacej tenisu a podobne.

 

------------

Na tej domovej schodzi ten spravca pri informovani - ich tych 9 ludi 6 co mali hlasovacie pravo - im povedal,ze to nerobi kvoli peniazom,ze by nieco z toho mal. Ja som tam nebol to mi povedala zena.

 

Tomas myslel som to zo srandy. Ale mne pridu cudni ludia co nieco ine hovoria a konaju. Priklad Fico a Kalinak. Najlepsi je Prochazka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som sa tu teda objavil len nedávno a tak sa tu nechcem moc rozdrapovať, ale trochu teraz nechápem tú obsesiu striktne sa držať témy a za žiadnu cenu neodbočovať – to má aký zmysel? To nevyzerá potom ako veľmi slobodná diskusia. OK, tak napríklad: budete rozoberať Tomášove problémy so ženami v príslušnej téme a zrazu sa tam debata prirodzeným vývojom vyvinie tak, že Tomáš napríklad spomenie že má problém s nejakou ženou lebo jaksi nevie akú má pri rozhovore s ňou nadhodiť tému. Čo teraz? Tak ho budete posielať že aby to písal do témy „Aké témy zvoliť“, lebo Tomášove problémy so ženami sú vlastne iná téma? A potom keď bude písať o tom ako na stretnutí s nejakou svojou tzv. takmerfrajerkou zvolil teda tému že sa s ňou bude baviť o tom že nemá peniaze lebo mu platia len minimálnu mzdu, tak ho budete zas upozorňovať aby to tam neťahal a nespomínal lebo to zasa patrí do sekcie Tomášove problémy s financiami? Preboha, veď keď sa dvaja ľudia rozprávajú trebárs pri pive a nadhodia nejakú tému, tak by ste sa čudovali kam sa prirodzená debata potom zvykne ubrať (to ako má k nim dojsť nejaký cenzor a povedať im – „páni kam to zachádzate v rozhovore, držte sa pôvodnej témy a keď chcete rozprávať o inom tak si prosím presadnite k inému stolu kde je povolené rozoberať príslušnú novú tému?“ Okrem toho – keď si raz Tomáš založí nejakú tému (v tomto prípade čistú pseudotému) tak musí byť každému evidentné že to bude len a len o jeho problémoch. Tak buď mu založenie tej témy neschválim a už na začiatku poviem „kamarát, máš tri všeobecné okruhy – problémy so ženami, s financiami a so sebou samým, nezakladaj už nič nové ale všetky svoje patálie píš len tam“ alebo naňho nebudem vôbec reagovať a debata sa v takej téme vôbec nerozbehne (pokiaľ teda nechcete aby tu zahlcoval priestor) a téma prirodzene zanikne. Alebo keď vám prekáža že Tomáš pri každej téme (aj tých ktoré nezaložil) zvrhne pozornosť len na seba, tak teda nebudem naňho reagovať a budem ho ignorovať, aby prípadná seriózna debata v nejakej serióznej téme neskĺzla do tohto smeru. Témy, ktoré ale Tomáš sám založil ako napr. Ako sa priblížiť, Aké témy zvoliť, Ako sa vyhnúť zaľúbeniu (WTF!) – tam už musí byť každému dopredu jasné, v akom štýle sa bude debata točiť (že to bude o JEHO problémoch a že bez jeho prítomnosti by tú tému nikto nikdy nerozoberal), tak buď tú tému ignorujte alebo akceptujte že sa točí len okolo hlavnej hviezdy Tomáša a tým pádom to bude opäť len o širokom okruhu jeho problémov, ktoré sú s danou problematikou nejak prepojené. Alebo najlepšie ju rovno zrušte a zároveň zakážte Tomášovi zakladať nové témy keďže vopred viete kam to bude smerovať a nech sa teda realizuje iba vo svojich problémových okruhoch. Možno je to aj trochu moja chyba že som svoj prvý príspevok, ktorý sa týkal Tomášovej situácie (viacmenej všeobecne) napísal zrovna sem (a nie teda do tých problémov so ženami), ale v tom momente toto bola najaktívnejšia téma s najnovšími príspevkami a v posledných príspevkoch sa zrovna rozhovor točil o chýbajúcej Tomášovej sebaúcte, charizme a zatrpknutom postoji k životu, tak reku sem to napíšem, sem to bude pasovať keď sa momentálne rozoberá toto.   

 

Čo sa týka poznámky od doll - aby som to ozrejmil, ja nie som žiadny asociál ktorý by mal problém osloviť neznámeho človeka, hocikoho (bez ohľadu na pohlavie) pokiaľ od neho niečo potrebujem, niečo sa chcem spýtať, alebo k tomu existuje nejaký elementárny dôvod prečo by som sa s ním mal začať baviť. Ale nedokážem nadviazať kontakt s neznámou babou pokiaľ by to malo byť len za účelom balenia a prvoplánového spoznávania atď. Cítil by som sa úplne trápne keby mám dojsť za nejakou babou a začať jej tlačiť do hlavy nejaké kaleráby, účelovo sa s ňou zoznamovať, pýtať sa jej na nejaké zdvorilostné somariny – je to priehľadné a trápne podľa mňa, v tomto som absolútny opačný protipól Tomáša, ktorý naopak pociťuje potrebu oslovovať hociktorú okoloidúcu. Ja keby sedím niekde na zastávke a vedľa by sedela nejaká cudzia žena ktorá by sama vysielala do očí bijúce signály (nejaký úsmev, zvodné pohľady) že má záujem o mňa (čo sa samozrejme nikdy nestane), tak ani tak by som sa neodhodlal za ňou prísť a nejakou trápnou formulkou ju osloviť a pustiť sa s ňou nasilu do nejakej debaty, pokiaľ by sa to celé nezomlelo tak nejak spontánne (Tomáš ten by naopak určite okamžite štartoval jak raketa a rovno sa jej opýtal niečo „unikátne“, napr. či sa jej môže začať dvoriť). No ale zas mám teda výhodu že po mne nejdú rozzúrení strýcovia :)  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mas dlhe prispevky dal som ti dvakrat bod(tie som aj docital). Zaujima ta aj nieco ine ako forum a Tomas? Ci inde nemas kvoli niecomu co prispiet?

 

Teda niekmu nejaka zenska vyssie dostala odomna bod(necham to povodne ako som to napisal secretka).  Vies pisat aj ty aj Tomas. Len pisete nezmysly.

 

Takto sa vam to chlapci nepodari. Ja viem precitat - aj ked mi to dojde neskor. CO a ako pise - preco sa ja viem pohadat s game ci doll,alebo darkman,Rayen ? Lebo s nimi sa da pohadat. Preco?  Lebo su to skutocni ludia.  Co napisu myslia uprimne. Jemnejsie to napisu ini .. ini nereagujuu. Pohadas sa ... si chvilu nahnevany a potom sa na to vykasles(prejde ma to). Debatujes dalej.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas, prestan sa hlupo pytat.

Navyse na toto Ti tu pocas x rokov napisalo odpoved x forumakov.

A Alex to excelentne zhrnul. Neexistuje navod ako byt automaticky uspesny.

 

AlexRosberg, mne prave pride normalne byt zdrzanlivy na ulici pri komplet cudzich ludoch. Dnes je to skor vynimocne, ale neda sa pausalizovat.

Ak zenu oslovi sympatak ktory ma dar reci, je mozno ze sa mu podari ziskat kontakt. Ak ju oslovi nesympaticky chlap nebodaj hirosima (Tomasov oblubeny vyraz), navyse s vyssim egom a cudnym vyrazom a spravanim, bude to skor obtazovat a hranicit s uchylnostou. To je moj nazor.

 

Tomas sorry, ale po tom vsetkom co si tu o sebe popisal, by som Ta na ulici po podobnej skusenosti asi zaradila do druhej kategorie (mozno sa mylim...).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Slimak co treba rozpravat babe aby to nebolo trapne ani cudne?

 

Ale mam novu story. Akoze ja tak bezne obhliadam zeny v autobuse aj sa obcas prihovorim ak sa podari no a kam sa to dopracovalo minule. Tie zeny niektore su uprimne a poslu ma dokelu co je v poriadku aspon viem na com som ale su take tiche a zakerne ze usmeju sa ale popritom doma zaluju ze aky uchyl po nich kuka alebo ja neviem co mohli doma povedat lebo jeden kolega z tej dediny kde pracujem mi povedal ze ,,pocul som ze okukujes zeny v buse" ja som dodal ze jasne lebo som myslel ze mi to nadhodil ako temu chlap s chlapom o zenach lenze jeho odpoved bola ,,tak si davaj pozor lebo minule si okukoval moju neter, tak jej daj pokoj!" tak som sa ohradil ze ja som nevedel ktora je jeho neter a ja nic zle nechcem len sa snazim zoznamit... On ze ,,aj moja manzelka ide raz za rok busom aj tu si otravoval..." tiez som povedal ze som nevedel vsak mne tie zeny nic nepovedia preto aj sledujem ci ma obrucku vsak nepovedia ze su vydate sa rozpravaju somnou akoby nic a potom ma ide manzel napominat ze mam dat pokoj jeho zene.

 

Takze ten niekto kto raz povedal ze mna uz pozna cely okres nieco na tom bude. Vsak mna poznaju taki ludia ktorych ja nepoznam!

 

Tomáš, a tebe osobne nie je trápne, že o tebe aj vrabci čvirikajú, že ideš za ženami ako pomätená osa za limonádou?

máš 35 rokov.

tieto a podobné tvoje problémy riešime hromadne, rieši ich pomaly celý internet na niekoľkých fórach  už celých minimum 11 rokov -

možno sa mýlim, a je to dlhšie, ale pred 11 rokmi, r. 2005 si sa s týmito istými problémami regol svojho času na Postforum, desiatky a stovky ľudí ti v úprimnej snahe na tvoje otázky a problémy v tvojich témach radili, a tak to ide už viac než desaťročie - a ty sám inde píšeš, že si tieto svoje problémy rozoberal aj na iných fórach, kdekade, všelikade ti radili. dokola, znovu, v každej téme, vždy o tom istom, nech už mala téma názov akýkoľvek, vždy sa našli ľudia, ktorí znovu a znovu a znovu radili v tých istých témach, celé roky.

 

to je v poriadku, stále ľudia nestratili nádej, že dokážu niekomu pomôcť, od toho sa tu vedú debaty a diskusie, kdekto pýta radu a pomoc a prakticky každému sa jej dostane. aj tebe.

/mimochodom, milý Alex, môžeš si byť istý, že  po toľkých rokoch a tisícoch diskusií na fóre a fórach vieme, čo je a ako vyzerá diskusia. to mierne zregulovanie Tomášových príspevkov patrilo k tým 11 rokom diskusií o tom istom v stovkách tém, ktoré končia vždy rovnako. myslela som, že to je jasné - Tomášovi to jasné bolo, vie, o čom je reč - ale aj tak je to to isté, ako hádzať hrach o stenu. toľko k tomu : )/

 

Tomáš,

pýtaš sa,

čo treba rozprávať babe, aby to nebolo ani trápne ani čudné.

 

keď si prečítaš všetky tvoje témy, čo zostali /tu sa nemazala ani jediná/ - na postfóre si jednu obrovitú tému svojho času zlikvidoval, a tam bolo tiež rád na tisíce - tu je už tých rád tiež neúrekom.

 

pred 11 rokmi ti ľudia začali radiť, že bribrzdi, netlač tak na pílu - pamätám si tie slová, na PF, odvtedy to aj tu odznelo veľakrát, v poslednom čase - čomu sa trochu aj čudujem, o tom nikto nepísal - tak teraz napíšem ja:

 

netlač tak na pílu.

výsledok je ten, a to vidíš sám, že sa ti dievčina vyhýba oblúkom, radšej ide na iný autobus, iný výsledok je ten, že sa ti dedinčan vyhráža, aby si neotravoval jeho neter a ženu, a je pritom ale úplne jedno, ktorá z toho množstva žien v buse bola jeho neter a žena - ty tlačíš na všetky ...a to je zúfalé.

chápeš, že podstatné je to, že o tebe v dedine rozprávajú ako o neodbytnom človeku, ktorý osloví každú peknú ženu, tlačí a otravuje, či sa im to páči, či nie?

 

tu nie je otázka, o čom rozprávať ... ty píšeš, že hľadáš lásku ... ok.

to vieš ty, vieme to my, lebo si nám o tom a vo svojom blogu niekoľkokrát napísal, ale tie ženy, ktoré tak neúnavne oslovuješ a krúžiš okolo nich, to nevedia, a nemajú ani šancu sa to dozvedieť - po celom okrese a susedných okresoch ide o tebe chýr, že tlačíš na ženy.

 

osloviť ženu tak, že krásna holka, zoznámme sa, tak ti garantujem, že väčšina žien začne utekať a pozerať sa čudne.

 

 ty už nie si neoperené dnešné mláďa, si dospelý chlap, pozeraj po ženách v tvojom veku, a hlavne, čo ti tu rozprávame dokola - zosadni z toho vysokého koňa a nepozeraj len po svojich ideáloch dedinskej kráľovnej krásy ... a zmeň konečne taktiku, toto nekonečné otravovanie žien vedie k ničomu, ešte môžeš dostať po nose.

takto, ako to robíš a koho oslovuješ, to predsa vidíš, že nejde. alebo to stále nevidíš?

 

pri hľadaní lásky nemusíš zákonite oslovovať každú peknú ženu, láska možno čaká niekde úplne inde.

ale to nechceš počuť, lebo akákoľvek iná, než najkrajšia, je hirošima a ty predsa nie si smetiak - tvoje slová.

a pritom netušíš, čo by ti ktorákoľvek iná, ďalšia dievčina mohla dať, nevieš, lebo to ani neskúsiš.

 

nie je problém, o čom rozprávať - odpoveď  je rozprávať menej, a natískať sa menej, neoslovovať každú krásku banalitami,  takto sa láska nehľadá ... a druhá podstatná otázka je, že mám obavy, že ty vôbec netušíš, čo je láska.

 

ty nevidíš okolo seba páry? alebo všetky páry sú nádherné, ty Apolón, všetci chlapi samý Adonis a všetky ženy v pároch samá Afrodita?

o čom sa páry zhovárajú?

nerozprávaj toľko o sebe ... neoslovuj každú ženu, keď sa s nejakou nakoniec zídeš, zaujímaj sa, ale pomaly, o názory ženy. zaujímaj sa o ľudí, nielen o seba, svoje potreby a svoje jedinečné problémy, a o krásky a banality, netreba porozprávať o sebe úplne všetko a každý detail každému na počkanie.

 

 

----------

okrem toho jedna poznámka:

 

už len táto konkrétna téma má 8 strán a stovky príspevkov.

po všetkých radách od xy fórumákov, ktoré mali zjavne presne toľko efektu, ako ten hrach na stene.

a Tomáš je zasa schopný spýtať na ôsmej! strane, tentokrát si odchytil slimaka, toho doteraz ešte asi nemal na muške: čo treba rozprávať babe.

35 ročný chlap.

11 rokov rád.

stovky fórumákov.

desiatky tém o tom istom.

a po 11 rokoch znovu,

po 8 stranách konkrétnej témy znovu tá istá otázka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Slimak, dôvod prečo som sa tu objavil je ten, že mi jeden človek párkrát rozprával o nejakom extravagantnom zúfalom skrachovancovi menom Tomáš, ktorý vraj vypisuje absolútne a uletené bludy na nejakom diskusnom fóre, že nech si niečo z toho prečítam, že sa minimálne aspoň zasmejem. Tak som si nedávno prečítal. Keďže ale jedna z jeho kľúčových tém bola zamknutá, tak som sa musel zaregistrovať aby som s k nej dostal a prečítal si ju (komentovať som pôvodne ani nemal v pláne, ale keď už som bol prihlásený, tak že teda už napíšem aj svoj názor na tie jeho bizarné problémy). Takže nebyť Tomáša a toho odporúčania nech si prečítam jeho bizarné príspevky, nebol by som tu (do iných tém sa zapájať teda neplánujem).

 

Tomáš, darmo sa budeš pýtať aké témy máš zvoliť pri rozhovore s babou, ide o to či si budete mať čo povedať alebo nie, či to bude spontánna debata alebo nie. Niekedy môže vzniknúť zaujímavý a plodný rozhovor aj o nejakej úplne banálnej alebo triviálnej téme, v inom prípade si jednoducho vy dvaja nebudete mať čo povedať a aj keď vytiahneš nejakú osvedčenú tému ktorá ti predtým vyšla tak druhý krát pri inej žene ti vyjsť nemusí a rozhovor bude kŕčovitý, silený alebo len formálny. V každom prípade je to v tvojom prípade asi jedno pretože ty keď prídeš k babe, ideš ju osloviť, tak predpokladám že automaticky z teba vyžaruje to totálne zúfalstvo a zúfalá túžba po kontakte s opačným pohlavím, ktoré ženy dokážu vycítiť a žiadna žena nemá najmenší dôvod aby sa zahadzovala so zúfalcom a životným skrachovancom v ktorom nebude vidieť žiadnu životnú oporu (a čo je horšie, kde je predpoklad že naopak ešte ona by jeho musela povzbudzovať a dodávať mu životnú silu – no ktorá baba toto potrebuje?) Však som si preboha zapamätal jeden prepis rozhovoru keď si sa dohadoval s babou o stretnutie a hneď v prvej smske si jej tam vyplakával že nemáš ani na autobus, takže musíš prísť na bicykli. Tým pádom bolo vymaľované a všetka tvoja dôstojnosť (ktorú samozrejme nemáš ale ona o tom nemusela ešte vedieť) sa v jej očiach stratila (pričom stačilo napísať „autobusom mi to nevyhovuje, dobehnem na bicykli“ nemusel si jej hneď vešať na nos aký si lúzer).

 

Mnoho ľudí tvrdí že ten kto nemá krásu alebo peniaze (aspoň jedno z toho) nedokáže zbaliť babu. Podľa mňa ale hlavne paušálne platí že na to aby chlap mohol zaujať a zbaliť ženu musí byť v prvom rade tzv. silná osobnosť (alebo si to aspoň tá dievčina musí o ňom myslieť – že jednoducho ten chlap má svoj život pod kontrolou a má pevnú pôdu pod nohami). Tá krása a peniaze s tým teda samozrejme súvisia, pretože kto nemá ani jedno ani druhé, tak má problémy, komplexy, nemá radosť zo života, stráca dôstojnosť a tým pádom logicky nemôže byť ani silná osobnosť. Kľúčové je v tvojom prípade uvedomiť si to a priznať si fakt že pokiaľ sa toto nezmení, tak budeš na každú ženu ktorú oslovíš na ulici či v autobuse pôsobiť ako otravný úchylák. Jediná nádej pre teba možno spočíva v nasledujúcich krokoch 1. hľadať baby primárne iba na kamarátstvo (s tým že možno možno sa z toho časom niečo vyvinie ale v žiadnom prípade netlačiť na to). 2. Hľadať ich na internete a hľadať iba zúfalé pesimistické (a s najväčšou pravdepodobnosťou nie moc pekné) ženy ktoré majú podobné problémy ako ty aby ste sa mohli vzájomne sťažovať na to aký máte obaja ťažký život – to vás bude spájať, to bude aj veľmi plodná a spontánna téma na váš kamarátsky rozhovor. Lenže opäť narážame na problém že Tomáško si neuvedomuje do akej ligy patrí a rúbe veeeeeľmi vysoko.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

trochu teorie,   schopnost byt vnimany ako sympaticky  je nieco co sa cielene naucit.   Je to obsahom mnohych predajnych seminarov, kurzov atd. 

Je samozrejme neeticke klamat,   ale aj sobasny podvodnik sa nejako zivi :)

 

Tvoj prispevok hovori o muzoch, co sa nemusia snazit chodit na seminare :), Ak ma muz vysoke M  ( maskulinita )  tak po nom zeny tuzia podvedome.   Ale nie kazdy je alfa samec,  a aj v prirode si dokazu prist na svoje aj bety :).    Len tomas sa sam prezentuje ako omega samec :),  a keby sa aspon zameral na ochranarske typy :)  ale on pozera inde.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ved ste poradili dobre hlavne Rosberg! Spravne. Neni ma to univerzalny navod. Aj blba tema sa moze nejakej uletenej pacit, a druha bude to iste povazovat za maxiblud... Tak skor co nehovorit resp. neukazat tak ako ten priklad s busom, staci len inac formulovat hned vyznie lepsie (busom mi to nevyhovuje dobehnem na biku) to iste sa da povedat aj inac aby to nevyzeralo zufalo.

Ano game po 11 rokoch som dostal rozum necham ich tak a zameram sa na to kde je aspon ako taka nadej aspon na kamaratstvo. Ta krestanka je presne ten ochranarsky typ, vdaka hanblivej povahe nehrozi konkurencia od inych muzov (co sa mi parkrat stalo ze mi druhi liezli do kapusty a vzdy vyhrali). Takze balit zeny kde nehrozi konkurencia, ktora je v mojej lige, je ochotna sa aspon kamaratit a netlacit len sa kamaratit a potom sa uvidi vzdy lepsie sa aspon kamaratit ako nemat nic!

Takze ide sa na tuto:

post-3-0-86777200-1465646510.jpg

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano game po 11 rokoch som dostal rozum necham ich tak a zameram sa na to kde je aspon ako taka nadej aspon na kamaratstvo.

... Takze balit zeny kde nehrozi konkurencia, ktora je v mojej lige, je ochotna sa aspon kamaratit a netlacit len sa kamaratit a potom sa uvidi vzdy lepsie sa aspon kamaratit ako nemat nic!

 

Takze ide sa na tuto:

 

 

 

nikdy už sem nehádž fotky bez spoilera, trochu slušnosti to chce.

sú to cudzí ľudia, ktorí majú právo na súkromie, a celkom iste tu nechcú byť vystavení,  nie je to konský jarmok

 

Takze ide sa na tuto:

 

alebo je?

čo to znamená, že "takže sa ide na túto" ?

ideš ju načať ako konzervu, či sa ti páči, či je to fajn žena, cítiš k nej niečo?

Tomáš, tebe je to zjavne absolútne jedno, kto to je ako človek, ako žena, len sa do nej pustíš.

preto píšem už nejakú dobu, že ty ani len netušíš, čo je láska, priateľstvo, byť niekomu blízky a blížny.

 

čo je to v tvojom podaní, že "teraz sa ide na túto"? 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Možno to myslel tak, že ide sa na palacinky. Dáme si zmrzlinu, kremeš, veterník. langoš, placky, šniclu, pepsi, pagáčiky, lokše a kačku. Potom sa pekne vy*****m a odvážim a budem čakať zas 29 dní na výplatu ... 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Možno to myslel tak, že ide sa na palacinky. Dáme si zmrzlinu, kremeš, veterník. langoš, placky, šniclu, pepsi, pagáčiky, lokše a kačku.

 

To vsak ona netusi, ze si to bude musiet zaplatit sama :whistling: :eehmm: 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ooooch, zasa sa musím vrátiť k môjmu bývalému kolegovi a jeho baleniu. Tomáš, z toho si príklad určite neber. Rob opak a možno sa pošťastí.

 

Ten keď išiel s táckou s obedom (áno, v nemocniciach existujú jedálne, kde sa aj varí a kde sa chodí na obedy) a zbadal ženu, ktorá ho zaujala, tak ostal stáť aj s tou tácňou a otáčal sa a púlil na ňu okále a dosolova s otvorenou pusou zíral až kým baba nezmizla za dverami/či kým si nesadla za stôl.

Inokedy zas si v nabitej jedálni k nemu prisadla ženská, a tak ju začal poúčať, už si nepamätám, či jej dával náboženskú kázeň alebo ju poúčal o vzťahu muža a ženy, ako majú ženy držať hubu a krok, nuž keď som mu tento postup  neschválila, presviedčal ma, že si určite k nemu sadla, lebo sa jej páčil a chcela od neho - ten výraz si presne pamätám - načerpať poučenie. I tak še da.

A tiež si chcel vyberať, len akosi nemal z čoho, lebo tie, ktoré by bol chcel, zasa nechceli jeho. O opačnom prípade (že by jeho nejaká chcela, kým on ju nie), neviem.

pritom mal celkom dobrú postavu, a nebol nejaký ohavňák, taký celkom bežný typ na prvý pohľad. Len keď otvoril ústa, už nebol bežný typ. A ešte aj s tými peniazmi sú si podobní. len exkolega zas na tom je predsa len finančne trocha lepšie ako Tomáš.

Tiež sa pamätám, ako na nejakú babu nadával, že ho len finančne využívala a chcela aby jej kupoval a pozýval ju kdekade, a ked som sa ho spýtala, či jej niečo teda kúpil, alebo ju dakam pozval, povedal, že nie. Ako ho teda využívala, netuším.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tazko sa nachadza hranica medzi vyuzivanim a pravidlom ze muz ma pozyvat zenu. Nech pozyva ten kto viac zaraba a v mojom pripade je to vzdy zena (kto viac zaraba) ale v minulosti sa vzdy nasli peniaze na pozvanie. Netvrdim ze som nikdy zenu nepozval len na tom seredskom stretku nic nepytala. Ale ked ideme do krcmy tak logicke ze si objednavam a spytam sa co si da. Ale ona je taky prirodovy typ ze radsej prechadzka, bicyklovanie ako krcma.

 

Navrh zakaznika: Tato tema je fakt blbost ze ,,ake temy na rande" ze to by normalny clovek nezalozil a ked uz tu mame temu ,,randenie" tak by sa tato mohla spojit s tou. Vsak sa ajtak bavime o randeni vseobecne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov