Skočiť na obsah

Aké témy zvoliť?


Tomáš

Odporúčané príspevky

Vymyslate tu teplu vodu. Naco nejake temy? Staci sa predsa pozerat do oci. Ved to je take romanticke...

Uz som chcel napisat ze nabuduce vyskusam. Ked to nezaberie napisem sem jej reakciu a bude aspon statistika ale tu nizssie uz na to je odpoved.

joj áno,

tak živo mi to pripomenulo čosi z praveku, že pridám spomienku zo záhrobia, ako Vilma zvykne :)

 

kedysi som mala takého nápadníka ... bol to cudzokrajný chlapík, a ako vysvitlo, vyhliadol si ma, a celé dni sledoval, proste si ma vybral, a ja som mala len patrične odpadnúť od tej pocty, že som vyvolená ... a mala som ohromné problémy ho zo seba zoškrabať.

 

to je ten, ktorého som raz takmer zabila kilovým skleneným popolníkom /kdesi som už o tom písala, kedysi/... urobil dieru do dverí, ale potom už chlapec nadobro pochopil, že ho nechcem ani vidieť.

 

dosť na tom, že mal tmavé teľacie veľké oči, a toto bola jedno z jeho ohurujúcich taktík - hlboký dlhý podľa neho maximálne romantický a podmanivý pohľad do očí ... vždy som mala chuť sa ho spýtať, či potrebuje vybrať smietku, bolo to tak smiešne a desivo mi to išlo na nervy ... tak.

koniec príbehu o hlbokom pohľade. :klobuk:

A toto je vlastne moj problem. Su proste ludia ktory zenam lezu na nervy uz len tym ze existuju. Ved aj mierumilovna game hodila po nom popolnik. To je to antivyzarovanie ze ten rozdiel ak pride k zene Maros, Roland, Kristian a ja povedali/spravili by vsetci to iste tak ti prvy traja by sa bozkavali a po mne mne by letel predmet ktory bol akurat pri ruke. Proste mna neznesu, neznasaju ma, povazuju ma za netvora. Ale Marosa ci Kristiana nie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game, ver či never, musela som sa zasmiať na tvojom nápadníkovi s teľacími očami...

 

hehe, moja mladšia dcéra mala ešte v jasličkách nápadníka, s ktorým museli mať postieľky vedľa seba a než zaspali, zaľúbene na seba kukali (povedala mi sestrička v jasliach), a love story poklračovala aj po prázdninách už v škôlke, ale trvala len dovtedy, kým sa chalan neposral, povedala mu, že nechce takého frajera, čo sere do gatí, darmo jej chudák aj opraté gate došiel ukázať, mohol sa aj rozkrájať, už ho nechcela.

 

milý Tomáš, ženská a la modelka nebude chodiť s niekým, kto sotva seba uživí a komu treba všetko pekne pod nos. Hovorím ti, osamostatni sa a makaj na sebe.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš,

Píšeš už roky, že túžiš byť príťažlivý pre ženy, a že sa ti nedarí.  V čom tkvie jadro problému? Ako sa prezentuješ, ako si so sebou sám spokojný?  Základom charizmy je sebaúcta. Akú ju máš? Zdravú? Máš rád život, staráš sa o zdravie, čo najlepšie,  pravidelná strava, zdravo sa stravuješ, máš kvalitný pohyb, športuješ,  spánok, pitný režim...? Hm..  vieš, ako  je to u teba?

Keď je človek zdravý, vitálny a má kondíciu, tak  je spokojný a dokáže  dopriať  žene, aj kvalitný sex.  Sebaúcta znamená či a ako veľmi si vážiš samého seba. Ako sa vnímaš vo svojom podvedomí a akú kvalitu si myslíš, že si zaslúžiš. Príťažlivý muž nachádza záľubu v raste, pracuje na sebe, rozvíja sa, nestagnuje, dokáže zabezpečiť seba, svoje živobytie a taktiež  dokáže  sa postarať o rodinu, ktorú si založí. Dá sa na neho spoľahnúť, dôverovať, je oporou...

Aj preto je príťažlivý. Je dôležité  uvedomiť si, aký môžeš byť vďačný, že žiješ, môžeš rásť, pracovať, darovať sa, byť prínosom. Ak bude z teba vyžarovať spokojnosť, pozitivizmus,  budeš magnetom pre ženy.   Váž si Tomáš, každý okamih v živote, teš sa z maličkostí, pracuj, nefňukaj, nezáviď, odpúšťaj tým, ktorí ti ublížili, a odpusť aj sebe. Z chýb sa pouč, ale netráp sa zbytočne preto, čo nemôžeš  zmeniť, sám sa len oberáš o energiu, nevzdávaj sa, nestagnuj, a nie je pravda, že ty, čo ti aj tuná píšeme, že  nevieš zúžitkovať, vieš, no  musíš chcieť a dokážeš. Nie jedným uchom dnu a druhým von, ale dôveruj. Maj sa rád, aj ľudí vôkol seba. Po hlave si nenechaj skákať, nenechaj sa využívať, nesmieš sa dať ľahko vytáčať, a nech ti nechýba humor, ktorý je v živote dôležitý.  Charizmu vidieť vo všetkom, aj v tvári, reči tela a hlasu , ako sa vnímaš ty, to dávaš navonok.. to, či si spokojný a ako budeš žiť, záleží predovšetkým od teba, Tomáš.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš,

:) tak to asi vidíš ty.

 

Môžeš sa Tomáško, rozhodnúť byť spokojný aj v niečom so sebou... :happyroll: a užívať si deň, alebo sa môžeš rozhodnúť naďalej  fňukať, lamentovať..  :bezradny:   a chodiť dookola so zatrpknutým postojom k sebe, k životu. 

 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prebehol som niektoré diskusné témy ktoré sa točili okolo rôznych problémov (ako tak vidím) dnes už legendárneho Tomáša. Bolo to veľmi zaujímavé čítanie, tento človek je jednoducho zaujímavý fenomén plný rôznych paradoxov (podľa vlastných slov neschopný manták, ktorý nič nevie a nechápe ale písomný prejav má skoro jak vychýrený spisovateľ). Všimol som si koľko ľudí sa mu snažilo poradiť, nasmerovať ho ale všetko bolo márne. Nechcem tu teraz machrovať alebo sa robiť múdrym, pretože niektoré problémy, s ktorými Tomáš musí bojovať sa týkajú aj mňa a som tak trochu v podobnej situácii (problémy s finančnou situáciou, nezáujem opačného pohlavia hlavne z dôvodu že ženám nemám čo ponúknuť atď.) Ale skúsim teda vyjadriť svoj názor riešenia Tomášovej neľahkej situácie. Jediná možná cesta je zmieriť sa so svojim krutým životným údelom. Vyhodiť si z hlavy že budeš môcť niekedy zbaliť nejakú ženu na úrovni ktorú požaduješ a vybudovať s ňou nebodaj vzťah pretože je to za daného stavu absolútne nemožné. Jediné čo môžeš ovplyvniť je nejak korigovať finančnú situáciu takým spôsobom, aby ti ostali peniaze na využívanie služieb profesionálnych spoločníčok. Sám si niekde vravel aký je to jednoduchý spôsob uspokojovania potrieb, kde nemusíš nič riešiť, takže nevidím dôvod špekulovať o nejakých známostiach, a špiritizovať aké témy nadhodiť na rande a podobné zbytočnosti. Žiadny univerzálny manuál a návod ako sa správať pri babe (aké témy zvoliť, o čom sa rozprávať) neexistuje. Pokiaľ raz žena vycíti že chlap je lúzer a chudák, tak je vybavená vec a debata končí. Treba hlavne ušetriť peniaze, urobiť nejakú dohodu s rodičmi (aby si im napr. za nejaké pomocné práce platil menšiu rentu), a raz za čas sa ísť vyšantiť do verejného domu, pokiaľ ti teda očividne neprekáža fakt, že u ľahkých žien je omnoho vyššie riziko nakazenia sa pohlavnou chorobou (keďže existujú vírusy pred ktorými žiaľ ani kondóm človeka neochráni). 

  • Pridať bod 4
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Game trhaj! Nanho trhaj! To bol povel ako pre policajneho psa ale pointu ste pochopili. Zrazu sa tu objavi nick ktory bol registrovany len vcera, prave s vystiznym nickom, a aky ma prehlad o temach... Takze pomme admini IP secko preverit! Ten nick smrdi!

 

Ale to o tych kondomoch a virusoch som nevedel! Vzdy som sa miloval s ochranou a len s lepsie vyzerajucimi zenami (snazil som sa vyhybat nejakym na prvy pohlad narkomankam a sfetovanym troskam) ktore boli ako tak upravene a starali sa oseba. Ono to fakt prejde cez gumu?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš skľudni hormón a nechaj prácu adminov na adminov.

ten nick tu dva dni iné nerobil, len čítal TVOJE témy. nič iné, len tvoje témy.

 

a poprosím, veľmi dôrazne, nevolaj na mňa ako na psa, pointuj ináč, lebo hodne prekračuješ hranice.

mám posledné tri dni tak vážne zdravotné problémy, že toto teda dnes celkom iste nie som schopná brať s humorom, ktorý tam ale dosť chýba. 

 

trochu slušnosti by neškodilo.

toto skutočne akceptovať nebudem. admini nie sú tvoj pes.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Myslim si, ze to vyssie spomenuty prispevok ukazkovo popisal a vlastne dal aj spravne odporucanie.

Snazime sa tu Tomasa stale polepsit, poucit, napravit ... Za tych par rokov sa takmer nic nestalo, takze zacinam sa aj ja priklanat k tomu, co nas novacik napisal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...Jediná možná cesta je zmieriť sa so svojim krutým životným údelom. Vyhodiť si z hlavy že budeš môcť niekedy zbaliť nejakú ženu na úrovni ktorú požaduješ a vybudovať s ňou nebodaj vzťah pretože je to za daného stavu absolútne nemožné. Jediné čo môžeš ovplyvniť je nejak korigovať finančnú situáciu takým spôsobom, aby ti ostali peniaze na využívanie služieb profesionálnych spoločníčok. Sám si niekde vravel aký je to jednoduchý spôsob uspokojovania potrieb, kde nemusíš nič riešiť, takže nevidím dôvod špekulovať o nejakých známostiach, a špiritizovať aké témy nadhodiť na rande a podobné zbytočnosti. Žiadny univerzálny manuál a návod ako sa správať pri babe (aké témy zvoliť, o čom sa rozprávať) neexistuje. Pokiaľ raz žena vycíti že chlap je lúzer a chudák, tak je vybavená vec a debata končí. ...

prečo sa zmierovať? čo tak na sebe makať, čo tak prestať sa prežierať, začať športovať, pestovať nejakého koníčka, zaujímať sa aj o niečo iné ako o to, dke majú kebaby a kde by sa našla ženská, ktorá by bola ochotná...keď zhodí pneumatiku, čo nosí okolo pupka, aj sám sa bude lepšie cítiť. A ak sa prestane prežierať, a skúsi ušetriťť na strave, tak by aj mal nejaké to euro, aby mohol dajakej aspoň kofolu kúpiť.

Nie všetky ženy sa pozerajú len na peňaženku, budeš sa diviť, ale niektoré považujú za dôležité iné veci. A ak je mu jedno, či zbalí kvalitnú (nehovorím, že krásavicu, ale že kvalitnú, to nie je to isté!) ženu, alebo takú, ktorej ide len o peniaze, tak ja karle nevím...ale zasa jedna dôležitá vec: lúzer a človek, ktorý nemá vysoký plat, je trocha rozdiel.  Niekto nemusí mať vrecia peňazí, a aj tak je to kvalitný človek. Záleží na jeho vlastnostiach, postoji k iným, k sebe, k práci...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vilma, roky to Tomasovi radime. Roky sa pyta to iste a nerobi nic pre to, aby sa aspon nieco zmenilo. Neviem ci citas jeho prispevky tak detailne ako ini.

On neschudne, on sa nic nove nenauci, on sa zalubi iba do krasnej, ktora si ho ani nevsimne, tie menej sympaticke prenecha inym.

 

Mozno by bol naozaj spokojnejsi, keby sa stale netrapi ako schudnut, ako lakat zeny, ako sa vediet s nimi rozpravat, ako mat uspech v praci ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Doll, tak to asi aj ostane. Ale možno že trpezlivosť prinesie ruže a Tomáš si aspoň niektoré z rád vezme k srdcu...?? :) Za rok, za dva...či?

 

noo, "ajťák" z neho jakživ nebude, ale aspoň schudnúť by mohol.  :) to by bolo to najmenej, čo by pre seba mohol urobiť, a nič by ho to nestálo. Ani ťuk.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

On sa ale ani len nesnazi pochopit, vdaka comu by mohol schudnut. Forumak mu nieco naznaci, a on aj tak bude mliet o tom ako ta zelenina chuti s nejakym parkom, alebo cesnak s langosom. On si z nasich rad utahuje. Nema co robit, tak sa vsade stazuje a my len pisem, piseme a cakame...

 

Ja sa len snazim pochopit. A asi uz nemam co pochopit, s prispevkom c.156 sa uplne stotoznujem. A mozno by sa mal aj Tomas nad sebou UPRIMNE zamysliet, ci by mu tak nebolo lepsie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

chýba mu pevná - alebo aspoň  obyčajná vôľa. Má len sny. Keby na sebe popracoval...ale to už som toľkokrát napísala, že hádam aj stačilo. Nie je ochotný sa ničoho vzdať, zatiaľ...jeho škoda. Ale možno raz motyka vystrelí a prídu tie ruže. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A čo je toto nejaká uzatvorená komunita keď sa nový používateľ okamžite berie ako niečo podozrivé a už by naňho rovno posielali rozzúrených adminov? (aspoň podľa Tomáša teda). No dobre, skúsim ale vysvetliť prečo som sa tu objavil - o existencii Tomáša som sa dozvedel od spolužiaka ktorý mi spomenul (v súvislosti s tým že neprežívam najvydarenejšie obdobie) že na jednom diskusnom fóre vypisuje nejaký zúfalý človek ktorý je na tom v živote horšie jak ja. Tak som si zo zaujímavosti prečítal niektoré jeho príspevky (že čo je on vlastne zač) a zaregistroval som sa potom iba kvôli tomu aby som si mohol prečítať tému, ktorá bola zamknutá (konkrétne Tomášove problémy so sebou samým). A keď už som bol zaregistrovaný, tak reku že čosi mu aj ja k téme napíšem – svoj názor a hotovo. To je všetko, nič viac za tým netreba hľadať – nie som žiadny troll ani nič podobné. K Flinstonovej – môj osobný názor je taký že zmeniť sa Tomáš nedokáže, on má asi takú špecifickú a svojskú povahu ktorá sa nedá zmeniť, bohužiaľ. Človek ktorý príde v nejakej bagetárni k babe a opýta sa jej (úplne vážne bez srandy) „slečna môžem sa vám začať dvoriť?“ a následne zároveň nechápe že čo vlastne pokazil, človek ktorý stále pýta nejaký univerzálny manuál (t.j. postupnosť krokov ako zbaliť babu mysliac si že to bude univerzálne fungovať), človek ktorý keď si dohaduje rande tak v prvej smske napíše že nemá na autobus, človek ktorý na otázku „čo práve robíš“ babe o ktorú má záujem odpíše, že leští bambus a nevidí na tom nič zlé, lebo však ženy vyžadujú úprimnosť a on bol predsa iba úprimný a povedal jej pravdu... tak takýto človek s takýmto uvažovaním nemá šancu upraviť svoju povahu. A toto ja nehovorím v zlom, ale je to tak proste. Aj ja som niekedy naivne sníval že bude zo mňa Cassanova, ale práve preto je najdôležitejšie uvedomiť si že „no ku**a nebude, lebo na to nemám“. Tomáš veľakrát napíše že „nemám na to, som neschopný, kašlem na baby“, ale potom mu to nedá a zas začne špekulovať ako by mohol zbaliť hentú ako hentú atď. Môžeme zmeniť svoj životný štýl, upraviť výzor (a áno, o toto sa musí aj Tomáš snažiť), ale uvažovanie a povahu človek zmení ťažko (obzvlášť ak je to kombinácia vrodeného intelektu a nejakej výchovy). Takže musí sa sústrediť (presne ako si povedala) o to aby začal zdravšie žiť, športovať, ušetriť peniaze, pretože toto sú veci ktoré môže ovplyvniť, ale na balenie báb sa treba jednoznačne vykašlať pretože tam to nikam nemôže viesť. Keby tie baby bral len ako potenciálne kamarátky bez toho aby sa čo i len náznakom pokúsil nejako to siliť (väčšinou ultra-trápnym spôsobom) do vyššej roviny, t.j.sex, vzťah, tak by debata úplne ináč stála. Môže byť vďačný že využíva tých služieb prostitútok, pretože napr. ja kvôli môjmu (možno iracionálnemu) strachu z vírusov a infekcií si ani toto dovoliť nemôžem. Tomáš, ten vírus, ktorý prejde aj cez kondóm sa volá HPV vírus, je ním údajne nakazených 80% sexuálne aktívnej populácie (resp. raz za život sa s nejakým typom stretne 80% ľudí), má vraj viacero podskupín z nich niektoré sú neškodné, niektoré spôsobia menšie problémy, ale niektoré môžu narobiť človeku vážne problémy – neni som odborník iba som to vygooglil. V každom prípade pri prostitútke ktorej sa cez deň premelie kopu klientov je veľmi vysoká šanca že v sebe nejakú pliagu nosí. Ale ja tieto veci zvyknem dosť zveličovať, takže nedaj sa odradiť a ďalej slobodne tie služby využívaj, lebo musíš mať aj ty predsa nejakú radosť v živote.

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Len mi bolo divne ze preco prave nick Rosberg co suvisi s tymi sexualnymi vecami. Preto mi to len bolo podozrive ale inac vitaj na fore a prispievaj vela pis, ja sa casto nudievam pri cakani v rade na pokladnu a pod. Tak chytim mobil a tapatalkujem, mam nastavene zoznam tem v ktorych diskutujem a citam si. Takze super potesim sa novym clenom. Ano to je take ako ked povie fajciar ze na nieco umriet musim... Tak to je uz riziko zivota. Mozno ma zajtra prejde nakladak tak si uzivam maximum carpe diem ci co to je uzivaj den lebo ta este dnes vecer moze prejst kamion... Nevim o cem sa snima vypravat. Ta krestanka ma semnu nehoraznu trpezlivost zatial vyhrava. Tak dlho ma ziadna nestrpela. V tej bagetarni su vsetky zadane. Ale pochvalil som jednej oci ze ma ich krasne nebickovo modre.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Len mi bolo divne ze preco prave nick Rosberg co suvisi s tymi sexualnymi vecami. Preto mi to len bolo podozrive

 

toto si písal už druhýkrát - Tomáš,  prečo nick Rosberg súvisí s tými sexuálnymi vecami a prečo ti je práve preto podozrivý?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

uhm, asi nemal v súvislosti so sexom na mysli Keke Rosberga či Nica Rosberga  z F1 ...

 

som presvedčená, že mal Tomáš na mysli toho bývalého pornodebila Roberta Rosenberga ... ale rada by som, keby nám to Tomáš skutočne sám potvrdil, prečo sa mu to spája so sexom, aby sme mali jasno

 

aby som mohla odporučiť, že existuje google, keď neviem, kuknem,

 

 

a aby sme my mohli vykročiť o kúsok ďalej, a mohli sa venovať téme, a nie každú jednu zgulášovať do nepríčetna a áno, Tomáš, ide sa držať témy. voľnejšie, samozrejme, ale bez totálneho gulášovania.

 

nemusí každá téma kam píšeš končiť rovnako, vždy a zásadne tými istými Tomášovými problémami, že sa v tom nakoniec ani pes nevyzná, o čom vlastne téma je.

 

keď to nejde, píš znovu do Tomášových problémov so ženami. aj tak je to všetko nakoniec vždy o tom istom.

už sme nedávno schválne zužovali témy, aby sa zjednotili, znovu sú rozkošatené a v každej téme o ženách vo vzťahoch sa rieši nakoniec stále na jedno brdo komplet každý Tomášov problém so ženami. ktorý je neustále rovnaký a nemenný celé desaťročie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 prispievaj vela pis, ja sa casto nudievam pri cakani v rade na pokladnu a pod. Tak chytim mobil a tapatalkujem, mam nastavene zoznam tem v ktorych diskutujem a citam si. Takze super potesim sa novym clenom. Ano to je take ako ked povie fajciar ze na nieco umriet musim... Tak to je uz riziko zivota. Mozno ma zajtra prejde nakladak tak si uzivam maximum carpe diem ci co to je uzivaj den lebo ta este dnes vecer moze prejst kamion... 

 

 

..ano cele forum tu funguje na to aby sa nam Tomasko nedajbohom nenudil :zubiska:

 

fiha,Tomas, aky bohem z teba je zrazu    Carpe diem?? ty ???? neviem ako to Horacius myslel ale z teba mam pocit, ze svoj zivot skor marnis ako vyuzivas prilezitosti.. :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nemal si ty na mysli Rosenberga?

Ano toho! Takze prepac Rosberg. Ja som sa pomylil. Aj admini maju pravdu nebudeme gulasovat pomme do mojej temy.

 

Takze este raz: Topic je o tom ake typy tem preberat a nepreberat pocas prvych stretnuti. Nejde o nejaky navod len tak zbezna ze nieste na prvom randu, uz sa otukavate, ale este ste neni uplne ze dobri znami, tak co skor vytiahnut nieco neutralne, nieco lahsie, ci zachadzat do zivotnych detailov atd.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomášove dobrodružstvá a sťažnosti ohľadne žien znovu prosím do témy 

 

Tomášove problémy so ženami.

 

tu pokračujeme v diskusii na tému Aké témy zvoliť bez gulášovania - na siedmich stranách síce tu už odznelo rád neúrekom, ale snáď ešte niekto nejakú má.

všetko Tomášove mimo - zabehnutie do porna, prostitúcie, práce, zamestnávateľov a čohokoľvek iného bude presmerované do príslušnej Tomášovej témy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jednak sa teda vôbec nevyznám ako funguje toto presúvanie príspevkov do rôznych tém, ale môj sedliacky rozum mi hovorí že v tom prípade hociktorá téma do ktorej sa Tomáš zaineteresuje by automaticky potom podľa takejto logiky mala byť presunutá do sekcie Tomášove problémy, pretože on má očividne problémy prakticky v každej oblasti života (t.j. nech už sa vyjadrí k hocijakej téme – vždy je to o nejakom jeho probléme). Inými slovami – museli by ste zakázať Tomášovi komentovať všetky témy okrem tých, ktoré sú pomenované Tomášove problémy. Mimochodom nebyť Tomáša, tak téma „Aké témy zvoliť na rande“ by asi nikdy nevznikla, pretože žiadny príčetný človek by o takomto niečom nemohol viesť serióznu debatu. To len Tomáš neustále dúfa že mu niekto poskytne zázračné rady ako má postupovať aby na stretnutí s nežným pohlavím zahviezdil, lenže na to neexistuje návod, tam je treba vždy sa riadiť len podľa kontextu aktuálnej situácie a spoliehať sa na pohotové reakcie (zmysel pre humor, trefné hlášky, vedieť kedy čo povedať, vedieť kedy treba mlčať, kedy byť vážny, kedy byť vtipný, kedy byť romantik atď – vždy podľa situácie). Žiaľ takýto dar nemajú všetci a ten kto ho nemá (ani ja ho nemám) je v blbej situácii a nemá šancu na úspech. Tomáš tu párkrát vypísal prepisy nejakých rozhovorov a v nich je badať zaujímavý fenomén. Semtam začne na prekvapenie celkom dobre, je výrečný, holka je pohoďáčka, je naňho milá, smeje sa a zrazu to on zaklincuje z ničoho nič ako blesk z jasného neba nejakou kolosálnou trápnou blbosťou ako napr. - chce zistiť či má dievčina snubný prsteň tak sa rovno z ničoho nič opýta – ukážeš mi nechty? alebo sedí s nejakou na lavičke, chce sa blysnúť komplimentom a zadrie že „máš pekné vlasy, môžem sa ti v nich kutrať?“ Takže takéto elementárne faily a kiksy sú jednoducho neprípustné, to sa v žiadnom prípade nesmie stávať. Na druhej strane musím oceniť Tomášovu extrovertnú povahu keďže mu očividne nerobí problém oslovovať náhodné neznáme ženy v autobusoch, na ulici atď za bieleho dňa. Výsledok je síce katastrofálny ale tá samotná odvaha je obdivuhodná. Túto vymoženosť Ti trochu aj závidím, keďže ja mám problém hoc aj na diskotéke (kde sa to tak trochu očakáva) osloviť aj napitú babu (čo si na druhý deň nebude nič pamätať) len aby ma neposlala niekam a ja som sa nestrápnil a necítil sa blbo. Ty si musel ale zažiť tých trapasov také nespočetné množstvo že už ti to môže byť jedno - si už voči nim imúnny a môžeš sa teda veselo realizovať a zbierať ďalšie. Mimochodom, keď som čítal tvoje témy, zapamätal som si jednu vec, kde by ma celkom zaujímalo rozuzlenie toho príbehu. Písal si o nejakej babe ktorú si vídal niekde na zastávke resp. v autobuse a pôsobila ako strašná introvertka – s nikým sa nebavila, stála vraj ako stĺp vždy niekde obďaleč mimo ľudí a chcel si sa jej prihovoriť. Niekto z diskutujúcich ťa od toho strašne odhováral aby si to nerobil a nechal ju na pokoji a niekto ťa zas hecoval nech to skúsiš. Dohodol sa kompromis že by si ju mal iba pozdraviť a ďalej zatiaľ nič neriešiť. Ako to dopadlo, už si ju pozdravil? Konkrétne ma zaujala táto situácia preto, lebo takéto introvertné dievčatá sú veľmi sympatické aj mne (nejak totiž nemusím baby ktoré si myslia že sa svet točí iba okolo nich a že musia byť za každú cenu stredobod pozornosti) a vcelku by som ti doprial keby si sa s tou babou aspoň zoznámil a skamarátil, zistil niečo bližšie o nej, čo je zač atď. – aj keď je to viacmenej iba v rovine sci-f. P.S. – čo sa týka môjho nicku, je to podľa môjho momentálne obľúbeného pretekára Formuly 1 Nica Rosberga, takže žiadny potetovaný pornoherec ani nič podobné, to len na vysvetlenie

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov