Skočiť na obsah

Aké témy zvoliť?


Tomáš

Odporúčané príspevky

Tomas....Helle napisala presne to, co som chcela aj ja.

 

Nie prvy krat mi pises o protireceni. NIK ho tam nevidi, len Ty! Zacni konecne nad vecami aj hlbsie uvazovat! O tomto je cely Tvoj zivot, rady ludi nevnimas. Ano, precitas, ale bez znamky zahlbenia sa, pochopenia.

 

Ludi nebavi vysvetlovat to, co je kazdemu zname a zrejme. Ty si proste vynimka, ktora musi mat na vsetko dodatocne otazky. Zial iba v teoretickej rovine.

 

Uvedomujes si vobec, ako neskutocne toto ludi unavuje?

Ty mozes byt pre ludi vo svojom okoli aj "energetickym upirom", s ktorym nechce mat nikto nic spolocne...lebo stretnutia s nim su unavujuce a nemaju zmysel.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

 

Uvedomujes si vobec, ako neskutocne toto ludi unavuje?

Ty mozes byt pre ludi vo svojom okoli aj "energetickym upirom", s ktorym nechce mat nikto nic spolocne...lebo stretnutia s nim su unavujuce a nemaju zmysel.

Vsak ty si nasla co smetak dlho hladali! Pamate ako som vo svojej teme opisoval ze ludom idem na nervy (pritom im nic nerobim, nijak neublizujem) a jediny kto o mna prejavuje zaujem su ludia s nekalymi umyslami?

 

Skoda ze moj repelent nezabera aj na grazlov ktori ma chcu okradnut, sikanovat, utahovat si zo mna... Takyto ludia mi nedaju pokoj ale taki normalni sa ma zase strania...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

helle, tak ja mam zase dost siroky repertoar :)  Ale to bola rada pre tomasa :),   ezoterika je tema kde sa najlahsie blufuje.     Ked sa tlacia kaleraby, tak sa treba drzat temy kde su emocie.    A blufovat v architekture ci hudbe, to chce predsa len aspon ake take znalosti.  

A s tebou by si som ponadaval na ezoterikov :), spolocny hnev je rovnako emocia :)

 

 

A zase, slnieckove baby su lahka korist  :),  ale zase tie co sa lovia zlozitejsie  prinasaju lepsi pocit :).    Ale tomasovi zjavne treba zacat niekde v lahsich vodach.   Zubrienky na diske uz nezbali. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A zase, slnieckove baby su lahka korist :), ale zase tie co sa lovia zlozitejsie prinasaju lepsi pocit :). Ale tomasovi zjavne treba zacat niekde v lahsich vodach. Zubrienky na diske uz nezbali.

Velmi dobre napisane. Je to tak. V tych disko vodach sa mi uz prestalo darit, uz je tam nova generacia, ludia sa obmenili ti co chodili za mojich cias uz maju rodiny a tak. A je pravda ze tie tzv. slnjeckove zeny nepozerali na to aky som skaredy, kolko mam penazi, nikdy tam nebola ta materialisticka vec ze co im mozem ponuknut. Dve mali dokonca VS vzdelanie a platila mi aj pitie. Vobec jej to nevadilo. Nie kazda je zamerana na materializmus. A ani jedna nevravela ze jej leziem na nervy, nevykrucali sa, nepouzivali milosrdne lzi atd. Ale priroda to ma zariadene tak ze viac ako kamaratstvo to nikdy nebolo. Boli sice priatelske, dovolili aj objatie, pusu na lico, hranie sa s vlasmi ale do lasky to nepreslo... Nech mame akekolvek nazory vzdy sme ludia ten isty homo sapiens a tam je vedecky dokazane ze priroda to dobre zariadila... Ja som nevhodny geneticky material pre zenu. Ale na tomto lahkom leveli trenovat a potom postupit dalej.

 

Jasne spolocny nepriatel spaja. Napriklad Kotlebovi priaznivci (su medzi nimi aj zeny) nemaju radi ludi madarskej narodnosti ale ked som im povedal co by bolo treba spravit romom co mi robili zle to sa im pacilo, tam sme spolocne temy nasli. Dokonca sme planovali aj odboj ale u nas neonacizmus nieje taky rozsireny je ich ovela menej ako romov tak nebola sanca na pomstu. Ale rozumeli sme si.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aby si Tomas nenarazil aj na nejake mrsky, kde sa stava, ze takeho a onakeho zbalime, dame mu pocitit ako nas zaujal...

Ty si z toho cely happy, ale opak moze byt pravdou :)

 

Ja sa musim priznat, mame v praci jedneho cudaka, ale fakt ze cudaka. Pred 3-4 rokmi malo par oddeleni spolocny vecierok.... kolegyne sme sa stavili o pizzu, ze ho zvediem a zatancujeme spolu .... oni vraveli ze to nedam, lebo on zeny ani nezdravi :D Dala som, pizzu som doteraz nedostala :)

 

Ale nebolo to take svinske, ake by mohlo byt. Dala som mu pocitit ze aj zena sa onho moze zaujimat, tak som rada ze som mu vycarovala usmev na tvari.

Vlastne, asi som ani nic zle neurobila, nic som mu neslubila, chvilu ma sice este otravoval s tancovanim, ale vsak bol to vecierok, tak som mu par taneckov venovala.

 

Mimochodom, toto je typ cloveka, ktory si asi nenajde nikdy zenu. Ten sa ani neprihovori, smrdi a je to proste cele zle.

Ale je zas sikovny, vyvojarska kapacita :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dve mali dokonca VS vzdelanie a platila mi aj pitie. Vobec jej to nevadilo. (...) A ani jedna nevravela ze jej leziem na nervy, nevykrucali sa, nepouzivali milosrdne lzi atd. (...) dovolili aj objatie, pusu na lico, hranie sa s vlasmi

 

Ja sa musim priznat, mame v praci jedneho cudaka, ale fakt ze cudaka. Pred 3-4 rokmi malo par oddeleni spolocny vecierok.... kolegyne sme sa stavili o pizzu, ze ho zvediem a zatancujeme spolu ....

 

(...)

 

Ten sa ani neprihovori, smrdi a je to proste cele zle.

 

(...)

 

oni vraveli ze to nedam, lebo on zeny ani nezdravi :D Dala som

 

Vidíš Tomáš, čo všetko so ženami robí alkohol? :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vidíš Tomáš, čo všetko so ženami robí alkohol? :zubiska:

 

Prečo by mala byť opitá.  Hneď to tak dramaticky beriete. Veď zábava, aby nuda nebola. Rozumiem mladá baba, čo je na tom? Aby sa nenudili a neurobila nič zlé. Veď  ho nezabila, tancovala s ním.  :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

axel, mne tiez radili kamosi ze opi babu. Ja som to aj chcel urobit ae prekukla ma. Hned ako som jej ponukol vodku ona ze: Chces ma opit?!

 

doll, ked si taka sutaziva mam pre teba velku vyzvu. Dokazes ma prehovorit aby som uz bol konecne normalny a zmenil sa? Ak ano rad ti poslem pizzu ako vyhru...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

oooch, že téma...to musí prísť samé...keď som bola dievča, tak s niektorými chalanmi som sa bavila o hokeji a futbale, s inými o úskaliach života, svetonázore a pod., skrátka vážna téma,  s iným sme si rozprávali vtipy a srandovné príhody, iným som zas na ich požiadanie hrala na klavíri či na gitare a bavili sme sa hlavne o hudbe...toho sa nájde! Až raz som s  partiou kamošov a kamošiek bola na Zlatých pieskoch (nie v Bulharsku, ale tu v BA), sedeli sme na deke a veštila som im z karát, a vtedy sa pri nás pristavil mládenček a že vyvešti aj mne. Ja sa nepamätám, čo som mu vtedy natárala, ale je to pán Flinstone :)

Výhodou je, ak je človek pohotový a vie hneď zareagovať, tak ako ten tvoj kamarát, a nespanikári, ak sa ocitne v trápnej situácii. nedá sa nalinkovať a naplánovať, že o čom sa budeme baviť.

teraz mi napadol jeden príbeh zo záhrobia.

To som ešte bola na VŠ. veľmi sa mi páčil jeden chalaň, zistila som, že chodí do krúžku s jednou kamoškou z intráku, a tak som za ňou zašla. priznala som sa jej - kamoška hneď prejavila ochotu mi pomôcť, i vymysleli sme plán. Ešte predtým sme vymysleli, že aby nikto nevedel, o kom sa bavíme, budeme mu medzi sebou hovoriť František. A vymysleli sme. vystriehli sme, kedy chodí na obedy, a zistili sme, že väčšinou chodí sám, čo nám hralo do karát. Plán bol taký, že počkáme pred menzou, budeme sa baviť akoby nič, a keď on príde a vojde dnu, vojdeme za ním a potom si pôjdeme sadnúť k nemu. Dokonca sme si aj povedali, o čom sa budeme baviť a ako, aby sme zapojili aj jeho, a uvidíme, ako sa to ďalej vyvinie. A prišiel deň D. Prišli sme pred menzu, počkali sme kým príde, a ešte chvíľku, aby sme nebežali za ním v tesnom závese, ale keď sme vchádzali dnu, on druhými dverami už vychádzal...skrátka v ten deň nešiel na obed, len si bol oraziť lístok na druhý deň, a od stolíka so štemplami to bolo bližšie k tým druhým dverám...a tak sme sa nestretli. Aj keď som bola sklamaná, že nám plán nevyšiel, musela som sa strašne smiať, lebo tá moja kamarátka nahodila taký nešťastný výraz, ako keby ona bola do neho zbláznená, a rezignovane zahlásila "Tak predsa nám hošík ubzikol..." skoro som tam umrela, aké mi to zrazu došlo smiešne...

vtedy mi to nevyšlo, ale nakoniec sme sa predsa zoznámili a skamarátili, ale už to bol iný vzťah. Boli sme kamaráti, chodili sme si zatancovať a podobne, ale nič viac. Raz, to už som mala frajera tu doma, sa pokúsil o niečo, keď ma šiel odprevadiť z nejakej spoločnej akcie, vtedy som mu povedala, že pred 2 rokmi by som bola pohla nebo i zem za toto - ale teraz už nie, niekoho mám. A viete, čo mi povedal? Vraj on vtedy vedel, že na neho letím, ale vtedy sa mu páčila iná. No, aj také veci sa stávajú. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V tejto téme nejde ani o text že konkrétne ako má vyzerať konverzácia ani o mňa... Len taká téma tu ešte nebola tak nech je ako na každom správnom fóre. Skôr že o akých veciach sa netreba baviť alebo o akých sa ideálnejšie baviť na začiatku. Každý má iný štýl rozprávania... Len tak že keď stretne človek na zábave ženu, tak by sa nemali rozprávať na vážne témy ale vtipkovať lebo do barov, diskoték, sa idú ženy baviť/rozptýliť sa a nie rozoberať veci zo života. Takže záleží na akom mieste sa stretnete. Ak sa stretnete v knižnici, na škole v študovni vtedy treba niečo hodiť o učení lebo tam sa zase žena pripravuje na skúšky, hľadá si materiály a nechce sa rozptylovať. Keď ste dlhšie spolu že už na úrovni lepšieho kamarátstva tak vtedy sa môžete baviť už o živote a tak. 

 

K tejto téme ma inšpirovalo práve čítanie tej jovzinovej témy že ako ju osloviť a už keď tam padli aj nejaké príspevky že ,,keď sa prejdeme pri Hornáde" => no a vtedy by ste sa o čom bavili? Som si domyslel a tak vzniklo voľné pokračovanie ako level dva... Ako ju osloviť si môžete prečítať v príslušnej téme a keď už je úspešne oslovená tak zase prichádza problém č.2 ako si ju udržať resp. ako sa postarať aby ten rozhovor aj vydržal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no vidíš, ako to ty dobre teoreticky ovládaš. už len to preniesť aj do tej praxe.

Za mojej mladosti chalani zvykli aj pozvať babu do kina, tam sa rozhovor nekonal, ale mohol ju napríklad chytiť za ruku v tej tme, ak baba neuhla, tak to bolo dobré znamenie, po filme bolo dobrým zvykom kecať o práve videnom filme.  Keď som mala tuším 17, tak mi vtedajší nápadník, s ktorým sme práve zhliadli v kine Jak utopit doktora Mráčka..., zalichotil, vraj sa podobám na hlavnú protagonistku (Šafránková). A už bola ruka v rukáve. :zubiska: Ako málo stačí...niekedy  :flowers: 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jasné veď jediná literatúra ktorú som naozaj vášnivo prečítal boli knihy/stránky typu muži sú z marsu a ženy z venuše a takejto podobnej literatúry počnúc psychologickou po teoretickú ako pochopiť zmýšľanie opačného pohlavia, ako baliť ženy, a čojaviemčo strašne som toho naštudoval ale v praxi mi to nikdy nevyšlo. Asi tým že som stretol vždy tie nesprávne ženy. Lebo mne nepomohlo ani to že som s ňou bol na troch dieloch Harryho Pottera a vydával som sa aj za jeho fanúšika, a v mojom prípade sa stále uhla takže u mňa také nehrozí že ak baba neuhla to bolo dobré znamenie... Mne vždy uhla takže ja som mal len zlé znamenia. Ale zase téma je tu pre všetkých nie o mne. Iným sa to mohlo podariť. Kedysi som tej teórie toľko vedel že som ja radil iným, boli mi vďačný ale mne samému tie rady nikdy nepomohli lebo u mňa je inde chyba ja buď hľadám tie nesprávne, buď zo mňa vyžaruje že som ťuťko... V mojej téme sa už toho popísalo habadej že ja priťahujem iba grázlov čo mi chcú robiť zle, ale všetko ostatné od seba odpudzujem. Takže u mňa nie štýl dvorenia je problém ale moja osoba sama o sebe je problém. No ale dosť už o mne bavte sa ľudia, pýtajte sa, poprípade poradím...

 

A ešte k tým témam k rozhovoru vždy je to o tej osobe nie o téme. Všimnite si veľakrát keď ženy majú také citové chvíľky a dajú hlášky typu ,,s tebou by aj mlčať bolo príjemné..." alebo ,,keď si to ty tak keby si mi rozprával aj o XY tak od teba by to bolo zlaté..." lebo tá žena je hotová z toho človeka nie z témy... Takže pokiaľ tej žene nie ste sympatický tak darmo budete rozprávať o jej záujmoch ako keby ste boli jej spriaznená duša... Nepomôže vám to! Ľudia si to mylne myslia že sa stačí tváriť že je taký ako ona. Keď ste videli český film 10 pravidel jak sbalit holku tam to je pekne ukázané... V krátkosti je to o tom že fotrík učí syna 10 pravidlám a idú že prvé pravidlo zisti jej záujmy, druhé pravidlo zaujímaj sa o jej záujmy... Baba bola taká humánna že pomáhala chorým a raneným tak si chlap dal naoko sadru a šiel s barlami k nej na zastávku a ona mu automaticky pomohla nastúpiť, alebo ona hrávala tenis a chlap zinscenoval aby sa stretli na kurtoch a na káve jej rozprával že hrá tenis závodne a preto má nohu v sadre lebo si ju zlomil pri hraní tenisu... A nakonci mu baba ajtak povedala že keby sa nepretvaroval a povedal by jej na rovinu že o ňu má záujem by to viac ocenila... 

 

Vrana k vrane sadá... Ani toto nie vždy funguje a ja som práve príkladom že prečo... Raz som spoznal babu čo robila horlivo bojové umenia ale ona sa nechcela hrať na nejakú xenu, ju to bavilo od mala chodila, dlhé roky to cvičí, berie to ako šport, chodí na amatérske súťaže doma aj v zahraničí... A ja zase s bojovými umeniami nemám nič spoločné a aj napriek tomu sme boli dobrí kamaráti a vždy sme sa mali o čom baviť. Takže u mňa to bolo vrana k holubovi sadá... Lebo ako sme sa v mojej téme bavili viacerí potvrdili že mám vraj úchylný pohľad a že podľa fotiek som typ ktorému sa ženy radšej vyhýbajú, boli tam príspevky typu keby na mňa takto pozeral chlap v tmavom parku tak by zahadzoval peňaženku dobrovoľne... alebo že nemám čumieť na babu ako úchyl do kočíka... Ale OK nech majú pravdu ale táto žena bola presný opak hanblivých a bojazlivých žien, bola papuľnatá, temperamentná, a ovládala dva bojové umenia takže ona sa nemala dôvod báť nech mám pohľad akýkoľvek lebo aj keď navonok pôsobím ako úchylák ale ona si asi v mysli povedala že však ma nemá ako ohroziť viem sa ubrániť... Tak predsudky zahodila spoznala ma a vzniklo jedno dobré kamarátstvo. 

 

Prvé rozhovory boli spontánne už nepamätám detaily ale niečo v zmysle:

JA: Už si niekedy aj niekoho zbila?

ONA: Jasné keď nás s kamoškou otravoval jeden chlapík použila som chvaty a šiel k zemi sa až hanbil ako ho baba zložila...

JA: Fúú to musíš byť silná...

ONA: Jasné to ináč kukali keď som v robote posunula paletu s dielmi, alebo keď som sama pripojila príves, či vymenila rezervu na aute... Ja som akčné dievča...

JA: Už si niekedy zdvihla chalana dokázala by si?

ONA: Jasné keď som niesla domov opitého kamoša zo zábavy, 90kg chlap a ja som ho držala...

JA: Máš krásne dlhé vlasy také princeznovské, môžem sa ti v nich kutrať?

ONA: Jasné to mám rada.

JA: (už pri hladkaní vlasov) som jej copíky zapletal, pozeral som aké má náušnice, pochválil som ich že ty nosievaš takéto modelkovské alebo skôr také malé a ukáž nechty, wauuu máš ich velké to sa mi páči...

ONA: Je to príjemné (to hranie sa s vlasmi) ale iní chlapi toto nerobievali, nemajú na to trpezlivosť a pritom to je také dobré. To mi chýbalo chlapi sa tak neradi túlia atď.

JA: Ja zase veľmi rád, si taká super schovám sa ti pod vlasy (dal som na seba jej vlasy) keď mi bude zima ma ochrániš...

ONA: Jasné poooď a objala ma... (vyvolal som v nej akýsi materinský pud alebo čo)

JA: Aké filmy máš rada (sme prepínali TV)

ONA: Star Trek, hviezdne vojny, hviezdnu bránu, akčné, kobru 11, steven seagal, chuck norris atď.

JA: Fúú to je dobré aj já (pritom som jej nehovoril nič ona povedala prvá takže to nemohla hrať)

........................

Pri ďalšej zase bolo také že vďaka prehľadu o poilitike som mal výhodu pred inými chlapmi. Ona totižto mala narodeniny 11.septembra a meniny 17.novembra

JA: Zablahoželal som jej na narodky...

ONA: Jééj ďakujem si pozorný. Moji bývalí na toto stále zabúdali...

JA: Neboj ja si to ľahko zapamätám lebo na tvoje narodeniny narazili lietadlá do WTC

ONA: Jáááj áno máš pravdu že ma toto ani nenapadlo?

JA: Aspoň na niečo boli tí teroristi dobrí, ináč by som aj ja zabudol lebo hneď som si ťa tak zafixoval že útok na dvojičky = tvoje narodky.

ONA: Hehe ty môj politik...

Zablahoželal som na meniny:

ONA: Ďakujem, ty môj demokrat ešteže bola nežná revolúcia že?

JA: Áno priznávam sa vďaka prevratu som si spomenul lebo zase som riešil akým spojom pôjdem do roboty že kukám do kalendára... došľaka zase štátny sviatok = nepôjde mi spoj a potom vidím že však ty máš meniny ty moja šifonerová...

ONA: Takže schiferová vďaka keď si to o mne myslíš a smiech... (keďže ja som ešte aj to slovo schiferová skomolil naschvál nech je to smiešnejsie)

 

A už to potom išlo ďalej a ďalej. To že prečo sme sa nedali dokopy (zase že som neni jej typ a nič ku mne necíti a bla bla ako kamarát som super ako kamaráta ma má veľmi rada ale na viac to nieje a bla bla) patrí do inej témy tu som vám len chcel ukázať ilustračný rozhovor...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Preco ste sa nedali dokopy? Hmm, zeby prave kvoli tym "rozhovorom"?

 

No nehnevaj sa Tomas, ale hentakou diskusiou by si ma teda nedostal :D Nemam 13rokov :)

Ale ano, zavisi aku vekovu kategoriu oslovujes :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

JA: Neboj ja si to ľahko zapamätám lebo na tvoje narodeniny narazili lietadlá do WTC

To je v pohode, Ked pisem byvalej k narodkam, prajem jej "vsetko najlepsie k vyrociu havarie v Cernobyle". V jej pripade sa vsak nezhodoval iba den a mesiac, ale aj rok :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Alebo mohli by sme to nazvať aj tak že nie aké témy, ale akým štýlom komunikovať atď. Proste táto téma sa zameriava na druhy/štýly/systém komunikácie. Ale niekto má rád humor, niekto mlčanie, niekto rozhovory typu ako sa máš...

 

Preco ste sa nedali dokopy? Hmm, zeby prave kvoli tym "rozhovorom"?

 

No nehnevaj sa Tomas, ale hentakou diskusiou by si ma teda nedostal :D Nemam 13rokov :)

Ale ano, zavisi aku vekovu kategoriu oslovujes :)

Nie som pedofil takže z toho vyplýva že to boli rozhovory s babami v rokoch keď som ja mal 25 tak oni mali medzi 20-30 vždy som mal zhruba vo svojom veku baby, pár prípadov aj staršie si pamätám... Veď mi povedali že ich nepriťahujem alebo nie som ich typ ale ako kamaráta ma majú veľmi rady takže rozhovory im nemohli vadiť ale telo/vôňa myslím vôňu ako feremón to sú tie veci že charizma/sexappeal čo žena v podvedomí vycíti správneho samca čo sú zákony prírody a tým sa veda zaoberá je množstvo odborných článkov prečo to tak je ale téma nieje teraz o tom... Proste existovala/fungovala so mnou len spávala s iným ale ten s kým spávala si okrem postele nerozumeli takže milenec nepotreboval žiadne rozhovory jemu stačí len že má tú správnu feremón vôňu čo ženy priťahuje. Však sama vidíš ako píše dead že nie som jediný kto sa takto baví s babami...

 

To je v pohode, Ked pisem byvalej k narodkam, prajem jej "vsetko najlepsie k vyrociu havarie v Cernobyle". V jej pripade sa vsak nezhodoval iba den a mesiac, ale aj rok :)

Presne tak. Mnoho ľudí má narodky či meniny práve v dni nejakých udalostí a dokonca si to niekedy aj ženy samé zisťujú lebo som zažil že mi ženská povedala že sa narodila na deň vďakyvzdania alebo v deň keď vznikol prvý slovenský štát v období Jozefa Tisu. Čo ja som ani nesledoval ale ona sama mi povedala. Jedna z mojich posledných takmer frajeriek mala narodky na valentína. Kamošova dcéra sa narodila na štedrý deň takže to bude sranda že na stole bude mať narodeninovú tortu so sviečkami a pod stromčekom darčeky v ten istý deň. A ešte keby jej boli dali meno Eva tak by to zaklincovali hehe...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

JA: Máš krásne dlhé vlasy také princeznovské, môžem sa ti v nich kutrať?

Si jej mal radsej kozy ohodnotit, dostal by si sa dalej :P

 

JA: Aspoň na niečo boli tí teroristi dobrí, ináč by som aj ja zabudol lebo hneď som si ťa tak zafixoval že útok na dvojičky = tvoje narodky.

Ako sranda by to mozno slo, ale to si mozes dovolit az ked mas stabilny vztah. Ale nie, ked sa snazis babu zbalit, to musi citit, ze je pre teba dolezita a nie ze sa len pritrafila k nejakej inej udalosti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Si jej mal radsej kozy ohodnotit, dostal by si sa dalej :P

Jeden kamoš to spravil. Ale situácia bola tak že sme tam stáli traja chalani vo firme na chodbe a ďalší kamoš došiel s nejakou kolegyňou a jeden taký nesmelý kamoš čo nikdy nebalil ženy ani sa o tom nikdy nerozprával a zrazu z neho vyblaflo že fúúú aké nádherné cicky vieš že taká spontánna reakcia že uvidel hneď tie prsia ako prvé a všetci sme o tom ešte dlho srandovali že chalan čo vyzeral byť najväčší suchár aj takí strašný slušák sa robí čo sa týka žien a práve on to povedal... 

 

Sedáva ešte v autobuse jedna ženská (ale to už je tretia v poradí nie tá o ktorej som sa vtedy bavil) a vyzistil som od dedinčanov že je voľná. Ale ona nastupuje skorej takže ona už sedí a môžem využiť možnosť že si prisadnem k nej a nebude to ani podozrivé lebo vtedy už je obvykle obsadený celý bus a dá sa buď stáť alebo k niekomu prisadnúť. Raz som už pri nej sedel ale to ešte dávno a náhodne a vtedy som ju nemal ešte na muške len som jej povedal že keď vystupuje nech povie ona len tak prikývla ledva dala zvuk zo seba to je taká megagigaultrašpeciálextratichá žena ešte horšie jak tá číslo dva (ktorú som už mimochodom dlho nevidel) čo len občas chodieva. Takže s ňou načať konverzáciu sa ozaj nijako nedá. Jedine s tým spôsobom že sa drzo prihovoriť. Ona len čumí z okna ani len nedá náznak mimikou že by bola osloviteľná. 

 

Kamoš poradil také že ak ide o na zastávke stojacu cudziu ženu s ktorou sa ani nezdravím len sa poznáme z videnia ako spolucestujúci (to je tá č.2) že tam by sa dalo osloviť tak že ísť okolo usmiať sa na ňu a pozdraviť sa a potom nič a ísť ďalej. Vraj to je nejaký psychologický ťah že chlap musí ostať záhadný že získať jej pozornosť potom odísť a že vtedy o tom rozmýšľa... Len ja som mu povedal že čo z toho že sa usmejem, pozdravím a odídem? On lúbi hrať také psychologické hry že prejaví záujem o ženu potom sa zrazu tvári že nemá záujem. Alebo na zábave že ho oslovila ženská pri bare tak s ňou kecal ale keď ho volala do tanca tak povedal nejakú srandu že netancujem lebo tu nemám tanečné topánky... A ženy sú zvyknuté že každý muž po nich slintá ale on nie tak jej to podnieti (že sakra tento je ťažký oriešok ale ja ho musím zlomiť) takú súťaživosť a potom ho volala na stretko že ak sa s ňou chce rozprávať tak nech za 5 minúť ide (niakam ho volala) a on že 5 minúť je málo však len obuv som si vyberal pól hodinu keď som sa chystal... Alebo že mala nejaká jeho nová známosť firemnú oslavu na ktorú ho pozvala sedeli pri stole a vraví jej aký máš krásny prsteň (chytil jej ruku so zámienkou že si prezerá prsteň) a ona samozrejme polichotená poďakovala a on pokračuje že to je určite arabelin prsteň... Ona že tak si niečo želaj možno sa ti to splní a on že prajem si nech si ešte krajšia... To bol taký dvojzmysel a ona že ááále týýý a buchla ho tak zo srandy... Také rýpanie, dvojzmysly že to vraj na ženy zaberá...

 

No a okritizujte mi toto: Poradil mi k tej stojacej uzavretej dáme že mám prísť a spýtať sa že tento autobus ide do Košíc? To už má zase humorný podtón lebo každý vie že z tej zastávky bus do Košíc nejde tak by to bolo načatie srandovacej konverzácie ale potom by volačo odpovedala a kamoš by na všetko vedel niečo utrúsiť niečo v zmysle že ona by sa zasmiala a povedala áááále daj pokooooj a on by asi na to dal že no tak odtialto sa do košíc nedostanem a kam idete vy... Alebo niečo také to záleží na reakcii protistrany ale on má na všetko odpoveď ešte keď ho aj odmietnu aj to dokáže zahovoriť nejako. 

 

Ešte k doll som chcel toľko že podotkla že na tieto typy rozhovorov by ju nik nedostal... Ani hellé ale tak dajte aj vy nejaké ukážky a príklady rozhovorov a tém ktoré by dojali vás?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hm..ja sa s ludmi velmi nerozpravam..fakt..a s neznamymi na zastavke uz absolutne nie :zubiska:

to je asi otazka na doll..ja partnera mam...a nezbalil ma na recicky :zubiska:

a s ludmi sa rozpravam normalne..bezne ma nik nebali a ja tiez nikoho..to je krasa vyssieho veku.. :P

 

a ked si tak spomeniem tak naposledy som sa s muzmi bavila o preseknutom internetovom kable, o operacii kolena, situacii v skolstve a swingovej hudbe :happyroll:  asi ti to nepomoze

 

zbytocne si tu budes dopredu nieco pripravovat..vzdy to potom posobi nejako nasilne....rozni ludia rozne temy rozne reakcie..aj ja sa jeden den mozem na niecom rehotat a inokedy mi to bude pripadat trapne..zalezi aj od rozpolozenia, unavy ci mnozstva alkoholu..proste prilis vela premennych

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov