Skočiť na obsah

Aké témy zvoliť?


Tomáš

Odporúčané príspevky

Keď už má človek za sebou priblíženie sa k ženskej a následné dobývanie tak prichádza na rad to, aké témy zvoliť pri rozhovoroch s čerstvou známosťou. Lebo aj keď síce prvotné priblíženie, a dobytie máte za sebou ale nie ste ešte dlhoroční manželia, nieje tam ešte vybudovaná 100% dôvera... Takže vlastne čo povedať, čo nepovedať, o čom hovoriť aby bol rozhovor zaujímavý, aby druhá strana mala pocit že máte prehľad atď. Na takúto tému ma inšpiroval tento príspevok z ktorého aj kúsok citujem ako úvod do témy.

 

 

 

Dôležité je aby ste sa stále mali o čom baviť, keď bude ticho, to bude zlé znamenie. Môžete sa porozprávať napr. o literatúre ("Mein Kampf si čítala?"), vďačnou témou je aj hudba ("Koľko albumov od Sepultury máš doma?"). Podľa toho ako sa bude rozhovor rozvíjať tak sa podľa toho riaď a môžeš pichnúť aj do iných tém, napr. do politiky ("Čo hovoríš na situáciu vo východnom Čade?"), príp. ekonomiky ("Ten vysoký hospodársky rast v Angole je pozoruhodný, však?").
Tém je skutočne veľa, je to hlavne na tebe, ale nie je vylúčené že aj ona bude aktívnejšia, tým pádom to budeš mať jednoduchšie. 

 

Akurát dnes som pozeral Simpsonovcov kde bol tiež zaujímavý rozhovor. Pán Burns randil s mladou ženou (kto tú rozprávku nepoznám tak Pán Burns je 104 ročný deduško, majiteľ elektrárne a miestny miestny milionár) prechádzali sa po meste a rozhovor bol takýto:

 

Ona: Ešte som nikdy nebola s nikým kto poznal prezidenta Roosvelta...

On: A ja som ešte nikdy nebol so žiadnou čo ešte má svoje zuby a vlasy...

 

Bolo to zlaté a zároveň aj srandovné. Niekedy pomôže štipka humoru, okorenená trocha znalosťami dejín či politiky a tak. Ako v prípade tých dvoch aj sarkazmus a irónia... Kde teda ona narážala na to že jeho partner žil v dobe Roosvelta a on zase na to že doteraz randil len s dámami vo svojom veku. A vy ste na tom ako? Ako si to predstavujete?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zivot nie je navod z IKEA

 

akokolvek sa mozes pripravovat a mat xy scenarov pre pripad eventualnych odpovedi/smerovania stretnutia, vzdy dospejes do bodu, kedy ti ten plan stroskota

 

nezostava nic ine, ako byt sam sebou a na nic sa nehrat

 

co sa ma stat, sa stane.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

. Niekedy pomôže štipka humoru, okorenená trocha znalosťami dejín či politiky a tak. Ako v prípade tých dvoch aj sarkazmus a irónia... 

A vy ste na tom ako? Ako si to predstavujete?

 

ako si to predstavujem? nervózne.

tam, kde sa na to človek pripravuje, kde na tom záleží, urobiť dojem, je to rozpačité a nervózne. isteže, štipka vhodného humoru situáciu odľahčí, ale chcem vidieť toho, komu na prvom rande sakramentsky záleží, a dokáže zo seba súkať inteligentné vtípky.

 

ako vraví cizy: nechať to plynúť prirodzene ...

dávať pozor, ako sa predstavím, ale ani náhodou nerobiť zo seba niečo, čo nie som, lebo to sa vypomstí.

ale na druhej strane neísť za sedláka, ani za každú cenu vtipkovať, keď to neviem. niekedy je vtípek na mieste, niekedy nie. ako všetko ostatné.

prirodzene, čo situácia prinesie.

nikdy to nebola moja silná stránka, len tak nezáväzne debatiť pri zoznamovaní.

 

to predsa nemôžeš tušiť, aké témy zvoliť ... keď nevieš o tom človeku dokopy nič pri čerstvej známosti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zivot nie je navod z IKEA

dávať pozor, ako sa predstavím, ale ani náhodou nerobiť zo seba niečo, čo nie som, lebo to sa vypomstí.

ale na druhej strane neísť za sedláka, ani za každú cenu vtipkovať, keď to neviem. niekedy je vtípek na mieste, niekedy nie.

Vsak o to islo. Nie o nejake scenare ze ako bude vyzerat ten rozhovor. Tak ze co povedat co radsej nepovedat. Zostat tajomny a nepredvidatelny alebo alebo vyrozpravat cely zivotopis... Ze akym stylom sa bavit ale ako ukazku a spestrenie mozete dat ukazky konverzacii...

 

Mladi ludia (Peto, Dodo, Dievcina) v podniku v Banovciach nad Bebravou... Konverzacia:

 

Baba sa spyta a co Peto robi? Dodo im skoci do reci a vravi: Peto robi okolo seba dusno! Vsetci sa zasmiali. Keby si tam bol ty Tomas tak by si jej vyrozpraval cely moj zivotopis.

 

Dalsi pripad z Banoviec. Stavbar si pozera a premeriava budovu. Ide okolo mlada zena mamicka s kocikom a kychne:

 

On: Na zdravie!

Ona: Dakujem.

On: To bol taky hapčííík ze az sem to doletelo (a ukazal na travnik)

Ona: Zacala sa smiat...

On: Len na tom miereni by si este mala popracovat...

 

Pizzeria v obci Ludanice. Oproti sedel kamos co mal dve materske znamienka na cele. Konverzacia:

 

Ona: Som si myslela ze tie bodky si si prirobil v photoshope ale ty tie znamienka naozaj mas...

On: To su tlacidla... Jeden je vypnut a druhy zapnut!

Padne mu na zem z vidlicky pizza (trapna situacia) ale on to zahovori ze pozrie na podlahu a vravi: Na podlaha napapaj sa!

 

Ale to som len pridal ako pikosky zo zivota ze aj teketo konverzacie su a mna vzdy pobavili.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš, dúfam, že to nemieniš vážne použiť.

 

ešte som chcela dodať jednu vec:

 

tvoj kamoš je zjavne vtipkár, v ktorom tá schopnosť reagovať na situácie je.

nie každý to dokáže.

... ale tie vtípky sú hodne ... ošúchané, tisíckrát prevarené a ani to nie sú priveľmi vtípky.

 

 

dá sa to čiastočne naučiť, ale tá hranica medzi jemnými a vtipnými vtípkami a už nevhodnými vtípkami je tenká ... takže opatrne.

 

mimochodom, draho platení scenáristi vymýšľajú do filmov, aj animovaných, vtipné a príťažlivé dialógy ... takto diskutovať nie je samozrejmosť.

je to vydretá práca - preto sa nám v inteligentných filmoch inteligentné vtípky páčia.

 

a nečakaj odo mňa dialógy, toto neovládam.

takéto veci prináša so sebou miera nervozity, schopnosť komunikovať a samotná situácia.  to sa naplánovať nedá.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Velmi dolezite, aby si nehovoril iba o sebe. Na margo toho zivotopisu. Neprezradit hned, ked sa opyta, odpovedat, ale nedat na jeden nadych celych 30 rokov svojho zivota. Ukecany chlap, ktory sa nestihne ani opytat, ako sa mas .. ufff, poznam par takych   :thumbdown:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ukecany chlap, ktory sa nestihne ani opytat, ako sa mas .. ufff, poznam par takych [emoji107]

Toto stoji za zmienku. Zeny su skatulkovane ako ukecane tvory ktore radi komunikuju a vela rozpravaju... Ale skutocnost je ina. Su aj tichucke baby a ukecani chlapi. Takze som vychadzal z toho ze ak baby maju radi ukecanost a su povazovane za tvory co radi komunkuju... Ale tu je nazor ktory to vlastne stornoval.

 

darkman na prime cool zacina lietadlovy film nejdes pozerat?

4ebd7701c4237b3c6fadd2906f99e60e.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie. toto neber tak, že "v poriadku" "v neporiadku" .. o tom tu nikto nepovedal ani slovo.

 

toto je o inom ... v každom prípade priveľa rozprávať a navyprávať druhému pomaly dieru do ucha nevedie k ničomu ... a je to aj nie práve slušné ...

 

nie si predajca poistiek, nemusíš nikoho ohurovať nekonečným prúdom slov.

 

a na druhej strane akákoľvek žena, ktorej nezastane pusa, je po chvíli presne rovnako únavná.

 

ono je to milé, keď dieťa alebo mladé dievča žvatlá ... ale dospelý človek má vedieť, kde má prestať a kedy má mlčať, kedy nechať druhého hovoriť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takze ak vela rozprava ina zena, to je v poriadku. Ale ak vela rozprava muz, to uz nieje v poriadku. Tak?

Niesu na to nijake pravidla, kazdy sme iny. Jeden je tichsi, jeden viac ukecany, a preto musime hladat cloveka, ktory k nasej osobnosti sedi a nie len prchavu fyzicku dokonalost hladat. Toto ty mas problem pochopit.

A primu cool nemam, odkedy mi zrusili F1 na neplatenej stanici, tak TV nepozeravam.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zacinal som si s jednou babou no a ona bola presne ta, vystrasena a zakriknuta. Akoze nemam problem pokecat si o hocicom, trebars aj urcit temu a smer rozhovoru, ale ked sa jej odpovede dali zhrnut do mnoziny "ano/nie, mas pravdu, tiez si myslim" tak po tretom rande sa mi uz proste vyprazdnila studnica a mlcal som tiez.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja väčšinou komunikujem cez internet a ak to vyzerá nádejne, tak potom osobné stretko. Ako ona reaguje v písomnej konverzácii spôsobom ako opisuje dead, teda áno / nie, prípadne "heeeej?" ako som to svojho času zažil, tak konverzáciu ukončujem a tú osobu už viac neriešim.

 

A co je lovenie mozgov?

 

Buď hľadá talenty pre firmy alebo skutočne loví mozgy, aby ich mohla zjesť. Tipni si, čo som mal na mysli ja.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dead,  niekedy treba poklad vykopat :),  Ale niekedy tam ziadny nie je :),  tak si ju mal aspon pretiahnut :)

 

 

 

Ale chapem,   priznam sa ze ja radsej pocuvam,  uz davno viem ze ked velmi dobre nekontrolujem, tak posobim ako profesor a to zahana.   Ale taka ezoterika zabera skoro vzdy :),  keby sa tomas naucil blufovat o cakrach, tak je to skoro zaruceny uspech,   neda sa v tom pomylit,   posobi to mudro a je to skutocny pussylap

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie, urcite nie. Na prvom rande by ma to odradilo.

Tak akosi stale tu doll nachytam ze si protireci. Ale niekde si pisala ze nemas rada ked chlap rapoce jak zeny na trhu. Tak? Vysvetli.

 

 

Ja väčšinou komunikujem cez internet a ak to vyzerá nádejne, tak potom osobné stretko. Ako ona reaguje v písomnej konverzácii spôsobom ako opisuje dead, teda áno / nie, prípadne "heeeej?" ako som to svojho času zažil, tak konverzáciu ukončujem a tú osobu už viac neriešim.

 

Buď hľadá talenty pre firmy...

Ano internet nieje strasiak ako niektori hovoria ze to je nic alebo ked zacne konverzacia ,,spoznal som ju cez internet" tak uz mavnu rukou ze jaaaj to je nic... Je doba smartfonov dnes vidim zeny vo vekovych kategoriach od 15 do 50 ze tukaju do mobilov (viber, whatsap, messenger, skype, facebook, pokec, badoo) vsak aj mobilni operatori si vsimli ze uz sa to ubera viac na datove sluzby, viacej fici 3G siet ako GSM...

 

Ano Haedhunting co lovi mozgy obrazne povedabe mudrych ludi vedcov a tak. Tie hladacky talentov su v mode. Aj na UPSVAR stale robia nejake konkurzy furt hladaju firmy ludi. Bol som evidovany dva tyzdne a uz nejaka nemecka firma peguform automotive robili pohovory kde pozvali aj mna. Ale ja som uz mal absolvovany pohovor do volkswagenu aj som staremu z vedenia firmy co tam sedel v komisii vyberovej som hovoril ze future time ich gehen arbeiten in Volkskwagen. Prikyvol ze dobre.

 

 

Ale taka ezoterika zabera skoro vzdy :), keby sa tomas naucil blufovat o cakrach, tak je to skoro zaruceny uspech, neda sa v tom pomylit, posobi to mudro a je to skutocny pussylap

Bolo ale naopak. Zena mne vypravala o tychto veciach a nie v jednom pripade. Mininalne trikrat sa to stalo, niektore sa zaujimaju o take veci.

 

Kamoska co pracovala v anglicku mala taku blaznivu kamosku z polska tam sa spoznali a na fotke bola ta polka ako robi most. Take blaznive fotky mala v jej albume tak som sa na nu pytal. Onaze je to blazniva baba jej kamoska ze nas moze zoznamit. Ja ze vsak to by bol vztah na extra dialku, to je skor pre Oravu do Polska chodit za zenami. Ona ze vsak oni sa navstevuju tak nas zoznami. Samozrejme presiel nejaky polrok lebo to nejde len tak zo dna na den ze pride k tebe kamoska na dovolenku... Ja som uz aj zabudol, volala mi ze mam ist von ze je tu henta... Siel som do podniku, prisadol si a oni blabotali anglicky ja som im nic nerozumel a ze nas zoznami to je ona. Ja som jej vravel ze ich ferstehen nicht deutsch, i am not understand english ale watching polish television in satelit! V tej dobe ked brat byval doma mal satelit v nasej izbe a chytal som polske kanaly aj pozeraval tak som jej povedal co som pocul v polskej TV... Ja sem wengiersky clovek (to je akoze som madar) ale znam po polsku toto: wygraj samochod zadzwon zero šedom pindžešanč alebo ze šiedomka dzieciakom dla czalej rodziny (to boli relacie na RTL7) potom ze Antos Szprycha (to je polsky spevak) a ked som pozeral herkulesa na Polsate a napadli ich amazonky tak povedal ze to Kobjety! Tak som jej povedal ze kobjeta... Smiala sa, potom si tam mondokovali daco po anglicky a kamoska ze pobavil si ju. Tak som pokracoval ze telezakupy (to je teleshoping) samaljot, samochod, kirowec medzinarodowy (to som precital na polskom kamione) ale potom mi uz dosli polske slova a dalej to fungovalo formou tlmocenia... Samozrejme sli potom a viac som ich nevidel ani jednu ani druhu... Lebo ta od skoncenia skoly chodi za robotami do zahranicia a pride domov obcas. Ju som ale nechcel nikdy lebo nevyzera podla mojich predstav (teraz som to slusne povedal?)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dead, tak si ju mal aspon pretiahnut :)

 

 

Neviem, ci vyzeram ako strasidlo, ale ked sa babe pozriem do oci a ona sa rozklepe ako 40 rocny notorik, tiez mam strach, ci by sa jej nieco neprihodilo, keby som ju chytil za boky, alebo za zadok :)

 

este edit)

 

..a s tou ezoterikou daj pokoj :)

 

Poznam zeny, ktore by hadam aj stali za hriech, ale ze maju potrebu riesit tieto hluposti a vacsinou nic ine.. Tymto slnieckovym jezibabam je proste lepsie bezo mna 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

  Ale taka ezoterika zabera skoro vzdy :),  keby sa tomas naucil blufovat o cakrach, tak je to skoro zaruceny uspech,   neda sa v tom pomylit,   posobi to mudro a je to skutocny pussylap

 

jezisi ezoterika grc ...to mas stastie ze si nenatrafil na mna.. :zubiska:

 

tomas medzi mlcanim a rapotanim..je kopa priestoru na normalnu komunikaciu..ale to ty, ktory dokazes vnimat iba extremy asi nepochopis..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov