Skočiť na obsah

Uplatnenie na trhu práce a voľba vhodnej rekvalifikácie


ramon

Odporúčané príspevky

Len tak okrajovo, z GA do NR to daleko nie je, land rover je na spadnutie, ubytovanie resp dopravu budu poskytovat, som zvedavy aku budes mat vyhovorku, tomas, ze tam nemozes nastupit ani na najnizsiu poziciu, na ktorej stale zarobis viac sko teraz.
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nikdy som cudzojazycnika nevidel tak rychlo rozpravat, ze by som nestihal citat titulky. Teda asi Tomas ma problem, co je skoda. Moze sa pokusit - ma cas si to pustat postupne ,zapisovat a uvazovat.

 

Je to american,ale on rozprava o Ficovi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas, kdo ti dal pravo pozerať šikovným a pracovitým do taniera? Co sa vôbec opovažuješ napísať on má a ja nie, tak nech mi trochu dá... Boha jeho taká ľudská špina sa len tak nenajde, on nestíha na linke v automobilke! Voš lenivá!

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A preco sa sa nesnazi stat  napriklad instalaterom zivnostnikom ?  

 

Sranda musí byť, ale otál - potál. Neviem prečo mu to navrhuješ :D však pre neho všetci podnikatelia sú žgrloši, a on taký čestný a svedomitý nadčlovek by sa mal stať jedným z nich?!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

....

 keby  robil maliara izieb, tak mesacne moze zarobit cez 2000 EUR. 

A vymalovat byt snad dokaze aj Tomas. 

 

A preco sa sa nesnazi stat  napriklad instalaterom zivnostnikom ?  

 

plus keďže Tomáša zaujíma barať sa s bicyklami, navrhla som mu pred časom aj bežné opravy bežných bicyklov pre babky ... poznám podľa mojej mamy, každú chvíľu má defekt, lebo je svet posiaty črepinami ... a jeden sused takéto bicykle opravoval, len už je ťažko chorý, tak nastal problém ...

 

navrhla som upratovanie dvorov, povál, pivníc, sekanie trávy, inštalatérske práce, práce u murárskej party,

aj "hodinového manžela" - čo je oficiálny termín používaný pre pánov majstrov, ktorých služby si môžu prenajať osamelé ženy a starí ľudia, ktorým sa nahromadili opravy - od opravy kľučiek, zatváranie okna, kvapkajúci vodovod, vŕtanie do steny, drobné opravy nábytku, oprava tečúceho záchoda ...

a sto a jedna drobných opráv v domácnosti - doma sa vždy niečo pokazí, a šikovní chlapi sú vyvažovaní zlatom ... toto je normálna živnosť.

 

toto všetko som mu radila ja,

okrem toho ešte dostal od iných fórumákov iné podobné a kdejaké remeselnícke rady.

 

toto všetko je žiaľ nepriechodné:

 

Tomášova odpoveď bola, že bicyklom len prepletá spice farebnými drôtikmi, opraviť dicykel vlastne nevie, nikdy nemuroval, raz niečo opravoval sádrou, nešlo mu to, inštalatérske práce robiť nevie, trávu sekať nevie, lebo nevie zapnúť sekačku, doma opravuje veci otec, a on sa ničomu z toho nerozumie.

 

toľko k remeslám.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

On môže maľovať akurát tak mužov a ženy

 

 

post-2-0-64031400-1449162936.jpg

 


Co sa vôbec opovažuješ napísať on má a ja nie, tak nech mi trochu dá...

 

Máš pravdu, niekde to písal v podobnom zmysle, a viac krát. Poznám nátury, ktoré by mu po tejto hláške takú šlahli, že by mohol ísť rovno na invalidné. Jemu by to možno aj vyhovovalo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ty vidis mna, prijemny kancel, kavovar a dobry plat, ale uz absolutne ignorujes ako k tomu clovek dosiel. ver mi, ze niektore veci na ceste ( napr. riesit skolske zadania do svitania) ma rozhodne nebavili.

 

Nie, nemoze byt kazdy Ing, Mudr, Judr, Mgr.... poznam par ludi co maju problem ucit sa a nikto z nich nepobera minimalnu mzdu (ani z daleka), a vies preco? Pretoze im robota nikdy nesmrdela.

Týmto je moje fňukanie zaklincované. Ďakujem darkman za objasnenie. Vždy som videl za tým len tie veci že príjemný kencel a dobrý plat ale tie projekty do školy do rána nad tým byť je drina. Ja som sa musel pól dňa učiť 5 strán na písomku z literatúry a niekto za ten čas vyrieši problematiku pohonu prúdového motora. Si dobrý obdivujem ťa a zároveň závidím a to je tak maximálne čo môžem urobiť. Zožierať sa nad tým ako sa má druhý dobre a ja sa tak nikdy mať nebudem lebo na to nemám schopnosti...

 

 

1. v druhej si nepochopil ovládanie NC stroja (načo si sa potom na takú pozíciu hlásil?). 

 

2. Niekto je schopný sa stať strojným inžinierom, lekárom, jadrovým fyzikom a niekto má len na to, aby vynášal odpadky. Ale ten strojný inžinier, lekár a jadrový fyzik sa na tie pozície dostali vlastnou zásluhou a oni nemôžu za to, že ten smetiar nič viac nedokázal. A ty chceš, aby boli bohatí rovnako? Prečo? To by potom každý chcel vynášať odpadky. Daj si ďalšie dve facky, ak ešte stojíš pred tým zrkadlom.

 

 

3. V socializme boli chudobní takmer všetci. Len ľudia si zvykli na ten "štandard", že mlieko bolo za 2 koruny a "každý mal robotu" (to sme už preberali, nebudem sa opkovať, ako to bolo s tými "robotami"). Kto mal farebný televízor alebo dokonca videorekordér či satelit, tak to bol luxus, ktorý sa nevidel bežne u každého. Na autá sa čakalo v poradovníkoch, ale to ty asi nepoznáš, keď môj foter stál 4 dni v rade, aby sa dostal k novej Škode Favorit 135L. Toto bol ten tvoj zlatý socializmus za ktorým ty a tebe podobné socky vyplakávate.

A potom prišla zmena, prišiel tak "nenávidený" kapitalizmus, pretože ten otvoril nové možnosti, luxusný tovar sa stal bežným a tí čo si vedeli zarobiť, tak pre nich sa tento tovar stal dostupnejším. Len tie socky, ktoré boli zvynuté, že sa štát o nich postaral aj keď hovno robili (nevedeli, nerozumeli, nestíhali), sa nedokázali prispôsobiť a jediné na čo sa zmôžu je to, že vyplakávajú ako ich nikto nechce zaplatiť.

 

 

4. Keby si mal takého zamestnanca ako ty, čo nevie a nestíha, z ktorého nemá žiadny prospech, žiadny úžitok, ty by si mu doprial viac? Odpovedz na otázku.

1. Lebo som chcel robiť vo firme kde je 600 plat. Však sám si hovoril že prečo nejdem tam kde je väčší plat. Ale väčší plat je len na takých pozíciách ktorá ja robiť neviem. Tak by mali dvihnúť plat na tých pozíciách ktoré viem robiť. Darmo ja chcem byť riaditeľom J&T keď nemám poňatia čo taký riadeiteľ robí. Ale závidím mu tú kanceláriu a plat.

 

2. Ano toto chápem že vlastne ten väčší plat je vlastne motivácia aby ľudia robili aj komplikovanejšie práce lebo keby boli platy rovnaké takk by sa načo niekto trápil nad schémami keď stačí vynášať smeti. Ale na druhej strane je to diskriminačné pre ľudí ktorý nemajú hlavu na to aby s tými schémami robili.

 

3. Mal aj nevýhody že pomaranče boli raz do roka aj to sa stálo do radu. Alebo na kúpu favoritky (ktorú teraz môžem mať za dve stovky behom pól dňa) sa čakalo a ešte si musel mať aj známosť aby ťa uprednostnil... Ale načo mi sú otvorené hranice, načo mi sú plné obchody, keď ja mám len holú riť a môžem sa na to pozerať len cez výklad?

 

4. Opýtaj sa Zuckerberga (majitel facebooku) že prečo rozdal 99% majetku chudobným a vôbec mu to neprekáža? To je len vec pohľadu. On na nikoho nenadáva že sú lemry a môžu si za to sami, nezdôrazňuje že ako si tie milióny vydrel... 

 

Len tak okrajovo, z GA do NR to daleko nie je, land rover je na spadnutie, ubytovanie resp dopravu budu poskytovat, som zvedavy aku budes mat vyhovorku, tomas, ze tam nemozes nastupit ani na najnizsiu poziciu, na ktorej stale zarobis viac sko teraz.

 

Už som niekde spomínal že už mi stavajú v Nitre automobilku takže mám na ďalšie dva mesiace zaistenú prácu kde ma ešte nepoznajú... Určite sa tam zastavím... Ja keď sa objavím v ktorejkoľvek fabrike v okolí tak ma už ženy v sklade kde sa fasujú monterky z ďaleka zdravia Tomáš už si tu zááás?! A jeden vedúci vo Vodersadskom Samsungu ,,a tento tu čo zas robí" len tak podotkol... Ale sranda bola v Bratislavskom Volkswagene keď ma jedna kolegyňa pozdravila a ani nevedela že som sa tam vrátil už tretí krát, myslela si že som len na inej prevádzke. A v Galanskej pobočke Samsungu ma už poznajú ako bumerang ktorý vyhodíš dvermi a vráti sa oknom... Tlačiareň už ináč zanikla. Penta kúpila nemocnicu takže ak vymenili aj ľudí na personálnom tak aj tam budem ešte jeden pokus ale ak nie tak tam druhý pokus padá... U talianov pri NC strojoch nemám šancu lebo tam sú stále tí istí, a firmy Jasplastik, Peguform, Automotive si nechávam ako zadné vrátka aj keď stadiaľ dvakrát vyhodili ale tam zúfalo hľadajú ľudí lebo buď sú tam malé platy, zlé pracovné podmienky (smrad, neporiadok, špina) alebo keď je o ničo vyšší plat ako minimálka tak treba ťahať 12-ky 6 dní v týždni ale nieje to adekvátne odmenené lebo nedostanú 330 netto ale 370 pre zmenu... Nebol som ešte v PSA a Land Rover sa mi už stavia takže ak to vypočítame že priemerne ma vyrazia z práce po dvoch mesiacoch, v jednej firme mám priemerne dva pokusy tak mám až na rok zamestnanie wau! Takže do roku 2017 sa niet čoho obávať.

 

ja sa vratim k otazke : Preco tomas nevylezie na rok do australie ?

A preco sa sa nesnazi stat  napriklad instalaterom zivnostnikom ?  

Asi aký vzťah má k cestovaniu človek ktorý nevyliezie ani za hranice sídliska keď nemusí? A čo by tam asi porobili vagabundi so mnou? Keď vo vlastnom meste ma mohli pol roka vydierať a narobiť mi škody z ktorých som sa 3 roky spamätával aj to len s pomocou rodičou ktorý dosť vecí za mňa urovnali. V zahraničí by som skončil niekde ako otrok u tamojších kriminálnikov.

 

Tomášova odpoveď bola, že bicyklom len prepletá spice farebnými drôtikmi, opraviť dicykel vlastne nevie, nikdy nemuroval, raz niečo opravoval sádrou, nešlo mu to, inštalatérske práce robiť nevie, trávu sekať nevie, lebo nevie zapnúť sekačku, doma opravuje veci otec, a on sa ničomu z toho nerozumie.

 

toľko k remeslám.

Asi tak nejak keď nič neviem robiť a nemám k tomu ani vzťah tak to tak vyzerá. A nie je všetko o lenivosti lebo sú ozaj drzé deti čo odvrávajú rodičom že ja se...kakám na to ja to neurobím atď. Ja akože spravím keď mi povedia ale keď vidí otec a brat ako kosím trávu tak mi to zoberú z ruky povedia že nech to nechám tak lebo na to sa nedá pozerať. Tak asi robím niečo nesprávne. Ale ako ochota bola, len ten výsledok je taký že keď som aj u brata pomáhal na dome tak to vždy skončilo tak že mi zobrali štetec z ruky a povedali že ,,inkáb necsinálj semmit mind ilyen cigánymunkát..." (radšej nerob nič ako takéto cigánske roboty) takže ja na to nemám talent.

 

Ale dosť o mne a téma o rekvalifikácii tak sa spýtam ináč... Akú rekvalifikáciu si má zvoliť človek ktorý nemá hlavu na učenie, nieje zručný, ale chce mať istý štandard?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale dosť o mne a téma o rekvalifikácii tak sa spýtam ináč... Akú rekvalifikáciu si má zvoliť človek ktorý nemá hlavu na učenie, nieje zručný, ale chce mať istý štandard?

 

Hlavne by mal chciet, mal by vidiet zmysel v tom, ze ak sa chcem mat lepsie, musim nieco pre to urobit. Nie ini, ja sam.

A toto ked nepochopis, darmo Ti tu budeme radit na dalsich desiatkach stran....

 

Naco sa stale pytas na nieco, na co navod neexistuje? Od kazdeho chces odpoved, bez stipky namahy, nevenujes sa ani tomu hlupemu hladaniu na googli ... co ine mozme od Teba cakat?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Napríklad tie rekvalifikačné kurzy na úrade práce som myslel ale taký kde je menej učenia keďže na učenie nemám bunky a nech tam netreba žiadne zručnosti keďže ja som z tých čo pokazia aj železnú guľu. Čo taký človek kde sa uplatní?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Asi tak nejak keď nič neviem robiť a nemám k tomu ani vzťah tak to tak vyzerá. A nie je všetko o lenivosti lebo sú ozaj drzé deti čo odvrávajú rodičom že ja se...kakám na to ja to neurobím atď. Ja akože spravím keď mi povedia ale keď vidí otec a brat ako kosím trávu tak mi to zoberú z ruky povedia že nech to nechám tak lebo na to sa nedá pozerať. Tak asi robím niečo nesprávne. Ale ako ochota bola, len ten výsledok je taký že keď som aj u brata pomáhal na dome tak to vždy skončilo tak že mi zobrali štetec z ruky a povedali že ,,inkáb necsinálj semmit mind ilyen cigánymunkát..." (radšej nerob nič ako takéto cigánske roboty) takže ja na to nemám talent.

 

Ale dosť o mne a téma o rekvalifikácii tak sa spýtam ináč... Akú rekvalifikáciu si má zvoliť človek ktorý nemá hlavu na učenie, nieje zručný, ale chce mať istý štandard?

 

Tomáš,

ja som len vyberala z príspevkov, ktoré tu už vo viacerých témach odzneli ... vieme, veľakrát si napísal, že ti tie veci nejdú.

ale nejde ti veľmi veľa vecí ...

 

akú rekvalifikáciu by si si vedel ty predstaviť, po tom všetkom, čo si tu len za tie mesiace napísal, že ti nejdú?

 

skúsime to znovu:

- natierať farbou ploty a brány / izby sa neodvážim spomenúť, to je odborná práca, keď treba aj škrabať a penetrovať a kdečo iné /

- kosiť trávu ... kosou si usekneš nohu, kosačkou nie, lebo to nejde - mimochodom: keď to kosí otec alebo brat, pozeráš, ako to robia? aký majú grif, ako to držia v ruke?

- opraviť kvapkajúci záchod

- rozmontovať, zalepiť a zmontovať kvapkajúce vodovodné rúry

- podávať tehly, namiešať maltu, murovať

- opraviť defekty a drobné závady na bicykloch babkám

- porobiť doma bežné opravy

 

a teraz ďalšie rekvalifikácie:

- vysokozdvižný vozík?

- skladník ?

- sanitár

- dokladač tovaru

- operátor na stroje

- sústružník?

-

....

 

takmer to všetko si odskúšal. 

nie si zlý človek, Tomáš, ale takto to nejde - na to si už musel prísť aj sám ... problém je v tom, že sa nám okolitý svet neprispôsobuje, my sa nejako musíme prispôsobiť okolitému svetu ...

 

nezáviď nikomu nič ... to je to najhoršie, čo môžeš pre svoju rekvalifikáciu robiť.

hlavne nezáviď ... písali sme tu veľakrát, že ani o nás nič nevieš, netušíš, čo kto musel pre seba urobiť, kto ako žije, koľko pracuje, čo všetko robí ...

 

alebo začni písať ... písať vieš, len ešte nafackať na správnu formu a predať.

 

prestaň bohapusto snívať o vysokej škole, prestaň snívať o tom, že "riaditeľ J&T" a "ITčkár" .... kamoš ti povedal, že máš snívať, ok, snívaj, ale začni žiť pri zemi ... bude najvyšší čas.

 

tak čo by si si predstavoval, ako rekvalifikáciu pre seba? ale teraz reálne - čo sa dokážeš naučiť.

a vravím ti, navštív psychológa. alebo psychiatra. je celkom možné, že trpíš nejakou dys- vadou, alebo niečím iným, mal by si to zistiť. a zistí ti to odborník.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

1. Lebo som chcel robiť vo firme kde je 600 plat. Však sám si hovoril že prečo nejdem tam kde je väčší plat. Ale väčší plat je len na takých pozíciách ktorá ja robiť neviem. Tak by mali dvihnúť plat na tých pozíciách ktoré viem robiť. Darmo ja chcem byť riaditeľom J&T keď nemám poňatia čo taký riadeiteľ robí. Ale závidím mu tú kanceláriu a plat.

 

2. Ano toto chápem že vlastne ten väčší plat je vlastne motivácia aby ľudia robili aj komplikovanejšie práce lebo keby boli platy rovnaké takk by sa načo niekto trápil nad schémami keď stačí vynášať smeti. Ale na druhej strane je to diskriminačné pre ľudí ktorý nemajú hlavu na to aby s tými schémami robili.

 

3. Mal aj nevýhody že pomaranče boli raz do roka aj to sa stálo do radu. Alebo na kúpu favoritky (ktorú teraz môžem mať za dve stovky behom pól dňa) sa čakalo a ešte si musel mať aj známosť aby ťa uprednostnil... Ale načo mi sú otvorené hranice, načo mi sú plné obchody, keď ja mám len holú riť a môžem sa na to pozerať len cez výklad?

 

4. Opýtaj sa Zuckerberga (majitel facebooku) že prečo rozdal 99% majetku chudobným a vôbec mu to neprekáža? To je len vec pohľadu. On na nikoho nenadáva že sú lemry a môžu si za to sami, nezdôrazňuje že ako si tie milióny vydrel...

  1. No vidíš, ty aj sám na to prídeš. Ty na lepšie pozície proste nemáš rozum, nemáš vzdelanie, nemáš klasifikáciu, nemáš skúsenosti, nemáš prax a preto ti všade dávajú minimálnu mzdu. Je niečo na tom divné? Nie je, že? :) K tomu riaditeľovi J&T čo si napísal, to nemá ani zmysel sa k tomu vyjadrovať :lach:
  2. Čo je na tom diskriminačné? Diskriminácia by bola, keby ten čo pracuje so schémami mal rovnaký plat ako ten čo vynáša odpadky. Tak neviem čo tu splietaš teraz.
  3. Ale to je tvoj problém, že ty máš holú riť. Za to si môžeš len sám. Keď nič nevieš, tak čo chceš potom?
  4. Pokiaľ dobre viem, tak Zuckerberg previedol svoje akcie na charitu, ktorú sám založil so svojou ženou. Takže žiadne peniaze len tak "nerozdal" chudobe, stále má nad nimi reálnu kontrolu. Preto mu to vôbec neprekáža, ty digestor. A tie milióny, o ktorých si myslíš, že ich vydrel, mu zarobili trhy a Facebook svojím vlastným životom. Nemysli si, že ich zarobil tak, že drichmal na vrátnici v čase keď mal čistiť voliéru psovi alebo otvárať bránu. Ale vidím, že máš "prehľad" :D
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Najvačśí problém je, že Tomáš sa nejako neskoro spamatal so sebou niečo robiť a aj keď mu niekto niečo rozumné poradí, tak nikdy si to nezoberie k srdcu ,sústavne sa vyhovára a nie je na seba dosť prísny. Ja sa doúčam aj v práci - keď mám čas a pritom som nemala v škole kto vie aké dobré známky. To pre mňa nie je ospravedlnenie.

 

Ten chlap zo sna z budúcnosti mal úplnú pravdu - lebo ja som si kedysi s Tomášom písala, aj sa mi zo začiatku dosť páčil (ako písal), ale ten chlap ma pred ním varoval.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak čo by si si predstavoval, ako rekvalifikáciu pre seba? ale teraz reálne - čo sa dokážeš naučiť.

Sám neviem. Vychádzam len z toho že ak mi robilo problémy učivo na základnej a učňovskej škole čo patria medzi najľahšie tak predpokladám že priemyslovka/gymnázium/obchodná akadémia čo sú o level ťažšie by som logicky nezvládol a potom čo univerzita čo je ešte o level ďalší ťažšia? Jedine niečo ako klingónka spomína že samouk napríklad jazyky ako samouk ale aj to sa na mňa lepí skôr rómčina z prirodzeného prostredia ako nemčina či angličtina z kníh. Ale takto sme aspon prišli na to že ja sa najlepšie učím tak že niečo vidím a počujem som medzi tými ľuďmi čo tým jazykom hovoria a mozog prirodzene preberá (kopíruje) ich reč, správanie, gestá atď. Ale ak si otvorím v knižke Der/Die/Das tak ma to nevie zaujať. Takže vychádzajme z toho že vtĺkať do hlavy niečo z kníh čomu nerozumiem nemá zmysel ale zase zapamätať si viem len veci ktoré sú mi v živote na nič... Čo sa týka zručnosti ja som za každú srandu, neodmietnem keď mi dajú motorovú pílu len keď vidia ako s tým manipulujem radšej mi to zoberú. Ale ja neviem tie grify že prečo a ako robím zle. To je tak ako keď brat vyhodil plachtu na kamióne tou tyčou a ja som napodobnil ten istý pohyb ale mne to nešlo. Ja som to chcel urobiť ale jednoducho nešlo mi to a opakoval som to isté ako on. Čo s tým? 

 

Sakra, ten clovek sa nauc hrat pocitacovu hru, ale nieco, vdaka comu by mohol zarabat, to uz nie.

 

Nieco mi tu nesedi :)

Pozor. Ja viem hrať len asi 5 hier na Beginner úrovni tak že si zadám cheat nesmrteľnosti takže ešte aj tie hry ma bavili len takto. Keby som to mal hrať na strednej úrovni a bez cheatu nesmrteľnosti tak by ma odkráglovali v prej minúte a pritom bežní ľudia tie hry prejdu na normálnej úrovni aj na ťažkej... Takže to zase len dokazuje že mám pomalé reflexy, poruchy pozornosti, neviem sa sústrediť na viac vecí naraz, neviem v čas reagovať, neviem dedukovať, ani predvídať a všimol som si že presne tieto veci sa prejavujú aj pri rozhovoroch, pri práci atď. Takže môže sa jednať o psychické poruchy? Keď mi dávali modrú knižku pri odvodoch psychiatri sa vyjdarili že by som to nezvládol...

 

Ten chlap zo sna z budúcnosti mal úplnú pravdu - lebo ja som si kedysi s Tomášom písala, aj sa mi zo začiatku dosť páčil (ako písal), ale ten chlap ma pred ním varoval.

Aká spiritualita to je zaujímavé? Kedy? Aký chlap z budúcnosti v akom sne? To znie zaujímavo... A čo ti vlastne Tomáš urobil? Nejako ti snáď ublížil aby ťa pred ním varovali? Veď nieje žiadny podvodník či bitkár aby ťa pred ním mali varovať...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prispievať sem mi príde ako rozprávanie sa samého seba so sebou ... :neviem:

... akoby všetky príspevky, všetky dobre mienené rady padali do čiernej diery,

takže každé ďalšie slovo, každá ďalšia dobre mienená rada je úplne zbytočná

a vôbec sa nečudujem nikomu, kto má tohto "mlátenia prázdnej slamy" už plné zuby.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...mam podobny pocit...

 

Zacinam mat podozrenie, ze ten clovek si z nas utahuje, alebo ma uchylku strasne sa lutovat alebo ma poruchu, ktoru by mal riesit, s odbornikom.

 

Obavam sa, ze stvrta moznost neexistuje a preto kapitulujem aj ja ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Teraz som cital pracovny inzerat na poziciu pracovnika na benzinke -  v pracovnej naplni - obsluha ČS PHM, obsluha predaja spotrebneho tovaru, obsluha v pridruzenej restauracii. Pracovne smeny 12 hodin. Plat po zapracovani cca 450 v cistom.

Ja teda nezarabam vela, ale na 12 hodinove sichty s hmotnou zodpovednostou sa mi to zda byt malo. Tiez to nemoze robit hocijaky debil.

// benzinka velkeho zavedeneho retazca pri vytazenej R komunikacii

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To nevadí, že sú to 12 hodinové šichty. Ak sa dodržiava pracovný fond, tak nemáš 20-21 pracovných dní, ale len 14. A to je vlastne o týždeň viac voľných dní ako pri bežnom 8 hodinovom pracovnom mesiaci. Neviem o tom, že by na iných pumpách platili výrazne viac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov