Skočiť na obsah

Nové bábätko, drobné bábätko


Vilma Flinstonova

Odporúčané príspevky

no to čumím, kto všetko je prarodič! Strašne sa teším!!! Mamina s malinkou dnes išli domov. Pred chvíľou sme ich zasa veľmi  statočne zapili po domovej schôdzi, tak ak tu teraz budem písať nezmysly, verím, že mi to prepáčite. :zubiska: Aj keď som skôr vinár, dobre vychladená Vodka robí svoje...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

dúfam, že to nebude patriť do tejto témy, ale aspoň jedna dobrá novinka u nás po tých všetkých jóbovkách: ak všetko dobre pôjde, Ninka dostane súrodenca. Veľmi sme sa aj s Flinstonom potešili a už len budeme držať palce, aby všetko rpebiehalo v poriadku a budeme im pomáhať aj s Ninkou ako najlepšie sa nám bude dať. Pri Ninke sa dcéra celý čas cítila dobre, vôbec nič jej nebývalo, teraz bola nejaká pobledlá a hovorila, že niekedy sa necíti dobre, k lekárke šla s tým, že jej je divne, kojiť prestala len nedávno, lebo to tak zrazu pocítila, že stačilo, a vida, je to tu. Task už len nech všetko dobre dopadne. len neviem, ako to teraz bude s materským príspevkom, keď nerobila medzitým. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

neviem, kam to dat, ale tuto velactene sefstvo to po mne asi rado uprace... 

chcem Vam dat vediet, ze post forumacka "malinka" sa pred hodinou stala mamou malej cucoriedky, ktora sa vola Ina

pre zvedavcov fotka prilozena, ak sa mi to podari urobit :D

post-1309-0-02342700-1503090283_thumb.jpg

  • Pridať bod 4
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

tak sa nám to blíži ku koncu, dúfam, že zdarnému. Z Ninky mám niekoľko fotiek UZV aj videí, z tohoto drobca mám len pár kusov všetky z jedného dňa. nemám potuchy, aký je odhad veľkosti ani váhy. Možno je to tak aj lepšie. len nechápem, prečo sa rozhodla ísť až do prdeli na kramáre, keď Antolskú majú pod nosom. To keď na ňu nebodaj ozaj príde na silvestra či Nový rok, sa potrepú pomedzi petardy cez celú Petržku a cez celé mesto? Tí sa nadobro zbláznili...neviem, čo také majú na Kramároch, čo na antolskej nemajú. ja som práve ju priviedla na svet na tiež Kramároch, a nechali sa ma vytrápiť 45 hodín, slovom štyridsaťpäť, kým sa konečne odhodlali rezať.  tak dúfam, že jej sa to nestane.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

tak. Termín č. 1 - 21.12. už bol - a nič. termín č. 2 - 1.1. už tiež bol, a nič.

Žilinčanka si vzala dovolenku, aby sa v čase maminej neprítomnosti postarala o Ninku, a malej sa akosi nechce na tento svet. A tak je tam vo funkcii milej návštevy...Ninka ju miluje a veľmi sa teší, ale sakra, mohla by sa tá naša najmenšia už konečne rozhýbať a vyliezť von, už sa nevieme dočkať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nám sa dnes ráno o 10:15 rozrástla rodina o toto škvŕňa:

Máme veľkú radosť, hneď sme si s Flinstonom aj priťukli a poobede pôjdeme kuknúť, či nám ju ukážu aj naživo...vyzerá to, že dcéra ju priviedla na svet ani nevedela ako...nejak pred 9 jej odtiekla voda a o 10:15 už bola malá na svete. Super, no nie?

post-2441-0-16957000-1515240815.jpg

  • Pridať bod 4
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game, vďaka :)

takže nakoniec sme nikde neboli, zať volal, že novopečená dvojnásobná mamina musí ešte ležať, a nikto k nej ešte nesmie, tak že dojdú oni k nám, a podvečer dorazili aj s Ninkou a tetkou Darinkou a malú NELKU sme zapili aj zajedli, ešteže ma napadlo doobeda upiecť koláče. Práve odišli...Furt sa neviem spamätať, úplne som z toho sfanfrnená :).

Vraj zajtra už budeme tam môcť ísť aj my.

Ninka chvíľami vyzerá veľmi rozumne, a chvíľami sa hrá na bábätko a chce, akože jej dávame plienku, to neni dobre, ale dúfam, že to mladí zvládnu tak, aby sa necítila odstrčená.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...

a tentokrát nám prichystali  prekvapenie Žilinčania. takže aj mladšia dcéra čaká bábätko. zatiaľ nevedia, čo to je, ale to je fuk, hlavne aby bolo zdravé a všetko dobre dopadlo.

Len budúci tatko sa k ničomu nemá a ani ho nenapadne ju požiadať o ruku...neviem, a ani sa neodvažujem sa ich na to pýtať, lebo v minulosti ma mladá vždy poslala do hája s tým, že či má vari ona jeho požiadať o ruku, a  vraj ma nemá ani napadnúť s takým vyrukovať pred ním.

Inak sa na bábätko obaja tešia, tak dúfam, že vytvoria spokojnú a šťastnú rodinku...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

A ak všetko dobre pôjde, tak dakedy v marci nám do rodiny pribudne prvý malý chlap a kočkám bratranec.

Naša Dari má zmysel pre humor. Vraj sa bude volať Vševlad Napoleon. Nuž nech už vybrali akékoľvek meno (zatiaľ netušíme, aké), pre mňa už to bude Vševlad a naučím ho, aby sa tak predstavoval  :) :) :) a možno aj toho Napoleona pridám :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

dovolím si dať na známosť, že máme na fs nové bábätko... keď sa maminka prestane pozerať na ten zázrak na chvíľku,

snáď nám to príde povedať sama. :)

doll, gratulujeme  :kvetinka:  :bejby:

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Fajn, uzivaj si,vraj je to najkrajsie obdobie.  Co som mal napisat gratulujem? Nie fajn, uzivajsi a je to najkrajsie obdobie. Zavidim ti. A samozrejme doprajem,resp uz mi to vypadlo.

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

doll, gratulujem, prajem vám všetko dobré...vraciam sa v mysli do doby spred niečo vyše 30 rokov, môžem zodpovedne prehlásiť, že materské dovolenky boli moje najkrajšie obdobie - vôbec som necítila, že by mi niečo chýbalo a na nejakú kariéru som v tom čase srdečne kašlala, moje princezničky boli najdôležitejšie, sledovanie ich vývoja, čo zas nové sa naučili, tešiť sa z každého pokroku. Prajem ti, aby sa aj tebe ten čas páčil, aby si si ho užila plnými dúškami. 

 

naše nezdarné dzecko bolo v špitáli na pár dní, už začala 8. mesiac. Aj s Flinstonom dúfame, že všetko dobre dopadne. tento víkend sme boli v Žiline, budúca mamina radšej ležala, ako jej odporučil jej lekár, noo, snáď sa jej podarí udržať malého ešte aspoň 4 týždne...okolo ich baráku je hrozná kĺzačka, ešteže nemusí chodiť do práce, ale k lekárovi musí každý týždeň. Hovorí, že ona si teraz na topánky pripína svohe horolezecké mačky, snáď to pomôže.

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

doll, gratulujem, uzivaj si, ..o chvilu pojde do skoly a potom pride cas, ked budete ti najhlupejsi rodicia na svete :zubiska:

a dufam, ze nedas prednost modremu konovi a nezacnes pouzivat rodicovsky plural..

 

ozaj a nechces nejaku nevyziadanu radu ohladom vychovy? ci uz ich dostavas dost??..a nezabudni .na nas sa mozes spolahnut ;)

  • Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov