Jump to content

Nové bábätko, drobné bábätko

Vilma Flinstonova

Recommended Posts

kedyže som tu bola naposledy...nám do rodiny pribudol malý Nicolas, ešte vo februári. Tak máme v Žiline dvoch chalanov, a tu v BA dve baby. Malinký rastie a priberá, papkať mu chutí, a je veľmi zlatý. 

V Žilin som bola akurát minulý týždeň. Šimon mal v marci 4 roky a je stále zbláznený do elektrických okruhov, má takú sústavu doma, kde rôzne zapojenie potom pri stlačení spínača spôsobuje rôzne efekty ako rozsvietenie žiarovky, zablikanie nejakégo svetielka alebo zahúkanie klaksóna či dokonca pohyb niečoho, dômyselná hračka pre malých elektrotechnikov. A doma mu patria všetky tlačidlá. On varí kávu na kávovare, on zohrieva jedlo v miktovlnke, on zhasína svetlo v chodbičke, a on dokonca aj splachuje záchod...našťastie ak sa pozabudnem a spravím to ja, už nereve ako keby ho na vidly brali, ale je rád, keď mu túto činnosť prenecháme. Strašne si vymýšľa, fantázia mu pracuje na plné obrátky.  V zmysle, čo by urobil, keby...a tam si môžete dosadiť čokoľvek, čo koho napadne. 

O babách zas nabudúce.

• Like 1
  • Upvote 3

• 3 months later...

@Vilma Flinstonová, teším sa s Vami, nech vnúčence Vám rastú v zdraví, na radosť.

My máme zatiaľ jednu vnučku. Sme tiež šťastní starí rodičia. Klárka už chodí do škôlky. Je šikovná, rada sa venuje rôznym stavebniciam, rada  maľuje, miluje športové aktivity, minule, keď sme boli u nich, hrali sme rôzne hry, aj futbal,  rada chodí na preliezky, bicyklovanie, to je  tiež jej veľká záľuba.  Fantázia Klárke tiež pracuje na plné obrátky. 

IMG_4908.JPG

• Upvote 4